یعنی هیچ راهی بره برداشتنش نیست؟
بابا تغییر نمیخوام بدم
فقط میخوام یه کاری کنم که بدون اون فایل باز بشه)(خود فایلpfx رو هم دارم)
یعنی هیچ راهی بره برداشتنش نیست؟
بابا تغییر نمیخوام بدم
فقط میخوام یه کاری کنم که بدون اون فایل باز بشه)(خود فایلpfx رو هم دارم)
نه امکانش نیست شما اگر یک بار فایل pfx روی سسیتم نصب کنی در مراحل بعدی دیگه احتیاج به وارد کردن اون نیست مگر اینکه بخوای ویندوزت رو عوض کنینقل قول:
من میخوام پی دی اف ها رو روی موبایلم بخونمنقل قول:
و موبایلم این نوع فایل رو نمیتونه باز کنه
نقل قول:
ببینم وقتی بازشون کردی نمیشه دوباره پرینت بگیری به صورت پی دی اف؟
البته با ادوب ریدر باز کنی یه گزینه ی save as a copy تو منوها داره.
سلام دوستان
راستش یک pdf برای من آوردند ظاهراً در ویندوز تهیه شده بوده من در xp که باز کردم این طور است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتند که وقتی در xp باز می کنند میرن و در فتوشاپ بازش می کنند اما من وقتی که در فتوشاپ رفتم پسورد خواست
چرا؟
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم در برنامه Pdf چطور سایز کاغذ را متوجه بشویم
مثلاً page setup برای پرینت دارد اما از کجا بدانیم فایلی که پی دی اف شده است سایز کاغذش چی بوده است؟ :11:
یک سوال خیلی مهم
این عکس، عکس صفحه تنظیمات پرینت در آکروبات است
میخواستم ببینم مرجعی وجود دارد که تمام گزینه ها را توضیح بدهد با تمام زیر مجموعه هایشان :11:
خب لابد روش پسورد گذاشته شده ....:41: با برنامه ی Simpo PDF Password Remover احتمال داره بتونی پسوردش رو ورداری ...نقل قول:
با آدوب آکروبات بازش کنید و توی منوی فایل گزینه ی Properties رو نگاه کنید تو تب اول ابعاد کاغذ رو بر حسب اینچ زده که هر اینچ میشه 2.56 سانتی متر و از روش میشه فهمید ورقه چه ابعادی بوده.نقل قول:
تو تب بعدی یعنی Security هم نوشته که این فایل پسورد داره یا نه و اگه داره چه کارایی رو مجازیم روش انجام بدیم.
:11::11::11::11:
سوال خوبی بود ممنون .... تا حالا نمیدونستم و الان خودم هم یاد گرفتم.:11::11:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
جواب این سوال را می دانید:11:
سلام دوستان عزیز
یک سوال چطور وقتی فایلی را پی دی اف می کنیم شماره صفحات در پی دی اف بماند بعضی اوقات وقتی فایل وردی را پی دی اف می کنم، در فایل پی دی اف شماره صفحه ندارد نمی دونم چرا در بعضی فایل ها این اتفاق می افتد:11:
سلام دوست عزیز
چطور یک فایل پی دی اف رو با چند فایل کوچکتر تقسیم کنیم
مثلًا بگوییم از این صفحه تا آن صفحه یک فایل شود و از فلان صفحه تا بهمان صفحه یک فایل دیگر:11:
من قرار نبود پست بدم ها !!!! :31::31:نقل قول:
مرجع که نه ولی همین طوری ور برین معلومه چی به چیه ها !!! البته من کامل نمیدونم ...
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
فکر کنم تنظیمات فایلتون فرق داره. تو یه فایل ورد دیگه که درست شماره ها میاد کپی پیست کنید و بزنید پرینت شاید جواب بده و اگه این جوری بود معلومه که مشکل از فایل وردتون بوده یعنی تنظیماتش مشکل داشته.نقل قول:
مثلا اندازه صفحه یا مارجین ها و ... اما من خودم با این مشکل تا به حال روبرو نشدم. تو وب سرچ کنید شاید چیزی پیدا کردین.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
فایل پی دی اف رو با مثلا آکروبات ریدر باز کنید یا برنامه های دیگه ... فرق زیادی نداره.نقل قول:
بعد بزنید پرینت.
پرینتر رو بزارید روی همون آدوب رایتر یا پی دی اف سازیهای دیگه مثل novaPDF و غیره که باز زیاد فرقی نمیکنه. با هرکدوم راحتین همون رو استفاده کنید.
بعد که زدین پرینت تنظیمات پرینت باز میشه. همون صفحه ای که پرسیدین گزینه هاش چیه و معنیش چیه ... اونجا یه گزینه داره نوشته که کدوم صفحات رو میخواین پرینت کنید ؟ اونجا بزارین رو گزینه آخر که میشه دو تا عدد وارد کرد.
بزنید 1-15 میشه صفحات 1 تا 15 و به همین شکل باقی بخش ها رو میشه پرینت کرد.:31: یعنی فایلهای پی دی اف جداگونه درست کرد.
:11::11::11::11:
سلام. من 2 فايل pdf فارسي دارم و ميخوام از اون پرينت بگيرم ولي گزينه پرينت در نرم افزار pdf غير فعاله . آيا راهي وجود داره بتونم پرينت بگيرم؟
البته در فايلهاي ديگه pdf اين گزينه فعاله ولي اين يكي...
