سلام
یک پهلوون لطف کنه شماره ی روم های شهرها رو بزاره خیلی لازمه.....یادم رفته
بخوصوص :40:مشهد:40:
Printable View
سلام
یک پهلوون لطف کنه شماره ی روم های شهرها رو بزاره خیلی لازمه.....یادم رفته
بخوصوص :40:مشهد:40:
شما در چت روم در بالا برو به منوی Chat نوشته خودش بعد go to chat user .نقل قول:
من از نسخه ی 8 استفاده میکنم نمیدونم در نسخه ی های دیگه چه جوریه.
موفق باشی.:11:
بفرمانقل قول:
ليست رووم هاتهران Asia Global Chat : ۱کرج Asia Global Chat : ۴۰شيراز Asia Global Chat : ۲۰مشهد Asia Global Chat : ۳۰اصفهان Asia Global Chat : ۱۰سنندج-کردستان Asia Global Chat : ۹تبريز Asia Global Chat : ۱۵اَردبيل Asia Global Chat : ۱۶رشت Asia Global Chat : ۲۵انزلی Asia Global Chat : ۲۶ساری Asia Global Chat : ۲۷بابل Asia Global Chat : ۴۵بابلسر Asia Global Chat : ۴۶رامسر Asia Global Chat : ۴۷اهواز Asia Global Chat : ۳۵زنجان Asia Global Chat : ۳۶خورستان Asia Global Chat : ۳۸کرمان Asia Global Chat : ۵۵کرمانشاه Asia Global Chat : ۵۶اراک Asia Global Chat : ۵۷يزد Asia Global Chat : ۵۰همدان Asia Global Chat : ۵۱زاهدان Asia Global Chat : ۶۵سمنان Asia Global Chat : ۶۶گرگان Asia Global Chat : ۶۷قم Asia Global Chat : ۵۸مهاباد Asia Global Chat : ۵۹بوشهر Asia Global Chat : ۶۰ماکو: 25
خوی: 99
ارومیه: 78شهركرد Asia Global Chat : 70
روم شهر ها اکثرا پره کسی میدونه چطوری میشه به زوووور وارد یک روم شد
سلامنقل قول:
نمیشه
یاهو نمیزاره
تا یکی کم نشه کسیوو زیاد نمیکنه
ممنون:11:
بچه ها کسی اطلاع داره نسخه آلفا یا همون اصلی یاهم مسنجر 9 برای ویندوز Xp کی میاد ؟؟؟؟ خیلی دیگه طولانی شده به نظر من ..... هر وقت چک میکنم هنوز بتا ست ..............
نه کسی نمیدونه.نقل قول:
شما برو از خود یاهو بپرس. :27:
شما باید برنامه یاهو الیت یا برنامه یازاک رو استفاده کنیدنقل قول:
این برنامه ها بعد از سعی برای ورود به روم مورد نظر وقتی با پیغام "The Room Is Full. Please try Anotehr Room "مواجه میشه به شما پیغام میده آیا میخواید به صورت اتوماتیک وارد روم بشم
شما وقتی اجازه میدی دیگه نیازی به Captcha Code نداره خوده برنامه با همون کد قبلی وارد روم میشه
حمیدرضا جان اینا که نوشتی چند تاش مشکل داشت
البته شاید ققبلآ اینا همون روم ها بوده باشن ولی حالا تغییر کردن
حالا مشهد روم 30
کرمانشاه 22 و 23
....
سلام...نقل قول:
مرسی. حالا این برنامه های که گفتی از کجا دان کنم!!
لینک دانلودشم بذار لطفا
تو قسمت درخواست نرم افزار مطرح کنیدنقل قول:
نمیدونم میتونم لینک بزارم یا نه
به هر حال اگه جناب محسن خان مشکلی نمیبینن لینک رو با تست ویروس میزارم
فكر نكنم مشكلي داشته باشه ها . . . ----
ببخشید این Asia Global Chat تو کدوم Categories هست ؟
این کارو بکن قبلا که جواب میداد.وارد یکی از روم ها بشو به دلخواهت.نقل قول:
حالا تو قسمت Type Massage این دستورو تایپ کن.
goto ID/
که به جای کلمه ایدی باید ایدی طرف رو بنویسی.
حالا اگر یه پیغامی مثله این User Is Not Singed in Chat داد یعنی یا طرفت تو روم نیست یا روم پره.این جواب میده حتما
نقل قول:با این برنامه میتونی وارد شی. البته ااگر بتونی :25: نمیدونم کار میکنه یا نه ولی فکر کنه بد نباشه.خودم خیلی وقته دارمش ولی حوصلم نمییومده ازش استفاده کنم.:23: روش های قبلی هم که یه روم بسازیمو کد بدیمو از این کارا دیگه جواب نیمده چون نمیشه روم ساخت وگرنه از اون روش هم مشد یه کارایی کرد.کد:http://www.zshare.net/download/16087004f9860858/
Regional > Asia Global chatنقل قول:
YaHoO Elite
VirUs TesTکد:http://ignor.persiangig.com/YaHoO/YahELiteFull.exe
کد:http://www.virustotal.com/analisis/c3c20663a980a16ee555d9a266a9a7cd#
البته هیچ اطمینانی به پرشیت گیگ نیست یه جا دیگه هم آپ میکنم
کد:http://www.zshare.net/download/16105981306ac7e7/
سلام
من یه چند هفته ای هست که نمی تونم وارد آی دیم بشم از صریق یاهو مسنجر ولی از طریق موبایل و وب مسنجر یاهو می تونم.
