درود بر همگي دوستان
تاپيک خيلي جالبيه. حيف که مهمون داشتيم و موج مرده رو نديدم.
درود بر همگي دوستان
تاپيک خيلي جالبيه. حيف که مهمون داشتيم و موج مرده رو نديدم.
سلام
shvalaie جان شما لطف دارید.
دوستان عزیز برای اطلاع از فیلم های فردا شب به صفحه قبل رجو ع کنید.
راستی یه فکری هم واسه این پست های مهمی که به آخر یک صفحه می رسه بکنین چون یه پست تشکر یا .... صفحه جدید رو آغاز می کنه و اون پست مهم رو همه نمی تونن ببینن !!!
من می گم باید برای اینکه صفحه جدید آغاز بشه و پست مهم اول اون باشه ، باید صفحه قبلش رو با پست های ستاره ای ( *********** ) پر کنیم .
سلامنقل قول:
فرقي نداره كه !
هر كي تاپيك رو باز كنه از اولين پست جديد كه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخص شده شروع به خوندن ميكنه
I Misknow
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ، چون من تا حالا اینجوری برام پیش نیومده ، یعنی آخرین پستی که تو اون تایپیک عضوم رو توی تنظیمات کاربرم می بینم ، نه پست های قبلی رو اگر چه قبلی ها رو هم نخونده باشم!!!
يعني تمام پستهاي جديد و قديمي تاپيك رو ميشه شناسايي كردنقل قول:
اینو فهمیدم
الان به طور مثال شما از کجا فهمیدی که قبل از پست shvalaie چه پستی بوده ؟؟؟
رفتی صفحه قبل رو باز کردی دیدی چند تا پست جدید هم هست
حالا اگر کسی نره صفحه قبل رو ببینه ، یعنی فکر کنه این پستی که داره می خونه ( پست جدید در صفحه جدید) ، آخرین پست خونده نشدشه باید چه کار کنه ؟؟؟
خب من خودم هميشه از آخرين پست قديمي شروع ميكنم به خوندن تاپيكها
فكر كنم روش درست هم همين باشه
من هم اینو می دونم که شما روش درست رو انتخاب می کنی ، ناسلامتی مدیر انجمن فیلم هستی دیگه :biggrin:نقل قول:
ولی یکی که نمی دونه روش درست چیه باید چه کار کنه ؟؟؟ فکر می کنه که اصلا پستی راجع بع فیلم هایی که می حوان پخش بشن داده نشده !!! خوب بگذریم
میگم Amin جان من یک تایپیک دیدم که شما درست کرده بودی و درباره Al Pacino و Robert Deniro بود.
اگه میشه Link اون تایپیک رو بزاری ممنون میشم ( ببخشیدا )
و خداوند سرچ را آفريد ! :laughing: :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
آره ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟ :blink:
سلام من ديشب فيلم شكارچيان ذهن يا Mind Hunters رو ديدم فيلمش بد نبيد ولكن سبكش تكراري بود.
نقل قول:
سبکش تکراری بود ، مثل چه فیلمی ؟؟؟
ممنون Hectorist جان ...منم دیدم این فیلم رو . قشنگ بود . اما کاشکی نمی دیدم.
این صداوسیما ما هم انقدر بی کفایته که ...
اگه بخوای یه فیلم رو ببینی باید دو تا فیلم دیگه رو بی خیال شی ...
فرداش می خوای بشینی تکرار اون دو تا فیلم رو ببینی ولی نشون نمی ده.
اون از وضع برنامه ریزیشون که یه بار توی سایتشون می گن این فیلم رو پخش می کنیم
دوروز بعد یه فیلم دیگه می زارن اینم از نحوه ی پخش فیلم ها ...
بابا سبکش تکراری بود دیگه چه معنی داره . مگه چند تا سبک داریم.
فیلمش هم خوب بود.
Sa@id جان مگه تو چه فیلم هایی رو ندیدی؟ حتما اتاق ماروین رو میگی ؟( یکی دیگش هم نمی دونم)
اتاق ماروین تکراری بود ، ولی اگر بعد از پایان شکارچیان ذهن می زدی شبکه 3 هنوز اولای اتاق ماروین بود.
این موضوع سبک ، خیلی جالبه ها . من نفهمیدم منظورش چیه ؟؟؟ اگر منظور از سبک ، سبک های مختلف فیلم سازی ( سینمای وحشت ، سینمای کمدی ، سینمای درام ، سینمای تخیلی و ... ) باشه ، این حرف بی معنیه . چون اگر قرار بر این بود که دیگه فیلمی ساخته نمی شد و کارگردانا میومدن می گفتن چون یه نفر فیلم ترسناک ساخته ، من فیلم ترسناک نمی سازم !!! :blink:
ولی اگر منظورت اینه که فیلم دیگه ای هم مثل همین دیدی ، یعنی یه عده میرن تو یه جزیره یکی یکی کشته می شن و قاتل بین خودشونه و هیچ کدوم نمی دونن کیه ، من همچین فیلمی رو ندیدم. اگر شما دیدی بگو چه فیلمی هست که ما هم ببینیم ، بعد با شما هم عقیده بشیم.
به نظر من فیلم نسبتا خوب و هیجان انگیزی بود . هر چند ، چند تا مشکل داشت . مثلا این که قاتل چه شکلی وقت کرده همه کارها رو در مدت اندکی که داشته انجام بده با توجه به این که اونم برای اولین به جزیره اومده بوده و ...
ولی درکل من نسبتاخوشم اومد .
هکتور جون سریال های شبکه سه (ابر اتش )و دو (جواهری در قصر ) رو گفتم .
اتاق ماروین رو هم قبلا دیه بودم توی همین برنامه ی صد فیلم پخشش کرده بود.
بی خیال بابا !!!!!!!!!!!!!:blink:نقل قول:
یعنی تو اینا رو هم نگاه می کنی؟؟؟؟؟؟
ول کن بابا ، بیا برو کلوپ محلتون 2 تا فیلم بگیر وقتی این سریالا شروع شد بزار نگاه کن.|
منم فيلمو ديدم.بد نبود ارزش يه بار ديدنو داشت.تقريبآ در سطح بقيه فيلماي Renny Harlin بود.
تا حدودي آدمو ياد فيلم فوق العاده SAW مينداخت ولي خب قابل مقايسه با اون نبود.نقاط ضعف زيادي داشت.هم فيلمنامه هم كارگرداني.بازي بازيگران هم چندان چنگي به دل نميزد.خوب از بازيگرايي كه سرشون Val Kilmer باشه هم نميشه چيز زيادي انتظار داشت.البته قبول دارم كه فيلمي نبود كه بازيگري بتونه خيلي خودشو توش نشون بده.براي همينم بود كه اين بازيگراي متوسط براي بازي انتخاب شده بودن.
در كل داستان فيلم خوب بود(گرچه يه جورايي تكراري بود) ولي خيلي بيشتر از اينا بايد روش كار ميشد.با اين ايده مي شد فيلم خيلي بهتري ساخت.
اينا نظر من بود.
راستي هكتوريست جان اين چه سؤالي بود اين وسط؟؟!!سؤال جدي بود؟؟
بهتر نبود با پيغام خصوصي يا جور ديگه اي اين سؤالو مي پرسيدي؟
سلام
می دونی چی شد ؟ من اومدم پیغام خصوصی بدم نتونستم ، تا به حال هم اینکار رو نکرده بودم. یه چند دقیقه معطل شدم دیدم کاریش نمیشه کرد ، گفتم همینجا بپرسم دیگه !!!:blush:
تازه من که عذر خواهی کردم !!!:sad:
سلام
منم فیلم رو دیدم به نظر من که خوب بود .
فیلم این هفته سینما 1: ( اطلاعات بیشتری راجع به این فیلم پیدا نکردم )
میگم نمردیمو دیدیم که یکی از روی فیلم های کارگردانای ایرانی فیلم ساخت !!!
