دوستان با این سیستم چطوری میتونم بازی کنم »
CPU 3.0 Intel 2mb Cache
Ram 2GB
Vga 8600 GT 256Mb Gddr3 128Bit
Printable View
دوستان با این سیستم چطوری میتونم بازی کنم »
CPU 3.0 Intel 2mb Cache
Ram 2GB
Vga 8600 GT 256Mb Gddr3 128Bit
سروش جان من احتمال میدم بتونی روی gamer راحت بازی کنی.چون که قبلا اون طوری که یادمه می تونستی روی ویستا روی high راحت بازی کنی.این gamer هم همون high هست.البته الان بازی بیشتر از قبل بهینه سازی شده و روانتر هم اجرا میشه.
اين خدمت شمانقل قول:
اين از كرك:کد:http://torrents.thepiratebay.org/4400440/Crysis_WarHead_2008___Fps___Eng.4400440.TPB.torrent
و اما شماره سريال:کد:http://thepiratebay.org/torrent/4402713/Crysis.Warhead.Crack-TDM
78R9-B4KT-P5SF-X26H-UZFY
HG9Z-KQ4D-2JPW-BPJX-8DCQ
9B7X-6K6L-GZML-DPUK-E933
هركدوم خوشكل تره استفاده كن
البته چون لينك تورنت بود تو اين تاپيك گذاشتم وگرنه لينك مستقيم بازي رو مي توني توي تاپيك دانلود بازي گير بياري.
مي خوريش بازي رو با اين سيستم...نقل قول:
راستي سيستم منو كي دزديدي ناقلا :31: اينا كه گفتي مشخصات سيستم منه:10:
یه بار پرسیدیم کسی جواب نداد :41:
دوباره می پرسم اقا کسانی که بازی کردند با hd 3870 می تونم در حالت euthanist رزولوشن 1024*768 (البته که بدون aa!)بازی کنم؟
اگه تا عصر صبر كني من عصر قراره بخرم بازي رو شرمنده من اگه داشتم بلافاصله جواب ميدادم حالا چه فرقي ميكنه اگه نشه نمي خواي بخري بازي رو قربونت برم؟:10:نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز :11:
من شهرستانم بازی هم شاید یه مدت بشه برسه اینجا ولی میخواستم ببینم اینقدر که crytek ادعاش میشد وروش مانور میداد روونتر شده یانه...
به هر حال از لطف نظرتون ممنون:40:
ببين مطمئن باش كه واقعا بازي پيشرفت كرده وگرنه اين همه منتقدانش رو ساكت نميكرد. و در اينكه بازي بهينه سازي گرافيكي شده شكي نيست. و با اينكه گرافيكش بهبود پيدا كرده با همون سيستمي كه كريسيس رو خيلي خوب نميتونستي بازي كني جديده رو مي توني بازي كني در حاليكه اين جديده گرافيكي بهتر نسبت به قبليه داره اين نشان از يك موفقيت بلامنازعه هست. و بايد به گروه كرايتك تبريك گفت. كه با اين بازي يك نشان موفقيت ديگه به كلكسيون افتخارات كمپاني الكترونيك آرتز اضافه كردننقل قول:
ببخشيد من با geforce 8500 gt ميتونم روي high روووون بازي كنم؟؟؟؟راهي براي افزايش قدرت كارت گرافيكم هست؟؟؟؟يا بايد برم يكي ديگه بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟
منم بازیش رو گرفتم و نصب کردم.
بدک نیست.
البته فریم ریت ارتباط مستقیم با رزولوشن هم داره ولی کارت شما دیگه زیادی ضعیفه .نقل قول:
این کرایسیس رو بعضی ها میگن کرایسیس 2 ... ولی در حقیقت این دو نیست ... دوش با این یکی فرق داره.
این همون یکش هست، میبینید که هیچ چیزش فرق نکرده فقط مرحله هاش فرق میکنه.
ولی خوب چه عجب یه بازی تک نفره هم زدن. الان اکثرا گروهی میزنن.
به نظر من خیلی شبیه بازی فارکرای هست.
NEW TRAILER
Avian Sunset Gameplay
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/player/40340.html
کد:http://www.gametrailers.com/player/40341.html
همه ي بازيهاي جديد سه ، چهار روزه ميرسيد شهر ما ولي اين Crysis Warhead نميدونم چرا نمياد . من كه فعلا خودم رو درگير يه بازي ديگه كردم !
من تمومش کردم ...... اصلا حال نکردم باهاش !
خدا کنه فارکرای مثل این بی هیجان نباشه .......
خدایی هنوزم بهترین بازی تاریخ اکشن cod4 هست ...
دوست عزیز سیستم شما جی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تمومش کردم ...... اصلا حال نکردم باهاش !
روی چی بازی رو تموم کردید (منظورم گرافیک بازی)
سلام
بازی رو 7300gt میاد
البته ببخشید میدونم گرافیکم از رده خارجه
RAM 2GIG
CPU 3.4
اگر سی پی یوت دو مگ کش به بالا باشه راحت می تونی بازی رو اجرا کنی.البته شاید روی مدیوم یا همون mainstream هم تونستی.
اره 2 مگ کش هستش
هنوز تو شهر ما تیومده
منطزرم
ARIAK جان اين تايپكو كه بستن.........درضمن فكر نميكنم سوالم چندان تخصصي باشه.........فقط يه مدله با قيمتش.......نقل قول:
راستي ببخشيد كسي نميدونه چطور از شكلكها استفاده كنم؟؟؟؟؟؟؟هرچي روشون كليك ميكنم نميان......
سياوش اگه هم بستن بگرد تو تالار ها تا پيدا كني تاپيكش رو طبق قوانين پست بي ربط به موضوع تاپيك ممنوع هست و هيچ جوابي بهشون داده نميشه اگه هم داده بشه زود پاك ميشه عادت كن تو تالار ها جستجو كني اينطوري موضوعات جالبي هم ميتوني تو تالار ها پيدا كني.
من بازي رو خريدم توسط شركت كبير سافت پك شده و نصب اورجينال رو با استفاده از وينرار به 2 Dvd تيكه كرده. هنوز نصب نكردم ولي الان مي رم نصبش مي كنم اگه تو تاپيك پيدام نشد بدونين تو بحر بازيم
من رو High یا Gamer تمومش کردم ...نقل قول:
'VGA 8800GT xfx 512mb alpha dog
Q6600 cpu
Asus P5k-C
2 gig ram
آقا كسي نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی رو گرفتم الان نصب کردمش برم ببینم چیه! نتایج رو اعلام میکنم !
با یه چیز بازیش خیلی حال کردم ... وقتی میخواد از نردبون بره بالا خیلی باهاله.
من تا حالا بازی اول شخص ندیده بودم اینجوری باشه.
اکثرا یا موقع بالا رفتن از نردبون به سوم شخص تغییر میکنن یا مثل مار بدون این که رو دستاشون تغییر ایجاد شه میرن بالا.
فیزیک بازی خیلی باهاله.
مارو بردین تو کفش پس کی میاد{منظورم تو شهرمونه
اقا جون اومده شما هر شهري هم باشي هست فقط حوصله نداري بگردي تو برو توي سايت كبير سافت ببين نمايندگيش تو كدوم شهرها هست. هر جاي ايران هم كه باشي ميتوني گير بياري بازي رو مطمئن باش بازي داراي نصب خوب و زيبا هست عين اينه كه داري ويندوز نصب ميكني مال من نسخه چيني هست و داراي 2 زبان انگليسي و چيني هست كه من فقط انگليسي نصب كردم
همين الان كمي از بازي رو انجام دادم گرافيك 100% بهبود پيدا كرده حركات واقعا روان شده...
يه حسني هم كه داره در مورد برداشتن اسلحه از رو زمين هست كه ديگه نياز نيست واسه هر اسلحه اي خم بشي كافيه از روش عبور كني و از نزديكش رد بشي تا به اسلحه هات يا گلوله هات اضافه بشه البته اگه اسلحه ها هم رديف باشن بر نميداره و نشون ميده اسلحه ها هم رده هستند و مي توني به اختيار يكي رو انتخاب كني و بر داري ولي در مورد اينكه گرافيك بهينه سازي شده من كه چيزي نديدم چون روي مديوم لگ دارم اما تو قبلي رو مديوم راحت بازي مي كردم مجبور شدم همه چيز رو بذارم روي مينيموم. ولي خود بازي به نظر جذاب مياد من رفتم بازي كنم خدافظ:31:
تو شهر ما هم نيومده..........
گرافیک فرق خاصی نکرده...بازی کلا روان تر شده ولی هنوز هم به شدت توی رندر ضعیفه ....
کرایتک واقعا نمیدونم چرا این کارو میکنه به جای این که ابجکت های محیط رو کم کنه تا اونجایی که تونسته شلوغ کرده وهمین باعث شده بازی در رندر بسیار ضعیف باشه حتی با سیستم های قوی (مثل سیستم خودم) واقعا اگه کرایتک این کارو میکرد خیلی خوب میشد ....
تغییر خیلی خوب دیگه ای که کرده اینه که وقتی روی سلاحی میرید خود به خود تیر ها رو بر میداره دیگه لازم نیست هی F رو بزنین !
من الان با Gamer دارم بازی میکنم ولی بعضی جا ها افت فریم خیلی شدیده و بعضی لحظه ها اصلا فریم نمیده !!!!
با چه سیستمی بازی میکنی علی اقا؟؟؟مگه چند فریم میگیری؟؟
البته من هم هنوز دستم نرسیده!!سفارش دادم شاید فردا برسه
بابا این crytek ملتو به بازی گرفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اگر کامپیوتر high end هم دارید روی سیستمتون برای enthusiast اصلا حساب باز نکنید.:41:
چرا!؟ دلیلش تو این سایته:
کد:http://www.techspot.com/article/118-crysis-warhead-performance/page3.html
Q6600نقل قول:
با چه سیستمی بازی میکنی علی اقا؟؟؟مگه چند فریم میگیری؟؟
البته من هم هنوز دستم نرسیده!!سفارش دادم شاید فردا برسه
4850
P5Q
2 gb
نمیدونم چند فریم میده ولی میدونم که زیاد نیست!
تایید میشهنقل قول:
بابا این crytek ملتو به بازی گرفته!
حتی اگر کامپیوتر high end هم دارید روی سیستمتون برای enthusiast اصلا حساب باز نکنید.
با اینکه کرایتک میگه موتورش خیلی قوی و خوبه ولی زیاد حرف درستی نیست مهم ترین بخش یه کنسول رندر تصاویر در آن واحد هست که این موتور به شدت ضعیفه
من كرايسيسو روي very high بازي ميكنم...ميخواستم ببينم warhead هم ميتونم اينجوري بازي كنم؟؟؟
کلأ موتوره cry engine 2 خیلی اذیت می کنه . و با هیچ یک از تکنیک های افزایش فریم مثل : crossfire , sli نمی شه تعداد فریم رو بالا برد و حتی اورکلاک کارت گرافیک هم کمترین تأثیر رو در تعداد فریم این بازی داره.نقل قول:
البته همین چیز هاست که جذابش کرده :31:
very high بازی می کنی؟؟؟:19:نقل قول:
کارت گرافیک و مانیتورت چیه؟؟؟؟؟
تا اونجایی که یادمه تو گفتی کارتت 8500 هست که با این کارت کلا باید بی خیال حالت enthusiast یا همون very high توینقل قول:
نوشته شده توسط [siavah] مشاهده تاپيک
من كرايسيسو روي very high بازي ميكنم...ميخواستم ببينم warhead هم ميتونم اينجوري بازي كنم؟؟؟
crysis warhead بشی.
به پست 235 توجه کن.
توی حالت enthusiast غولهایی مثل 4870x2 و gtx 280 کم اوردن چه برسه به 8500!!!!!
خیلی بازی خفنی بود
ولی حیف خیلی خیلی زود تموم شد
دوستان من اون دسته از كاربراني كه مي گفتن بازي عليرغم گرافيك بالا راحت تر و بهتر از كريسيس اولي اجرا ميشه. نميدونم رو چه حسابي اين حرفها رو زدن يا واقعا نديد اين حرفو زدن (خودشون بازي نكردن و با چشم نديدن و از اين و اون يا سايتها خوندن) يا هم سيستمشون رو ارتقا دادن يادشون نيست.
در هر صورت بازي كاملا ضعيف رندر ميشه و هر 4 5 ثانيه يه بار لگ داره بازي (رندر نميشه به درستي) در كل به لحاظ گرافيكي براي كامپيوتر هاي غول طراحي شده (سيستم هاي خفن قوي). و خوراك ماها نيست. براي كيفيت بالا به كارت 9800 جي فورث نياز داريد و يك سي پي يوي اينتل 2 كور آخرين مدل و رم هم 4 گيگ باشه خوبه. بهتره روي مانيتور هاي 19 اينچ Lcd بازي كنيد.
(اگه اين سيستم گير من بياد ميرم موشك آپولو مي فرستم كره مريخ)
من گرافیکم از این قوی تره ولی از نتیجه راضی نیستم....نقل قول:
براي كيفيت بالا به كارت 9800 جي فورث نياز داريد
تکراری شد.......