تگران نباشید؛ با اون اسپانیایی که جلوی ایتالیا دیدیم (به حق یکی بدتر از دیگری)، و با اون روسیه ای جلوی هلند دیدیم، به احتمال زیاد روسیه بازی اولش را جبران می کنه.
Printable View
تگران نباشید؛ با اون اسپانیایی که جلوی ایتالیا دیدیم (به حق یکی بدتر از دیگری)، و با اون روسیه ای جلوی هلند دیدیم، به احتمال زیاد روسیه بازی اولش را جبران می کنه.
نقل قول:
ما با كسايي كه رنگ عوض ميكنن اين تيم اون تيم كاري نداريم:27::27::27:
کاملا موافقیم.راستی من نمیدونم چرا دونادونی نداد دل پیرو پنالتی بزنه.؟نقل قول:
دوشنبه 3 تیر - شکست و کنار رفتن از دور رقابت ها برای قهرمان جهان و هواداران بی شمارش فوق العاده تلخ و غم انگیز بود. تیفوسی های ایتالیا که شدیدا متعصب هستند به همراه کارشناسان و مربیان نامی این کشور بلافاصله پس از اتمام بازی و حذب تیم ملی کشورشان از مسابقات یورو 2008 در سایت ها و رسانه های کشورشان دست به نظرسنجی و اظهار نظر زدند تا هر چه سریعتر نابسامانی موجود فوتبال سرزمین چکمه ای از بین برود. گفتنی است علت شکست سوال اکثر سایت های خبری این کشور بود و خبرنگاران و روزنامه نگاران ایتالیایی در تلاشند تا با اعلام امار نظرسنجی ها میزان ناراحتی و نگرانی مردم کشورشان را به گوش مسولین فوتبال برسانند. بازگشت مارچلو لیپی به نیمکت مربیگری تیم ملی ایتالیا شدیدا مد نظر گرفته شد و خواسته تیفوسی ها اتزوری حضور یک مربی باتجربه و بزرگ است که توانایی های بسیار و شجاعت لازم برای هدایت یک تیم مطرح مانند ایتالیا را داشته باشد. شایان ذکر است که با شکست و حذف اتزوری ها ابته رئیس فدراسیون فوتبال این کشور در پاسخ به این سوال که ایا دونادونی کنار گذاشته خواهد شد یا خیر ؟ اظهار داشت : در حال حاضر تصمیم نخواهیم گرفت، اما طی هفته جاری بررسی های لازم را انجام خواهیم داد و تصمیم خود را اعلام خواهیم کرد. امشب زمان مناسبی برای اعلام نظر نیست، زیرا با شکست خوردن احساس مناسبی برای یک انتخاب یک تصمیم بزرگ و مهم نداریم.
چرا الکی خودتونو گول میزنید حق به حق دار رسید اسپانیا به اون چیزی که حقش بود رسید - ایتالیا حقش نبود حتی از مرحله گروهی بالا بیاد - فکر کردید مثل جام جهانی میتونید شانسی قهرمان شید - در ضمن روسیه که هیچی آلمانشم نمیتونه به ایکر ما گل بزنه .......
:18::18::18::18:نقل قول:
حذفیدنمون مبارک
شما دوستان ایتالیایی هم بشینید و به فکر جام جهانی باشید - دیگه دستتون از این جام کوتاهه
حالا به همه ثابت شد که بهترین گولر جهان کیه ..... ایکر دست طلایی
مگه دروازبانی به پنالتی گرفتن.اگه اینجوری باشه وحید طالبلو بهترین.کلا توی بازی ایکر چند تا توپ گرفت؟3تا یکی سر پروتا بود که کاری نداشت.یکی شوت کامورانزی.یکه هم سر دی نا تاله.من دیگه جواب شما رو نمیدم چون تاپیک رو به انحراف میره.موفق باشی.نقل قول:
باید این جواب رو بگی میفهمم هنوز تو شک خذفففففففف شدنید - فقط یه چیزو بگو که ایتالیا بغیر از اون ضربه کامورانزی چه موقعیت 100% داشت.......نقل قول:
اگه پست قبلیم رو بخونی بهت گفتم که دیگه جواب شما و اشخاص دیگری مانند شما رو نمیدم.چون اینجا به تاپیک دعوا تبدیل میشه.:41:نقل قول:
یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوب:27:طعم شیرین حذف را:27:نقل قول:
همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!:27:اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه :27:
ایتالیا پر افتخار ترین تیم قاره اروپا حذف شد.تیمی که همیشه با بد شانسی دست و پنجه نرم کرده.با همه دلایل شکست رو قبول میکنیم.ولی این تیم بد شانسی اورد.شک ندارم که اگر پیرلو و گتوزو تو بازی بودند بازی رو همون نیمه اول به نفع ایتالی یه سره میکردند.تا زمانی که بهترین بازیکن هافبک دنیا پیر لو تو زمین باشه هیچ تیمی جرئت نمی کنه دفاع رو کمی خالی بزاره.چون اون موقع ضد حمله های ایتالیا وحشتناک میشد.هر چقدر متعصب باشید بازم همتون پاس های دقیق پیرلو رو دید.
