خواهش مي كنم قابلي نداشتن محسن جون;)
Printable View
خواهش مي كنم قابلي نداشتن محسن جون;)
سلام من بازي رو گرفتم ولي موقعي كه ميرم تو بازي تصوير اينجوري ميشه .
مشكل از كجاست؟
در ضمن گرافيكم 64 ati است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط harry potter 2009
دوست عزیز ابتدا عضویت شما را تبریک میگویم امیدوارم همیشه با ما باشید ;)
شما مطمئن هستید که کارتتون 64 مگ هست چون من بعید میدونم با 64 هم به این حالت باشه :blink:
در هر صورت این حالت به خاطر کارت گرافیک شماست و مشکل دیگه ای نیست یا باید به فکر عوض کردن کارت گرافیک باشید یا اینکه بی خیال این بازی شوید چونکه اوضاش خیلی وخیمه :blink: کاریش هم نمیشه کرد.
موفق و پیروز باشید ;)
ممنون اميد
راستی بچه ها به نظر شما با dialup میشه NFS رو online بازی کرد؟
سلام.
دوستان اگه کسی سیو Black list 2 رو دارخ بزاره که حسابی گیر کردم
دوستان سلام
من مي خوام كه ماشن هاي NFS MW را باز كنم كه فورمتشون BIN ايا نرم افزاري يا پلاگيني براي فتوشاپ
سراغ داريد؟؟؟؟
اگه ميشه جوابمو بدهيد خيلي نياز دارم.
.............................................
در ضمن برويد در سايت gamespot.com عضو بشيد خيلي به دردتون مي خوره
يه سوال داشتم و اينه كه ميخواستم بدونم كه ايا ميشه سرعت سنج ماشين رو از Mph به Kph تبديل كرد يا نه ؟
تبلیغات در سایت ممنوع میباشد اگر که مایل به معرفی برنامه خاصی هستید لطفا لینک دانلود را بذارید
با تشکر ;)
ویرایش شده توسط امید
من كه نخواستم تبليغ بكنم اخه وبلاگ چيه كه تبليغ هم بخواهد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اگر منظورت از طريق اينترنت كه اصلا ولي اگر منظورت ارتباط بين دو تا كامپيوتر به سختي اما امكان دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
ببخشید . در تکمیل این سوال :
برای بازی کردن بین 2 کامپیوتر که به همدیگه شبکه شدن ، نیازی به پچ و این جور چیزها نداره ؟ چون توی نسخه های قبلی برای این کار باید یک پچ از روی سایت بازی داونلود میکردیم .
نقل قول:
نوشته شده توسط pcboy
شما نوشتي با كارت گرافيك 32 هم اجرا ميشود ايا با كارت گرافيك رادئون 7000 هم اجرا ميشودxxx
با سلام ببینید این مشخصات سیستم برای رفتن داخل بازی هست ولی اینکه بتونین درست بازی رو اجرا کنین بگم که خیر بازی با کارت 32 مگ به هیچ عنوان درست اجرا نمیشه و حتی کارتهای 64 مگ سری رادئون 7000 شما این نمونه رو نگاه کنین یکی از دوستان با کارت رادئون 7000 بازی را به این صورت اجرا کردهنقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
موفق باشید ;)نقل قول:
نوشته شده توسط harry potter 2009
يك نكته ي جالب كه خودم كشف كردم .
در NFSMW در شهر و محله ي Central Rosewood در سر در Safe House اين منطقه نوشته شده : FLEA ولي حروف F و L مشخص نيست و هدف از اين كار مشخص شدن نام EA هست .
این سیو blacklist 2.نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
با ماشینهای Blacklist 2 تا 6:
لطفا دوستاني كه پچ اين بازي رو گير ميارن، بذارن.
