Crysis 1
Crysis 2
Resident Evil 4
And ...
Printable View
Crysis 1
Crysis 2
Resident Evil 4
And ...
Assassin's Creed -Gears of war Max Payne1&2
fallout3 نقش آفرینی کامل و در بعد اکشن سرتر از بازی های تماما اکشن دیگه.
خوب سلام!
CoD 4-2
Gears Of War
Generals ZH
Turok
بازی افسانه شهر سوخته رو کسی بازی کرده تا اخرش این بازی اینقدر زیبا و قشنگ هست که ادم سیر نمیشه ازش حالت داستانی طولانی داره گرافیک عالی صدا پردازی خوب شخصیت افرینی بسیار زیبا پر معما بودن و پر رمز و راز بودن و اخر از همه داستان بسیار زیبای بازی اگر کسی این بازی رو بازی نکرده حتما یه بار هم که شده بازی کنه.
resident evil 4 هم واقعا عالی بود.
فارنهایت
سری resident evil و silent hill
سری ghost recon و splinter cell
gears of war
tomb raider
call of duty
crysis ها
lost planet
indiana jones
gta iv
tenchu
onimashu
mortal kombat
و............
خسته شدم
بالا بری پایین بیای هیچی شیطان هم می گرید و خدای جنگ نمی شه (بگذریم حالا این دو تاهم فقط از هم کپی بر می دارن !)
گاد فادر جنگهای صلیبی1
Prince of Persia T2T
mafia
medal of honer
call of duty:1.2.4
gears of war 2
assassins creed
call of duty 1-2-3
prince of persia t2t
god of war 2
God of war 1
Evill4
Burnout paradise
Most wanted
GTA IV
Dead Space
Asissan's Creed
God of War 1-2
Fall out 3
Devil may cry
Dead space
The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
مجموعه Football Manager از کمپانی سگا
Brother in arms
cod4
سلام
بازیهای خوب زیادند ولی وقتی یک بار بازی کنی دیگه لطفی برای بازی ندارند ولی یک استثناء در این میان وجود دارد و آن بازی نیست جزء cod4
هرکی به هر بازی به غیر از cod4 modern بگه بازی خوبیه شاید درس گفته ولی کلمه عالی را فقط الحق و الانصاف به یک بازی میشه گفت:cod4 واقعا بی انصافی کرده و بس . بابا چه بازیه ایه ای ول دارم برای شماره 2 لحظه شماری میکنم .
سلام به همگی .
به نظر من :
1. Crysis Warhead
2. Dead Space
3. COD WAW
مخلصیم .
فقط سری جی تی ای ها و مکس پین و موست وانتد و پدر خوانده و pes2009 , 2008
سريه hitman هم ميزاشتي ديگه كامل ميشد !!!نقل قول:
واقعا هنوز كه هنوزه نميتونم خاطراتی كه با CoD 2 داشتم رو فراموش كنم
بعد از اين بازی به نظرم Gears of War 2 خيلی عاليه و بعد از اون هم GTA IV
با Assassin's Creed هم حال كردم : دی
بهترين بازي half life 2 e2 بود مخصوصا اون آخرش كه مبارزه با اون موجودات بلند قد بود!/
call of duty 4 - Modern Warfare
نمیدونم کدوم رو بگم،چون هر بازی یک جوری قشنگه،اما با gaers of war-crysis-grid خیلی حال کردم،واینکه cod 4 رو هر شب انلاین بازی میکنم وبنظرم بهترین بازی شوتر هست،البته جا داره از قارچ خور هم یادی کنم چون فکر کنم بیشتری ها با اون شروع کردن،:)مچکر
بهترین وجود نداره یه چیز نسبیه!! ولی بازی Devil May Cry به نظر من خیلی عالی بود و هست و خواهد بود!!!
موافقم معرکه بود من که هنوزم دارم بازیش میکنمنقل قول:
gears of war 2-god of war 2-undercover-gta iv
fahrenheit----cod 4----gow---far cry-----half life 2 ep 2--------gta iv
بهترین بازی که کردم مزرعه دار پلی یک اس در کل از بعضی از بازی های پلی یک خیلی خوشم میاد ولی دیگه چند سالی هست که تو بازار پیداشون نمی کنم فوتبال 98بازی بعدیه که خیلی ها مدته بازیش می کردن رزیدنت ایول هم خوبه یا بازی تنها در تاریکی یاسایفون ----- یک که معرکس ولی دیگه دستم به هیچ کدوم نمی رسه اینترنتم هم که از این زغالیاس خیلی طول میکشه دانلود کنم
Disciples
Devil may cry
Crysis
Fall out 3
بچه ها ترو خدا 1 نفر بگه Disciples بازی کرده
بابا game spot به این بازی 8.6 داده دیگه خودتون تا تهش رو بخونید
همه ورژن های کماندو به خصوص اخریش. تاپیک اختصاصی نداره ؟
فکر می کنم دوستان اگه یه سری fallout 3 رو تموم کنن کلآ نظرشون عوض شه
این بازی! (حیف اسمشو بازی گذاشت) اخرشه از هر نظر که فکرشو بکنی از بدنه اصلی داستان بازی تا ساخت اسلحه و دیالوگشو ....
Red Alert 2
Halo 1
Far Cry 1
C&C Generals
Bioshock
S.T.A.L.K.E.R SOC
آره ممنون کار میکنه:19:
من بازی gta ivرا دوست دارم و حدود65 درصد از بازی را رفتم اگر هم کسی سیو خواست بگه تا همراه برنامه x liveبراش بذارم البته فکر نکنید تازه بدوران رسیده هستم و همین دیروز کامپیوتر خریدم که گفتمgta iv و بازی fifa09 وnfs most wantedو mafiaالبته یکم قدیمیه ولی داستانش خیلی جالب بود و کلا سری call of dutyرا خیلی دوست دارم وage of mythology
fifa09
gta sanandreas
gta iv
mafia
call of duty.s
nfs most wanted
بازی که هیچوقت فراموشش نمی کنم max payn بود. عالی بود.:8:
توی بازی های حال حاضر crysis حرف نداره.
بعد از اون Call OfDuty5 و بعد از اون Far Cry .
بازي قشنگ كه زياده منم همه ي بازيهارو بازي نكردم Call OfDuty5-gta iv-half life-need for speed
بازی resident evil5 هم بازی خوبیه.اگه نقط ضعف اصلیش یعنی ترسناک نبودن رو حساب نکنیم