به هر حال ما حذف شدیم.
ولی ایتالیا اصالت داره.نه مثل آلمان که بازیکن خارجی داره.نه هلند و اسپانیا که بازیکن سیاه پوست دارند.با فرانسه که انگار تیم منتخب افریقاست.
ایتالیا روی غریزه بازی می کنند و اگر رو فورم باشند همیشه فوتبال قشنگ بازی می کنند.
پ.ن:خظاب به خیلی از دوستانی که تیمشون تو یورو 2008 حذف شد:
نکنه انتظار داشتند ایتالیا با همه تیمی جام مثل آرزانتین یا برزیل و... بازی کنه تا قهرمانیش رو قبول کنید؟
هم اینکه آلمان رو له کرد،هم اینکه باشگاه هاش چند ساله که دارن تیم های باشگاهی آلمان رو جر میدند خیلیه.
کاری که تیم هایی مثل آرژانتین و پرتقال هم نتونستند.پس بدونید جامجهانی حق ایتالیا بود
قهرمانان نمی میرند و همیشه در ذهن و خاطره ها می مانند و ترس بر دل حقیران میریزند. منتظر بازگشت ایتالیا باشید. تیمی که هیچگاه فراموش نمی شود.
ایتالیا چکمه ای که زود پاره شد!!!:27::27::27:نقل قول:
با این پست موافقم اما ایتالیا هم بازیکن خارجی داره کامورانزی اصلیتش آرژانتینیه:46:نقل قول:
جام جهانی هم کسایی می گن که حقش نبوده که هیچی از فوتبال سر در نمی یارن :13:قهرمانی تو جهان که الکی نیست آماده ترین تیم تورنومنت قهرمان می شه تازه آلمان میزبان و فرانسه ای رو تو فینال شکست داد که اسپانیا و برزیل رو له کرده بود:27: ولی 2002 که برزیل قهرمان شد بدترین جام جهانیه تاریخ بود:19:
من بودم گفتم که بیچاره ها دو صفحه است پست ندادند.:5:نقل قول:
من به عنوان طرفدار ایتالیا شکست این تیم را قبول کردم ....
برای اسپانیا هم آرزوی قهرمانی می کنم ! چون اسپانیا را بیشتر از آلمان و روسیه و ترکیه دوست دارم ...
ممنون ♥
ایتالیا تیم قابل احترامیه . ریشه دار . پر افتخار . ولی من از حذفش خوشحال شدم .
چون آلمانیم .
:31:
تسلیت من رو از صمیم دل پذیرا باشید
من خیلی خوشحالم .میدونین چرا؟ چون بازی رو درست پیش بینی کرده بودم.
حیف شد ..
بد بازی کردیم ..
مسلما اگه پیرلو بود بهتر بازی میکردیم ..
در ضمن به نظرم دادن پنالتی به دی ناتاله ، اونم تو شرایطی
که جو ورزشگاه علیه ش بود ، کاری واقعا ابلهانه بود !
پنالتی ش رو فوق العاده آماتوری زد ..
کاش همه شون مثل کامورانزی پناتی شونو میزدن ..
احتمالا دل پیرو رو واسه ی ضربه ی 5 گذاشته بود ..
این است مربی بی تجربه .. !
خدمت اون دوستی هم که میگه ایتالیا موقعیت 100 درصد
نداشت هم عرض کنم که بهتره بازی رو دوباره ببینه و توپایی
رو که کاسیاس از توی دروازه کشید بیرون رو ببینه .. !
من نمیگم ایتالیا برتر بود و حقش برد بود .. توی پنالتی
کمترین عامل موثر ، عامل فنیه .. همه ش شانسه ..