حالا اینجا یه چیز دیگه هم هست اینه که من ای دی اس ال دارم 2تا اکانت هم هست یکی شبانه که رایگان یکی اکانت خودم که شارژی هست.حالا من با اکانت روزانه نمی تونم ساین این کنم ولی با شبانه می شه.حالا نظرتون چی کار کنم؟
بستگی داره که چه پیغامی بده.اگر پیغامو بگی بهتر میشه راهننمایی کرد. ولی اول از همه یه کانکشن جدید برای یوزر شبانه روزیت درست کن.و با اون وصل شو شاید این طوری درست شه.اگرم نشد که از یه برنامه ی ف... شکن استفاده کن مثله Freegate . احتمالا به خاطر به هم خوردن اون ایپی کانکشنت هستش.نقل قول:
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
یکی از دوستام به یه مشکلی روبه رو شده یعنی کامپیوترش ویروسی شده هر کاری کردم پاک نشد سرچ کردم اون فایلهایی بت که برای پاک کردن این ویروس ساخته شده بودن را دانلود کردن و اجرا کردم ولی هیچ فایده نداشت
مسیجی که سند میکنه اینه: Nfs carbon download
اونهایی که نمیدونند مواظب باشند این آدرس را اجرا نکنند فقط برای اطلاع گذاشتمکد:ftp://tlpoeil:yahoogoogle@ftp.members.lycos.co.uk/selfextract.exe
به صورت اتومات به همه این لینک را میفرسته
سلام به همگی
یه سوال چه جوری می شه نا ونام فامیلی رو تو یاهو عوض کرد تو قسمت تنظیمات یاهو رفتم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه منظورت تو یاهو مسنجر هستنقل قول:
messenger- my profile-create edit profile
تقریبا آره موقه ای که داری با کسی چت می کنی اون اسم وفامیلی رو که نشون میده رو می خوام عوض کنم.:20:نقل قول:
اسمی و فامیلی که موقع ثبت ایمیل زدید که نمیشه عوض کردنقل قول:
ولی از این روش میشه کاری کرد که هر اسمی دوست دارید به جای آیدیتون نمایش داده شه
می شه لطفا اون روش رو بگی:20:نقل قول:
سلام
ببخشید من وقتی میخوام برم تو هر رومی این میاد :
( To help prevent spam and bots from disrupting your Yahoo! chat experience, please click here to verify your account (this link will open a new web browser window). This step is required before you can begin chatting.)کد:http://captcha.chat.yahoo.com/go/captchat/?img=http://ab.login.yahoo.com/img/im.gZ.VZFentK3KnHY5fM9SFbRtLKvFBvkLv649nojA5tia4JFinXk8mLo5XObylx8nTerImhEsoAm6qVWd7H0B2EByMIqf.MFMa4A--.jpg&.intl=us
messenger- my profile-create edit profileنقل قول:
بعد وارد سایت یاهو میشید و پروفایلتون را میسازید
بچه ها ببخشید کسی نمیدونه چطوری این مشکل را حل کنم ؟؟نقل قول:
سلام . من پسورد Id رو گم کردم و شدیدا نیاز دارم کسی راه و روشی بلده که بتونم پسوردش را پیدا کنم چند تا راه خودم بلد بودم ولی جواب نداد اطلاعاتid را هم یادم نیست لطفا کمکم کنید خیلی واجبه
گوگل تاك، چت روم داره يا نه؟
خیرنقل قول:
فکر کنم نداشته باشه
نه نداره...نقل قول:
چت روم آنچنان چیز مزخرف و بی فایده ایه که فقط یاهو داره... مزخرف ترین چیزی که توی اینترنت پیدا میشه چت روم یاهو هستش...
این چیزا برای مسنجرهای سطح بالا افت داره... اصلا کلمه "مسنجر" یعنی پیام رسان و نه چت روم... فقط MSN چت روم داره که اونم داخل سایت MSN هستش و زیر 18 سال حق ورود نداره... هیچ مسنجری به جز یاهو چت روم رو به صورت داخلی نداره... چون واقعا چیز مزخرفیه... :27:
:8:
سلام من ميخوام يه ايميل تو ياهو بسازم zip code بايد چي بدم با توجه به كشور!؟!؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من فقط میدونم واسه uruguay پنج رقمی هست
بیخیالش شو عزیزنقل قول:
هر کس دیگه هم بیاد همون راه هایی که امتحان کردی بهت میگه
قطر رو انتخاب کن اصلآ کد نمیخوادنقل قول:
reza-atomسلام من ميخوام يه ايميل تو ياهو بسازم zip code بايد چي بدم با توجه به كشور!؟!؟؟؟؟
حمیدرضا برا همشون پنج رقمیهنقل قول:
هیچ فرقی بین کشورها نیست
سلام من windows live messenger 8.1 نصب كردم ولي هر وقت وارد ويندوز ميشم بعد از چند ثانيه پنجرش باز ميشه گزينه sign on automatically هم برداشته شده ,چيكار كنم كه ديگه نياد؟
کسی نیستبه دادمون برسه؟نقل قول: