ضمنا زیاد به سقوط نمیشه مطمین بود چون ابومسلم خیلی مشکل داره . کلا روزهای خوبی راپشت سرنمیذاره .ضمن اینکه دروازه بان اصلیشونو ازدست دادند ضمن اینکه فقط میثم بائو(10 گل زده)رادارند توترکیبشون والابقیشون امیدی بهشون نمیره .
Printable View
ضمنا زیاد به سقوط نمیشه مطمین بود چون ابومسلم خیلی مشکل داره . کلا روزهای خوبی راپشت سرنمیذاره .ضمن اینکه دروازه بان اصلیشونو ازدست دادند ضمن اینکه فقط میثم بائو(10 گل زده)رادارند توترکیبشون والابقیشون امیدی بهشون نمیره .
داماش ، دسته دو ، پيوندتان مبارك.... انزلي چي ابايه . به اميد موندن پگاه تو ليگ برتر. به خاطر شادي مردم انزلي جهت رو كم كني رشتي ها.
اولا جاي اينجور حرفا اينجا نيست تو استاديومه.... دوما يك كم از خودتون خلاقيت به خرج بدين ... شعار هاي مار رو بر مي دارين يه كلمه رو جابه جا مي كنين ... خنده داره !نقل قول:
آبایه مار ...
یعنی قرار بود لیگ 16تیمی بشه سال بعد؟مطمئنی؟نقل قول:
والا اول قراربود 4تیم سقوط کنند و2تیم بیاند بالا
آره مطمینم . قراربود تعداد تیما کاهش پیداکنه اما نمی دونم این عزیزمحمدی چرااومدهمچین حرفی زد .کلاکارشون منطقی نیست .لیگ ایران به نظرم تعداد تیماش باید 10 تاتیم باشه چون باید براساس امکانات یک کشورلیگ اون کشوربرنامه ریزی بشه والا این زمینهایی که رشت وانزلی و اهوازوفارس دارند به دردفوتبال بازی کردن نمیخوره اصلا نمیشه توش فوتبال بازی کرد . تو سهمیه بندی تیمهای آسیایی به رییس فدراسیون استرالیا پیشنهاد دادند که به لیگ کشورشون 1 تیم اضافه کنند تا3سهمیه کامل بگیرند اما قبول نکردند. لیگ استرالیا 8 تیمی هست. وبه ازای هر3 تاتیم هرکشورمیتونه یک نماینده درآسیاداشته باشه (شرط لازم ونه کافی). (حداکثر4تاتیم)نقل قول:
اولا از اون دوستانی که میان تو تایپیک چرت و پرت میگن خواهش میکنم دیگه تو این تایپیک نیان چون دفه
بعد دیگه دوستانه نمیگم...
ایشالله داماش می مونه...
پیکان رو برد ، پیکان کم تیمی نبود و نیست.
فقط داماش از این به بعد باید همه ی بازی هاشو ببره...
ابومسلم هم از داماش شکست خورد...
بیچاره دیوونه که شد:دی!
آخه دیدی چطور به داور حمله کرد؟!
تبریک!تبریک!
به همه ی دوستان این بردو تبریک میگم!
اگه فقط یکم شانس بیاریم این هفته میتونیم خودمونو از جمع 3 تیم پایین جدول خلاص کنیم.
با توجه به افت ملوان و روحیه تیم ما ایشالا ملوانو میترکونیییییییییم.
..................
وای این هفته با ملوان بازی داریم؟!
خدایی بازی این دوتا تیم که میشه غمم می گیره...
باید این بازی رو هم ببریم!!!
این الان شعار بود دیگه ان شاالله نه:دی؟!نقل قول:
اوه اوه ، فهمیدم چیو می گی!نقل قول:
همون که می گفت داماش همون پگاه و الی تا آخر...
ما اینیم دیگه:31:!نقل قول:
دست همه ی بچه ها درد نکنه:10:...
فردا ساعت 3 و 15!
به امید پیروزی داماش...
اقا قراره بازی ساعت 2.15 برگزار بشه... منتظر شما رشتی ها در ورزشگاه هستیم...
شنیدم استاندار به تیم ملوان فشار آورده که باید بازی رو ببازین تا پگاه بمونه ! ولی ممی شدیدا تاکید کرده ما به هیچ وجه این کار رو نمی کنیم... ان شالله بازی بی حاشیه باشه .. فحش و فحش کاری نبینیم...
ملوان 3 - داماش 0
شما هم خود عروسی دیگه؟نقل قول:
2 کلام از مادر عروس
شماره بدم جوابمو بدی ؟! بابا من رشتی ها رو دوست دارم :31: چرا شما اینقد خشنین.. :27:نقل قول:
حیف اینجا نمیتونم جوابتو بدم
چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!نقل قول:
...نقل قول:
بابا بیخیال اینا همش شایعه س!نقل قول:
ان شاالله!ما که از خدامونه:46:...نقل قول:
یکم اغراق آمیز نشد:31:؟!نقل قول:
==========
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ول کنین این حرفا رو...نقل قول:
اینا چه تاثیری روو بازی دارن که اینقدر خودتونو درگیر می کنین؟!
در پایان با انزلی چی های با منطق و خوش اخلاق می سازیم:10:!
به امید یه بازی خوب و دیدنی و پیروزی داماش...
داخل شهر تابلو ها ساعت 3.15 زده... من از سایت هواردارن باشگاه ملوان گفتم. به این ادرس.نقل قول:
چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!
کد:http://malavanclub.net/?p=212
نه چرا اغراق آمیز ؟ مگه چنین نتایجی نداشتیم ؟ وقتی این فصل تو رشت داماش رو بردیم تو انزلی چرا نتونیم ؟نقل قول:
یکم اغراق آمیز نشد
ما تنها تیم شهرستانی لیگ برتریم بابا ... جزو سه تیم اول تاسیس یافته تو ایرانیم... صد در صد می بریم...
داخل شهر تابلو ها ساعت 3.15 زده... من از سایت هواردارن باشگاه ملوان گفتم. به این ادرس.نقل قول:
چطور؟!مگه ساعت 3 و 15 نبود؟!
کد:http://malavanclub.net/?p=212
نه چرا اغراق آمیز ؟ مگه چنین نتایجی نداشتیم ؟ وقتی این فصل تو رشت داماش رو بردیم تو انزلی چرا نتونیم ؟نقل قول:
یکم اغراق آمیز نشد
ما تنها تیم شهرستانی لیگ برتریم بابا ... جزو سه تیم اول تاسیس یافته تو ایرانیم... صد در صد می بریم...
بابا بیخیال تو دیگه خیلی مطمئنی!نقل قول:
من که خودم طرفدار داماشم اینقدر مطمئن حرف نمی زنم...
احتمالا اگه باختین چی می گی:21:؟!
دوستان یه خبر بد مهدوی رو تو بازی نداریم!
ااااااااااااااااااااااه!
حالا این مهدویم موند تو این بازیه حساس 3 اخطاره شد.!!؟؟
خبر بد دیگه اینه که فک کنم نظرمحمدی تو ترکیبه.
به هر حال م ل و ا ن و میترکونیم
زنده باد عابدینی!
به امید برد داماش.
بدشانسییییییییییییییی!!!!!!!! !!!!!!!
یه توپ به تیرک خورد....
مهدوی رو نداشتیم....
یه پنالتی الکی دادیم....
چند تا موقعیت داشتیم ولی استفاده نکردیم؟
بازی بعدی با سپاهان تو رشت..............................
آخه چقدر خوش شانسه این ملوان ای خدااا!
این پنالتی دیگه چی بود؟!
اعصابم ریخت بهم به خدا!
ناصر جان می بینم که پیش بینی شما هم خیلی درست نبود...
فقط می تونم به حرف های احمدزاده بخندم ، همین:دی!
خوب ... بازی زیاد جالب نبود.. به نظر من داماش برتری نسبت به ملوان نداشت... کلا بازی خسته کننده بود...
