با عرض سلام و ادب
آیا برنامه یا روشی وجود دارد که بشود پیامک پاک شده را برگرداند؟! به عنوان مثال: من گوشی ام رو به دوستم سپردم و او در غیاب من پیامکی فرستاده و متن آن را پاک کرده، حال می خواهم بفهمم او چه نوشته و فرستاده و به کی؟!
با عرض سلام و ادب
آیا برنامه یا روشی وجود دارد که بشود پیامک پاک شده را برگرداند؟! به عنوان مثال: من گوشی ام رو به دوستم سپردم و او در غیاب من پیامکی فرستاده و متن آن را پاک کرده، حال می خواهم بفهمم او چه نوشته و فرستاده و به کی؟!
از متن sms که فکر نکنم بتونید متوجه بشید ولی اگه میخواین بدونین به چه شماره sms داده باید تشریف ببرید امور مشترکین دولتی و اگه سیم کارت به اسم خودته ریز کارکرد خطتتو بگیری و بر طبق تاریخ و زمانی که خودت میدونی نگاه کنی ببینی به کی sms داده ....
نقل قول:
ضمن تشکر از شما
یعنی برنامه ای نیست که بشه بک آپ مخفیانه گرفت؟
تا اونجایی که من میدونم برنامه ای در این مورد نیست ....
گوشی n78 آیا cell info display داره؟
همونی که نشون میده الان در محدوده کدون آنتن هستی
اگه داره کجاست؟
بله داره.نقل قول:
توی این مسیر:
Menu/Setting/Phone setting/phone/Network
بعدش cell info رو on کن.
سلام
برنامه ای هست که بشه روی فایل های موجود در گوشی ( همه نوع پرونده ای ) رمز واژه گذاشت؟ و به شکلی باشه که اگر روزی روزگاری برنامه رو پاک کردیم، رمز واژه روی فایل باقی بمونه ( نپره )...
سپاس! شاد باشین :11:
با عرض سلام و ادب
من نوکیا N82 دارم. جدیداً وقتی می خواهم روی آن برنام نصب کنم با ارور: unable to install مواجه می شوم!
تاریخ گوشی به روز هستش و ویروسی هم نیست؟! علتش چی می تونه باشه؟
تشکر می کنم
نقل قول:
هنوز منتظرم...:41::19:
نقل قول:به دو دلیل:نقل قول:
1. برنامه با گوشی سازگار نیست
2. مطعلق به یک نگارش دیگه ای از سیستم عامل سیمبین هست
شاد و پیروز باشی :11:
نقل قول:
ضمن عرض سلام و تشکر از شما
ولی متاسفانه هیچ برنامه ای نصب نمی شود! قبلاً همان برنامه ای که نصب می شد دیگر نصب نمی شود!!!
سلامنقل قول:
همین الآن توی کلوپ N82 پاسخت رو دادم! :دی... اما این جا هم می گم...
احتمالا مشکلت با یه مستر ریست برطرف می شه. اگر نشد نیازمند یه آپدیت یا فلش هستی :46::10:
دوستان چجوری میشه اسم بلوتوثهایی که تو گوشی مونده رو پاک کرد؟
سلامنقل قول:
ببخشین؟! :blink: می شه کاملتر توضیح بدی...؟ منظورت بلوتوثایی هست که میاد؛ یا نام دستگاه رو می گی؟ من گیج شدم. :دی
سلام
من میخوام نوشته های worldpadویا nodهایی که توی سیستم دارم رو روی گوشی ببینم ویا nodهای گوشی رو روی سیستم ویرایس کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.
مخصوص كساني كه مي خواهند بفهمند گوشي شون فنلاد اصي يا نه .
اين كار چند تا راه داره كه مطمئن ترينشون اينه:درب پشت گوشي را باز و باتري را برداشته
دقت كيد كه 1-ليبل كج نباشد 2-ليبل را زير نور گرفته و اگر درون ليبل لوزي هايي براق را ديديد بدانيد گوشي شما متولد فنلاند .
سلامنقل قول:
منظورم اسم بلوتوث یا به قول شما اسم دستگاه هست که وقتی یک بار فایلی رو میفرسی برا طرف رو گوشی میمونه :31:
یعنی همچین امکانی وجود نداره؟:18:نقل قول:
Message.Mirror.v2.50نقل قول:
این برنامه به شما کمک می کند :
-بازگرداندن پیام های پاک شده
- Backup از پیام ها
- نگهداری از پیام های خصوصی
همچنین شما می توانید از پیامها بکاپ بگیرید و به گوشی دیگری انتقال دهید ...
فرمت فایل بکاپ نیز می تواند TEXT, HTML, CSV or XML. باشد
قابلیتها :
- یافتن text message پاک شده
- تبدیل پیامها به فایل TEXT/HTML/CSV/XML
- فرستادن SMS با Bluetooth/Infrared
- فرستادن SMS با Email/MMS
-پشتیبانی از پسورد
- پشتیبانی از auto-start
کد:http://www.4shared.com/file/134958162/2a93cd69/MessageMirrorv250.html
سلام
وقتی گوشی n85 رو در حالت mass strong به سیستم وصل کردم سیستم هنگ کرد,کابل رو از گوشی خارج کردم وقتی دوباره در همون حالت وصل کردم درایو رم پیغام(ایا میخواهید رم را فرمت کنید)داد.و هنگامی که میخواهم اطلاعات رم را از روی گوشی باز کنم پیام((memore corrupted اگر اطلاعات مموری رو بخوام باید چیکار کنم؟باتشکر.
سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
گوشیت رو یه بار خاموش و روشن کن حله! :31:نقل قول:
ايول دمت گرم....
خدمت اساتيد يه سوال داشتم كه هر كجا پرسيدم كسي جوابمو نداد البته ميدونم اين تنظيمات مربوط ميشه به3Gكه تو ايران راه نيفتاده وكمتر كسي ازش اطلاعاتي داره با اين حال ممنون ميشم كمكم كنيد من روتر وايرلس دارم و خيلي وقتها بدون اينكه حتي كامپيوتر رو روشن كنم با گوشيم(n96)بهش كانكت ميشم و ميرم تو اينترنت حالا با هر سيمكارتي هم كه شد حالا من برنامه ياهومسنجر و اسكاي پي رو رو گوشي نصب كردم چجوري ميتونم با طرف مقابل تماس تصويري داشته باشم واز دوربين جلويي بجاي وبكم استفاده كنم چون ميدونم تنظيمات خاصي داره
سيمكارت ودافون و تركسل تركيه امكانات3Gدارند من تو تركيه سيمكارت ودافون رو گوشي گذاشتم ولي بازهم نتونستم تماس تصويري برقرار كنم
لطفا كمكم كنيد
با سلام.
ميخوام ترفندي ساده رو در اينجا آموزش بدم ، گرچه شايد خيلي ها اين ترفند رو بلد باشند ولي شايد كساني كه تازه به جمع دارندگان گوشي هاي Nokia Nseries پيوسته باشند اين ترفند رو بلد نباشند.
كساني كه از گوشيهاي سري N نوكيا استفاده ميكنند هميشه اين مشكل رو داشتند كه همه عكسها و كليپ هاشون با هم در قسمت گالري گوشي نمايش داده ميشه و امكان مخفي كردن و شخصي كردن عكسها و كليپ هاشون وجود نداره اما با اين ترفند ساده شما ميتونيد بدون استفاده از هيچ گونه نرم افزاري هر عكس و يا كليپي رو كه بخواين از ديد ديگران در گوشي خود پنهان كنيد.
طبق روش زير اين كار رو انجام بديد:
بريد به قسمت File manager بعد بريد به قسمت memory card بعد بريد داخل فولدر other بعد گزينه option رو بزنيد و يه New folder بسازيد و اسمش رو به Contacts تغيير بديد و دوباره درون اين فولدر يه فولدر ديگه ايجاد كنيد با هر اسمي كه دوست داريد حالا هر فيلم و يا عكسي رو كه ميخواهيد پنهان كنيد در قسمت File manager انتخابش كنيد و Move folder كنيد به فولدري كه تازه ساختين حالا ميبينيد كه عكس و يا فيلم انتخابي ديگه در قسمت گالري گوشي نمايش داده نميشه و براي برگردوندنش هم كافيه دوباره Move folder كنيد به محل اوليه.
اميدوارم كه اين مطلب مفيد واقع بشه.
با سپاس.
کی حوصله داره از این کارا بکنه؟
یه x-plore نصب کن تموم
آزمایش می کنم ببینم می شه :46:نقل قول:
گوشی های تازه سری N مانند N82 بخشی به نام "مرکز فیلم" یا همون Movie Center دارن. این برنامه فقط می تونه کاری بکنه که فیلم و عکس در گالری نمایش داده نشه، اما دست آخر نمی تونه از پس همین مرکز فیلم بربیاد. ( خودم امتحان کردم )نقل قول:
رو ان-n97-n78-96جواب نمیده :41:برا N95-N82این کارا لازم نیست کافیه فیلم رو تو پوشهMy video بريزي:21:نقل قول:
نشد!روی N82 که پاسخ وحشتناکی داد!!! :41:نقل قول:
تاييد ميشه.نقل قول:
مي تونيد هم يه فولدر هيدن خودتون بسازيد و بريزيد تو اين فولدر
مثلا فولدر PB تو درايو E كه هيدن هم هست برا اين جور كارا جاي مناسبيه.
خوبيش هم اينه كه فقط از طريق x-plore قابل دسترسيه و كسي با فايل منيجر خود گوشي نمي تونه فايلا را پيدا كنه.
نقل قول:
دوست عزیز مطلب جالبیه ولی رو هر گوشی اجرا نمیشه مثلا رو گوشی من n78 اجرا نشد یعنی فایلا مخفی نشدن...
چطور؟ باید بشه ها؟؟؟ یه بار توی خود پوشه ی contacts بریز.پوشه فرعی نساز.ببین میشه یا نهنقل قول:
نم تمام اين کارا رو با N97 انجام دادم ولي مخفي نشد!نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=363720
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا عارف... دستت درد نکنه! :11: برای من که پاسخ داد( N82 )!!!
آقا کافیه بریزین توی پوشه My Videos... اونوقت دیگه نه توی گالری و نه توی مرکز فیلم نمایش داده نمی شه! :31:
گوشي هاي 9.3 و بالاتر مثلN96-78-97بخاطر داشتن قسمتallتو قسمت گالري هيچ عكس و فيلمي رو نميشه توشون مخفي كرد بجز دوروش 1: مخفي كردن فيلم تو اينباكس :قسمتmessaging/options/setting/other/memory in use رو عوض كنيد اگه اين قسمت رو قبلا تغييرنداده باشيد تنظيمات اوليه روي phone memory خواهد بود اون رو بهmessmemoryياmemory card تغييرداده از تنظيمات خارج شويد حالا فيلم مورد نظر رو بابلوتوث به گوشي بفرستيد بعد مراحل قبل رودوباره رفته از قسمتmemory in use به حالت اوليه يعنيphone memory برگردونيد
هروقت خواستيدفيلمتوتو ببينيد با عوض كردنmemory in use ميتونيد فيلمتونو ببينيد و بعد باعوض كردن memory in use تو همونجا مخفي كنيد فقط يادتون نره بعد از هربار پخش از شما در خواست ذخيره فيلم در گالري خواهد شد كه گزينهno روبزنيد تا درگالري ذخيره نشه
روش دوم رو گوشي explorer نصب كنيد حالا فيلمتونو تو كامپيوتر به rarتبديل كرده به گوشي منتقل كنيد خب گوشي چون نميتونه فايلهايrar رو باز كنه پس تو گالري هم سيو نميشه اگه هم شد قابل پخش نيست براي پخش از explorer به محل كپي شده فيلم رفته روي فايل rar كليك كرده فيلم رو ببينيد و ازexplorer خارج شويد
فقط سعي كنيد فيلمهاتونو تو يك پوشه مخصوص كپي كنيد تا پيدا كردنش اسون باشه :21:
دوستان برنامه هست كه بشه اطلاعات گوشي رو كه فرمت شده برگردوند مثل همون ريكاوري كامپيوتر باشه
البته من بعضی وقتا که گوشی به کامپیوتر وصله و یه دفعه usb رو میکشم و گوشی خودشو refresh نمیکنه اون اطلاعات جدیدیو که ریختمو تو گالری نشون نمیده!!!!:21:
نقل قول:
سلام دوست عزيز .
برنامه ايي براي گوشي فكر نكنم نوشته شده باشه ولي شما ميتونيد گوشي رو تو حالت mass storage قرار بديد و از برنامه هايي مثل easy recovery استفاده كنيد.
با نرم افزاری که این بار برای شما عزیزان در سایت میهن دانلود قرار داده ایم می توانید ظاهر گوشی خود را به گوشی HTC تغییر بدهید.استفاده از این نرم افزار بسیار مفید در زمینه ی تغییر ظاهر گوشی و خارج ساختن آن از حالت یکتواختی می باشد و پیشنهاد می کنیم شما نیز از این نرم افزار استفاده کنید.کلیه ی فایل هایی که برای شما قرار داده ایم ساین شده می باشند و نیازی به ساین ندارند.نرم افزار فوق قابل نصب و استفاده بر روی گوشی های نوکیای دارای سیستم عامل سیمبین سری 60 ویرایش سوم می باشد.همچنین راهنمای نصب نرم افزار را نیز به منظور تسهیل کار شما به همراه کلیه ی فایل های مورد نیاز در قالب یک فایل فشرده در ادامه ی مطلب آماده ی دانلود قرار داده ایم.
توجه : هنگام باز کردن فایل راهنما که تحت Word می باشد بر روی دکمه ی Read Only کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- حجم: 823 کیلوبایت
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- رمز: کد:
www.-------------.com
تو فایل وردش نو شته
·راهنمای نصب برنامه :
1-ابتدا فایل GDesk.0.33g.SIS موجود در پوشه ی Gdesk v0.33g Signed -[-------------.Com] را نصب کنید.نیازی به نصب فایل های دیگر این پوشه نیست.اما این فایل ها فضای بسیار کمی را اشغال می کنند و نصب آنها ضرری ندارد و به زیبا سازی ظاهر گوشی شما کمک بسیاری می کند.
2- سپس فایل موجود در پوشه ی GDD File - [-------------.Com] را به مسیر زیر منتقل کنید :
Main Menu -> Design -> Design Menu -> Load Design
3-گوشی خود را Restart کنید.
ولی مال من تو منوش فایلی به نام Design نداره
چی کار کنم(نرم افزار به گوشیم میخوره)
گوشی من:5530