مثلا چه نوعی منظورته openنقل قول:
inear
Printable View
مثلا چه نوعی منظورته openنقل قول:
inear
هندزفری به معنای هندزفری مخصوص موبایل که بلوتوث هم باشه بیشتر مربوط به بخش موبایل میشه تا هدفون .. چون کمپانی های موبایل معمولاً تولیدش می کنن تا کمپانی سازنده هدفون ...نقل قول:
اما اگه منظورت یه هدفون کوچک و جمع و جور باشه که البته سیم هم داره، دو مدل Ep630 از کریتیو و EX35 از سونی توصیه میشه ... مدلهای دیگه هم میشه پیشنهاد داد که بستگی به این داره که شما چه طرح و تیپی رو می پسندی ..
البته میشه گفت دراین تاپیک صرفاً مدلهایی مطرح و بررسی شده که نمره قبلی شون رو گرفته اند ... من یادم نمیاد ما در مورد مدلی صحبت کرده باشیم که بی ارزش یا بد بوده باشه ... شما اگه پاسخ دقیق تری می خوای همونطور که دوستمون گفت باید یه مقدار محدوده جستجو رو تنگ تر کنی .. مثلا بگی در چه حدود قیمت یا چه نوعی از هدفون ها مدنظرته (تو گوشی - رو گوشی - بزرگ - کوچیک - ارزون - گرون)نقل قول:
سلامنقل قول:
همه میگن هد فونهای روگوشی چون صدای بیرون رو حذف می کنند کیفیت صدای بهتری دارند ولی من یه هدفون رو گوشی گرفتم ( البته سرم کلاه رفت ) که سنگینه و بعد از 10 دقیقه گوشم عرق می کنه و سنگینی گوشی احساس میشه حالا موندم هدفون جدید رو رو گوشی انتخاب کنم یا تو گوشی؟
البته برا من داشتن سیم بلند (بلندتر از 1/5 متر ) مهمه
دوستان چند هدفون رو گوشی و تو گوشی با سیم بلند در محدوده 50 تا 100 معرفی کنند
با تشکر
شما می تونی یه کابل افزایش یگیری سیمتو چند متر بلند کنینقل قول:
بالاخره پس مواجهه با درب های بسته ی وطن گرام , تصمیم به خرید (مجبور بهتره ) یک هدفون از سری
هدفون های ساخت شرکت عظیم شان کریتیو شدم . که در سری هدفون های رو گوشی ورزشی آویزون
قرار می گیره . Creative-EP 570 از قرار معلوم بالاترین هدفون در این سری است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت هم از قرار معلوم در همان حد EP-630 می باشد . و از تفکیک و شفافیت صدایی در حد معمول برخودار است . ولی نکته ی حائز اهمیت نیازردن گوش خارجی و البته داخلی در هنگام استفاده است .
به نحوی که پس از یکساعت استفاده هیچ اثری از خستگی در گوش(داخلی , خارجی ) محسوس نبود .
و این همه مدیون وزن فوق العاده سبک ( 23 گرم ) این هدفون می باشد .
این هدفون به قیمت 21 هزار تومان خریده شده . که در رنج قیمت خود از کیفیت مناسبی برخوردار است .
هر چند که باید در هنگام استفاده مراقبت های کافی را بجا آورد .
این هدفون به همراه یک عدد کیف پارچه ای و سه جفت قطعه ی پلاستیکی که پشت گوش قرار می گیرد (سایز های L , m , s ) بسته بندی شده است .
با امید ب آنکه دروازه های کشورمان رو بسوی محصولات با کیفیت و مرغوب باز شود . و همه از کیفیتی مناسب بهرمند شویم .
برای اونایی که دنبال کارای سونی هستند:
نمایندگی جدید سونی در بازار رضا (شماره 27 ظاهراً)، سری کامل هدفونهای سونی رو آورده .. از XD گرفته تا مدلهای تاشو و یکی دو مدل ورزشی ..
نمایندگی دیگه سونی در بازار رضا هم دو مدل ورزشی مذکور رو داشت ..
البته هدفونهای "تو گوشی" و بعدش "دور گوشی"(اونایی که کامل دور گوش رو می گیره – بهش فول سایز هم میگیم) هستند که اساساً به هدف حذف صدای محیط در نظر گرفته شده ان ..نقل قول:
شما دقیقا چه مدلی داشتی ؟ .. در نظر بگیر که مارک های معتبر مشخصاً روی کاهش وزن این مدلها و بهبود کیفیت گوشی ها هم کار می کنند تا تجربه استفاده از این هدفونها هرچه بیشتر واسه کاربر لذت بخش بشه .. به بیان دیگه ، مساله کارکرد و طراحی (به قصد استفاده) در این هدفونها دقیقاً به اندازه کیفیت شون اهمیت داره به نظرم ..
شما الان هدفت هدفونهایی هستش که یه بالشتک گرد و پهن داره و روی گوش قرار می گیره یا اونایی که بالشتک مثل دایره تو خالی داره ؟ ...
سلام
گفتید چه ممدلی دارم - منم براتون ماجرایی رو بگم که یکم بخندیم
سال قبل جو مارو گرفت و به یکی از دوستان گفتیم که که به یکی از دوستانش! که تهران هست بگه برام یه هدفون بیسیم بگیره ( البته بدون تحقیق ) وبود جه ای معادل 50 تومن برای این کار در نظر گرفتم
ایشون هم یه هدفون گرفتند با نام تجاری معروف generous !!!!
به محض رسیدن به دستم با دیدن شکلش (که شبیه به اسباب بازی های بچه ها بود ) و شلوغ بودنش حام گرفته شد ولی خوب چه می شد کرد نمی تونستم پس بفرستم
هدفون شامل یک اداپتور برق 9 ول ( که همون روز اول شکست ) - یک سکوی فرستنده با 3 تا سیم که باید به پشت کیس وصل میشد ویک هدفون بزرگ باطری خور بود
هدفون 3 تا باطری نیم قلمی می خورد و باطری ها رو حدود 20 تا 30 دقیقه مصرف می کرد - صدا تو همین 20 30 دقیقه خوب بود بعد از اون انواع صدا ها (شامل رادیوی همسایه - بیسیم کلانتری محله و ..... ) در اون شنیده میشد
همین امر باعث شد بعد از حدود 2 ساعت ( در عرض چند روز ) از خیر مصرفش بگذرم و چون پول نسبتا زیادی هم بابت اون داده بودم دیگه جرات خرید دوباره رو هم نداشتم
جالب بود نه
اما در مورد سئوالتون - این هدفون از اوناست که یه دایره وسطش داره و دورش یه ابره با پوشش مخملی (مثلا ) هست
البته من مدت طولانی گوشی روی گوشم نیست بنابراین بر اساس کیفیت به پیشنهاد شما اطمینان می کنم
با تشکر
اگه حذف صدای محیط براتون مهم هست باید فقط روی مدل های closed فکر کنید (اونایی که پشت گوشیشون بسته هست و صدا به بیرون و داخل درز نمیکنه و معمولا جنس دورش از چرمه). اگر نه که مدل های open هم هست که میشه به طور کلی گفت راحت تره. البته همیشه اینطوری نیست.نقل قول:
پیشنهاد من به شما مدل های سنهایزر sennheiser هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم کیفیت صدای خوب. همشونم سیم 3 متری دارند. البته اگه اشتباه نکنم مدل های closedش سیم تلفتی داشت. قیمتشونم تو ایران خیلی خوبه. در بعضی موارد از خارج ارزون تره. نمایندگی هم فقط یه جا داره تو جمهوری.
ممنون از خاطره ات .. این اتفاق (خرید ناآگاهانه مدل متفرقه که عمرش به یه ماه هم نرسه) مکرر رخ داده .. بدشانسی شما ... جالبه که بعضی فروشنده های باانصاف تر رو من دیدم که در اینجور موارد موقع فروش میگن "اگه خراب بود بیار عوضش کنم"، یعنی خودش می دونه که جنس بنجله!! .. گروه بعدی فروشنده هایی هستند که سر کیفیت پایین این اجناس زیاد سروکله زدن و اعصابشون خورده و رسماً همون اول میگن که "اگه خراب بود تقصیر من نیست!!" ...نقل قول:
خلاصه به قول اون جمله (که دیگه الان یه جورایی کلیشه شده) : "ما انقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم!" ..
//
در مورد خرید جدیدت: به بازار تهران دسترسی داری دیگه؟ .. چون بعضی چیزا فقط تهران گیر میاد...
سلام
شما تا حالا تجربه هدفون های Shure رو داشتید؟
قیمت هاش بسیار نجومی هستند(کمترینش اشتباه نکنم 130 دلاره)ولی هدفون استاندارد تست Cnet هستش.
ایران گیر میاد؟
من خودم به شخصه تا حالا تجربه شو نداشتم متاسفانه. ولی فکر کنم seymour داشته باشه.نقل قول:
کمتر از 130 هم داره. من اینجا یه مدلشو دیدم حدود 80 دلار بود. ولی مدل های ارزونش (اگه بشه بهشون گفت ارزون) به اندازه ی گروناش اسم در نکردند. کلا این مارک خوشنام ترین مارک هدفون های in-ear هست.
ایران من که ندیدم. ولی فکر کنم میکروفون های shure بود تو جمهوری.
والا همونطور که رفیقمون گفت، من یه بار (در واقع دو بار) بااین هدفون کار کردم .. اونم صرفاً در حد "جون مادرت دو دقیقه بده من ازش استفاده کنم" بود و شرایط تستم چندان مناسب نبود؛ کافی شاپ بود، یارو رو به مصیبت کشونده بودم اونجا و.. یه بار فکر کنم قبلاً داستانش رو گفتم در همین تاپیک...نقل قول:
(گفتم دوبار، چون یه بار دیگه اش رو شک دارم که اصل بوده یا نه)
ولی این رو داشته باش که معمولاً Bose و Shure اون بالاها (که ما دستمون نمی رسه بهش!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با هم رقابت می کنن ..
سلام .
اساتید گرامی من یه هدفون می خوام با کیفیت صدای بالا و خش مش هم نداشته باشه . ( صداش :whistle:)
اگر در حالت خوابیده باهاش آهنگ گوش بدیم گوشمون داغون نشه .
اگه صداش زیاد بیرون نره بهتره ...:46:
بعدم کلا گوشو ازیت نکنه و زیادم گوش عرق نکنه .:41:
قیمتشم دیگه خیلی زیاد نشه ...:31:
کمتر از 70-80 تومن ...
راستی برندشم مهم نیست چون من زیاد سر رشته ندارم ... :19:
ممنون ... :40:
در حالت خوابیده؟ .. هممم .. من خودم ترجیح میدم مثلا اگه بخوام دراز بکشم، از هدفون های کوچک استفاده کنم؛ تحرک باهاشون راحت تره! (مثلاً بخوای از دنده چپ به دنده راست جابجا بشی!)نقل قول:
برو پاساژ ایران، طبقه اول ، روبروی پله برقی یه نمایندگی هست که کارای AKG و کریتیو رو داره ... هر دو تایید میشن و تنوع محصول خوبی هم داره ...
برای اینکه صدا به بیرون هم درز نکنه می تونی دنبال مدلهای In ear باشی که قدری توی گوش فرو میرن ... برو مثلا دنبال EP830 .
اگه هدفون بزرگ میخوای که گوشی هاش حالت بالشتکی داشته باشه، سونی یا AKG تو این حدود قیمت .
ممنونم ...
من توی سایت هر 3 تاشون رفتم و اینا روبرگزیدم !:31:
AKG : K 390 NC
Creative : EP-830 , Aurvana In-Ear
Sony : MDR-EX38iP , MDR-EX300SL , MDR-EX700 , MDR-EX75SL
میشه با توجه به اون ویژگی هایی که گفتم بگید کدومشون بهتره ؟؟؟؟؟؟ :13:
بعدشم آدرس دقیق اون پاساژ رو میشه بدید ؟؟؟؟؟؟
ممنونم ... :40:
البته بین اون چیزی که شما میخوای و اون چیزی که اینجا پیدا میشه تفاوت هست ..نقل قول:
اما من دوتای کریتیو رو هم از نظر کیفیت و هم قیمت جالب می دونم .. AKG هم البته حرف نداره ، اما فکر کنم برای مدلهای In ear باید تا نزدیک 100 تومن هزینه کنی و با توجه به توضیحاتی که در مورد نیازهات دادی من به نظرم نیارزه .
پاساژ ایران - طبقه اول - روبروی پله برقی - فروشگاه رایتک
سلام. :40:
یکی از دوستان (a.z.p.z) به من یه هدفون معرفی کرد : sennheiser px 100
ایشون میگه که همه ی اون ویژگی ها تو این هدفون هست صداشم خیلی خوبه و قیمتشم حدود 70 تومنه ! :31:
میشه بگید این هدفون وضعیتش چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی ...
مدل خیلی خوبیه... البته همه ویژگی های موردنظر شما رو تامین نمی کنه ، مثلاً درز صداش به بیرون از مدلهای که بحث شد بیشتره، و اینکه برای حالت درازکش چقدر مناسب باشه هم باز بسته به خودتون داره (من به عنوان کسی که زیاد در حالت درازکش آهنگ گوش میده، چندان هدفونهایی که سایز بزرگ دارن رو توصیه نمی کنم) ... ضمناً اینکه چقدر با بالشتک های گوشی اش راحت باشید (که بخصوص در جلسات طولانی استفاده و موقع درازکش معنی پیدا می کنه) هم باز به خود شما برمیگرده ..نقل قول:
همه این حرفها به این معنی نیست که "پس این بده"، بلکه معنی اش اینه که شما اول باید "فرم" موردنظرت رو مشخص کنی؟ .. مدل فول سایز میخوای (هدفونهای بزرگ) یا مدلهای کوچکتر (که گوشی های کوچک داره که به سیم وصل هستند) و این رو فقط خود شما می تونی بگی که کدوم مورد نظرته.
میخام هدفون hs1000 کریتیو بخرم چه جور مدلیه برای بازی و آهنگ
اگه مدل بهتری میشناسید معرفی کنید تا حدود 60 تومن
من هم px100 دارم و هدفون خوبیه و همونطور که محمد جان گفتن با چیزهایی که شما از هدفونت میخوای تفاوت داره.نقل قول:
و همونطور که دوست خوبم گفت باید خودت بدونی in ear یخوای یا on ear
ولی اگه هدفون مدلی on ear (اینایی که بزرگن و روی گوش قرار میگیرن) خواستی px با توجه به بودجه شما
انتخاب بسیار عالی میتونه باشه در صورتی که با این شرایطش وافق باشی
1. خیلی جمع و جوره و اندازه عینک جمع میشه و با زبون خوش میره تو جعبش:31:
2.اگه بخوای دراز کش اهنگ گوش بدی یکم اذیت میکنه یعنی به پهلو که اصلا نمیتونی بخوابی و اگه بخوای
ماموتی بخوابی بعد از چند دقیقه خسته میشی:41:
3. کیفیتش با نوجه به پول شوما حرف نداره و تو این رنج ( زیر 80 تومن) فکر نکنم رقیبی داشته باشه:21:
4. صداش به بیرون درز میکنه و توصیه میشه تو هواپیما با صدای زیاد باش ااهنگ گوش نکنی چون کنار دستی هات کفری میشن البته اگه صداشو از نرمال بالا ببری ( با نتوجه به تجربه شخصیم ):2:
5. اولش که نیگاش میکنی فکر میکنی خیلی ظریف و اسیب پذیره ولی بر خلاف ظاهرش خیلی محکم و بدنه قوی داره و به این راحتی ها چیزیش نمیشه.:27:
یه مدل Fatality داره کریتیو که همین حدود قیمتشه (شاید 5-10 تومن بیشتر).. مخصوص بازی هستش و برای موسیقی هم نسبتاً مناسبه ... ولی هدف اصلی اش بازیه ... فکر می کنم این مدلی که شما گفتی هم همین باشه..نقل قول:
البته یه نکته رو هم در نظر بگیر که این مدلی که شما مدنظرته همونطور که از اسمش برمیاد هدست هستش ... اگه میکروفونش برات کاربردی نداره توصیه می کنم بری سراغ سری HQ کریتیو.
بعنوان گزینه های دیگه، اگه میخوای تا 60 تومن هزینه کنی ، AKG هم یکی دو مدل در این حدود داره که توصیه میشه (پاساژ ایران یا پایتخت گیر میاد)...
ما در مورد بحث بلندی صدا و استفاده از هدفون و اینکه برای گوش آسیب ایجاد می کنه یا نه .. و چند ساعت استفاده کنیم و حداکثر صدا چقدر باشه و اینا مکرر صحبت کرده ایم ... که خب موافق و مخالف خودش رو داره و شدیداً هم بحث تجربی ای هست ... یعنی حتی گزارش های پزشکی ای که داریم هم قطعی نیستند ...
من خودم توی این بحث معمولاً همیشه تاکید کرده ام که جانب احتیاط رو بگیرید و اصلاً از نظر اخلاقی هم فکر می کنم وظیفه دارم اینو همیشه گوشزد کنم که سلامت گوش و شنوایی ما از هر چیزی مهمتره ...
حالا حاشیه رفتم برای چی؟ ... متاسفانه یکی دیگه از دوستان رو که چند روز پیش حضوری دیدم (ایشون هم از قدیمی های پلیربازه.. از 6-7 سال پیش وارد این وادی شد) هم گفت که شنوایی گوش راستش قدری دچار مشکل شده و دکتر همون اول بهش گفته "با هدفون زیاد موسیقی گوش میدی؟" ... که ایشون هم گفته بله ... جالب که می دونم خیلی هم اهل زیاد کردن صدا نبوده ...
بهرحال این دومین دوست پلیر بازی بود که دچار این مشکل شده (اون دوست دیگه قضیه اش مال 2 سال پیش بود که در فوروم دیگه مطرح شد)... و توجه کنید که هر دو بعد از 5-6 سال استفاده از هدفون و پلیر بصورت مداوم دچار این مشکل شده ان .. بنابراین حواستون با آسیب در بلندمدت هم باشه...
------------
اگه دوست داشتید چندتا پست های قبلی ام در این مورد رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. و توصیه ای درباره مدت زمان استفاده (برحسب ساعت در روز)
در مورد px100 که گفته شد صدا به بیرون درز میکنه خوب دیگه هدفون های open به همین شکل هستند اما از خیلی جهات از هدفون های closed بهتر هستند ...
هدفون sony NC33 چطوره؟؟؟؟
باید مدل خیلی خوبی باشه ... باتری نیم قلمی (AAA) میخوره و مشکلی از این جهت نداره (با یه باتری برحسب کیفیت و شارژی بودن/نبودن میتونه بین 50 تا 100 ساعت کار کنه) .. از نظر گرفتن نویز محیط هم بسیار خوب عمل می کنه... اگه هم یه موقعی نیازی به قابلیت NC اش نداشتی می تونی خاموشش کنی و مثل یه هدفون in ear معمولی ازش استفاده کنی (که باز هم در این حالت میتونه صدای محیط رو به مقدار خوبی بگیره)نقل قول:
اما توجه کن که اصولاً توصیه میشه صرفاً کسی مدلهای NC رو بخره که به قابلیت NC نیاز داره.. وگرنه هزینه اضافه اس و یه هدفون in ear معمولی هم کار رو راه میندازه.
*قیمت داری ازش؟ .. کجا گیر آوردی؟ .. NC22 قیمت چندین ماه پیش اش رو دارم : 77 تومن ..
نقل قول:
من که اصفهانم. پسر عموم هفته پیش دیده تهران تو نمایندگی سونی 105 تومن.
به نظر شما philips SHE9800 بگیرم بهتر نیست؟؟ اخه قابلیت NC زیاد به دردم نمیخوره. کلآ تا 60-70 تومن یه هدفون خوب واسه ایپاد بهم پیشنهاد بکن لطفآ....
105 تومن هزینه معقولی واسه یه هدفون محسوب میشه .. اگه NC چندان بدردت نمیخوره الکی بخاطرش هزینه نکن ..نقل قول:
اگه میخوای تا همون حدود و با همون فرم (یعنی هدفون in ear) یه خرید داشته باشی، می تونی بری سراغ EP830 از کریتیو که حدود 50 تومنه .. کمی بالاتر aurvana از کریتیو هم خرید خیلی خوبیه (80-90 تومن) ...
از نظر من فیلیپس، در درجه بعد از سونی و کریتیو قرار داره.
نقل قول:
اها مرسی. اخه تعریف اون مدل فیلیپ رو زیاد شنیدم. در کل با 60-70 تومن شما چی پیشنهاد میدین؟؟
پاسخ این سوال رو پست قبلی دادم ... دقیقاً با 60-70 تومن شاید AKG میشه خرید که خب مارک بسیار معتبریه ، اما مدل In ear اش رو کمتر دوستان تست کرده ان ... کمی پایین تر هم که گفتم 830 از کریتیو و کمی هم بالاتر aurvana از کریتیو توصیه میشه.نقل قول:
سلام یه هدست میخوان تا 60 تومن فقط برای موزیک و چت (یعنی میکروفون خوبی داشته باشه)
من تا حالا هرچی هدست داشتم صدا به بیرون درز میکنه چه نوع هدستی بگیرم که صداشم بیرون نره!
هممم ... البته بحث درز صدا رو نمی دونم در چه حد مدنظرته، یا اینکه قبلاً چه مدل هدست هایی داشتی .. بهرحال 60 تومن بودجه خوبی برای یه هدست هستش ... کریتیو سری HS رو داره که از 20 تومن شروع میشه (HS350) و تا 70 تومن هم میره (HS1000 که به اسم فتالیتی هم معروفه)...نقل قول:
لاجیتک هم در این حدود باید چند مدل خوب داشته باشه .. از نظر طراحی، کارای قشنگی داره .. پاساژ ایران رو چک کن.
سلام
یه هدفون می خوام که in ear نباشه
زیاد بزرگ هم نباشه..مث Creative HQ-140
کاربردم فقط واسه موزیک
قیمتم تا 60-70
ممنون
HS300 دارم که چند ماه پیش از بازار رضا خریدم 13000 تومن! همین الانم دارم باهاش کار میکنمنقل قول:
مثل اسپیکره هر کی از کنارم رد شه میفهمه چی دارم گوش میدم! ولی باز این صدا که بیرون میره مهم نیست
مهم اینه که فرق چندانی با مدل های بی اسم و رسم دار ارزون تر از خودش تو پخش موزیک نداره
یک چیز میخوام حداقل یه کم فرق داشته باشه منظورم افکت و اینجور چیزاست میخوام بترکونه سرمو :8:
هر چی بزرگتر بهتر، میکروفون داشته باشه
لاجتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خوبه مثلا؟
یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
این فتالیتی که گفتی واسه موزیک گوش دادن خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میکروفون داره؟ 80 تومنه!
یه چیزی را در نظر داشته باشین؛ مدلهای headset عموما برای موسیقی گوش کردن بطور حرفه ای ساخته نمی شن و بیشتر کارکرد multimedia بخصوص چت و تلفن اینترنتی و یادگیری زبان یا در مدلهای گرونتر بازی mulitiplayer براشون مطرحه (مثلا همون مدل فتالیتی هم یه مدل گیمره). شما اگه به یه میکروفون جدا رضایت بدین گزینه هاتون خیلی بهتر می شه.نقل قول:
تایید میشه. یه هدفون با کیفیت خوب میتونی بگیری با یه میکروفوننقل قول:
من متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)نقل قول:
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...
منظورم اینه که مناسبهنقل قول:
من متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...
PMX60 سن هایزر چطوره؟پیدا میشه؟
خود HQ 140 چطوره؟
ممنون
همونطور که در پست قبلی ام گفتم، مهمه که بدونیم قبلاً چه هدفونهایی داشتی یا کارکرد مرسومت چیه .. الان اینطور که شما تعریف کردی، همون پاسخی که دوستان گفتند رو مدنظر قرار بده .. یعنی اگه به کیفیت متوسط قانع نیستی و میتونی یه جورایی از هدست رد بشی، بد نیست اگه در این باره هم فکر کنی..نقل قول:
بهرحال مدل precision لاجیتک، گزینه خوب این مارک در محدود قیمت شماست .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند خطی درباره اش توضیح دادم....
فتالیتی مدل خوبیه به نسبت قیمتش ... (براون اساس باید باکیفیت ترین هدست کریتیو باشه) ... طراحی خیلی خوبی داره - تبادل صدا با محیط بخاطر سایز دستگاه و توانایی نویز کنسلینگ اش بسیار کمه ..
خوب
پس بهترین هدفونی که برای گوش دادن موزیک خوبه کدومه؟ تا 60 تومن
میخوام تمام گوشم رو بپوشونه و بزرگ باشه
در مورد فتالیتی یه چیز رو نفهمیدم: HS1000 فتالیتیه؟ یا فتالیتی خودش یه مدله؟ اگر میشه لــــــــــینک بزارید