دوستان یه راهنمایی بفرمایید
آخرش شاتل بگیرم یا ندا گستر؟
من فقط می خوام دانلود کنم
کدوم بهتره؟
مودم چی بخرم؟
Printable View
دوستان یه راهنمایی بفرمایید
آخرش شاتل بگیرم یا ندا گستر؟
من فقط می خوام دانلود کنم
کدوم بهتره؟
مودم چی بخرم؟
سلام
من خودم از شاتل سرویس دارم(eco512)
هر شب تا صبح حدود 1300 مگ راحت دانلود دارم.
به نظر من شاتل بگیر
صبا تا چند هفته پیش خوب بود که سرعت بالاتر از قرار داد میداد مثلا شما 128 میگرفتید اما سرعت ها تا 512 و 1 مگ باز بود اما الان با همان سرعت قرار داد میده.ساعات شبانه هم که 2 ساعت کمتر از شاتل هست.و تا دلت هم بخواد ارور های مختلف میده.قطعی ها هم که خیلی زیاده.
من خودم خونه شاتل دارم شرکت هم صبا نت داره دوستام هم صبا نتی هستن اما همه دارن می آیند به شاتل چون دیگه صبا به صرفه نیست.
به نظر من شاتل بگیر.
مودم هم فرقی نداری چی بگیری..اما خود شاتل نظرش روی billon هست.
دوستان اصفهانی من تاجایی که اطلاع دارم داره اکثر تلفن ها تو اصفهان فیبره نوری میشه
اما هنوز فکری به حال این فیبره نوری نشده الان چنتا پیش شماره تو مرکز ردانی پور هم فیبره نوری شده
من حتی یک بنده خدایی هم دیدم از بارس انلاین اشتراک گرفته بود تا اومد رانژه بشه بنده خدا خط فیبره نوری شد.
باید همه دست به دست هم بدیم این سازمان مخابرات رو بشونیم سره جاش
من نمی دونم کیا با رئیس مرکز ولی عصر تماس داشتم فامیلشو نمی خوام بگم اما واقعا یک ادم بلانصبت بی شعور و بی سواد و احمق هست.
من فقط نشتم یک جوری به این ضربه ای بزنم از جاش نتونه بزنه فکر می کنه ما هم مثل خودش چوپون بودیم شده رئیس کود بارش نیست من که دل پری دارم شما چطور؟
شما منبع موثقی در موردفیبر نوری( DLC) شدن خطهای اصفهان داری؟نقل قول:
از مدیر فنی یکی از شرکت های ارائه دهنده adsl در اصفهان شنیدم.نقل قول:
ایشون مسول اینرنت وایرلس اصفهان هم هستن.
الان دارن اکثرا فیبره نوری می کنن
من هم نامه رسمی شرکت ها رو دیدم که اعلام امادگی خودشون رو دادن به مخابرات مرکزی استان اصفهان ولی مخابرات از سرعت لاک پشت هم کم تر داره این کارت ها رو نصب می کنه
الان مرکز مخابراتی ولی عصر اصفهان برای پیش شماره های 230 تجهیزات همون کارت رو خزیداری کرده چند وقت هم هست اما هنوز نصب نکره دلیل هم از رئیس مخابرات ولی عصر من حضوری و تلفنی پرسیدم خیلی بی ادبانه جواب گوی همشهریان اصفهان هستن
به نظر من باید همه با هم اقدام کنیم یک دست صدا نداره اما 1000 تا دست مثل بمب صدا می کنه تو اصفهان.
پیش شماره های 230، 231، 232 و 227 از مرکز ولیعصر خیلی وقته dlc اند.
273 و 274 و 275 هم از مرکز ردانی همین مشکلو دارند.
نقل قول:
بله درسته این ها کاملا
اما مخابرات داره هر چند وقت چند تا پیش شماره رو فیبره نوری می کنه تا یکی دو سال دیگه هم کلیه خطوط فیبره نوری می خواد کنه.
الان برای 230 تو همین پیش شماره ها من اطلاع دارم کاملا هم موثق هم دارم کارت یا همون تجهیزات رو خریدن ولی نصب نمی کنن.
سلام دوستان من میخوام به تازگی به جمع adsl ها بپیوندم!!!
فن اوا چه طوره؟تو نمایشگاه خیلی از خودشون تعریف میکرد!!!
نظر شما چیه؟اگه شرکتی معرفی میکنید سایتش رو هم بگید تا ببینم مرکز ما(چمران1) را هم سرویس میده یا نه و قیمتش ببینم چه طوریه ؟مودم ای دی اس ال خوب چی هست؟و هزینه اولیم تقریبا چقدر میشه؟
و دیگر هیچ...
مرسی!
نقل قول:
بهتیرن شرکت که تازه هم افتتاح شده پیشگامان هست واقعا از نظر قیمت و کیفیت عالی.
باز هم خودت میدونی:11:
آقا میشه این سایت پیشگامان رو بدید .نقل قول:
حتما عزیزم!:40:نقل قول:
اما خیلی هنوز سایت خوبی نشده ابدیت هم نیست!سایتا.کد:www.pnj.ir
ادرس هم چهارباغ عباسی کجتمع سیتی سنتر طبقه چهارم واحد 25
تلفن 2241510
تلفکس 2209877
تعرفه هاش واقعا عالی و توپ هست خیلی هم سرویس های خوبی داره
مثلا 512 کیلو بایت و 5 گیگ در ماه رو 29000 تومان هست که واقها عالی هست.
تست هم شده از طریق دوستانم که واقعا عالی هست سرعت
از دوستان کسی در منطقه ولی عصر نیست با پیش شماره 230 یا از اشنایان دوستان کسی نیبست اگه هست حتما به من پیغام بده ممنون میشم.
دوست عزیز سرعت شبانه رایگانش چطوره ؟ آیا سرعتش نسبت به سرعته اکانتی که گرفتی هستش یا خیر ؟نقل قول:
آیا سرویس های بالای 128 رو راحت میدن ؟ نیمخواد گواهی اشتغال به تحصیل یا ... داشته باشی ؟
راستی تو سایت پیشگامان تمام مراکز مخابراتی رو زده به زودی !!! ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول:
اره سرعت شبانه بالاتر هست:46:
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشن با این چیزا گواهی اشتفال به تحصیل و... :5:
تو سایت هم که گفتم ابدیت نیست اما تماس بگیر با شماره 2241510 اوکی هست
در ضمن رو خیلی از خط های dlc هم adsl ارائه میدن.
واقعا شرکت های و مجربی هست به نظره من.
چون اکثره دوستان من دارن الان با این شرکت اشتراک می گیرن کافی نت هم دارن نامحدود هم داره.:27:
اما نامحدود هاش گرون هست به درد خونگی نمی خوره به در شرکت هایی که دانلود زیاد دارن می خوره
به نظر من شما فعلا از فکر این شرکت پیشگامان بیا بیرون.چون این شرکت هنوز 1 ماه نشده که افتتاح شده است.هنوز کاربران زیادی نداره که کیفیت شبکه اون معلوم بشه.نقل قول:
بهترین شرکت توی اصفهان فعلا شاتل هست.
سرعت ثابت با پشتیبانی عالی.
با داشتن مشترکین زیاد افت سرعت نداره یعنی داره در حد 2-3 کلیو بیت.
ساعات رایگان بشتر از شرکت پیشگامان (2ساعت)
قیمت های تقریبا یکسان با پشگامان.
سرویس 512
1ماه پیشگامان با 5 گیگ ترافیک 29000 + 3000 هزینه آبونمان=32000
1ماه شاتل با 2.5 گیگ ترافیک 18900*2=37800
هزینه راه اندازی پیشگامان 10000
هزینه راه اندازی شاتل 15000 -10000(کارت تخفیف)=5000
به نظر من تا این شرکت جا نیفتاده به فکر این شرکت نباش.
شاید خود من کسی باشم که 1 سال دیگه اگه هنوز این شرکت کیفیت حالا را داشته باشه بیام مشترک بشم اما قبل از 1 سال سرویس دهی اصلا.
باز هم تصمیم گیری با خودت هست.
منبع یادت رفت:31: :دینقل قول:
سرعت شبانه اگه بالاتر باشه به این دلیل هست که هنوز بار ترافیکی زیادی روی شبکه این شرکت نیست.نقل قول:
این گواهی اشتغال به تحصیل را همه شرکت ها برای سرویس های بالاتر از 512 برای کاربران خانگی میخواهند.بخش نامه هست.
به قول بکی از بچه ها دانشجو دیگه مثل cd خام توی همه خونه ها هست پس فکر نکنم کسی با جور کردن یک گواهی اشتغال به تحصیل مشکلی داشته باشه.
شما پست زیر را بخونید سطح سواد کادر این شرکت و کسایی که این شرکت را راه انداختند میفهمید. :31:
توی نمایشگاه کامپیوتر هم خودم باهاشون برخورد داشتم.:21:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3146816&postcount=2075
شما استاد ما هستی عزیزم.:40::10::11:نقل قول:
واقعا شرکت عالی هست
خیلی از dlc ها هم تحت پوشش گرفته و داره بیتر می کنه
من شنیدم می خواد همه پیش شماره های اصفهان رو تحت پوشش کنه تا یک ساله اینده نمی دونم ذاسته یا نه!×!
فدات عزیز!:11:
من یکی دوستام از همین پیشگامان گرفته بود افتتاحیه شرکت 512 رو بهش ماهیانه با 5 گیگ حجم داده بود در ماه 26 هزار تومن سرعتش هم تست کردیم واقعا عالی بود!
تا خلوته عالی تره هر چی شلوغ بشه به نظره من کیفیت کمتر میشه.
حق با شماست من اتفاقا خیلی سعی کردم از شاتل سرویس بگیرم ولی متاسفانه وقتی زنگ زدم گفتن پیش شماره شما رو نیمتونیم راه اندازی کنیم :41:نقل قول:
من خودم الان صبا نت دارم . ولی خیلی ازش ناراضیم . البته صبانت تو بعضی از مناطق اصفهان خوبه ولی تو منطقه مجلسی خیلی بده :2: . من با شبانش و اکانت راپیدشر 200 mg بیشتر نیمتونم دانلود کنم . پینگشم بالاس و به درد بازی هم نمیخوره .
واسه همین دنباله یه شرکت دیگم که از شر این صبانت خلاص شم .
سلام
اسمش پیشگامان نقش جهان است ولی با یه حسال ساده میفهمی خیلی گرون
لینک سایت
کد:www.pnj.ir
نقل قول:
عزیزم پیشگامان نصف جهان نه نقش جهان.:10:
دوستان از همه ي پستهاي مفيدتون تشكر مي كنم.
ممنون كه من و بقيه بچه ها را از اين سر در گمي نجات داديد.
من همه پستهاي اين تاپيك را خوندم.
و حالا ميخوام با دوستاني كه كمي حرفه اي تر هستند يه مشورتي كنم.
من در حال راه انداختن يه سايت دانلود سنتر هستم.
و تازه به شهر اصفهان اومدم. مي خواستم ببينم شما براي استفاده من كدوم سرويس را پيشنهاد مي كنيد؟
نام سرويس: ECO128 با سرعت 128/128 يك ماهه با ميزان ترافيك ماهانه 2.5 گيگShatel:
نام سرويس: ART Home با سرعت 64 يك ماهه با ميزان ترافيك نامحدود
يا اصلا از سرويسهاي صبا نت استفاده كنم؟ من در منطقا مخابراتي استقلال هستم. با پيش شماره 777
دوستان به دليل بالا رفتن هزيه ها در ماه اول قادر به انتخاب سرويس ديگري نيستم؟
حالا با توجه به استفاده من كدوم را پيشنهاد مي كنيد؟؟؟!!!!:13:
عزیزم صبا نت دیگه اون صبانت قدیم نیست از من مینوی از فکر صبا نت بیا بیرون
ديگه سرويس ديگه اي هم پيشنهاد نمي كنيد؟ از بين اين دوتا سرويس شاتل كدوم؟
در ضمن مثل اينكه شاتل به زودي به منطقه ما سرويس مي ده. درسته؟ يعني تا كي؟
ولي اينجا گفته قابل ارايه:کد:http://shatel.ir/content/view/105/36/lang,fa_IR/
يعني من ART نمي تونم بگيرم؟کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,8/Itemid,129/lang,fa_IR/
پیشنهاد من : پیشگاماننقل قول:
الان بهترین ها به نظره من تو اصفهان شاتل ، فن آوا، پیشگامان هست!
واقعا هم عالی هستن.
دوستان اصفهانی گل کسی از فن اوا سرویس داره ببینیم الان چه وضعیتی داره تو اصفهان؟؟؟
مثلا سرعت 128 سرعت دانلود چنده سرعت آپلود چنده؟
ممنون
جناب Xo0oX میشه ایدیه یاهوی منو اَد کنین؟ آیدیه من : ha_311
(من به خاطر اینکه تازه عضو شدم نمی تونم پیغام خصوصی بدم).
فن آوا خوب نیستنقل قول:
یکی از دوستام گرفته اما اصلا راضی نیست
همین طور بی دلیل قطع می شه
قیمتش هم گرونه
می خواد از شاتل بگیره دوستم
ممنون عزیز پس به دوستمون بگیم نگیره!:10:نقل قول:
توجه :
من نمیدونم این رئیس مرکز مخابراتی ولی عصر چشه من که به خونش تشنه هستم!
الان اکثره شرکت ها دارن تو اصفهان به تلفن های فیبره نوری یا همون dlc اشتراک adsl میدن به جز مرکز ولی عصر چون هیچ بخاری از این مرکز بلند نشده و نمیشه من که به خونه این جناب مهیار رئیس مرکز مخابراتی ولی عصر تشنه هستم چند بار هم دعوام شده
من نمی دونم تو این سایت کسی نیست که مرکز مخابراتی ولی عصر باشه؟؟؟
به خدا خیلی بی بخارین همهتون
بابا الان اکثره شرکت ها دارن روی فیبره نوری adsl نصب می کنن! فقط ولی عصره که نمی تونن استفاده کنن!
هیچ شرکتی روی هیچ خط dlc تو اصفهان هنوز سرویس ADSL نداده. میشه بگین رو کدوم مرکز تا حالا سرویس دادند؟نقل قول:
پس از دنیا عقبی!نقل قول:
من با اکثره مهندس های شرکت ها از جمله پیشگامان و پارس انلاین و فن اوا و صبا نت هر روز در ارتباطم هم دیگه هم میشناسیم رفیق هم هستیم!
الان پیشگامان نصف جهان ، فن آوا ، صبا نت و... دارن روی خط های dlc رانژه می کنن قبول نداری میتونید تماس بگیرید نه با منشی ها که هیچی بلد نیستن با یکی از مهندس های شرکت حرف بزنید!:31:
من خودم نامه رسمی شرکت پارس انلاین رو دیدم که اعلام امادگی خودش رو کرده بود به مخابراتی مرکزی اصفهان که ما روی خط های dlc امادهگی خودمون را اعلام می کنیم!
توی همین ماه هم اکثره پیش شماره های مرکز مخابراتی فیض که dlc هست فعال شده!!!
من از نظره این اطلاعات کاملا دقیق هستم!
یکی از پیش شماره ها که dlc هست و فعال هنوز نشده همین 230 هست که من به خونه مرکز مخابراتی ولی عصر تشنه هستم!!!
باز هم اطلاعات خواستی من به روز اطلاعاتم هست چون با اکثره مهندسین شرکت ها در ارتباط هستم!!:10:
دوستان سلام
من یه سولی برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید
اگه من مودم از صبا نت بگیرم و از شاتل اکانت بگیرم کی باید مودم رو برام وصل کنه؟
صبا یا شاتل؟
پلمپ رو کی باید باز کنه؟
نقل قول:
نصبضش کاری نداره عزیز!
اما بهتره از یک شرکت بگیری چون مودم هایی شرکته شاتل میشه برای اشتراک خودش خوبه و صبانت هم مودم هاش برای اشتراک خودش خوبه!
نه اینکه جواب نمیده ها :10:
بله همشون اعلام آمادگی کردند. ولی هنوز سرویس نمیدند. البته فکر کنم فقط شاتل 666 و 667 رو سرویس میده.نقل قول:
من خودم بیشتر از شما باهاشون در ارتباطم...
نقل قول:
اگه از ما بیشتر در رابطه هستین پس از ما هم سوال نکنید!!:31:
برو مطمئن شو بعدا ! :5:
شما احتیاجی پس به این تاپیک ندارین شما حتما حمید غفاری راد هستین مدیر عامل شرکت پارس آنلاین!
یا حق!
دوست عزیز کسی از شما سوال نپرسید. فقط خواستم بگم اشتباه به عرضتون رسوندند.نقل قول:
این که ما آماده ایم سرویس بدیم خیلی فرق داره با اینکه شما میگی.
نقل قول:
نه عزیز اعلام امادگیشون ماله خیلی وقت پیشه!
همین الان دارن ارائه میدن!
اگه تلفن دارین میتونید بپرسید!! اگه هم ندارین تا یک 10 تومنی بهتون بدم برید با تلفن عمومی زنگ بزنید:8:
آقا اولاً ولخرجی نکن 10 تومنیت مال خودت.نقل قول:
ثانیاً اگه دارن ارائه میدن چرا 273 (مرکز ردانی)، یا 786 (مرکز استقلال)، و ... را سرویس نمیدند.
اینا که دیگه مرکز ولیعصر نیستند
یه چیزی که نمیدونی الکی مطرح نکن.