مرسی عزیزم ولی یه کم دیر بهم رسوندیش چون دیشب این بازیو تموم کردم . واقعا مرحله Razor مشکل بود. عوضی همش از میان برمی رفت :dنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
دوست عزیر والا منم یه جایی دیدم که نوشته بود با کارت گرافیک 32 اجرا میشه تو قسمت Easyinfo تو همون پوشه این بازی که بری نوشته 32 مگابایت !!! ولی با این کارت 32 های تی ان تی Nvidia که MArio هم اجرا نمیشه ! ( شایدم منظورش 32 مگابایت Geforce 6800 باشه !!!! ( واسه خنده گفتم جدی نگیرین :) ) ولی 64 Radeon که واقعا افتضاحه من دوستم یک کارت 64 مگابایت GEforce 5200 ( نمیدونم از کجا پیدا کرده) داره که تموم بازیها رو جواب میده و NFS MW هم خیلی راحت اجرا کردنقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
بله درسته Geforce Fx5200 64MB به بالا بازيها رو به نسبت قيمتش عالي نشون ميدن
موفق باشيد
سلام!
من بازیو تموم کردم اما نمی دونم چرا نمی تونم تو قسمت my cars ماشین bmw m3 رو اپگرید کنم؟؟؟!!!!
اصلا بجز ماشین تو career ماشین bmw m3 دیگه ای نمی تونم بردارم!!!
ماشین بی ام و ای که میده رو نمیشه درست کرد . یعنی همون جوری هست . مدلشه !!!
هيچ كس توجه كرد؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mohsen32
چرا . اما این که چیز جدیدی نیست . توی خیلی از بازیها از این روش استفاده میکنن . اما باید آدم تیز بین باشه تا متوجه این چیزها بشه .
سالام به دوستان من همه كاراشو انجام دادم safe disc 4 رو هم اجرا و هيد كردم همينطور دائمون تولزو ولي بازم ارور ميده بازي من 5 سي دي need for جديده كمك كنين يه بار نصب شد بالا اومد ديگه نميياد ممنون
سلام بابك جان
اين بازي الان كرك شده
و شما با نصب كرك بدون هيچ مشكلي (و بدون هيج نرم افزاري) ميتونيد بازي رو اجرا كنيد
لينك دانلود كرك :
کد:http://66.199.232.147/games/f1664936/2006/rld-nsmw.rar
بابک جان . شما نرم افزاری مثل Clone CD یا الکل نصب کردید ؟ ( برنامه ای که درایو مجازی درست میکنه ) اگه همچین برنامه ای نصبه درایو مجازی اون رو غیر فعال کنید .
سي دي من مال مدرن بود با استفاده از daemon tools بايد وارد بازي ميشدمنقل قول:
بابک جان . شما نرم افزاری مثل Clone CD یا الکل نصب کردید ؟ ( برنامه ای که درایو مجازی درست میکنه ) اگه همچین برنامه ای نصبه درایو مجازی اون رو غیر فعال کنید .
___
حالا ميشه اين كراكو نصب كرد وارد بازي شد چون من كل بازيو نريختم با استفاده از دائمون تولز وارد بازي ميشم
ميشه؟
آره عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
كرك رو مثل بازيهاي قديمي در محل نصب بازي كپي كن و از بازي لذت ببر
ظاهرا . اینجور که امین جان گفتن دیگه این بازی کرک شده . ولی باید خودت تست کنی . شاید برای من کار کنه ولی برای شما نه . امتحانش ضرر نداره .
سلام
نميدونم قبلا معرفي شده يا نه !
اگه تكراريه بخشيد :blush:
50 Extra Cars for NFS Most Wanted
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.de/files/10971228/50_Extra_Cars_for_NFS_Most_Wanted.rar
ممنون از لطفت امين جان خيلي لطف كردي ماشالله كلي واردي دمت گرم
احسان جان از شمام تشكر مي كنم
ای خدا ! یعنی بازی رو دوباره باید نصب کنم !؟ قضیه این اکسترا کارس چیه ؟ ماشین جدید میده ؟ یا فقط قیافه ماشین ها رو تغییر میده ؟
اين برنامه كه خيلي وقته وجود داره
چند تا ماشين توپ به ليست ماشينها اضافه ميشه.به غير از فولدري كه ستاپ هست .يه فايل ديگه هم هست كه ميتوني باهاش امتيازتو هم زياد كني و پول زور هم وگيري
من خودم از Bmw استفاده ميكنم
من موفق به دانلود غير مسقيم فايل معرفي شده توسط آقاي Amin101 نشدم پيغام not find مي دهد اما فايلي ديگر پيدا كردم كه با تغيير در Save بازي 18 ماشين به ليست ماشين هاي فروشگاه ماشين اضافه مي كند كه قيمت آنها صفر است و تعداد ماشين ها 50 تا مي شود. نمي دانم فايلي كه آقاي Amin101 معرفي كردند همين فايل است يا نه؟
آدرس هاي دانلود غير مستقيم اين فايل و نحوه تغيير در Save بازي براي اضافه كردن ماشين ها رادر زير توضيح مي دهم (البته من اين تغييرات رادر نسخه 1.2 يا همان Black edition انجام دادم و موثر بود)
دوستان پس از دانلود اين فايل كه با حجم 1.75 مگابايت كه به صورت فرمت فشرده rar است اين فايل را بيرون ريزي كنند كه در اين صورت چندفايل اجرايي و چند فايل OCX و DLL مي بينند (قبل از انجام هر كاري از فايل Save بازي خود كه در پوشه My Document و در پوشه اي به نام خود بازي است در جايي ديگر يك كپي بگيرند!)سپس فايل ShopSpezial را اجراكنيد و با تغيير زبان اين فايل اجرا شده در سمت راست بالا به زبان انگليسي ،دكمه Open savegame را درپايين زده و فايل Save خود را به آن آدرس دهيد كه در پوشه My Document و در پوشه اي به نام خود بازي است سپس دكمه Add Special Cars to shop را بزنيد حالا Save شما دچار تغيير شده است و از سوي بازي نامعتبر است براي معتبر كردن اين Save فايل SaveEditor را اجرا كنيد و دكمه Fix ChkSum را بزنيد و با ديدن عبارت Valid در كادر بالاي دكمه Save شما معتبر شده است و اكنون مي توانيد با Save خود با 18 ماشين اضافه ديگر ادامه دهيد. كه اين ماشين از طريق Car a lot كه در روي نقشه نفاط آبي رنگ هستند قابل خريداري به صورت مجاني هستند.
ليست ماشين ها به صورت زير است:
BMW M3 GTR Race # 1, Porcshe 911 Carrera GT2, Corvette C6R, Barbage Truckm COP SUV (Rhino), COP GTO, Minivan, Taxi, Pickup, Cop, Marcedes SL65, Cement Truck, bisher noch nicht getestet, Chevrolet Camaro SS, Pizza Car, BMQ M3 GTR Street, Cop Corvette.
كه شامل 4 ماشين پليس و بعضي از ماشين هاي خيابان مثل تاكسي و ماشين پيتزا و ماشين سيمان ساز و چند ماشين سرعتي مثل عكس بالا است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك هاي دانلود غيرمستقيم با حجم 1.75 مگابايت:
يا
يا
يا
Password: creep.ru
يا
با حجم 2.02 مگابايت به صورت فرمت فشرده Zip
موفق باشيد! :biggrin:
Mikail جان ممنون جالب بود
در ضمنAmin جان يه توضيحي درباره Extra Cars كه گذاشتي بده آيا اينم مثل فايليه كه Mikail گذاشته هست؟
در ضمن لينك هم كار نميكنه ..
خیلی خیلی جالبه . مرسی Mikail جان .
در ضمن . من یک عکس از بازی دیدم که دوربین توی ماشین بود و دست و جزئیات ماشین به خوبی که نه ، اما دیده می شد . ( این با همون برنامه Camera Hacker هست ؟ )
خیلی ممنون Mikail جان واقعا عالی بود;)
سلام
ممنون از ميكائيل عزيز
بله اين هم مثل همون هستش (فقط 2-3 مگابايت حجمش بيشتره - 50 تا ماشين اضافه ميكنه و يه تغييراتي در سيو بازي)نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad8
لينك رو هم امتحان كردم مشكلي نداشت ;) :rolleye:
دوستان خواهش مي كنم قابلي نداشت!اين مجموعه كه معرفي كردم به تازگي ارائه شده بود.در مورد فايلي هم كه آقاي Amin101 معرفي كردم باز هم موفق به دانلود نشدم يك جستجو مي كنم كه ببينم مشابه لينك آقاي Amin101 چيزي پيدا ميكنم يا نه.اگر چيز جديدي هم پيدا كردم در اين تاپيك معرفي مي كنم.
موفق باشيد! :biggrin: