راهی هست تا بشه پسورد این گوشی (سامسونگ e250 ) رو پیدا کرد..؟
شرمنده...
با یک سرچ ساده روشش رو پیدا کردم...
باید با کد #2878*2767* ریست میکردم...
Printable View
راهی هست تا بشه پسورد این گوشی (سامسونگ e250 ) رو پیدا کرد..؟
شرمنده...
با یک سرچ ساده روشش رو پیدا کردم...
باید با کد #2878*2767* ریست میکردم...
راهی هست که بتوان صفحات وب را روی گوشی ذخیره کرد.
رم من توی گوشی میخونه اما وقتی توی رم ریدر می ذارم و به کامپیوتر وصل میکنم رمم رو نمیشناسه.مشکل از رم ریدره اگه هست چیه؟
با سلام
آقا ما یه گوشی سامسونگ E250 داریم، صداش خیلی بلنده و مثل این می مونه که رو آیفونه. با تنظیمات معمول هم اونقدر که باید کم نمی شه.
اگه کسی علت و راه حلش رو می دونه منتظر راهنماییش هستم.
من کد فعال سازی جاوا تو سامسونگ E250 رو میخوام.لطفا منو راهنمایی کنید.
amir2011 این کد ریست کلی؟
چطور میشه E250 رو فلش کرد؟ اگه کسی میدونه کامل توضیح بده و اون نرم افزارهایی رو هم که احتیاج هست بزاره ممنون میشم
سلام گوشی دوستم چند روز پیش بعد از روشن کردن گوشیش دیگه با سیم کارت
دایمی نمیاد بالا پیغام محدودیت سرویس میده
فقط با سیم کارت ایرانسل جواب میده
Limited Service تا اونجايي كه من ميدونم مربوط به رجيستر ميشه . اگه گوشي رجيستر نشده باشه اين پيغام رو ميده . البته با سيم كارت دولتي ولي با ايرانسل جواب ميده .
مخلصيم .
اره
نمیدونم یه کد زدم کل شماره های ای ام ای Imi صفر شدن
راهی هست
شما گوشي رو فلش كن به احتمال زياد سريال گوشي برميگرده . بعد برو سايت MCI.ir ميتوني رجيستر كني .
مخلصيم .
این مشکل برای موتورولای من هم 4 روز قبل پیش اومد که همون مشکل از بین رفتن رجیستر بود که رفتم مخابرات و دوباره سریال گوشیم رو ثبت کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات و مشکلات در کلوپ مربوطه مطرح بشه
سلام
1-ببخشيد من فايل فلش گوشي E250gsmh رو مي خواستم اگه منبعي هست لطف كنيد آدرس بزاريد تا دفعه هاي بعد هم بتونم برم دانلود كنم
2- با فلش كردن گوشي چي اتفاقي مي افته يعني چه چيز هاي بهش اضافه كرد مثلاً مي شه Minimize رو بهش اضافه كرد؟
3- دانلودر اين گوشي رو دانلود كردم مي خواستم بدونم چه فايده اي داره اين آدرس دانلودش هست
اين يه فايل فلشه: براي E250XAFL2
سلام
کسی اینجا نیست که جواب مارو بده
گوشی من رو سیم کارت دائمی : محدودیت سرویس میزنه
Imi هستش 00000000000000000
تو شهر ما هم فلشر این گوشی پیدا نمیشه
برو خدمات مشتركين بگو كد Imei من به اين تغيير كرده بايد چي كار كنم فكركنم برات دوباره ريجستر مي كنه
صدای اس ام اسشو چطئر میشه عوض کرد؟؟
چطوری هک میکنن؟
فکر نکنم بشه کاریش کرد. منم با این کم بودن تعداد و صدای زنگهای اس ام اسش مشکل داشتم، ولی هر جا رفتم گفتن همیهنه که هست!!!نقل قول:
برای اینکه اهالی کسب و کار تو کار هک نیستن و هیچ وقت هم خودشون پیشنهاد نمیدن
فکر کنم فریمور هک شده براش باشه
اگه پیدا بشه که خیلی خوبه. از اساتید سامسونگی لطفا بفرمایید آیا فریمور هک شده برای این گوشی موجود هست یا نه؟!نقل قول:
ميشه دو - سه تا سوال بپرسم و جوابم رو هم نسبتا در صورت امنكان زود بدين
يك - آيا امكان گوش كردن موسيقي از روي مموري كارت داره اي 250
دو - آيا فريموير يا چيزي هست كه فلش كني اي 250 رو و ديگه با دكمه وسطش نره توي اينترنت حالا اگر از كار هم بيفته دكمه وسطش طوري نيست فقط توي اينترنت نره
سوم - اينكه اي 250 موزيكال ديدم كه دكمه هاي موزيك داره به نظرتون ميشه فلش اون رو به اين منتقل كرد يعني اينم بشه موزيكال آخه همون دكمه هاي وسط رو تبديل به موزيك كرده مثلا دكمه اوكي كه وسط هست شده پلي
ولي هر چي گشتم اي 250 موزيكال غير از تو بازار توي اينترنت پيدا نكردم قضيه چيه نكنه تقلبيه و چينيه
سلام
من گوشیم نوکیا e250 است.می خوام براش پسورد بزرارم ولی می گه پسوزد را وارد کنید ولی من قبلا اصلا پسورد نگذاشتم چه جوری پسورد بزارم یا پسورد قبلی رو اگه کسی گذاشته بفهمم؟؟؟
چي ؟؟؟ نوكيا e250 ديگه چيه؟؟؟؟ e250 سامسونگه عزيزنقل قول:
نوكيا E51 داره ولي e250 نوكيا نشنيدم و نه ديدم
آيا روي سامسونگ e250 و يا كلا روي گوشي هاي سامسونگ تم نصب ميشه اگه ميشه روي چه گوشي هاي سامسونگ و چطور و با چه فرمتي؟؟؟؟
نخیر دوست عزیز، روی E250 و خیلی گوشی های دیگه سامسونگ نمیشه تم ریخت و فقط میشه سیاه یا سفید رو انتخاب کرد.نقل قول:
روی بیشتر گوشی های سامسونگ نمیشه تم ریخت ولی روی اونایی که سیستم عامل دارن میشه ریخت
ویرایش شد.....
من تا حالا ای 250 موزیکال ندیدم شاید تقلبی باشه ساخت کجاست؟نقل قول:
دوستان یه مشکل برام پیش اومده وقتی از طریق کامپیوتر یه سری آهنگ رو مموری میریزم بعد وقتی تو گوشی می زارم تعدادی از آهنگ هارو می شناسه اونارو پخش می کنه ولی تعدادی رو حتی نمی تونه بشناسه و تو لیست آهنگ هاش هم نیست فرمت همه ی آهنگ ها هم mp3 هستش حالا مشکل از کجاست؟
تو رو خدا دوستاني كه سامسونگ e250 دارن يا داشته اند جواب بدن به اين سوال من كه آيا در اين گوشي ميتوان مستقيم از روي مموري كارت آهنگ گوش كرد يا اول بايد آن را به حافظه گوشي انتقال داد و بعد گوش كرد
من که تا حالا ای250 نداشتم ولی به احتمال زیاد میشهنقل قول:
میشه گوش کردنقل قول:
تو رو خدا دوستاني كه سامسونگ e250 دارن يا داشته اند جواب بدن به اين سوال من كه آيا در اين گوشي ميتوان مستقيم از روي مموري كارت آهنگ گوش كرد يا اول بايد آن را به حافظه گوشي انتقال داد و بعد گوش كرد
اما آهنگ بعدی و قبلی نمیتونی بزنی اگه رو مموری باشه (واسه عکس هم همینطوره)
باید از پلیر در بیای
بعد آهنگ بعد رو انتخاب کنی و پخش کنی
(البته اگه از mp3 player استفاده کنی این مشکل رو نداری)
کاملا اما اگه آهنگ ها رو تو آلبوم بریزین دیگه مشکلی نیست.نقل قول:
میشه گوش کرد
اما آهنگ بعدی و قبلی نمیتونی بزنی اگه رو مموری باشه (واسه عکس هم همینطوره)
باید از پلیر در بیای
بعد آهنگ بعد رو انتخاب کنی و پخش کنی
(البته اگه از mp3 player استفاده کنی این مشکل رو نداری)
من یه چند تا سوال دارم که واقعا خیلی برام نیازه.. ممنون میشم اگه کمکم کنید..
1. امکانش هست که متن های اینرنتی رو با این گوشی اجرا کرد ؟
2. امکان زوم وجود داره ؟
3. پلیری هست که بتونه این قابلیت رو داشته باشه که هر موقع که بخوای موزیک گوش کنی بتونی با منو هم کار کنی ؟
4. چرا برای ریختن برنامه باید کد گوشی رو از طریق کابلش باز کرد ؟ بدون کابل امکان نداره ؟
مرسی از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه: چرا اس ام اس فرستاده شده خودم تو outbox ذخیره نمیشه ؟ با تنظیماتش خیلی ور رفتم اما نشد که نشد.:41:
کسی نیست ؟ پس بی خیال.
موقع فرستادن گزینه دوم یعنی ذخیره و فرستادن رو انتخاب کن
بابا مال من محدودیت سرویس میده
جوابنقل قول:
1 نخیر
2 بله
3 فکر نکنم رو دی900 ای که جواب نمیده
4 متوجه سوالت نشدم
outbox مال اون دسته از س م س هایی که دستور ارسال داده شده ولی بعلتی ارسال نشدهنقل قول:
sentbox مال اوندسته از س م س هایی که کاملا ارسال شده
موفق باشی
دستت طلا... واقعا نیاز داشتم.نقل قول:
موقع فرستادن گزینه دوم یعنی ذخیره و فرستادن رو انتخاب کن
از جوابت ممنونم...نقل قول:
جواب
1 نخیر
2 بله
3 فکر نکنم رو دی900 ای که جواب نمیده
4 متوجه سوالت نشدم
4. منظورم این بود که من هر چی برنامه میریزم نشون نمیده.. قبلا خونده بودم که باید با کابل یو اس بی یه سری کد رو با نرم افزار وارد گوشی کنیم.. الان دقیقا یادم نیست.
مرسی از نکته ت. احساس کردم که میره تو outbox...نقل قول:
outbox مال اون دسته از س م س هایی که دستور ارسال داده شده ولی بعلتی ارسال نشده
sentbox مال اوندسته از س م س هایی که کاملا ارسال شده
موفق باشی