نقل قول:
سلام دوست عزیز فعلا نیست باید صبر کنید تا هک k850 بیاد ولی گوشیتون را آپدیت کنید درست میشود چون فریمور جدید بیسار عالی است
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز فعلا نیست باید صبر کنید تا هک k850 بیاد ولی گوشیتون را آپدیت کنید درست میشود چون فریمور جدید بیسار عالی است
نقل قول:
سلام دوست عزیز درایورهای زیادی هست ولی این از همه بهتر و بلندتر است
کد:http://www.2shared.com/file/4180926/f00f7f68/ifs.html
لينك خراب است لطفا دوباره قرار بديدنقل قول:
با سلام
دوستان من درايورهاي تقويت صدا ودوربين و صفحه نمايش گوشيw700i
رو ميخواستم .اگه لطف كنيد جديدترين و بهترينشون رو بزاريد ممنون ميشم.
البته اينا رو از همين جا دانلود كردم:
دوربين:Petkox_Dispdriver_v2.2
صدا:RaKisTa_Massive_Bass
به جز اين دوتا .كه البته درايور دوربين خيلي خوب بود و كيفيت دوربين رو بالا برد
.اما درايور صدا صدا رو بلند تر ميكنه اما خيلي از كيفيتش رو ميگيره
يه سوال هم داشتم.
بعد از تغيير دادن گوشي اگه از فايل اصلي و اف اس گوشي بك اپ بگيري
بعد اگه اونا رو رو گوشي فلش كني همون تغييرات ثابت هستند
.(يعني اون پچ ها و درايور هاي دوربين و اون منوها رو كه ريختم )
اگه ثابت ميمونه لطف كنيد دستور بك اپ گرفتن از فايل مين و اف اس گوشي رو هم برايم بنويسيد . اين دستور رو كه مينويسم readdir:/ifs فايل ها رو به صورت جدا جدا ميريزه
با تشكر از همه ي شما
دوست عزیز اینجا یه فروم خیلی بزرگه... تو فروم بگرد پیدا میکنی به لینکا نیاز نداری... flash player که با یه سرچ پیدا میشه لینک نمیخواد... یادمه یه تاپیک تو فروم درباره Setool بود اونجا رو هم ببین...نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه اون فایل readme رو به صورت انگلیسی یا حداقل به صورت درست(به زبان خودش نه الکی) بزار که بفهمیم چه جوری میشه ازش استفاده کرد... اینجوری که بدرد نمیخوره..نقل قول:
بعدشم منظور از کیفیت اچ دی چیه؟
شدیدا به اون readme نیاز دارم لطفا حداقل بگو از کجا گرفتیش که از همون جا بگیرم شاید Readme داشت...
ممنونم به نظر میاد درایور خوبی باشه...:5:
:question:هنوز چیزی واسه w910 نیومده؟:20:
نقل قول:
از جوابت ممنون:10: اما من توي صفحه اي كه با زدن اين لينك باز ميشه فايلي براي دانلود پيدا نكردم:19:
سلام
من به یه درایور دوربین k770 نیاز دارم
ممنون میشم اگه این لطف رو به من بکنید...
شما اين درايو رو استفاده كنيد عاليـــه :46:نقل قول:
کد:http://vike.parsaspace.com/P30world/camdriver_35fps_video.zip
اينم درايو دوربين براي شـــما :11:نقل قول:
کد:http://vike.parsaspace.com/P30world/number1_v4[1].65_k770_t650.rar
ممنون دوسته مننقل قول:
این رو از قبل داشتم:41:
اقا بی زحمت درایور صفحه نمایش k770 رو می ذاری ضروریه
متاسفانه این گوشی هنوز درایور صفحه نمایشش نیومده ولی بر اساس تجربیات من درایور صفحه نمایش هیچ کمکی به وضوح تصویر نمی کنه اگر با ورتون نمیشه خودتون این صفحه رو نگاه بکنید و ببینید اصلا نه طرف دار داره نه برای هر گوشی هستش بیشتر به درد کا800 و کا810 می خوره که کیفیتشون کمی بیشتر شبیه به :40: W580 :40: بشهنقل قول:
[HTML]http://topse.ru/files/cat48_1-dateD.html[/HTML]
الان درايو صفحه نمايش برا k800 كدومشو داريم كه بهتره؟
همچنين خيلي وقته به درايو فيلمبرداري سري نزدم چيز خوبي كه در اين مورد نيومده؟
سلام دوستان هركس دنبال درايور صدا دوربين صفحه نمايش و........... گوشي k850i ميگرده بياد بياد تو كلوپ همين گوشي چون يه كمي با بقيه فرق داره
سلام به همه.اقا من یه مشکل دارم . وقتی گوشی w810خودم رو به وسیله ی update service سایت sonyericssonاپدیت کردم دیگه بالا نمیاد.به نظر شما از درایورهاش نیست.اگه اینجا نمیتونم مشکلم رو حل کنم لطفا بگین کجا برم.
ایران در تحریمه و نباید شما اپدیت می کردید ولی حالا فلشش کنید امیدوارم درست شه اگر خودتون نتونستید فلش کنید ببرید بیرون براتون با باکس فلش کنن به احتمال زیاد گوشیتون سریالش عوض شده که موقع اپدیت گوشیتونو خراب کرده!نقل قول:
دوستان چند صفحه اول رو گشتم چیزی ندیدم
درایور اورجینال صدای k800 رو می خوام
ممنون
اگه زخمتی نیست درایو دوربین k550 رو برام بزارید چون اکثر لینک های دانلود مشکل داشتن
سلام لینک آموزش صفحه اول خرابه میشه اصلاحش کنید؟
با سلام :20:
من يك k810 دارم كه دوربين فيلمبر داريش شطرنجي آيا درايوري وجود داره كه علاوه بر درست كردن ان كيفيتاون رو بالا ببره.:21:
با تشكر:11:
سلام.
میخواستم بدونم درایو دوربین رو تو برنامه SEtool v1.08 باید در قسمت MISC File بزاریم یعنی مثل اکوستیک صدا؟
اگه میشه یه درایو دوربین برای فیلمبرداری K750 هم بزارید بی زحمت:31:
یه سوال دیگه: از اکوستیک 2X800 میشه برای K750 استفاده کرد یا فقط برای k800 هستش؟ آخه یجا نوشته بود رو k750 هم جواب میده
فكر كنم آموزشش اينجوريه:46:اگر اشتباه مي كنم لطفا اساتيد اصلاح كنن:13:نقل قول:
در کامپیوتر خود یک فولدر بنام ifs ساخته و در داخل آن یک فولدر دیگر بنام settings ایجاد کرده و در داخل این فولدر هم , فولدر acoustic را میسازیم
(حال درایو آکو ستیک مورد نظر که در پسوندهای apf یا zapf میباشند(بسته به نوع گوشی) را در پوشه ی acoustic که ساختیم کپی میکنیم . سپس برگشته و فولدر ifs را به حالت zip در آورده و برنامه ی Setool را باز میکنیم , گوشی را خاموش میکنیم , سیمکارت را جهت اطمینان از گوشی خارج میکنیم , باطری را در جای خود در گوشی قرار میدهیم و بعد از وصل کردن گوشی به usb و انتخاب مدل گوشی از برنامه , فایل ifs.zip را در قسمت Misc files قرار داده و دگمه ی FLASH را میزنیم بعد دستورات برنامه را دنبال میکنیم تا کار نصب پایان یابد. حال میتوانید از آکوستیک جدید در گوشی لذت ببرید.
با سلام من درايور دبليو 700 براي ويستا و 7 ميخوام
سلام:
يه موقع يادمه اين تاپيك بالا بود حالا چرا انقدر سوت و كوره
آقا هادي (H.VIKE)هنوز هستي يا ديگه سر نميزني؟
به هرحال من سوالم رو ميپرسم اگه كسي جواب داده كه خدا خيرش بده اگرم نداد بازم خيرش بده
داداش من يك G705 خريده ازش راضي ولي صداش خيلي ضعيفه
ميخواستم ببينم اين گوشي هك شده و اكوستيك خوبي براش پيدا ميشه كه به اسپيكر آسيب نزنه و صدارو تا حدودي تقويت كنه؟
دوســـت عزیزم سلام :40:نقل قول:
هستم در خدمتتون :20:گوشی داداش شما سری A2 هستش که خوشبختانه میشه هک کرد و پچ و ...
رااندازی کـــرد تو انجمن خودمون یکی تایپک زده بود اگه پیدا کردی که استفاده کن ولی اگه پیدا نشد تو گوگل
سرچ کن هک کردن گوشی های A2 باید یه برنامه ای رو به نام A2 Uploader دانلود کنـــی و هک رو شروع کنی .
موفق باشید!:40:
سلام به همه. درایور p990 رو میخوام. تو روخدا یکی به دادم برسههههههههههه.:19:
منتظرما. مرسی .:11: