بيت ديفيندر قابليت فارسي ساز شدن رادارد من تاحال قسمت آنتيويروس آن را فارسي كردهام
Printable View
بيت ديفيندر قابليت فارسي ساز شدن رادارد من تاحال قسمت آنتيويروس آن را فارسي كردهام
سلام
انتي ويروس من BitDefender 9 Professional Plus هست كه با سريال قبلي تا يك سال ديگه اعتبار داشت اما اين چند روز پيام Invalid key ميده!
دوستان شماره سريال جديد و معتبر سراغ داريد؟
خيلي ممنون ميشم.
سلام
یه نفر روش آپدیت دستی رو بگه لطفا.
سلام دوستان عزیز
پس از نود32 آنتی ویروس بیتدفندر هم نسخه سازگار با ویستای خودش را عرضه کرد .نسخه 10.2 را میتوانید با همان
روشهای قبلی رجیستر کنید:
لینکها:
BitDefender Antivirus v10.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BitDefender Antivirus Plus v10.2
BitDefender Internet Security v10.2
1 >> این فایل آپدیت هفتگی رو از لینک پایین هر هفته دانلود میکنید.نقل قول:
2 >> آنتی ویروس خود را Exit کنید.کد:ftp://80.86.106.20/pub/updates/bitdefender_v9/weekly.exe
3 >> فایل آپدیت هفتگی رو که دانلود کردید اجرا کنید.
4 >> گزینه I accept the terms in the License Agreement را تیک بزنید و بعد بر روی Next کلیک کنید.
5 >> Install و بعد هم در آخر دکمه Finish را بزنید.
اقا یه سوال فرق این دوتا چیه؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اولا که اینجا تایپک آنتی ویروس بیت دفندر است نه نورتون. لطفا اونجا ادامه دهید .نقل قول:
اما برای اینکه بی جواب نمونید کوتاه و مختصر بهتون میگم که تا زمانی که نسخه های تجاری Norton وجود دارند و بدون
هیچ کرک و یا سریالی آپدیت میشن و کار میکنند شما چرا دنبال نسخه های خانگی یا همون Home Edition میرید.
نسخه های تجاری هم از لحاظ آپدیت مشکلی ندارند و هم اینکه سرعت کامپیوتر رو مانند نسخه های خانگی پایین
نمیارند. و هم میزان اشغال کردم رم هم در نسخه های تجاری کمتر از نسخه های معمولی است.
سلام دوست مننقل قول:
BitDefender Antivirus فقط حاوی آنتی ویروس و آنتی اسپایور است ولی BitDefender Antivirus Plus علاوه بر این دو
فایروال و آنتی اسپم هم دارد ولی من توصیه می کنم شما همان اولی را نصب کنید چون فایروالش که اصلا مالی نیست و
آنتی اسپم هم که به درد ما نمی خورد.;)
حالا سریالی برای این ورژن BitDefender Antivirus Plus v10
نیست !؟
كي جواب بده قضيه اين پروفايل چيه من يكي ساختم ولي هر بار كه كامي رو ريست مي كنم يا وارد ويندوز ميشم دوباره ميگه پروفايل بساز حالا يه كمكي به ما هم بكنيد و اگه تنظيمات خاصي داره بگيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
من اين سريال رو درحاليكه به اينترنت وصل بودم چك كردم.
متاسفانه BDارور داد كه اين سريال متعلق به نسخه 10 ويروس كش نيست
یعنی می خواید بگید سریالی براش نیست ؟ :d
اما برای من روی نسخه 10 جواب داد و ریجستر کرد !نقل قول:
بله این سریال مال نسخه internet security هستنقل قول:
اگر واقعا سریالی برای آنتی ویروسش نیست internet security رو دانلود و نصب کنید
این سریال مطمئناً بهش میخوره
درود :
متاسفانه 20e63f7211525c3bec64 دیشب برای من غیر فعال شد دوستان عزیز اگر سریال جدیدی داشتند به ما هم خبر بدید
منم همین مشکلو دارم فکر کنم دیگه باید قیدشو بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره سریال bitdefender internet security 10 build 108 پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6e8196cf5d6c6d405ba1
تا سال 2008 رجیستر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بعد از چند تا آپدیت چطور میشه
دوستان سلام
بالاخره این آنتی ویروس ورژن 10 plus هم کرکش آمد و من تونستم آپدیت کنم بدون اینکه اکسپایر بشه
این هم لینک دانلود :
Password:th3zone
دوستان من خودم تست کردم
100% درست است
این هم لینک کرک به تنهائی
دوست عزيز سلامنقل قول:
ميشه لينك نسخه 10 رو هم بزاري
من تا امروز آپ مي كردم ولي ديگه لايسنس من اعتبارش تموم شد
هر كاري مي كنم ديگه سريال رو نمي پذيره با سريالهاي مختلف هم امتحان كردم ولي نشد حتي اون پچ رو هم اجرا كردم باز نشد
يكي از دوستان يه راهي بزار جلوي پامون
با تشكر
یه راه حل سادهنقل قول:
نسخه internet security رو دانلود و نصب کنید
BitDefender Internet Security v10.2
اون سریالی که من دادم بهش میخوره ->
6e8196cf5d6c6d405ba1
موفق باشید
دوست عزيز
من ويروس كش پلاسش رو دارم نه اينترنت سكريتري بيت ديفندر رو
متشكرم از راهنماييت
اگر سريال تست شده اي براي آنتي ويروسش داري بزار
با تشكر از شما و توجهتون
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
خوشحالم که بالاخره IS رو نصب کردید;)
به بقیه هم توصیه میکنم دست از سر آنتی ویروسش بردارن!
و نسخه IS رو نصب کنن که هم کاملتره و هم سریالش موجوده.
سلام یکی بگه چه جوری میشه تنضیمات پیش فرض را به گونه ای تغییر داد که اگر ویروس را بیتدیفیندر شناسایی کرد آن رانیز حذف کند البته در سکیوریتی
یکی جواب بده قضيه اين پروفايل چيه من يكي ساختم ولي هر بار كه كامي رو ريست مي كنم يا وارد ويندوز ميشم دوباره ميگه پروفايل بساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا يه كمكي به ما هم بكنيد و اگه تنظيمات خاصي داره بگيد
یکی به سوالاتم جواب بده که مسیری که آپدیت بیتدیفیندر ذخیره می شود کجا قرار دارد
به قسمت antivirus برو در همان تب اصلی آن (shield) روی دکمه custom کلیک کننقل قول:
نوشته کهaction to take when a infected file is found یعنی وقتی فایل آلوده پیدا شد چیکار کنه که زیرش میتونید تنظیم کنید (کار اول ، کار دوم)
زیرش هم نوشته action to take when a suspect file is found یعنی وقتی فایل مشکوک پیدا شد چیکار کنه که مثل بالا تنظیم میشه
در این آدرس: C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Pluginsنقل قول:
یادمه منم اوایل که ورژن 10 اومده بود یه مدت همین مشکل رو داشتمنقل قول:
که البته خود به خود حل شد و دیگه ازم نخواست که پروفایل بسازم
شما این دفعه که خواستی پروفایل بسازی به اسم Default بساز
و تیک Make this a generic profile and apply it to all new networks رو هم بزن (موقع ساختن پروفایل)
شاید درست شد
چون واسه منم الان Default هستش
اگر هم درست نشد باز به همین کار ادامه بده، بالاخره خودش خسته میشه!!:laughing:
;)
عزيز من خيلي وقته 9 ديگه نبايد استفاده کني چون 10 اومده.نقل قول:
لطفا" لينک هاي 10 رو براي بروبچز بذار.
آخه لينك 10 چه خاصيتي داره وقتي همه سريالهاش از كار افتادن
اون پست که مال ده قرن پیش هستش!!!نقل قول:
لینک دانلود ورژن جدید رو صفحه قبل گذاشته بودم (البته صفحات من 20 پست دارن)
نقل قول:
مگه شما با اون سریالی که من داده بودم رجیستر نکرده بودید؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من منظورم نسخه 10 ويروس كش بيت ديفندر بود
نه نسخه اينترنت سكريتري
با سلام خدمت دوستان، می خواستم بدونم که بین آنتی ویروس بیتدفند و اینترنت سکوریتی بیتدفندر کدومش بهتره و آیا آنتی ویروس ورژن 10 وب اسکن هم داره؟
internet security بهتره چون کاملتره
منظورتونو از وب اسکن نفهمیدم
sepehr ، جان منظور از وب اسکن بررسی و اسکن صفحات وب مثلا در حین دیدن یک سایت است مثل همون چیزی که کاسپرسکی داره.
بله مثل اینکه داره
من تا حالا دقت نکرده بودم
Privacy Control helps you keep confidential data safe. It scans the HTTP or SMTP traffic, or both, for certain strings that you have defined. If a match is found, the respective web page or e-mail is blocked.
Web scanning: Web traffic is now filtered in real-time even before reaching your browser, providing a safe and enjoyable web experience.
Bitdefender Antivirus Plus 10 Build 247
دانلود نسخه Full:
اين نسخه را تازه امروز ديدم گفتم براي دوستان علاقمند قرار بدم.كركش رو تست نكردم چون از اين آنتي ويروس استفاده نميكنم.کد:http://rapidshare.com/files/19464072/BitDefender_Antivirus_Plus_10_Build_247.rar
اینم سریال بیتدفندر 10 ،البته برای آنتی ویروسش است:
19e4243e56ffcadcc83c
به مدت یکسال هم کار میکنه.
دوست عزيز كركش رو خودت تست كردي!!؟
چون من بيت ديفندر رو با هزار بدبختي پاك كردم و مجبور شدم يه بار ديگه ويندوز نصب كنم
اگر تست كردي و جواب داده دوباره نصبش كنم و گرنه بيخيالش شم