گوشی شما چیه و چه روش هایی را امتحان کردید؟
Printable View
گوشی شما چیه و چه روش هایی را امتحان کردید؟
خواهشا لينك دانلود برنامه signer بزاريدنقل قول:
رپشير نباشه
سلام.واقعا مطلب مفیدی بود.ممنون از تو دوست عزیز.
با تشکر ... واقعا amini-bio کارت درسته ! توضیحاتت کامل و بدون عیبه
ولی من وقتی به تاپیکت اومدم 21 صفحه وجود داشت و دو صفحه اول رو خوندم و کمی گیج شدم
برای ساین کردن n82 کدام روش رو پیشنهاد میکنی که کامل و راحت و بی دردسرتر باشه ؟ (از روشهایی که اعلام کردی ؟ )
اگه گوشیت ورژن 30 هست که هک نمیشه.
اگرم نیست بهترین روش همون hellocarbide هستش. (همون طور که گفتم در پست اول)
n82نقل قول:
V 30.0.019
23-07-2008
RM-313
NOKIA N82 (08.01) نمیدونم هک میشه یا نه ؟ نمیشه ؟
اگه نمیشه پس راه حل چیه ؟:41::13::46:
راه حل اینه که درخواست فایل cer بدی.
یعنی بدون هک ساین کنی.
قسمت "روش ساین عادی برنامه ها" در پست اول
تو همین انجمن دیدم یه تاپیک هست که نوشته شده بود "هک جدید فریمور n82 !!! "نقل قول:
با این راه حل هم نمیشه گوشی n82 ی ورژن 3.xxx رو کلی هک و ساین این کرد ؟ اگه نه ، پس جریان ه اون تاپیک چیه ؟
اون روش ظاهرا روی گوشی هایی جواب میده که اول هک کرده باشند بعد به ورژن 30 آپدیت کنند.نقل قول:
حالا شما هم یه چکی بکن.
امتحانش بی ضرره.
دوستان من فایل های CER و KEY رو برای N82 با شماره سریال 358984014536141 میخوام.
میخوام نرم افزار SmartCom GPS رو استفاده کنم.
قبلا از لطفتون ممنونم.
درخواست خودتون رو برای دریافت فایل cer در این تاپیک مطرح کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
بچه ها من چند تا گوشي رو بار وش binpda هك كردم ولي اخيرا هر چي گوشي واسم مياد، وقتي secman.exe رو اجرا ميكنم نميتونه گوشي رو پيدا كنه و خطايه زير رو ميده:
you mast connect your mobile to pc and run trk on mobile divice
من هم موبايلم به pc وصله و هم برنامه trk رو رو موبايل فعال كردم، يكي كمكم كنه
اولا که یک سری گوشیا دیگه اصلا هک نمیشند مثل ورژن 30 n82 یا n96
ولی اونایی که قایل هک هستند، همه از روش hellocarbide هک میشند.
تو پست اول اموزش کاملش هست.
سلام اين براي نصب اين برنامه روي 6260 راهي هست؟
حالم از اين برنامه همراه اول بهم خورده
اشتباه شد لطفاً پست پاك شود!!!!!!
با سلام. با توجه به راه اندازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نام تاپیک ویرایش شد و عبارت هک حذف شد.
با تشکر
با سلام و تشکر از آموزش عالیتون. من گوشیمو که N95 هست با برنامه Hellocarbide هک کردم و به راحتی تونستم برنامه های ساین نشده رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست و اون اینکه بعد از اینکه روی CapsOn کلیک میکنم تا موبایل از حالت هک خارج بشه این اتفاق نمیفته و توی X-plore میشه فولدرهایی مثل c: \ sys یا C:\ Private رو هنوزم دید. برای برگردوندن امنیت موبایل مجبور میشم کلا Hellocarbide رو remove کنم. لطفا راهنمایی کنید.
شما بعد از هک یه بار گوشیتون را خاموش روشن کردید؟
ورژن دیگه ای از x-plore را که نصب نکردید؟
بله طبق روشی که آموزش دادید بعد از extract کردن CProfDriver_SISX.ldd و installserver.exe در مسیر c:\sys\bin گوشی رو خاموش روشن کردم و نصب برنامه های ساین نشده رو انجام دادم.بعد که کار نصب تموم شد روی CapsOn کلیک کردم بعد وارد X-plore شدم که دیدم با قبل فرقی نکرده! الان یه X-plore رو موبایل نصب شده دارم که اونم با نصب Hellocarbide نصب شد.
نباید مشکل داشته باشه.
با off باید حالت هک فعال بشه.
و با on غیر فعال.
