آقا ما هم تبريك ميگيم
Printable View
آقا ما هم تبريك ميگيم
... .
میثم و سینا موفق باشید عزیزان... .
من صفحهي اول و صفحهي آخر رو نگاه كردم. اكثرا مدير و همكار و خلاصه Topهاي Forum بودن كه تبريك گفته بودن. به هر حال چون بچههاي P30 هستين حتما تبريك منم قبول ميكنين. هر چند به عنوان يه عضو هيچكاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريكيشنينگ...
ايمان...
سلام
فکر کنم یکم دیر کردم
ولی تبریک میگم و برای تمام اعضای پی سی آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم:11:
من هم تبریک میگم امید وارم جشن 100 سالگی !!
فیش فیش فیش فیش فیش چیه داره فشفشها میسوزه؟؟؟؟؟ اخه تولد پی30 جونه دیگه
سلام
تولـدت مبـارک ایشالا 100 ساله بشـی!
راستـی لوگو هـم خیلـی قشنـگه!
تبريك
مبارك باشه
:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11:
:11::11::11::11:
:11::11::11:
:11::11:
:11:
مبارکه
الهی پیر شی پسرم p30 جون :46:
سلام تبریک میگم . بدون اغراق شما در دنیای اینترنت بی نظیر هستید ! از این بهتر نمیشه . با آروزی موفقیت روز افزون برای شما دوستان عزیز و کوشا .
من از دوستدارن پرو پا قرص سایت شما هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولد تولد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولد p30 مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از اعضای خیلی جزئی این فروم به حساب می یام
ولی به هر حال تبریک می گم
حالا مهمون افتخاری می خواد برقصه، به خاطر تولد p30 از کانادا بلند شده اومده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"توصیه من به شما همواره شاد باشید و لبخند بزنید"
تبریک .. و از زحمات مدیران سایت تشکر میکنم
موفق باشید
منم تولد 4 سالگی p30 رو تبریک میگم
ایشالله با موفقیت و بهتر و پر بار تر به راهش ادامه بده
مبارک باشه ایشاالله 40 سالگی
مبارکه صد سال به این سال ها!
امیدوارم همه به پای پی سی ورلد پیر بشیم!
تو کفتیم پی سی ورلد...
مبارک باشه
ایشالا روز به روز بهتر هم بشه
مبارکه P30World هم 4 ساله شد
<<<P30 Happy Birthday>>>
موفق و سربلند باشید
تبریک عررررررررررررررررض می کنم
همه ی ما در این سایت که به گونه ای که خانه ی ماست داریم خدمت میکنیم . از گرافیک تا برنامه نویسی و ...
آرزوی من سربلندی ایرانیان و بخصوص هم خانه ای های عزیزم در p30world است. امیدوارم مدیران این سایت بزرگ همیشه موفق و پیروز باشند. با آرزوی عمر جاویدان و با افتخار برای p30world
از همینجا میخوام اعلام کنم تا مدتی دیگه خود من 100% یکی از مدیران این سایت میشم .
یا علی
سلام
آقا مبارکه
من هم به نوبه خودم این حادثه مهم و تولد پی سی جون رو تبریک می گم
100 سال به این سالها
سلام.منم تبریک میگم و اظهار خوشحالی مینمایم
متم تولد 4 سالگی پی سی وردو تبریک میگم به همه ایشالا روز به روز بهتر بشه و 1000 ساله بشه
4 سال گذشت !!!!!
مباركه ايشالا
كار آقاي Naviddesign هم مثل هميشه عاليه
به مناسبت اين روز فرخنده تبريكات صميمانه مرا پذيرا باشيد(واي چقدر ادبي حرف زدم:31:)
من هم از همه ادمينا و مديرا و كاربرا و آبدارچيا:31: و... همه زحمت كشاي فروم تشكر مي كنم
من هم تبریک میگم ایشالا سالیان سال بهترین سایت باشه
من هم تبریک میگم
امیدوارم P30World هرسال بهتر از سالهای دیگه بشه
تبریکات منو هم بپذیرید:11:
:40::40::40::40::40:من هم به عنوان یه عضو کوچیک این روز عزیز رو تبریک میگم و از همه ی مدیران هم به خاطر زحمتاشون تشکر میکنم.......اشنایی با پی سی یکی از بزرگترین شانس های زندگی من بود!!!!!!:15:.....
:40::40::40::40::40:
تولد ، تولد ، تولدت مبارك .
مبارك ، مبارك ، تولدت مبارك .
بيا تو سايت پي سي كه صد سال زنده باشي !
دلت شاد و لبت خوش چو گل پر خنده باشي !
تولد ، تولد ، تولدت مبارك .
مبارك ، مبارك ، تولدت مبارك .
تبریک میگم ***********
من تو سایتهای زیادی عضو شدم و اولین باری که تو p30world عضو شدم با خودم گفتم شاید از همون سایتهای در پیت باشه ولی وقتی هر چی جلوتر رفتم و وسعت سایت رو دیدم نظرم عوض شد و دیگه نیازی نبود توی سایتهای مختلف عضو بشم چون p30world از همه کاملتر بود.
نقطه سر خط
سلام
من هم تبريك ميگم
فكر ميكنم تولد سايت چند ماه پيش بود و تولد انجمن فرداست.
انجمن P30World طرفداران و علاقهمندان فراواني داره
مطمئنا عوامل فراواني در اين امر مؤثر بودهاند
و شايد مهمترين آنها تلاشها و وقتهاي اختصاصدادهشده افرادي است كه هم دانش و اطلاعات ارزشمندي رو دارا هستند ، و مهمتر اينكه آنرا دراختيار ديگران قرار ميدهند.
هستند افراد فراواني كه همراه و همگام با اين سايت روزها و زمانهاي فراواني رو سپري كردهاند
و آنها و كساني كه با سايت هستند و يا همراه خواهند شد جزو يك خانواده به حساب ميآيند :
خانواده بزرگ P30world
خانوادهاي كه نبايد در آن، يك اختلاف نظر يا يك كدورت يا يك برخورد باعث شود عضوي از آن ، از آن خارج گردد،
مگر آنها كه امنيت يا اصول اخلاقي يا ... را زير پا ميگذارند.
يك خسته نباشيد بايد به ادمينهاي سايت گفت و آرزوي اينكه اين سايت براي آنها موقعيت شغلي و ... هر روز بهتري، ايجاد كنه
و يك خسته نباشيد ديگر به تمام آنها كه خالصانه وقت و دانش و داشتههاي خودشون رو در اختيار ديگر اعضاء قرار دادهاند
منم منم تبریک تبریک دیر نرسیدم که کیکارو که هنوز نخوردین ؟:41::8::26:مبارک اینم کادوی من :11:
به به بازم تولد.
happy birthday to p30world
If one advances confidently in the direction of his dreams.
And endeavors to live the live the life which he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
…If you built castles in the air, your work need not be lost that is where they should be.
Now put foundation under them.
Henry David Thoreau
خدا رحمتشون کنه دکتر شریعتی مردی بود برای تمام دوران هانقل قول:
24hrs make a lovely day,
7 days make a lovely week,
52 weeks make a lovely year & knowing a
ur all time lovely.
سلامنقل قول:
احمد جان همیشه گل میکاری
خیلی از متنت لذت بردم ویاد این جمله افتادم:هر اتفاقی که می افتد،چه کوچک چه بزرگ،وسیله ای است
برای آنکه خدا با ما حرف بزند و هنر زندگی دریافت این پیام هاست.
راستی دلیل ویرایش چه باحاله:46:
به این دوستمونم باید بگم که: اسپم خریدنی نیست یه نوع حس هست که از بی حوصلگی و عدم شادی نشات میگیره که نمیدم به سایت تا شاد شاد شاد شاد بمونه:46:نقل قول:
از کجا خریدی منم برم بخرم:دی
سلام دوستان
خوشحالم که تو یکی از جشن تولد های پی سی ورلد عزیز هستم
بدون تعارف می گم تو این مدتی که عضو پی سی ورلد بودم خیلی چیزا یاد گرفتم و می تونم بگم 70-80 درصد معلومات کامپیوتری حتی غیر کامپیوتریمو مدیون شماها هستم:11:
با آرزوی پایدار ماندن و پیشرفت همیشگی فروم محبوبمون
زنده باد پی سی ورلد:11:
تواد پي سي ورلد مبارك ....
تولد تولد تولدت مبارك مبارك مبارك تولدت مبارك .....
من هم به عنوان یک عضو کوچیک تبریک میگم
Happy Birthday to P30WORLD
بابا این چه فورمیه ، خداوکیلی این قدر خوبه که هم زندگی مو داره ازم می گیره ، هم قدرت تفکر رو ...
هلـــــــو ، بیا برو تو گلو ...
هست ، بابامو در آورده ، نباشه ، باز هم بابام در میاد ...
با این حال تبریک ...
حالا کی میاد فوت کنه ؟ :دی
منم تولد پی سی ورد رو تبریک میگم و خوشحالم که از اعضاش هستم
بابا این چه فورمیه ، خداوکیلی این قدر خوبه که هم زندگی مو داره ازم می گیره ، هم قدرت تفکر رو ...
هلـــــــو ، بیا برو تو گلو ...
هست ، بابامو در آورده ، نباشه ، باز هم بابام در میاد ...
با این حال تبریک ...
حالا کی میاد فوت کنه ؟ :دی