نقل قول:منظور من بازی ترکیه - آلمان بود.:27:نقل قول:
Printable View
نقل قول:منظور من بازی ترکیه - آلمان بود.:27:نقل قول:
بی خیال بابا.آلمان که مثل کرواسی نیست وقتی گل بزنه فکر کنه بازی تموم شده.نقل قول:
منظور من بازی ترکیه - آلمان بود.
به قول نیکولیچ تا ثانیه های آخر بازی منطقیشونو ادامه میدن.
دوباره کم آوردید گیر دادید به قد؟:27:نقل قول:
میخواستید کوتوله هایی مثل سابروسا رو دعوت نکنید
آخه بلنداتون هم کاری نتونستن بکنن تو اون بازی
اتفاقا منظور منم جواب به پست اون دوستی بود که میگفت اگر لذت نمیبرید از بازی آلمان بیاید طرفدار هلند بشیدنقل قول:
منظور من بازی ترکیه - آلمان بود.
وقتی دوستان به ما میگن نارنگی ها ما هم مقابله به مثل میکنیم.نقل قول:
تبريكات!!
درست است كه فوتبال را نمي شود پيش بيني كرد، اما سابقه نشان داده كه آلمان تيمي را دست كم نميگيرد.
انشا... با احتمال فراوان در فيناليم.
از آن طرف هلند با بازيهاي انصافا" زيبا وروانش،مستحق به فينال رسيدن است،اما از ايتالياي خوش شانس نبايد غافل شد. تاديروز در آستانه حذف بودن و اگر موتو پنالتي را هدر نداده بود الان جاي انهاروماني يا فرانسه صعود كرده بودند
ولي حالا معلوم نيست شايد بالا هم بيايند.
به نظر من فينال آلمان - هلند مي تواند جذاب باشد.آلمان - اسپانيا هم بدك نيست.
(البته اگر تركيه جو گير نشود)
خب هدف بعدی ترکیه
حیف شد , این کرواسی رو میزدیم بیشتر حال میداد
حالا ترکا رو میزنیم
خیالی نیست
بازي با تركيه ميتونه بازي تمريني خوبي براي فينال باشه.:33:
پيش به سوي چهارمين قهرماني:8:
یه وقت فک نکنید تیمتون خوش شانسه ها...
نه شما هم قرعه به اسمتون سخت میفته هم داور واستون بعضی گل ها رو حساب نمیکنه!!
منم مطمئن هستم المان یه پای فیناله.
مرسییییییی امضا!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا عوض کن جولین الان میرن چقلی میکنن مدیرا بهت گیر میدن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب نارنگی نارنگی گفتنای اوناست.
ظاهراً طرفدارهای پرتغال خيلی ناراحت هستند که آلمان بازيکنان قد بلند داره،عيب نداره بابا،نقل قول:
بگين باختيم و قال قضيه را بکنين ديگه،چرا انقدر ميخواهين خودتون را توجيه کنيد؟
ما ناراحت نیستیم چون میدونیم شما هم قهرمان بشو نیستین.
تو فینال دخلتون اومده. این امضا هم خاری به چشم المانی هاا.
ولی خداییش میگم ها بدور از هرگونه توهین یا چیزایه دیگه
جولیان چه ذهن خلاقی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه از يک طرف ميگيد که هر کسی بره تو تاپيک خودش پست بده،از يه طرف ديگه تو تاپيک های ديگهنقل قول:
پشت سر هم دارين پست ميدين.
فقط يه چيزی ميخوام بگم،همين،هر تيمی که ميبازه طرفدارهاش هميشه بهانه برای باخت تيم مورد
علاقشون دارن،شما هم از موقعی که باختيد تا حالا فقط داريد بهانه ميآريد،بس کنيد ديگه اين بچه بازيها را.
ما گفتیم پست ندین ولی کسی گوش کرد؟نقل قول:
حالا ما هم گوش نمیکنیم.
ضمنا امضاتو درست کن:
گوش گر گوش تو و ناله اگر ناله ماست
انچه البته به جایی نرسد فریاد است
خب نکنيد،هرچقدر ميخواهيد پست بدين،ما هم پستهای شما را نميخونيم،يعنی اصلاً اهميت خاصی نداره.
آلمان که زد پرتغال انداخت تو سطل اشغال.
لیاقت نداشتند ما بخوریمشون
امضاء را هم درست کردن،ممنون از انتقادت.
مهم نیست که آلمان بره فینال میبازه از هلند یا تو نیمه نهایی از ترکیه میبازه
مهم اینه که نارنگیای پرادعا رو له کردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که با این وضع آلمان، باز هم پرتغال بهش باخت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تروخدا شما طرفدارای آلمان به تیمی نگید خوش شانس، که خدای شانس، آلمان، معروفه.نقل قول:
همون ایتالیا اگه کل گل صد در صد صحیحش رو داور افساید اعلام نمی کرد بازی رو برده بود تا با خیال راحت فرانسه رو می ترکوند.
نمی خواد با پنالتی قیاسش کنی چون یه قیاس اشتباه.واسه اینکه پنالتی رو بوفون گرفت ولی گل ایتالیا،گل شد
اگه حالا تو گروه هلند بودید هر سه تیم دیگه آلمان رو آب کش میکردند.
شاید بتونید با یه گل دیگه از بالاک(با هل دادن مدافع یا با دست یا با خطا یا افساید) از سد ترکیه نیمه جون بگذرید.خدا رو شکر که دیگه نه تو باشگاهی از تیم هاتون خبری نیست نه تو سطح ملی کسی آلمان رو جدی میگیره.:10:ناراحت نشید دوستان خوشی فوتبال به همین کری خوندنه.موفق باشید.
من که دوست دارم فینال آلمان و ایتالیا باشه.حسابی رجز خونی می کنیم.
آرزوی موفقیت برای همه هوادار های تیم های حاضر در یورو 2008
نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27:
زیاد خوشحال نباش بزودی شما هم میاین پیش ما.نقل قول:
به به چه اظهار نظری!!!نقل قول:
الان شما خودتم تصور نمیکنی المان بتونه قهرمان بشه از این پستتون مشخصه!!!!
الان من احساس میکنم شما با این پست سعی دارین زمینه سازی کنین که باخت احتمالیتون را توجیح کنین یا مقابل ترکیه یا تیم فینالیست!!!
نگین نه که تابلو هست از پستتون!!!!
اقای جولین خیلی باحالی خداوکیلی . تنهایی حال همه المانیا رو گرفتی
نقل قول:نقل قول:واقعا ملت عجب رویی دارننقل قول:
بابا حذف شدین
پاشین جمعش کنین دیگه
نارنگی :31:
عین این بچه ها میمونین
هرچند فکر نمیکنم سنتون بالای 14 - 15 باشه :27:
ایشالا ترکیه بعدشم تو فینال یه خر دیگه مثل نارنگی رو میزنیم و قهرمان میشیم
تا بعضیایی که دارن میسوزن , بیشتر بسوزن :27:
خوبه طرفدارهای تيم پرتغال ادعا ميکنند که تو تاپيک پرتغال پست نديد،حالا خودشون پاتوقشون شده تاپيک آلمان.
بابا يک کلام با جسارت و شهامت بگيد باختيم،تمومش کنيد بره،انقدر هم کری نخونين،بابا جان پرتغال خداحافظ.
خوبه خرس مهربون(اسکولاری) گفتش که آلمان از ما بهتر بازی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یارو تو تاپیک نارنگی 800 خط پست داده فکر کرده خیلی حالیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شدن هنوزم که هنوزه دارن میسوزن
آخـــی
خداییش دلم براشون میسوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشت بچه ان
تو روحیه شون خفن تاثیر گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا که قهرمان میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو بی خیالنقل قول:
به به چه اظهار نظری!!!
الان شما خودتم تصور نمیکنی المان بتونه قهرمان بشه از این پستتون مشخصه!!!!
الان من احساس میکنم شما با این پست سعی دارین زمینه سازی کنین که باخت احتمالیتون را توجیح کنین یا مقابل ترکیه یا تیم فینالیست!!!
نگین نه که تابلو هست از پستتون!!!!
نارنگیا رو له کردیم.
من به شایستگی آلمان برای قهرمانی مطمئنم ولی خب فوتبال پیشبینی شده نیست.
ولی مهم اینه که تیم بچه سوسولا رو بردیم.
اون روزی که حذف شدین میایم اینجا حالتونو میگیریم.
:27:باید هم همین را بگید:27:نقل قول:
دقیقا خودت اصلا امیدوار نیستی که المان قهرمان بشه!!!از پستت معلوم بود1!!
اما در ناامیدی بسی امید هست البته از نوع خوشحالش:27:
تازگیها فرمولی برای المان پیدا کردند که این تیم چطور میتونه بازیهاش را ببره:27:
شانس + ضدفوتبال + مسخره + زرافه به توان 5 + قیافه های خوشحال + درخت کاج + یه جایی که شانس رو از اونجا میاره بیرون / واحد سانتیمتر = المان به توان زرافه:27:
آقا حیف شد هلند حذف شد، هلند - آلمان می تونست یه فینال فوق العاده باشه. ولی یه چیزی...
پرتغالی هایی که بعد از باخت تیمشون رفته بودن طرف هلند رو بگیرن دوباره ضایع شدن.:27::27::27:
کاملاً باهات موافقم،گل گفتی،همه طرفدارهای پرتغال اميدشون به هلند بود،بنده خداها به آرزوشون نرسيدن.نقل قول:
هلند هم که حذف شد
ولی از این تیمهای کم سابقه مثل روسیه باید ترسید
من طرفدار آلمان هستم ولی در حاشیه بازی آلمان و پرتقال اینارو میگم ضمنا این پست رو عینا تو جفت تاپیکا زدم!!!
آقا زشته دیگه خجالت بکشین!!!
با جفت طرفدارا هستم بسته دیگه کری خیلی خوبه و کلا باعث هیجان و ... میشه ولی دیگه از حد گذشته به مسخره کردن و ... رسیده من نمیدونم اگه انجمن یه سری قوانین دست و پا گیر و نداشت ما چیکار میکردیم!!!
آقا خواهشا دیگه این بحث رو ادامه ندین از هوادارای تیم مقابل هم می خوام دیگه سعی در تخریب تیم مقابل نداشته باشن...
بازی تموم شد رفت...
اگه تو تاپیک تیم مقابل هم میاین صرفا جهت تخریب نیاین...چون دیگه داره روال عادی خودش رو از دست میده!
از تمام دوستانی هم که رعایت میکنن پیشاپیش ممنونم...:10:
ای بابا هلندم که حذف شد
دیگه کیو باید بترکونیم؟
اونوقت میگن ما شانس داریم
تیمای حریف گند میزنن و بعدش به ما میگن خوش شانس.
بالای 90 درصد از قهرمانی آلمان مطمئنم مگه اینکه این روسا که تو فوتبال هم مثل سیاست موذی هستن یه کارایی بکنن
آره اين روس ها خطري شدند!!!!
ولي پدر خوانده فوتبال آلمان هستش!!!!!
اين تركيه هم يه جورايي خطري ميزنه!!!