نمی دونم چرا این مشکل برا شما به وجود اومده
ممکنه موبایل با زدن CapsOn از حالت هک دربیاد ولی X-plore بازم فولدرهای مخفی رو نشون بده؟
الان یه چیزی به ذهنم رسید.هر بار که گوشی رو روشن میکنم بعد از بالا اومدن، یه پیغام Installing... ظاهر میشه و بعد از چند ثانیه میگه که قادر نیست نصب رو از روی Momory Card انجام بده و برای نصب بقیه Application های نصب نشده به Application Manager مراجعه کنید. من Application Manager رو چک کردم ولی همه برنامه ها Installed بودند. البته من قبل Upgrade کردن گوشی این پیغامها رو نداشتم. ممکنه که به هم مرتبط باشند؟
نه این مشکل مشکل خاصی نیست.
برا برطرف شدنش،
امنیت رو غیر فعال کنید و محتوای این فولدر رو پاکسازی کنید :
E:\Private\10202dce
از راهنمایی و حوصله ات خیلی خیلی ممنون، همینطور بابت آموزشهای خیلی مفید و جالبت :-)
اگه بخوایم از این روش ساین کنیم باید حتما گوشی هک شده باشه؟نقل قول:
سلام
من اول با روش HelloCarbide گوشی رو هک کردم و بعدش با روش BiNPDA !
حالا میخوام بدونم کدوم بهتره؟
میخوام یکشو به حالت اول برگردونم!(اصلا لازمه این کار؟اگه نه که همونجوری بمونه)
نه. لازم نیست.نقل قول:
در اصل کار هیچ فرقی با هم نمی کنند.نقل قول:
شما ترجیحا هر دو را نصب داشته باش.
هر وقت خواستی حالت هک را فعال کنی با یکیش این کار را انجام بده و بعد دوباره حالت هک را غیر فعال کن.
سلام
يه سوال :
وقتي گوشي هك ميشه آيا قابليت ايمني گوشي پايين مياد ؟ منظورم ويروس ها و غيره هستش . يا وقتي توي برنامه ي secman گزينه turn security on رو فعال ميكنيم گوشي موقتا" به حالت قبل از هك بر ميگرده ؟ يعني اين برنامه در واقع يجور سوئيچينگ بين حالت هك و حالت عادي ايجاد ميكنه ؟
چقدر سوال شد !!!
بله.
همین که گفتید درسته:
اين برنامه در واقع يجور سوئيچينگ بين حالت هك و حالت عادي ايجاد ميكنه
و قابلیت ایمنی گوشی هم به هیچ وجه پایین نمیاد.
فقط باید در نصب برنامه ها دقت کنید و برنامه های غیر مطمئن که از جاهای غیر معتبر می گیرید را نصب نکنید.
همونطور که گفتم اول با روش HelloCarbide کوشی رو هک کردم!
حالا میخوام پاکش کنم!چه کار کنم؟
برا چي مي خوايد پاكش كنيد؟
لزومي به اين كار نيست.
ولي اگه خيلي مشتاقي كه پاكش كني از تو app manager ريمووش كن.
ندیدم!نبود توش!نقل قول:
آخه من تازگیا بعد از هک کردن گوشی دیگه نمیتونم برنامه روش نصب کنم!فکر میکنم واسه همون باشه...
من گوشی 6120 با سیستم عامل سیمبیان 9.1 دارم اگر میشه در باره ساین کردن برنامه و فایل های cer وkey برایم ایمیل بزنید: :41:sairon2000@gmail.com :11:نقل قول:
به اسم Drakkarious هستش.نقل قول:
چرا نمی تونید؟
به روش پست اول گوشیتونو هک کردید؟
نوع سیستم عامل گوشی را درست انتخاب کردید؟
چه پیغامی میده موقع نصب برنامه ها؟
عزیزم پست اول کامل راجب همین موضوع توضیح داده.نقل قول:
شما بخونید سوالی داشتید مطرح کنید.
بله!نقل قول:
file corrupted
راستی
remove faild میده موقع پاک کردن...
مشکل از فایل برنامست.نقل قول:
این مشکل را تاحالا ندیده بودم.نقل قول:
پیشنهاد می کنم یه بار گوشیتونو فرمت کنید و دوباره هک کنید.
عزیزان،یعنی برای n85جز ساین کردن راه ئیگه ای نیست؟
نه. ظاهرا اون گوشی هم هک نمی شود.
چرا فایل هک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشود.با تشکر
یه سوال
چرا یه برنامه نوشته نمیشه که توی کامپیتر با دادن IMEI به اون برنامه و فایل sis ساین نشده برای ما فایل cer و key درست کنه؟