اسپانیا کمی بهتر بازی کرد .. اونم به خاطر داشتن وسط زمین
و اونم به علت نبودن پیرلو بود .. :46:
اشکال نداره .. بالاخره بعد از 88 ســـــال !! تونستن از ما رد
شن .. بذارید شاد باشن ..
بچه ها با فینال زیر چطورید ؟ :31:
روسیـــه - تــرکیـــــه
؟؟ :31:
یا حق
:40:
منم از برد ترکیه جلوی کرواسی خیلی خوشحال بودم ، چون پیش بینیم درست درومد :31:نقل قول:
ولی از من به تو نصیحت ، این امتیازا خوردن نداره سامان جان :27::31:
:46:
یا حق
خیلی حالم گرفته شد ... دیگه عمرا بازی هارو ببینم .......
با روسیه-ترکیه موافقم شدید.:8:نقل قول:
منم همینطور :31:نقل قول:
:40:Italy Forever:40:نقل قول:
نقل قول:
پس بزار برا بار آخر جوابتو بدم . خودت داری میگی 3 شوت:31: .مگه بیشتر از شوت زدن که بگیره یکم فکر کن بعد حرف بزن:13: ..... در ضمن شما برو از هر کار شناسی که دوست داری بپرس که بهترین شوت گیر - پنالتی گیر و تک به تک گیر ایکر ما هست یا نه :19::19:-
بازم میگم اسپانیا قهرمانی شو از همین حالا جشن گرفته روسیه و آلمان که عددی نیستن حالا اگه پرتغال بود یه چیزی:5:
viva :8::8: :8::8::8: spain
ولی اگه گفتین سوژه بازی دیشب چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیبیل لوکا تونییییییییییییییییی پایه خنده بود:31::31:
اوه از دوستمون به خاطر اینکه بهش توهمت زدم عذر میخوام:31:ولی همین ایتالیایی گفته بود که از برد المان خوشحال شده مقابل پرتغال!!!!:13:حالا هم من میگم از برد اسپانیا نهایت لذت را بردم:27:نقل قول:
راستی شما کجایی بودی ها ها!!!!!:19:
مثل اینکه تو خیلی دوست داری به پر و پاچه pentoriko بپیچی؟نقل قول:
راستی بچه ها کسی حرکت الس دلپیرو رو نداره؟
نقل قول:
یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوب:27:طعم شیرین حذف را:27:
همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!:27:اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه:27:
اين پست براي joey jordison
عزيزم ما باختيم نوش جونمون اما فكر كنم اشتباه گرفتيد اگه ميتوني اون پستي كه من دادم رو نشون بده:10::10::10:
ایول خدائیش بعد سوژه ای بود:27:نقل قول:
دیشب که هر موقع می دیدمش خندم می گرفت اصلانم بهش نمی یومد:31:
بهترین دروازه بان جهان پت چک هستش:5:نقل قول:
الکی سر کاسیاس و بوفون دعوا نکنید جفتشون گلای سوتی زیاد می خورن:27: اما چک بازی با ترکیه بعد یه قرن سوتی داد:19:
نقل قول:
تایید میشه بله . ما نگیم کی بگه :27:.
والا ما تا چشم باز کردیم به طور غریزی طرفدار ایتالیا بودیم . ولی بدور از همه تعصبها باید بگم که دیشب ایتالیا در اندازه بردن و رفتن به مرحله بعدی نبود . متاسفانه یا خوشبختانه تو این چند سال بازی سازی تیم وابسته شده به بازیکنی مثل پیرلو و وقتی اون نباشه دیگه کار تمومه . از همون نیمه اول میشد پی برد که تیفوسی ها اومدن برای بعد از 120 دقیقه . ولی خب چرا موقع پنالتی باید این بازیکنا بیان ضربه بزنن ؟ ؟ فکر کنم بازیکنای بزرگتری هم بودن تو ترکیب که بخوان پنالتی بزنن . یا حالا خودشون جا زدن یا باز یه شاه کار دیگست از دنادونی . چه میشه کرد باختیم دیگه !
روسیه رو دست کم نگیر .. :46:نقل قول:
اونو گذاشته بود که بلکه طلسم گل نزدنش بشکنه .. :31:نقل قول:
که متاسفانه نشکست .. :41:
یا حق