فیلمی از جک لیو و محصول ۲۰۰۳ کشور سنگاپور . داستان اين فيلم برگرفته از اثر موفق مجيد مجيدي به نام «بچههاي آسمان است» كه چند سال پيش كانديداي دريافت جايزه اسكار بهترين فيلم خارجي شد.
قدرت
کارگردان : Sidney Lumet
بازیگران :
Richard Gere
Julie Christie
Gene Hackman
Denzel Washington
مدت زمان : 111 دقیقه
محصول : آمریکا 1986
ژانر : درام
سینمایی قدرت روز جمعه ساعت : 21:00 در برنامه سینما 4 و از شبکه چهار پخش خواهدشد.
پیت سن جان ( Richard Gere ) یک مشاور سیاسی پر نفوذ است که تمام سیاستمداران کشور ، با او در ارتباطند. دوست قدیمی اش سام که سناتور اوهایو است تصمیم می گیرد از سیاست خداحافظی کند. بلافاصله جان به کمک جرومی کید که قرار است سناتور جدید اوهایو شود می شتابد .
درباره فیلم :
آن ها ضد قهرمان های درب و داغون و آدم های له و لورده و یاغی هستند که جلوی قوانین و رفتارهای مرسوم اجتماعی می ایستند و آخر سر به طرز فجیعی تباه می شوند. رفتار این بدبخت بیچاره های پوچ گرا اغلب فطری و غریزی است و تحت تاثیر وسوسه هایشان به این سرنوشت گرفتار میشوند..... این امضای سیدنی لومت کارگردان نابغه و معترض نیویورکی است که سیاست و اجتماع بزرگترین پایه های فیلم هایش است. کارگردانی بزرگ ، خالق دو اثر به یاد ماندنی با بازی Al Pacino ، بعد از ظهر سگی و سرپیکو.
لومت در این فیلم همانند فیلم های دیگرش بازی های قدرتمندی را انتخاب کرده. لومت استاد مسلم بازی گرفتن است و معروف به خدای بازیگران. اما این فیلم بسیار نا امید کننده است ، فیلمی که همچون فیلم غریبه ای در میان ما چیز دندانگیری از آب در نیامد و لای کارنامه درخشان لومت گم شد!!!
درباره کارگردان :
شايد سيدنى لومت جزو مشهورترين كارگردانان تاريخ سينما نباشد و سخت است باور كنيم مردى كه فيلم هايى چون ۱۲ مرد خشن، بعدازظهر سگی ، شبكه و شاهزاده شهر را ساخته، كارگردان آثارى چون مسأله خانوادگى، قدرت و غريبه اى در ميان ما هم بوده. على رغم اين واقعيت كه برخى از فيلم هاى سيدنى لومت مایوس کننده بوده اند، او را بايد يكى از استادان سينماى معاصر آمريكا دانست. او حدود ۴۰ فيلم ساخته كه بيش از ۵۰ نامزدى اسكار داشته اند و در سال ۱۹۹۳ جايزه ويژه دى.دبليو گريفيث را از انجمن كارگردانان آمريكا و جايزه اسكار افتخارى ۲۰۰۵ را دريافت كرد. اين كارگردان چپ گرا معمولاً فيلم هايى احساسى با تم اجتماعى مى سازد .او در فيلم هايى همچون تپه، ۱۲ مرد خشن، بعدازظهر سگی، سرپيكو و شبكه مسائل جدى جامعه آمريكا را با هيجان درآميخته و اكثر فيلم ها در نيويورك فيلمبردارى شده اند( به غیر از قدرت ). او در كتابش به نام فيلمسازى شيوه كارش را به خوبى توضيح مى دهد و فيلمسازى را امرى مشابه خلق آثار صنايع دستى مى داند.
او در اين كتاب مى نويسد: يك بار فردى از من پرسيد فيلمسازى مثل چيست؟ و من به او گفتم مثل ساختن يك موزاييك است و هر صحنه مثل يك تكه كوچك موزاييك. شما بايد به بهترين وجه آن را رنگ كنى، شكل دهى و پوليش كنى و بعد ششصد تا هفتصد بار اين كار را انجام دهى و بعد آنها را در كنار هم قرار دهى و اميدوار باشى كه نتيجه همان چيزى باشد كه مد نظر داشتى. ولى اگر بر سر موزاييك نهايى طرح كلى دارى، بايد بدانى كه بر روى هر تكه كوچك چگونه كار كنى.
لومت در ۲۵ ژوئن ۱۹۲۴ در خانواده اى هنرمند به دنيا آمد و در سن ۴ سالگى در تئاتر پدرش در نيويورك اولين تجربه بازيگرى اش را به دست آورد و در دهه ۱۹۳۰ در نقش هاى متعددى در برادوى حضور يافت و پس از آن در ۱۵ سالگى در فيلم «يك سوم ملت» بازى كرد.
اگر مایل هستید فیلم شناسی این کارگردان رو هم بزارم . گفتم خیلی طولانی میشه نذاشتم.:happy:
راستی امروز تولد مل گیبسونه ( چه ربطی داشت !!! :blink: )
ببخشید وارد بحثتون میشم این فیلم قدیمی داستانی بسیار شبیه به شکارچیان ذهن دارهنقل قول:
وسپس هیچ کس نبود
داستان از آگاتا کریستی مشهور است و درباره 10 نفر است که به یه جزیره متروک دعوت میشوند و تک تک توسط یکی از همان 10 نفر کشته میشوند
And Then There Were None 1945
عجب تاریخیه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا !!!
لینک رو ببینین بد نیست.
ولی درست میگه ها . موضوعش یه چیزی تو همین مایه هاست ، البته یکم قدیمی تره (فقط یکم نه بیشتر)
البته فکر نمی کنم مهدیس جان منظورشون این باشه !!! هست؟؟؟
در کل ممنون .
فيلم «ورشكسته» به كارگرداني آلفرد هيچكاك امروز ساعت ۲۰:۳۵ از سینماماوراء پخش خواهد شد. اين فيلم يكي از اپيزودهايي است كه هيچكاك براي تلويزيون و در قالب 25 دقيقه ساخته و داستان مردي است كه پس از تصادف به كما ميرود.
ببخشید کار دارم ، از این بیشتر نتونستم اطلاعات جمع کنم . اگه کسی چیز دیگه ای داره بزاره .
راستی تولد نیکلاس کیج مبارک ( می خوام صد سال زنده نباشه !!! )
كسي نقد فيلم «شكارچي ذهن» رو داره؟ :)
سلام ، می دونی چیه ؟؟؟ ارزشش رو نداره که بشینی نقدش کنی ( حداقل برای این تایپیک ) چون هیچکی پا نیست.نقل قول:
ولی من یه نقد از تو یه وبلاگ پیدا کردم . البته از جمله اولش گله دارم چون هر چی باشه نباید با یه اثر ( چه هنری چه غیر هنری ) اینجوری برخورد کرد :
تقریبا می توان گفت این فیلم هیچ حرفی برای گفتن ندارد.منتقدین سینما ۴ به زور می کوشیدند از فیلم کلیشه ای و ساده لوحانه ی هارلین مفهوم استخراج کنند. مفهومی که یکی از منتقدین برنامه بر آن تاکید داشتند این بود که فیلم به بررسی خشونت می پردازد. به راستی عجب حرف مضحکی . این حرف مرا به یاد حرفی از جوزف مک براید می اندازد که درباره ی هوارد هاکس می گوید .او می گوید: او(هاکس) نسبت به چیزهایی که اشخاص در کارهایش کشف می کردند و سطوح عمیق مفاهیم و سمبولیزمی که منتقدان از آثار او (آثاری که وی صرفا قصه های خوب می خواند) استخراج می کردند غالبا حیرتی توام با تفریح از خود نشان می داد.
منتقد سینما ۴ (که در کار خود نسبتا مشهور می باشد و چندین کتاب هم در زمینه های سینما وادبیات ترجمه کرده است.) اذعان داشت که پس از دیدن فیلم پنداشته که بهتر است قشر آشنا با سینما و فرهیخته ی جامعه فیلم را ببینند حال آنکه از دیدگاه من این فیلم وقت ارزشمند این بیننده را کاملا تلف می کند. شکارچیان ذهن پر از کلیشه های مختلف یک داستان معمایی است. دیالوگ ها و فیلمنامه آن ضعیف است. یکی از مسخره ترین کارهایی که در پخش فیلم از طرف تلوزیون انجام شد استفاده از موسیقی متن فیلم هملت(به کارگردانی فرانکو زفیرلی ) از انیو موریکونه در برخی صحنه ها به جای موسیقی متن خود فیلم بود. اما فیلم محاسنی هم داشت.جلوه های تصویری آن فوق العاده بود. فیلمبرداری رابرت گنتز هم قابل تحسین بود. در مجموع از شکارچیان ذهن می توان به عنوان یک فیلم مردود نام برد.
نگو اين حرفو دلم ميشكنه !نقل قول:
خوبه اين همه بازديدكننده داره تاپيك ... اما قبول دارم مشاركت بچهها كمه
نه Amin جان ، قصدم توهین به بچه ها نبود. فقط منظورم این بود که این تایپیک حداقل برای نقد فیلمها و تبادل نظر دربارشون به درد نمی خوره . همون طور که گفتین هیچکی مشارکت نمی کنه
مترسک
کارگردان : Jerry Schatzberg
بازیگران :
Al Pacino
Gene Hackman
Dorothy Tristan
Ann Wedgeworth
مدت زمان : 112 دقیقه
محصول : 1973 آمریکا
ژانر : درام
سینمایی مترسک پنجشنبه 21 دی ساعت 22:30 دقیقه از شبکه 1 و در برنامه سینما1 پخش خواهد شد.مترسک ساخته جری شاتزبرگ درسا ل 1973 وفیلمنامه آن را گاری مایکل وایت نوشته است. فیلم درباره دو مرد بازنده (جین هکمن و آل پاچینو) است که در زندان با هم آشنا شده آن دو پس از آزادی از کالیفرنیا عازم فیلادلفیا می شوند. جایی که یکی از آنها تصمیم به بازکردن کارواش دارد. نقشه ای که هیچ گاه عملی نمی شود.
مترسک دومین فیلمی است که Al Pacino در فیلمهای جری شاتزبرگ بعد از وحشت در نیدل پارک بازی کرده است. ستاره ای که هم بازیش جین هکمن ِ خشن وغول پیکر بود تا وجه شکننده و احساساتی شخصیت پاچینو در طول فیلم تشدید شود.
امین فیلم رو از دست ندی ها !!! با اینکه می دونم فیلمش رو دیدی
سلام
در مورد فیلم شکارچیان ذهن من یه جای فیلم رو متوجه نشدم .
اگر در فیلم بگذریم از اینکه لوکاس چطور تو اون زمان کم تونست اون نقشه ها رو پیاده کنه . اون از کجا میدونست
که هریس (مربی) هنوز توی جزیره است در حالیکه هیچ کس اینو نمی دونست و همه تا آخر فکر میکردند کار هریسه ؟
بی خیال بابا . ببین اینا مهم نیست. یعنی اینکه این به معنی نقد فیلم نیست.
رنی هارلین مگه کیه که باز بخواد یه فیلم بی عیب بسازه؟؟؟
توی فیلمهای جان سخت رو هم که نگاه کنی از این سوتی ها زیاد میبینی. البته میدونی اینا زیاد به چشم نمیاد.مطمئنا تو بعد از فیلم این ها رو فهمیدی . چون توی فیلمهای جنایی فرصت نمی کنی به این جور چیزا فکر کنی.
در کل زیاد جدی نگیر ، چون این فیلمها ارزش فکر کردن رو نداره . حداقل برای ما که حرفه ای هستیم ( پررو شدما !!!)
ممنون از خبرتنقل قول:
آره فيلمو دارم
خيلي دوست داشتم دوبله شدشو ببينم اما پنجشنبه خونه نيستم ! سينما 1 تكرار داره ؟ ... كي ؟
آره داره
سه شنبه ها ساعت 11:30 دقیقه Pm ( پی امش خیلی مهمه )
قاپ زنی
کارگردان : Guy Ritchie
بازیگران :
Brad Pitt
Jason Statham
Stephen Graham
Alan Ford
Benicio Del Toro
Dennis Farina
Rade Serbedzija
مدت زمان : 104 دقیقه
محصول : 2000 آمریکا ، انگلیس
ژانر : کمدی ، جنایی
سینمایی قاپ زنی جمعه 22 دی ساعت 20:45 از شبکه 4 و در برنامه سینما4 پخش خواهد شد. داستان فیلم درباره یک الماس سرقت شده و تلاش یک عده برای بدست آوردن آن است که در آن به حالت کمدی و جنایی و مخلوطی از این دو با آن روبه رو میشویم.
درباره فیلم :
«قاپ زني » پرداختي امروزي از دنياي تبهكاري است و قاتليني را نشان مي دهد كه حتي دلشان نمي آيد به سگها و لاشه ها آزار برسانند.فيلم مملو از صحنه هاي پر زرق و برق و ديالوگهاي نكته پردازانه است و شخصيتهاي كاريكاتوري در آن فراوانند مثل سگ فيلم كه اسباب بازي را مي بلعد و هر وقت پارس مي كند صداي اسباب بازي به گوش مي رسد.در فيلم تاكيد خاصي بر فيلم بودن وجود دارد و استفاده متعدد از دوربينهاي مدار بسته بخصوص در صحنه دزدي ابتداي فيلم نشان دهنده اين نكته است.شيوه معرفي شخصيتها يك نوع كار خاص است.در صحنه هاي تلفن صحنه دو تكه مي شود و هر جا لازم باشد موسيقي مدرن به گوش مي رسد.لهجه هاي مختلف غير قابل فهم در فيلم زياد است .در جايي آوي(Dennis Farina) به تامی (Stephen Graham) مي گويد: اين كشور زبان خود را توليد كرده اما به نظر نمي رسد كسي آن را استفاده كند.اگر جيمز جويس در اوليس كاري تخصصي بر روي آوا و زبان انگليسي كرده گاي ريچي نوعي تمركز بر روي لهجه هاي تيپيك كرده است.
در چند صحنه براي توضيح بيشتر تكرار صحنه از زاويه ديد ديگر مورد استفاده قرار گرفته است.يكي صحنه اي كه سياهها, آوي و تامي را تعقيب مي كنند و با ماشين به يك عابر برخورد مي كنند.همزمان كات مي شود به ماشين آوي كه به ديواري برخورد مي كند.بوريس (Rade Serbedzija) كه در صندوق عقب ماشين بوده از ماشين بيرون مي آيد و در همين زمان ماشين سياهها به او برخورد مي كند. در صحنه ديگري در انتهاي فيلم تركيش(Jason Statham) , تامي و ميكي (Brad Pitt) پس از برد ميكي از سالن خارج مي شوند .بريك تاپ (Alan Ford) از در ديگر بيرون آمده و بسوي ماشين خود مي رود و اسلحه مي خواهد.كات مي شود به كوليهاي دوست ميكي كه يكي از افراد بريك تاپ را مي كشند و زنگ موبايل او به گوش مي رسد.بريك تاپ گوشي مرد مرده را برمي دارد و كوليها از پشت تلفن او را تهديد مي كنند.همزمان تركيش و تامي و ميكي از سالن خارج مي شوند .بريك تاپ به سوي ماشينش مي رود و اسلحه مي خواهد.شيشه پايين مي آيد و كوليها از داخل ماشين به او شليك مي كنند و سپس با ميكي فرار مي كنند.
اما زيباترين سكانس فيلم , سكانس شكار خرگوش توسط سگها و تدوين موازي آن با شكار مرد سياهپوست توسط مردان بريك تاپ است.كلا يك نوع تفريح خاص در فيلم وجود دارد (مثل كارتونها) و عجيب نيست كه براد پيت حاضر شده در آن نقش فرعي بازي كند چرا كه به نظر مي رسد همه عوامل فيلم از كار خود لذت برده اند.
درباره کارگردان:
كارگردان جوان انگليسي كه بيشتر به خاطر ازدواجش با مدونا و فرزندشان روكو معروف است در سال 1998 با فيلم
« گلنگدن ,قنداق و دو لوله تفنگ » Lock, Stock, and Two Smoking Barrels ، پا به عرصه كارگرداني گذاشت و حال و هواي «خيابانهاي جنوب شهر » اسكورسيزي و آثار تارانتينو را زنده كرد و خيلي زود مورد توجه هاليوود قرار گرفت.اما پروژه هاي فرشتگان چارلي و سرقت در 60 ثانيه را رد كرد تا در انگلستان بماند.دنياي گاي ريچي ,دنياي بر و بچه هاي ساده , زشت و با مزه لندني است كه با جنايت پوست كلفت شده اند.دنياي زير زميني لندن , خط داستاني پيچيده و شخصيتهاي متنوع با ديالوگهاي سبكسرانه از مشخصه هاي كارهاي اوست.او را در زمره كارگردانان موج نو چون دارن آرنوفسكي (مرثيه اي براي يك رويا) و تام تيكور (بدو لولا بدو)قرار مي دهند هر چند كه در سال 2003 براي فيلم« از ميان رفته »swept away تمشك طلايي بدترين فيلم را دريافت كرد!
ممنون
قاپ زنی رو کی می ده؟
اين فيلم Snatch رو توي MBC2 ديدم به نظرم خيلي فيلم بي سر و ته و چرتي اوووومد !
فقط بعضي از صحنههاش باعث ميشد آدم لبخند بزنه !
البته شايد آدم ديالوگا رو بفهمه اوضاع كمي (فقط كمي ) فرق كنه
اين زيرنويس عربيا مگه ميزاره آدم حواسشو جمع كنه ! يا بايد فيلم رو ببيني .... يا بايد سرتو بندازي پايين گوش كني ببيني چي ميگن !!!!
کی می ده ؟؟؟؟؟:happy:نقل قول:
منظورت اینه که زمان پخشش رو نگفتم آره ؟؟؟
ببخشید یادم رفت ولی درستش کردم
می دونی امین یکی از جالبترین نکات فیلم اینه که Brad Pitt با بنچیو دل تورو با هم تو این فیلم بازی می کنن و حتما می دونی که این دو تا چه قدر شبیه هم هستن :blink: این خودش خیلی جالبه. مطمئنا اگه دیالوگ ها رو بفهمی اوضاع بیشتر از کمی فرق می کنه ، باز خوبه ما ایرانی هستیم و دوبله کشورمون دوبله قدرتمندیه . چون خیلی کم هستن کشورهایی که در عرصه دوبله قوی کار میکنن. ایران و ایتالیا بهترین دوبله ها رو در دنیا دارن !!! ( ایول خودم نمی دونستم !!! )
آره والا !نقل قول:
دوبههاي روس رو آدم نيگاه ميكنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينقدر دوبله ما قويه كه داستان فيلم رو عوض ميكنن آدم متوجه نميشه !
مثل فيلم آخرين قلعه كه تلويزيون گذاشته بود و كلا داستان فيلم رو عوض كرده بودن ربط داده بودن به جنگ آمريكا و عراق !!!!!!!!!!!! :ohno: :blink: باز خوبه من قبلا فيلم رو ديده بودم !