من فکر می کنمی سیستم شما ویروسی شده
Printable View
من فکر می کنمی سیستم شما ویروسی شده
ويروسي ؟
چه ربطي به ويروس داره ؟ !!!!!
راستش من دوتا سیستم دارم هر دو سیستم رو تازه عوض کرده بودم ویندوز چک کردم این پوشه ی شل نداره ! گفتم شاید ویروسی شده سیستمش !
سلام بچه ها این قسمت ها رو بهم توضیح بدیدs
ِDisable Mode
Allow Most Mode
در حال حاضر هستش Rules Wizard
Black Most Mode
Stop All Mode
البته یه چیزایی می دونم ولی می خوام مطمن باشم مرسی
یا علی
اشکان جان شما احتمالا بر روی سیستمتون یکی از برنامه هایی که شکل ظاهری ویندوز رو عوض میکنه نصب کردید و یا اینکه از
برنامه ای برای تغییر آیکون دارید استفاده میکنید.
اگر متوجه شده باشید Shell32.dll یکی از فایل های خود ویندوز هستش که مربوط میشه به فایل های گرافیکی و تقریبا میشه گفت
تمامی آیکونهای ویندوز اکس پی در داخل همین Shell32.dll قرار دارند. زمانی که شما آیکون جایی رو از هر طریقی که باشه حتی از
طریق خود ویندوز تغییر میدید این فایل خودش رو بروز میکنه و تغییراتی در اون صورت میگیره. تغییرات هم همون عوض کردن آیکون
هست. زمانی که این تغییرات صورت میگیره فایروال Outpost Pro این رو به شما گزارش میکنه که فلان DLL در فلان مسیر تغییراتی
بر روش صورت گرفته ... اما اینکه تغییرات صورت گرفته چی میتونه باشه خودتون باید پی ببرید. این قابلیت در فایروال توسط
قسمتی به نام Component Control صورت میگیره.
البته نا گفته نمونه که احتمال اینکه تروجان یا ویروسی نیز در کار باشه وجود داره . اما دقت داشته باشید به زمانهایی که یکی از
برنامه های سیستمتون آپدیت میشه و یا شده . زمانی که یکی از برنامه ها آپدیت میشه بعضی از فایل هاشون تغییر میکنند.
این آپدیت ها رو شما میتونید از آپدیت خود ویندوز حساب کنید تا آپدیت آنتی ویروس یا برنامه های دیگه... پس با این نتیجه کسی
میتونه این نوع تغییراتی رو که در سیستم در حال اتفاق افتادنه پی ببره که مدام در حال کنترل کردن برنامه ها باشه و بدونه که
چه برنامه ای چه تغییراتی کرده.
برای این نوع افراد که از تغییرات سیستمشون آگهی دارند توصیه میشه که در هنگام مشاهده هر نوع تغییر مشکوکی در
فایل های DLL آن را Block کنند اما کسانی که از این تغییرات اطلاعی ندارند بهتره همون گزینۀ همیشگی یعنی OK رو بزنند تا
صدمه ای به سیستم یا یکی از برنامه هاشون وارد نشه.
یک نکته دیگه اینکه اگر Shell32.dll خواست به اینترنت وصل بشه اون رو حتما بلاک کن و سیستمت رو برای پیدا کردن اسپای ور
و یا تروجانی اسکن کن. چون این فایل اصلا و به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه و هیچ نوع ارتباطی نیز نباید با اینترنت داشته باشه.
دقیقا مثل Explorer.exe :)
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
Disable Mode >> در این حالت فایروال غیر فعال است
Allow Most Mode >> در این حالت به تمام برنامه هایی که بخوان به اینترنت دسترسی داشته باشن اجازه وصل
شدن داده میشه و هیچ کنترلی رو انجام نمیده. اما جلوی حملاتی رو که از طریق نت ورک صورت میگیره رو میگیره.
