یعنی یه حالت تلق هستش یا یه نمونه برچسب ؟ پس به این صورت اگه این شیلد نباشه این بلا می تونه سرش بیاد!!
یعنی یه حالت تلق هستش یا یه نمونه برچسب ؟ پس به این صورت اگه این شیلد نباشه این بلا می تونه سرش بیاد!!
......./////
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
سی دی شو دارم چطوری استفاده کنمنقل قول:
نصبش کن.
بعد گوشیتو با کابل وصل کن کامپیوتر. برنامه رو اجرا کن. به اینترنتم وصل باش
240مگابایت مگه میشه دانلودش کرد بیرون نشونش دادم گفتن سیستم عاملش پاک شده 100تومن خرجشه 7تومن دادم کافی نت برام دانتود کرد و ریخت تو گوشی درست شد ایندفعه بخیر گذشت ولی نصب برنامه بهش خیلی سخته راستی این گوشی سی دی نصب نداره
مگه کشکه که سیستم عاملش پاک شه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
اون رفت رو حالت ریکاوری.و در اصل بدون سیستم عامل بوت شده....
و باید وصل میکردی به ایتونز بعد دکمه هایه هوم و پاورو میگرفتی تا ریاستارت بشه و نیاز به دوباره ریختن سیستم عامل نباشه.
aref خان یه پیشنهاد دارم برات
بهتره قبل از هر چیز به سایتی که تو امضای ELVIS PRESLEY عزیز هست یسر بزنی و یه آشناییت نسبی به آیفون پیدا کنی و بعد یواش یواش آموزشارو بخونی.
خیلی کمکت میکنه دیگه کسیم نمیتونه بهت بگه سیستم عاملش پاک شده(خداییش خیلی باهال گفته طرف:39:)
موفق باشید.
3سوال داشتم جاییکه سیمکارت قرار میگیره یه مدار کوچولو هست که سیمکارت رو اون گذاشتم بعد داخل قاب بعد تو گوشی . اون مداره چیه البته فروشنده گفت اسمش توربو منکه چیزی نفهمیدم
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم سیمکارتو نمیشناسه ومجبورم سیمکارت رو دربیارم بعد دوباره به کامپیوتر وصل کنم مشکل از کجاست
من یه گوشی نوکیا هم دارم که خیلی کارهاشو بدون نیاز به کامپیوتر و توخود گوشی انجام میدم ایا ایفون همچین امکاناتی نداره و حتما باید با کامپیوتر بشه منظورم اینه هرکی میخواد ایفون بخره قبلش باید کامپیوتر بخره
نقل قول:
اسمش سیم انلاکه.یعنی برایه اینکه انتن بده گوشیت حتما باید اینقطعه رو بذاری .و گوشیت لاک هست .
معلومه نمیشناسه.گوشیت مال کشور دیگه ای و فقط با همون سیم کارت کار میده حالا شما با اون سیم انلاک میتونید ازش استفاده کنید.
مسلمه که باید کامپیوتر داشته باشی.مثلا چه کارایی؟؟؟؟؟؟!!!!
می خواستم بپرسم چطوری به پوشه های گوشی آیفون دسترسی داشته باشم مثلا می گن به این مسیر برین /var/mobile/ و یک فولدر به اسم Documents بسازین.؟؟؟؟
ifun box یا Pc suit اگه درست نوشته باشم یا وین اسکیپ.
همون طور که دوستمون گفتن با iFunBox به راحتی میتونین به پوشه ها دسترسی داشته باشین
این لینک دانلود برنامه:
کد:http://i-funbox.com/download/iFunBox_0.7.224.86.zip
سلا
به همه
من میخوام یه 3g هشت گیگ بخرم
اما شنیدم قیمت اصلیش 399$ هست(آنلاک فکتوری)
میتونم بدم کسی برام بیاره با همین قیمت؟
نه خیر دوست عزیز
این جور نیست
اپل به ۲ صورت آیفون میفروشه یکی Lock و یکی Unlock
قیمت لاک ۱۹۹دلاره و آنلاک ۶۹۹ دلار (یا ۵۹۹ دقیق یادم نیست)
شرط خرید لاک اینه که حتما قرداد ۲ ساله با اپراتور طرف قرارداد اپل ببندی (تو امریکا ATT)
با این شرایط ارزش نداره بخوای از اون ور بگیری و همینجا بگیری راحت تری!
قیمت ایران: ۷۵۰ تومن برای هشت گیگ
در یه صورت خوبه که از اون ور بگیری و اونم اینه که یه آشنا داشته باشی اونجا که بخواد قرداد ببنده با اپراتور طرف قرارداد اپل و به آیفونم نیازی تداشته باشه. اون وقت میتونه آیفونه رو بگیره و بده شما که در این صورت آیفون برای شما ۱۹۹ دلار تموم میشه
ممنوننقل قول:
قیمت لاک ۱۹۹دلاره و آنلاک ۶۹۹ دلار (یا ۵۹۹ دقیق یادم نیست)
قضیه At&T رو میدونم ولی مطمئنی 599$؟
من فکر کنم 399 دلاره ها
200 $ جریمه آنلاکشه
اینجا رو مطالعه بفرمایید:
کد:http://www.appleinsider.com/articles/09/03/26/apple_stores_now_selling_iphone_3g_without_a_contract.html
iphone 3gg apple
به شرط اصل را این اقا میده700000
09353840295
اینجا هم میگم
انلاک فکتوری هست یا نه.
سلام و خسته نباشيد مي گم دوستان.
يك برنامه مي خواستم كه بتونم رنگ دل خواه خودم رو روي iPhone بريزم!
اگر مقدور هست با دستور العمل باشد.
و iTunes اينكار رو انجام ميده؟ اگر انجام ميده چه جوري؟
سپاس گذارم.
برنامه هایی وجود داره برای این کار ولی با آیتونزم میشه:نقل قول:
۱- یه آهنگ ماکسیمم ۳۰ ثانیه وارد آیتونز کن
۲- روش راست کلیک و Create AAC version
۳- میری تو my document و پوشه ایتونز (مسیرش دقیق یادم نیست) و آهنگه رو پیداش میکنید با پسوند m4a
4- m4aرو میکنی m4r
5- روش دابل کلیک میکنی تا به رینگتونها اضافه شه
دوست عزیز از راهنماییت ممنون.
1 سوال دیگه هم دارم iPhone من زود باطری تموم می کنه.آیا باطریش ایراد داره؟
در ضمن SmS فارسی که می گیره جدا جداست!
چه کار باید بکونم؟
سلام
بچه ها ایفون ما که افتاد تو وان و هزینه تعمیرش میشه 300 تا , تازه 1 ماه هم طول میکشه و هیچ تضمینی هم نیست که مثل روز اولش بشه ... پس بیخیال تعمیرش شدم
ایا ارزش داره 2باره یه ایفون بگیرم یا به نظر شما صبر کنم تا ایفون جدید معرفی بشه اخه عجله ای ندارم
نقل قول:
شما 2G دارین یا 3G ؟
و چند وقته خریدین؟
در مورد عمر باتری حداقل ۱.۵ سال باید بره
اینکه میگی زود تموم میکنه منظوزت چقدره؟
من خودم مجبور بودم هرشب شارژش کنم
در مورد فارسی. آیفون تا به امروز از فارسی و عربی ساپورت نمیکنه
شما ورژن گوشیت چنده؟
۲راه داری:
۱- صبر کنی تا تابستون که ورژن ۳ میاد که از زبان عربی ساپورت میکنه
۲- همین الان میتونی برنامه iFarsi یا Arabtaller رو خریداری کنی
برنامه iFarsi علاوه بر درست نشون دادن جملات و امکان تایپ فارسی کل منوها و اخطارهاو .... رو هم فارسی میکنه
بمیرم واسه آیفونت :31:نقل قول:
اولن که معلوم نیست معرفی بشه یا نه!
اگه بشه هشتم جون تو کنفرانس wwdc09 معرفی میشه و حداقل یه ماهمم طول میکشه تا به بازار میاد
شد ۳ماه
اگه طاقتشو داری خوب صبر کن
ولی من به جات بدوم یدونه دیگه میگرفتم
اخه با اینکه میدونم بهترین هست توی تاچ ولی حال نمیده ادم 600 تا دوباره بده واسه یه گوشی که یکبار داشته و واسش تکراری هست
شاید x1 گرفتم
حالا احتمال معرفی شدن ایفون جدید 50 50 هست یا احتمالش زیاده ؟
احتمال معرفی شدن آیفون جدید به نظر من ۸۰درصده
حالا میتونی صبر کنی صبر کن
نمیتونی یه گوشی دیگه بگیر تا بعد خدا بزرگه
من یه جا خوندم apple iphone جدید دوربین 5 داره و دوربین 3g هم بهش اضافه شده حالا نمی دونم اینا شایعه بوده یا نه
متاسفانه نتونستم امضای دوستمونو پیدا کنم میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
احتمال خیلی خیلی زیاد دوربین آبدیت میشه به ۳ یا ۵ (۵ احتمالش کمه)نقل قول:
همچنین دورین جدید قابلیت قیلمبردری هم داره
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://--------------/forum
يه سوال
Iphone فيلم برداري ميكنه ديگه؟؟؟ اره؟؟
بله اما باید برنامشو نصب کنید .اتفاقا یه فیلم از فیلم برداری این گوشی دوستان گذاشته بودن که کیفیت خوبیم داشت نصبتانقل قول:
آیفون و آیفون 3G قابلیت فیلم برداری به صورت پیشفرض ندارننقل قول:
ولی چند تا برنامه واسه این کار اومده که CyCoder کیفیت قابل قبولی داره
گفته میشه نسل سوم آیفون که ۲ماه دیگه معرفی میشه دارای دوربین ۳.۲ مگاپیکسله و همچنین قابلیت فیلم برداری نیز دارد
سلام
بچه ها ظاهر ایفون جدید هم عوض شده یا بعد 2 سال میخوتد دوباره همون رو .......... ؟ ؟ ؟
هیچی معلوم نیست و هرچی گفته میشه حدس و گمانه
من فکر میکنم حالا حالاها تغییر اساسی تو طراحی آیفون نخواهیم دید. فقط جزییات تغییر میکنه
یعنی همون صفحه 3.5 اینچ و کیبوردم مطمینن نخواهد داشت و...
زیاد امیدوار به معرفیش نباشید فک نمیکنم فعلا اپل بخواد محصول چدیدی معرفی کنه و تا اونجایی که جابز گفته بود تکنولوژی آیفون تا 7 سال قابل دسترسی نیست و این یعنی احتمال محصول جدید خیلی کمه.
تازه خریدمنقل قول:
ورژن 2.2 و 3Gاست
و آز کجا می تونم iFarsi رو پیدا کنم؟
برای تهیه iFarsi به این سایت برید:
کد:http://appersian.com
چرا تو حالت عادي فيلم برداري نميكنه؟؟؟
گوشي با اين همه امكانات و نقطه ضعف به اين بزرگي؟؟؟!!؟!؟!
تو حالت عادی نه فیلم برداری داره نه بلوتوث و نه خیلی چیزای دیگه.
همش هم برایه رعایت قانون کپی رایت و حقوق اجتماعی افراد هست.