بله امکانش هست. همین امروز امتحان کردم.نقل قول:
در همون فرومی که بالاتر دوستان اشاره کردن در کلوپ touch pro تاپیک مربوطه با برنامه موجود هست.
Printable View
بله امکانش هست. همین امروز امتحان کردم.نقل قول:
در همون فرومی که بالاتر دوستان اشاره کردن در کلوپ touch pro تاپیک مربوطه با برنامه موجود هست.
رضا جان ممنون که خبر دادی..:11:نقل قول:
میگم سرعتش چطوره؟؟یا اینکه در کل چطوره؟؟
توصیه میکنی که نصب کنم یا نه؟؟
راستی من یه بار گوشیم و هارد ریست کردم...بعد که گوشیم اومد بالا یه سری از کلیپهام و اجرا نمیکنه...وقتی به pc وصل میشم همون کلیپهایی که اجرا نمیشه آیکنشون بصورت یه قفل هستش..البته بعضی از برنامه هام هم که رو گوشی داشتم اینجوری شدن..(منظورم فایل نصب برنامس)...ولی از برنامه ها یه نسخه روی کامپیوترم داشتم و دوباره ریختمشون و کار کردن..
ولی کلیپهام و ندارم..راهی هست که بشه قفلشون و باز کرد؟؟
من فکر میکنم هر چی هست زیر سر این activesync:13:
قربانت:10:نقل قول:
راستش من زیاد حال نکردم چون امکانات پیشرفته ای نداره.یعنی جلوی ویندوز موبایل هیچه :31:ولی برای تست کردن خوبه.
نیازی هم به نصب نیست این سیستم عامل با استفاده از یک بوت لودر به صورت یک برنامه رو ویندوز موبایل اجرا میشه...:46:
مراحل کار هم این بود که فولدر اش را در شاخه اصلی مموری کارت می ریزین از داخل ویندوز موبایل و با استفاده از فایل منیجر وارد فولدر بوت شده و فایل haret18 رو اجرا و بعدش run رو میزنید.(خلاصه در همون آدرس که گفتم کامل توضیح داده شده )
ممنوننقل قول:
اونجا هم رفتم..وقتی توضیحاتش و خوندم و فهمیدم که باید از تو خود ویندوز اجرا بشه اصلا حال نکردم..
من فکر کردم مثل کامپیوتر معمولی میشه وقتی که گوشی می خواد بیاد بالا میتونی ویندوز و انتخاب کنی..البته به قول همون دوستی که همونجا گفت برای شروع خوبه...حتما تا چند وقت دیگه اینجوری که گفتم هم میاد...:10::46:
دوستان الان رام گوشیه من همونیه که به صورت فابریک روش بود...(1.90.456.3wwe)
توصیه میکنید عوضش کنم؟؟
چه رامی الان بهتر از همس؟؟؟
: دی دوستان چجوری میشه با کیبورد تاچ پرو فارسی نوشت ؟ : دی : دی
دلمون پیچ گرفت از بس ا ن گ و ل دادیم به کیبوردش : دی داره کنده میشه دیگه ....
به قول یه بنده خدائی Please Help me و این صوبتا... : دی
یک رام جدید معرفی کرده که من دانلودش کردم و امروز نصبش می کنم و خبر میدم.نقل قول:
ولی اگه گارانتی دارین وقتی گوشی خراب شد{خدایی نکرده} باید رام اولی یعنی همین 1.90 .456.3 wwe رو دانلود و نصب کنید تا بهتون گیر ندند.
منظور از wwe این است که رادیوی گوشی { شبکه رادیویی} تو تمام کشور ها کار می کنه.:31:
ممنون سلیم جان..منتظرم.نقل قول:
.
راستی اینجا(اهواز) کابل tv برا pro رو 7-36 تومن میدن!!واقعا قیمتش همینقدره؟؟..من تهران که بودم هم یادم قیمت کنم..
البته چون به اون فیش تبدیلش خیلی احتیاج داشتم مجبور شدم از همینجا بخرمش..27 تومن:18:..فکر میکنم گرون خریدم..تهران چنده؟؟
من تو تهران نیستم اما از تهران خریدم 21 تومان.
راستی رام جدید که دانلود کردم و مال خود شرکت بوده نصب نشد چون مخصوص گوشی هایه اروپایی بود و من هم بدون اینکه بخونم مال کجاست دانلود کردمش.
سلام.
دوستان این حرف تو دلمه..نمی تونم نگم..
باید اعتراف کنم که از خرید pro پشیمونم...:41:واقعا اون چیزی که فکر میکردم نبود..دائما هنگ...بعضی وقتا که سافت ریست هم میکنم موقع بالا اومدن toch flo هنگ میکنه و مجبورم دوباره سافت ریست کنم..:41:
یا من به سیمبین خیلی عادت کردم یا اینکه ویندوز موبایل سیستم عامل مزخرفیه...و یا اینکه pro گوشیه مزخرفیه..من تا حالا 4-5 تا گوشی عوض کردم..به جرات میگم که هیچکدومشون دلم و نزد مخصوصا n95 که گوشیه آخرم بود..با اینکه 1 سال و نیم دستم بود..ولی از خرید این گوشی هنوز 1 ماهم نیست که گذشته ولی بد چور زده تو ذوقم..
هر چند که در کل اصلا با ویندوز موبایل حال نکردم...انگار ناف من و با سیمبین بریدن...
لظفا هر کس که با حرفم موافقه بگه..و اگر مخالفه بازم بگه...ممنون
نمیدونم چرا از دیشب تا الان داره خوب کار میکنه!!!!:20:ظاهرا توبه کرده!!!:31:
مشکل همه هست تا وقتی که اپدیت نکنی.این ورژن مال یک قرن پیشه.
رو کیبورد گوشیت اگه حروف عربی داره مال اسیا هست و باید رام مال اسیا رو دانلود منی.
من که هنوز اپدیت نکردم چون من با اون لینک ها مشکل دارم .
راستش رو بخوای من خسته شدم از این گوشی.دی
چون دیگه همه چیش رو یاد گرفتم برای همین برام تازه گی نداره.
حالا تو کف یک گوشی دیگه هستم
مال من که خیلی کم پیش میاد هنگ کنه : دی
شاید در هفته 3-4 بار...
اگر رام هایه کوک شده بریزید بهتر هم میشه نسبت به رام هایه اصلی.
راستش من ترجیح میدم رام افیشیال نصب کنم...
دکمه ی HardReset دقیقا کجای گوشیه من نمی بینمش : دی
من تازه عضو سایت شدم و خودم پرو دارم شما ها که میگید زیاد هنگ میکنه باید هارد ریست کنید اگه نشد رام کوک شده یا رام اصلی استفاده کنید من هم سیمبین داشتم هم جاوا هیچ کدوم ویندوز موبایل مخصوصا پرو نمیشه گذینه اول هارد ریست هست راستی این سایت قابلیت پاک سازی نداره چون تو سایتای دیگه هر 6 ماه به 6 ماه پاکسازی میکنن
من تو یکی از سایتها که مجاز نیست اسمشو بگم مدیر ارشد هستم اگه سوالی هست در خدمت هستم
سلام..نقل قول:
دوست عزیز من یه مشکل دارم که اگه کمک کنی ممنون میشم.:10::11:
البته من توی یه سایت دیگه که پاکت پی سیش از اینجا تخصصی تره هم مشکلم و گفتم ولی هنوز جوابم و ندادن..
بعضی وقتا خود به خود گوشیم کانکت میشه..یعنی به جای علامت انتن علامت e میادش..هر کاری کردم نتونستم درستش کنم...مشکل کجاست؟؟؟:13:
هارد ریست!!نقل قول:
اگه منظورت دکمه ی سافت ریسته که همونه که جفت جا فیش usb یه...
هارد ریست هم که دکمه نداره..باید بری settings>system>clear storage:31:
هارد ریست باید چند تا دکمه رو باهم بزنی و باید از یکی کمک بگیری چون خیلی سخته که ادم اون کارها رو با 2 تا دست انجام بده.............دی
کد:http://www.hardreset.eu/htc_touch_pro_hard_reset_soft_reset_en.html
نه منظورم دمکه ایش بودو اینا : دینقل قول:
یه چیزایی توی alltouchpro.com دیده بودم باورم نشد : دینقل قول:
تنسک : دی
شَما که میگید کانکت میشه به دلیل برنامه های زیاد نصب شده یا کامل نصب شده است هارد ریست باید بکنید اگه بلد نیستین هارد ریست کنین بگید هارد ریست را آموزش برم
درضمن اونe مخفف edge است که وقتی که gprs کار نمیکنه از شبکه edge که سرعتش خیلی کمتر از gprs هست وصل میشه
دوستان عزیزی که رام فابریک گوشیشون و عوض نکردن پیشنهاد می کنم که این رام جدیدی که htc برا خاورمیانه داده بیرون رو حتما نصب کنن..من الان تقریبا 2-3 هفته ای هست نصبش کردم..فوق العاده سرعتش بالاتر از رام فابریکه و هنگ هم تو کارش نیست..
من تازگی touch pro گرفتم اما یه مشکل دارم
ویندوزم vista x64 هست رفتم این device center vista x64 رو هم دانلود کردم اما نصب که می کنم گوشی رو نه device center دیتکت میکنه و نه خود ویندوز
نقل قول:
سلام.
دوای هر دردی هارد ریست نیست شما که ماشاا.. مدیر ارشدید.در ضمن اون e که میاد همونطور که گفتید مخفف edge هست اما همونطور که بر عکسش رو گفتید سرعتش خیلی از gprs بیشتره و توی ایران هم مخابرات هنوز راه اندازی نکرده.(اینو میتونید توی سایت همراه اول هم پیگیری کنید.)
سلام.نقل قول:
شما مطمئنی که وصل میشه گوشیت؟ روی آنتن e میزنه یا کنارش بصورت بزرگ؟ اگر رو آنتنه یعنی وصله که البته در موقع کانکت شدن شما باید دو تا e یا g ببینی یکی بزرگ یکی کوچیک.اما در هر حال اگر میبینی بصورت اتوماتیک میره برای سرچ و کانکت شدن به احتمال 99% شما یک برنامه رو ست کردید که در مواقع خاص مثل سر یک ساعت خاص به اینترنت وصل بشه و به این علت کانکت میشه.مثلا" شما یک برنامه هواشناسی دارید و ست شده که مثلا" هر 6 ساعت یکبار آپدیت بشه واسه همین بصورت خودکار میره واسه کانکت شدن.
به هر حال شما باید اشکال رو پیدا کنید و مسئله رو حل کنید نه که با هارد ریست کردن صورت مسئله رو پاک کنید.:11:
درسته اریا جان..هم بالای انتن e میومد هم کنارش به صورت بزرگ نوشته بود..البته الان که این رام جدید خاورمیانه رو نصب کردم دیگه این مشکل و ندارم..و دیگه خود به خود کانکت نمیشه..
البته قبلا هم خیلی باهاش ور رفتم ولی درست نشد...به هر حال الان دیگه خوبه..رامی که فابریک روی گوشی نصب بود واقعا مزخرف بود..
ممنون از توجهت:10:
البته اضافه کنم که یه بارم هارد ریست کردم..نه به خاطر این مشکل..ولی بازم درست نشد...
سلام
1 سوال از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام بپرسم
من میخوام این گوشی رو بگیرم به نظر شما ارزش 600 تا پول دادن رو داره یا ادم 100 تا بزاره روش اپل بگیره
ایرادهاش و مزایای گوشیتون رو هم اگه بگید ممنون میشم
امکانش هست یکی کمک ما کنه؟
600!!!!???بعید می دونم 600 باشه..الان 770 با گارانتیه....نقل قول:
به هر حال..
بستگی به نیازت داره..اگه کیبورد به کارت میاد و با وین مو حال میکنی که این میتونه بهترین گزینه باشه..
من نمیدونم مشکل شما چیه..شما می تونید توی یه سایت تخصصی تر پاکت پی سی مشکلتون رو مطرح کنید..فکر می کنم زودتر به نتیجه برسید..هندهلدیوزرس رو به انگلیسی تایپ کن.نقل قول:
من با این دو گوشی زیاد کار نکردم (کار کردم ولی کم)و نظرم ان چنان مهم نمیتونه باشه.نقل قول:
به نظره من تاچ پرو گزینه ی بهتری میباشد چون نقص ها کمتری نسبت به ایفن داره
میشه لینک رو بدی؟؟؟:10:نقل قول:
کد گوشیت و بده و برو حالشو ببر...
نقل قول:
کد:http://www.htc.com/mea-en/supportviewnews.aspx?dl_id=516&news_id=71
سلام
من بعد از Clear Storage با یه مشکلی برخوردم...
بعد از اینکار قسمت Keyboard Sliding Sound عملا کار نمیکنه...یعنی تیکشو میزنم از توی گوشی ولی با ، باز کردن کیبورد صدائی پخش نمیشه !!!
البته قبل از این هم Clear Storage کرده بودم...اما بار دوم این اتفاق افتاد...الان هم چندبار اینکارو کردم و درست نشده دیگه...
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟!!!
و یه سری مشکلات دیگه مثل عدم دسترسی به اینترنت...
دیگه نمیتونم از اینترنت USB یا اینترنتی که Share کردم از طریق WiFi استفاده کنم و با هر برنامه یا مرورگری که میخوام وارد نت بشم یا Fail میشه یا Access Denied میشه !
و پیغامی میده که کانکشن اینترنتی یافت نشد و از این قبیل پیغام ها...
هی روزگار....
آخرین ورژن Rom رو نصب کردم مشکل اینترنت حل شد ، ولی مشکل Keyboard Sliding Sound هنوز پا برجاست...
صدای سیستم ببین قطع نیست.........تنها چیزی که به ذهنم میرسید همینه.
نه دادا :دی اینقد هم پشت کوهی نیستم :دینقل قول:
زنگ زدم به تهران { بخش سخت افزار } ، فرمودند از ویندوزشه :دی
از اونجائی هم که گرفتم میگه بیار اگر تونستم درستش میکنم ، اگر نه که باید بره تهران :دی
میخوام نبرم گارانتی ، خودم مشکلشو حل کنم ، خاطره ی خوشی از خدمات شرکتی ندارم :دی حلیم شدشو میفرستن واسم :31:.....
مشکل حل شد : دی
این پارت + { آپدیت پک } برای Keyboard Sliding Sound بیده...
بزنین به تن ، هیکلتون بیاد :دی
آپدیت پک:کد:http://www.rapidshare.com/files/100774369/CMYLXGOs.MEGA.Sliding.Sound.Pack.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/128124048/CMYLXGOs.MEGA.Sliding.Sound.Pack.v2.rar
همین طوری پروندم...........چون وافعا واسم عجیب بود............دی