Block Most Mode >> در این حالت به تمامی برنامه هایی که در لیست این فایروال قرار دارند اجازه داده میشه که
به اینترنت وصل بشن اما هر برنامۀ دیگه ای که بخواد به نت وصل بشه بهش اجازه داده نمیشه و ازتون هم برای
وصل شدن اون برنامه پرسیده نمیشه . این حالت شامل پورتهای بسته و یا باز هم میشه. یعنی زمانی که شما
تنظیمات فایروال خودتون رو انجام دادید و مطمئن هستید که دیگه به تنظیمات دیگه احتیاجی ندارید میتونید اینو در این
حالت قرار بدید که دیگه هیچ سوالی از شما پرسیده نشه. مثلا اگر پورتی بسته باشه و برنامه ای بخواد به اون
پورت دسترسی داشته باشه فایروال بهتون خبر نمیده چون از قبل شما تعیین کردید که فایروال طبق آن چیزی که
قبلا تعیین کردید عمل کنه.
Rules Wizard >> در این حالت هر برنامه ای بخواد به اینترنت دسترسی داشته باشه و بهتون خبر میده و شما
میتونید برای اون برنامه Rule مورد نظرتون رو درست کنید . و یا اینکه میتونید از تنظیمات پیش فرض فایروال برای
اون برنامه استفاده کنید. البته اگر تنظیماتی در لیست این فایروال برای اون برنامه قرار داده شده باشه. در غیر این
صورت باید شخصا نوع ارتباطش رو تنظیم کنید.
Stop Alll >> در این حالت نیز جلوی تمامی ارتباطهای ورودی و خروجی گرفته میشه.
سلاام
امروز 2 فایل 41 و 65 کیلو بایتی از سایت اگنیتوم خود بخود دانلود شد
برای شما هم شد؟
اگه شده اینا چیه
با تشکر
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.51 Build 759/462 NEW
downloadکد:Changes in Agnitum Outpost Firewall Pro 3.51 (build 759/462):
The following issues are fixed (only significant ones are listed):
- Created application rules were deleted after restarting Outpost
- Issue with copying rules (copied and modified rule was deleted after restarting Outpost)
- Outpost could not start after update
- Rules for NOD32 were not preserved
- Rules Wizard prompt was not displayed after modifying the predefined rule for application
- Application could not be installed into the current folder
serialکد:http://www.agnitum.com/download/OutpostProInstall.exe
کد:http://files2.9down.com:8000/key/Agnitum_Outpost_Firewall_Pro_3.51_Serials.rar
اون فایلها مربوط به Anti Spyware این فایروال هستند. و هر چند روز یک بار آپدیت میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
سلام
با تشکر از جوابتون
می شه بگید محل نگهداری این دیتا بیس کجاست
چون من اون رو در پوشه خود اوت پست گ یا در فلدر plugin\antispywareگذاشتم اما همچنان اوت اف دیت می زنه
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.51.759.6511 - 03/06/2006
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Addon / Info
آپديت فايروال outpost از طريق اتوماتيك آپديت كه آنرا از حالت رجيستر خارج نميكنه؟پيغام آپديت ميده ولي خواستم مطمئن بشم بعد آپديت كنم.دوستان كسي اطلاعي داره؟يا اينكه حتما بايد نسخه هاي جديد را به صورت مجزا دانلود كنم؟ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.
با تشكر.
سلام
هميلتون جان شما اپديت ها رو دانلود خيالت راحت
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط R e Z a
ممنون از راهنمايي شما.برنامه پس از آپديت از حالت رجيستر خارج شد.البته آخرين قايل كرك كه يك فايل dll بود را دانلود و جايگزين فايل اصلي آن نمودم و برنامه رجيستر شد.از شما هم خواهش ميكنم در صورت اطمينان از چيزي آنرا مطرح نماييد.من شخصا تا زمانيكه در مورد مساله اي اطمينان نداشته باشم اظهارنظر نميكنم تا موجب پيدايش مشكلي براي كسي نشود.
با تشكر.
دوستان من هم آپديت كردم واز حالت رجيستر خارج شدسريال اولي رو بهش دادم وفعلا كه نوشته تا 600روز
ديگه اعتبار داره و آپديت هم ميشه.
--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------
0j1UvD9d6OyNKdMikHwX/a1F45jYafwBxUsSlSol+4
uzdENAuCNSjUnc6gasOx8Lw/6ubkCuiWkTCE56ynmY
/4EspUu8bSzVEe/oMxqXA51AoLT/zNPjhPlfEZyyaz
+QPZsCoxAD7rt5B/M2svfv0Ewpi+OpzUmjEFzxRbqd
Ew6fOFCP8/Wf1YlYteCrMFrOmqaXDjDRKpQ==
---------- OUTPOST KEY END -----------
------------OUTPOST KEY BEGIN ----------
0CpnKPKTRBweUN3TU21h8E5NwtI6D9gLwBCRTXQz
7UeFLBUrNgaq+JTKGhTToGWrLlYyp2nXPrHAFmS8
9rvtVRIppWQP6v4OIOe4yancSrLqvwDCSvD9oJ/f
gprt1g0E58rbw2pNNT232yYpVF1KC4lDspGcIEEx
RSK3VKfdzjs71zbkp+pccFqFBYhepaFBWQQ==
------------OUTPOST KEY END -------------
سلام
دوستان توجه داشته باشند موقعی که این فایر وال به طور اتوماتیک ابدیت میشه کلا دیتابیس اون عوض میشه واز حالت رجیستر خارج شده وبه ورزن جدید تبدیل میشه که باید کرک یا سریال ورزن جدید را برای فعال کردن به اون داد
پس چكار كنيم؟........
دوست عزيز من فقط با شماره سريال آپديت مي كنم و نه با كرك يا فايل ddlنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
شما همون اول اگه سریال رو بهش بدی هیچ مشکلی تو آبدیت نداره :)
خوددانید
هيچي :happy: من كه سريال نسخه جديد رو گذاشتم.عمري باشه هر وقت ديگه هم اوتپست بخواد ديتابيسش رونقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
عوض كنه و ورژن نرم افزار رو ارتقا بده باز هم سريال معتبر خواهم گذاشت.
نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
من ورژن انگلیسیشو دانلود کردم ، اما موقع نصب کاسپراسکای 6.0.0.299 تو اون تروجان پیدا کرد و برنامه نصب شد !!! :puke: :puke: :puke:
با سلام
نحوه عملكرد اكثر فاير والها مثل يك تروجانه.(پرتها رو كنترل ميكنند واز برخي از آنها براي ارسال ودريافت اطلاعات
خودشون استفاده ميكنند)اينه كه برخي آنتي ويروسها مخصوصا كسپر كه در زمينه تروجان بسيار قوي هستند
موقع نصب به اشتباه مي افتند وبرنامه رو تروجان تشخيص ميدهند.شما بايد هنگام نصب آنتي ويروس خود را غير
فعال كنيد.
ممنون از راهنماییتون.
در ضمن دوستان اگر آموزش این برنامه رو هم می تونن در تاپیک بگذارن.
سلام آقایون من هر وقت سیستم رو ریست میکنم کد رجیستر از کار میافته
لطفا راهنمایی کنید
کدی که استفاده میکنید مربوط به اون نسخه نیست و یا Expire شده به همین دلیله که وقتی رستارت میکنیدنقل قول:
نوشته شده توسط mehdiiii
دوباره ازتون کد میخواد.
این کد رو که در زیر قرار میدم وارد کنید .
کد:0CpnKPKTRBweUN3TU21h8E5NwtI6D9gLwBCRTXQz
موفق باشید.کد:0j1UvD9d6OyNKdMikHwX/a1F45jYafwBxUsSlSol+4
با سلام
كركي عزيز نمينوني يه فكري به حال اين بكني تا موقع استارت آپ نفس سيتم رو نگيره؟
يا شايدم من اين جوري تصور ميگنم :question:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
میتونی در Options و سر برگ General در قسمت Startup گزینه Disabled رو انتخاب کنی...
با این کار دیگه Outpost به طور اتوماتیک اجرا نمیشه و خودت باید هر وقت نیاز داشتی اون رو اجرا کنی.
Agnitum Outpost Firewall Pro v4.0.888.6607 + Key
Download for 32 bit :
key:کد:http://rapidshare.de/files/22814747/OutpostFirewallInstall4.0_multilang.with.key.rar
--------- OUTPOST KEY BEGIN ---------- 0j1UvD9d6OyNKdMikHwX/a1F45jYafwBxUsSlSol+4 uzdENAuCNSjUnc6gasOx8Lw/6ubkCuiWkTCE56ynmY /4EspUu8bSzVEe/oMxqXA51AoLT/zNPjhPlfEZyyaz +QPZsCoxAD7rt5B/M2svfv0Ewpi+OpzUmjEFzxRbqd Ew6fOFCP8/Wf1YlYteCrMFrOmqaXDjDRKpQ==
Download for x64 bit:
دوستان محترم توجه داشته باشند كه بنده هيچكدام را تست نكرده ام و چون اين مطلب را در جايي مشاهده كردم براي استفاده دوستان هم قرار دادم.دوستان اگر مايل بودند تست كنند و نتيجه را به ساير دوستان نيز اطلاع دهند.کد:http://rapidshare.de/files/22814588/OutpostFirewallInstall4.0_x64_multilang.with.key.rar
محمد جان Harry Potter عزیز اشاره کردند که از Start up سیستم درش بیارید و فعلا هم میشه گفت متاسفانه تنهانقل قول:
نوشته شده توسط mohammadaz
راهش هم همینه هر چند که پیشنهاد نمیشه. البته برای سیستم هایی که مدام به اینترنت وصل هستند پیشنهاد
نمیشه که این کار رو انجام بدید اما برای سیستم هایی که از طریق مودم به نت وصل میشن هیچ ضرری نمیتونه داشته
باشه چون قبل از اینکه شخص بخواد نت رو وصل کنه میتونه فایروال رو فعال کرده و بعد اقدام به وصل کردن اینترنت بکنه.
اما سیستم های Cabel و یا Broadband چون به محض بالا آمدن ویندوز نت هم وصله یعنی 24 ساعت نت وصله از لحاظ
امنیتی به هیچ کسی توصیه نمیشه که فایروال و یا آنتی ویروس خود رو دستی فعال کنه. بلکه این دو نرم افزار امنیتی
باید همیشه و بصورت اتوماتیک کار خودشون رو انجام بدن . منظورم آنتی ویروس و برنامه های اصلی سیستم هست نه
برنامه های جانبی.
با تشکر از شما که نسخۀ جدید این فایروال رو معرفی کردید .اما باید به این نکته نیز اشاره کنیم که این نسخه یعنی نسخۀنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
4 این فایروال در حالت آزمایشی هست و نسخۀ نهایی آن هنوز بیرون داده نشده. من هم چون در مطلبتون ندیدم به
Beta بودن این نسخه اشاره ای بکنید برای همین لازم دونستم این رو به اطلاع برسونم.
موفق باشید.
سلام
دوستان اگر ممکنه یکی تنظیمات برای اوت پوست (ورژن جدید) رو تو یه تاپیک جداگونه یا حداقل تو همین تاپیک بذاره. مخصوصا تنظیمات مربوط به svchost .
من خودم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. اگر تو یه تاپیک جداگونه همشون جمع بشه خیلی عالی می شه.
خیلی ممنون :happy:
امیرجون اینترنت سکوریتی کاسپر با کریو و اوتپوست مشکل داره.نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
من خودم نسخه 6.0.300 رو با کریو امتحان کردم به این صورت که جلوی اتصال opera رو گرفتم ولی درکمال تعجب دیدم که متصل شد و کریو نتونست کاری بکنه.
الانم از آخرین نسخه kaspersky Anti virus personal pro 5.0.676 با Kerio Personal Firewall 4.2.2.911 (البته به توصیه crackiدر تاپیک کریو) استفاده می کنم (البته کرکی اوت پست رو پیشنهاد کرده ولی گفت که در صورت استفاده از کریو از همون نسخه استفاده کن و نسخه های جدید به درد نمی خورن) .
outpost فایروال عای هست ولی فکر کنم برای مبتدی هایی مثل من همون کریو خوبه چون زیاد تنظیمات نداره و راحت میشه ازش استفاده کرد.
موفق باشید
سلام
من هم مشکل دوستمون رو در مورد سریال ورژن 4 دارم(بعد از رستارت از حالت رجیستر خارج میشه) اگه سریال دیگه ای دوستان دارن لطفا معرفی کنند
در ضمن بعد از فشار دکمه اپدیت و انجام این مرحله(صرف زمان و افزایش درصد و نشان دادن موفقیت در اپدیت)در واقع اپدیتی انجام نمی شه و اگه این کار رو 10 بار هم تکرار کنم باز هم همون وقایع تکرار می شه (حدود 1113 کیلو بایت)
با تشکر
0OM0q3DX3QVg3KuBgcamG19Wc5KIW+D2pDvq2wRL
Am8tI6QxXc0+F8s97EHos3ppvBSSb//rFiLVdLmi
G3t9b2LyIAPfOK+q3CbpSnZW/4/kUZm1CrYeyzae
N1JUlots9KpEUVoNK6kpB3QoKlA0Fjf1eUKuKAwJ
u59ED2RstWnvHAbeOO+RvSLMxVt54ov4uQR7Q
اين هم چندتا سريال ديگه و لينك اصلي ورژن 4
Download:
32-bit version
64-bit versionکد:http://www.agnitum.com/download/OutpostProInstall40_Release_Candidate3.exe
ياکد:http://www.agnitum.com/download/OutpostProInstall40_Release_Candidate3_x64.exe
The latest version of Agnitum.Outpost.Firewall.Pro.RC3 with working key!
Agnitum.Outpost.Firewall.Pro.RC3.v4.0.951.6908.582 :
کد:http://rapidshare.de/files/32849312/Necrosoft.ru_Aoutfprorc3.rar
Agnitum.Outpost.Firewall.Pro.RC3.x64.v4.0.951.6908 .582:کد:Password: http://www.necrosoft.ru
کد:http://rapidshare.de/files/32849100/Necrosoft.ru_Aoutfprorc3x64.rar - 13.85 MB
کد:Password: http://www.necrosoft.ru
کد:--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------
0j1UvD9d6OyNKdMikHwX/a1F45jYafwBxUsSlSol+4
-----------OUTPOST KEY BEGIN ----------
CpnKPKTRBweUN3TU21h8E5NwtI6D9gLwBCRTXQz
------------OUTPOST KEY END -------------
-----------OUTPOST KEY BEGIN ----------
0OM0q3DX3QVg3KuBgcamG19Wc5KIW+D2pDvq2wRL
Am8tI6QxXc0+F8s97EHos3ppvBSSb//rFiLVdLmi
G3t9b2LyIAPfOK+q3CbpSnZW/4/kUZm1CrYeyzae
N1JUlots9KpEUVoNK6kpB3QoKlA0Fjf1eUKuKAwJ
u59ED2RstWnvHAbeOO+RvSLMxVt54ov4uQR7Q
--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------
0E3xNVY+vV01+5DJQXy40Nv6/38aKyhi4iCwnAVFJFT
SqCpgh9C5vFd8KuP6oOmboFWC3NBfqQ+yn0NBvP18YR
KjEhxoDJMtQaVBVedgNLLLVseKmjSRS5MT0vzQJyHd1
pi5VoUzyYNLhnBQ3aGx4ZhjSBsHtokBIvc/fXFK8JxX
Bt8+Y0eoikZ9kpq+9jdyw4R6cgKPr6yqaZy0=
راستي اين پيغام يعني چي و چه بايد كرد؟ ممنون
يك مشكل ديگه من فكر كنم كركي در صفحه 6 اموزش كه گذاشته با عكس است عكسها براي من ديده نمي شود
كسي هست عكسهارا براي من Upload كنه مممنون مي شوم
سلام عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Lord_theOne
تا جایی که من فهمیدم این پیغام میگه که یک نرم افزار (احتمالا تقویم نصب کردی؟) میخواد با استفاده از ALG.EXE که یکی Process های ویندوز شماست به شبکه یا اینترنت وصل بشه...
البته Outpost جلو این کار رو گرفته و نیازی نیست شما کاری انجام بدید.
در مورد آموزش کرکی جان در صفحه 6 من هم عکسی نمی بینم!
:blink:
ممنون از لطفت بله من تقويم نصب كردم
آموزش كركي جان هم عكس دارد ولي مثل اينكه عكسهاي آپلود شده خراب شدند كسي نداره؟
Outpost is one network firewall software, which is similar to the function of most PC software, including advertisements and photo filtering, content filtering, DNS caching and other functions. Cookies can prevent it from advertising, e-mail viruses, backdoors, and theft of software, declassified virtuoso, Internet advertising software, and other dangerous threats. The software does not require the allocation may be used, for many novice, is very simple. What is particularly worth mentioning is that this is the first one to support Plug procedures firewall market, it would be very easy for them to carry out the functions of the expansion. The software also occupy very little resources.
- This version delivers proactive security functionality that blocks all currently-known techniques for reactor played security protection (leak tests). so it fully prevents sensitive data leakage from individual PCs. Its new Anti-Leak Control integrates Hidden Process Control and Process Memory Control technologies available in previous versions and provides a set of additional features anti-leak. such as control over another application, injection components, the application window control. application launch with command line parameters among others.
- Its new spyware signature analyzer provides even more accurate spyware detection to increase users' protection against all known and even unknown malware. The spyware scanner uses only the part of a file unchanged. not the entire file, to more precisely evaluate threats.
- Outpost Firewall Pro 4.0 uses a new, ultra powerful Secure Hash Algorithm (SHA) 256 verification routine to identify applications while automatically creating network access rules through ImproveNet. This enables Outpost Firewall to be much more precise in identifying an application in order to ensure the creation and distribution of optimum rule sets. This replaces the old algorithm MD5 algorithm that could be bypassed by recently discovered built in. techniques. which, of course, significantly reduced the ability of this commonly used MD5 algorithm to protect users' machines.
- Outpost Firewall Pro 4.0 makes it much easier to create the most secure configurations with its new macro definitions for applications and global rules. These can be used. for example, to designate the local network as LOCALNET or all DNS servers simply as DNS. This gives advanced users the ability to quickly define security rules for their intranet communications as well as some Windows services (for example, DNS).
- Outpost Firewall Pro 4.0 also provides a specially designed Game mode that avoids distracting the user 's attention or interrupting a game yet still protects the system when you are playing or watching movies online. While in this mode. the protection is active without bothering the user with numerous prompts or alerts.
- For those who want to decrease the number of prompts, yet still want to have full control. Outpost Firewall Pro 4.0 suggests the Low level of Component Control. which does not warn about every application component added or changed, but only warns about executable files.
- Finally, Outpost Firewall Pro 4.0 features a new self-protection mode. With self-protection turned on. Outpost Firewall Pro protects itself against termination caused by viruses. Trojans or spyware. Even attempts to simulate user keystrokes that would otherwise lead to firewall shutdown are detected and blocked. Outpost Firewall Pro also constantly monitors its own components on the hard drive. registry entries, memory status, running services, and so on, and disallows any changes by malicious applications.
32 بيتي براي دانلود
64 بيتي براي دانلودکد:http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall40_Release_Candidate3.exe
کد:http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall40_Release_Candidate3_x64.exe
BTW serial is:
0E3xNVY+vV01+5DJQXy40Nv6/38aKyhi4iCwnAVFJFT
SqCpgh9C5vFd8KuP6oOmboFWC3NBfqQ+yn0NBvP18YR
KjEhxoDJMtQaVBVedgNLLLVseKmjSRS5MT0vzQJyHd1
pi5VoUzyYNLhnBQ3aGx4ZhjSBsHtokBIvc/fXFK8JxX
Bt8+Y0eoikZ9kpq+9jdyw4R6cgKPr6yqaZy0=
سلام دوستان
من یه سوال داشتم شاد به نظرتون مسخره بیاد .
توی بیشتر برنامه ها صحبت از 32 بیتی و 64 بیتی شده منظورتون از این اعداد چیه؟ ربطی به سرعت دانلود داره یا نه؟
از همین حالا ممنون.
Maximilian عزیز اگر منظورت سی پی یو 64 بیتی هست هنوز برنامه هاش نیامده که 64 بیتی باشه پس سرعت همان 32 بیتی استفاده می کند ربطی به سرعت دانلود هم ندارد
عزيز جان
32 بيتي براي ويندوزهاي متعارف 32 بيتي هست
( هموني كه شما بايد دانلود كنيد )
64 بيتي هم براي ويندوزهاي 64 بيتي هست ( كه بايد Cpu 64 بيتي داشته باشي كه احتمال قريب به يقين نداريد )