من خودم تو استادیوم بودم ... فحش و فحشکاری این بازی خیلی بود ... دلیلش رو هم که خودتون می دونید... تماشاگرها اومدن تلافی کنن...
چند تا نکته :
گل داماش واقعا قشنگ بود.
تماشاگر هار رشتی تو استادیوم خیلی خوشحال بودن از گرفتن نتیجه مساوی.
مامور ها کل تماشاگرهای انزلی چی رو تخلیه کردن ، تا رشتی ها راحت از استادیوم خارج بشن و مشکلی پیش نیاد. در صورتیکه در بازی رفت اینطور نبود.
با تمام احترام به رشتی های عزیز ، رشت هیچوقت فوتبالش به سطح انزلی نمی رسه. پایه و اساس فوتبال گیلان انزلی هست.
خودتون که بازیکن های معروف و ملی پوش انزلی رو می شناسید .
به امید موندن داماش تو لیگ برتر...
ممنون AntAreS عزیز... خیلی مفید بود
مدیریان عزیز!
یه فکری هم به فکر عنوان تایپیک بکنن.
منظورم پگاهه.
حتما ویرایشش کنن...
با تشکر
سوتي دادي اينجا پگاهه:31:نقل قول:
الان داماش چندمه؟!
تو هر رده ای که باشه خیلی نیاز به دعا داره :41:نقل قول:
نه از اون جام حذفی پارسال نه از لیگ امسال
16- استقلال اهواز : 28 امتیازنقل قول:
17 - داماش : 26 امتیاز
18 - برق شیراز : 23 امتیاز
خدا کنه بازی با سپاهان رو ببریم...
فک کنم بازی 14 فروردین باشه دیگه نه؟!
آره ....نقل قول:
جمعه 14 فروردین : ساعت 17
استقلال اهواز چرا امسال اینجوری شد؟
یکی از شانس های قهرمانی بود.
واقعا سخت شد ، واقعا!
سلام
این درسته که مثلا داماش از اخر سوم شد باید توی بازی پلی آف با با برنده بازی تیم های دسته یکی بازی کنه؟
پس از شكست برابر مس كرمان
استانكو: در دو بازي آينده ميخواهيم معجزه كنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم داماش گيلان گفت: در دو ديدار آينده به گونه اي بازي خواهيم كه شبيه معجزه باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، استانكو پس از شكست يك بر صفر برابر مس كرمان در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه از اين ديدار دست خالي خارج شديم و نتوانستيم امتيازبگيريم. البته تنها تفاوت ما در زدن يك ضربه عالي بود كه بازيكن برزيلي مس زد و آن توپ گل شد.
وي ادامه داد: هر دو تيم بازي خوبي انجام و نشان دادند كه شايعه تباني حرف بي اساسي بوده كه برخي از آن صحبت كردند. هر دو تيم براي كسب 3 امتياز به ميدان آمدند و براي اين هدف تلاش كردند.
استانكو تاكيد كرد: اين شايعه ها آرامش را از هر دو تيم گرفت و نتوانستند بازي معمولي خود را انجام دهند. با اين حال در 2 ديدار آينده به گونه اي بازي خواهيم كرد كه معجزه كنيم تا در ليگ برتر باقي بمانيم.
چون هيچ وقت يه ثبات مديريتي نداشته و مسولان استاني كمتر به فكر كمك كردن به ورزش و كلا فوتبال هستن. علاوه بر اين كلا استان گيلان هميشه از همه استان ها عقب تر بوده و بعد از انقلاب كمترين توجه به اين استان شده.نقل قول:
چرا تیمه شهر ما نباید اینجور شه
اما با وجود اين همه بي توجهي باز شاهد موفقيت هاي ورزشكاران گيلاني در مسابقات مختلف كشوري هستيم. به عنوان يه انزلي چي اميدوارم داماش بمونه .
تبریک می گم!بالاخره داماش حذف شد...
واقعا خراب کردن.برد 3 - 1 جلوی برق مثل نوش دارو بود بعد از مرگ سهراب!