من باnitroخواستم تبديل pdfبهwordكنم به ترتيب ارور هاي زير رو داد:
دوستان كمك كنن
سلام دوستان یک سوال داشتم و اون اینکه چرا وقتی یک فایل ورد رو به پی دی اف تبدیل می کنیم، حاشیه صفحات زیاد می شود (وقتی پرینت گرفتم) دیدم این اتفاق می افتد:11:
کاری ترین سوال:
چجوری یه فیال pdf درست کنیم؟:31:
با تشکر
نقل قول:
ساده ترین روش با Microsoft Word ورژن 2007 به بالا شما یک سند رو آماده میکنی و بعد از طریق Save As بصورت PDF ذخیره میکنید
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
نقل قول:
شما تنظمبات حاشیه ای صفحات رو تو ماکروسافت ورد دقیق انجام دادی که کل صفحه رو شامل بشه و از حاشیه های اطراف نهایت استفاده رو ببره؟
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
احتمالا سکوریتی که روی این فایل ها تنظیم شده طوری هست که اجازه چاپ رو ندادن بهشنقل قول:
با نرم افزار Nitro PDF Professional امتحان کنید چون تو این زمینه از قوی ترین نرم افزار ها محسوب میشه
یعنی دقیقا چجوری و با کدوم فرمت ذخیره کنم؟
با تشکر
با سلام
می خواستم ببینم که برای برداشتن پسوردهای یک فایل پی دی اف که شامل owner password و user password
است نرم افزار یا راهی هستش؟
من از نرم افزارهای زیر استفاده کردم ولی تو همشون باید پسورد ورودی وارد می کردی
1_Advanced PDF Password Remover v5.0
2_PDF Password Remover 3.12
3_PDF Password Unlocker v4.0
4_AP PDF Password Recovery 3.1.0
5_A-PDF Restrictions Remover
6_A-PDF Password Security
7_...
با سلام:
لطفا" کاملترین و بهترین مبدل که توانایی تبدیل فایلهای آفیس به pdf , عکس و.... و همچنین بالعکس رو داشته باشه معرفی کنید.
با سپاس
رضا
نقل قول:سلام
این رو باید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردید.
برای تبدیل ورد به PDF :
Word to PDF Converter 3.0
Sonic PDF Creator 2.0
َAdobe Acrobat 9 به بالا
برای تبدیل PDF به ورد فارسی ، هنوز هیچ نرم افزاری نتونسته این کارو درست انجام بده.
موفق باشید :40:
سلام دوستان من انجمن سوال هاي pdf پيدا نكردم واسه همين اينجا تاپيك زدم
معذرت
من مي خوام تو pdf يه متن رو كپي كنم امكانش هست؟ چطوري؟
ممنون
قبلا" جوابتون رو دادند :
نقل قول:
سلام دوستان
به علاوه سوال بالا که قبلاً پرسیدم یک سوال دیگه هم داشتم
2- چطور چند فایل Pdf مجزا را به یک فایل تبدیل کنیم
3- چرا وقتی فایل ورد تبدیل به پی دی اف می شود حاشیه صفحات زیاد می شود
دو سوال دوستان
با چه برنامه ای میشه فونت فارسی رو توی pdf تغییر فونت داد؟
برنامه ای هست که با ساپورت از فارسی pdf رو تبدیل کنه به doc ? (فونت ها به هم نریزه)
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
2-با اکروبات پروفشنال از گزینه combine استفاده کننقل قول:
3-قبل از پرینت حاشیه هات رو تنظیم کن
من که تنظیم میکنم و زیاد هم نمیشه
یعنی حاشیه رو در pdf تنظیم کنم چطوری؟نقل قول:
قبل از تبدیل به pdf توی word تنظیم margin ها رو انجام بدهنقل قول:
یا وقتی اومد تو pdf با acrobat pro خاشیه ها رو بزن (ctrl+shift+T)
سلام
سال نو مبارک
من یه نرم افزار ویرایش pdf میخام که حجم کمی داشته باشه بشه به راحتی و بایک کلیک فایل pdf ساخت و بشه صفحات pdf رو بهم بچسبونه و چند فایل رو توی یه فایل جمع کنه و یه فایل جدید بسازه
درحال حاضر از برنامهperprint برای تبدیل به pdf استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام میشه یه عکس رو از حالتpdfخارج کرد وبه image تبدیل کرد
متشکرم
به 2 صورت میتونید این کار رو انجام بدید :
1. استفاده از نرم افزار زیر که به راحتی این کار رو انجام میده :
2. میتونید روی عکس کلیک چپ کنید . سپس Ctrl+C رو بگیرید و بعدش نرم افزار Paint رو باز و عکس رو Paste و Save کنید.
سلام
من وقتی فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل می کنم همه ی نوشته وارونه ی جانبی میشه...چی کار کنم درست بشه؟
با تشکر
:11:
این کانورترها برای متنهای فارسی کار نمی کنند و تا حالا برای کانورت زبان فارسی (pdf to doc )نرم افزاری ساخته نشده
سلام
من از نرم افزار خاصی استفاده نمی کنم....یک سایت هست به اون میدم و اون برام تبدیل می کنه بعضی اوقات خیلی خوبه و متن بهم نمیریزه اما بعضی اوقات به هم میریزه.
مرسی
شاد باشید.
:11:
سلام.
من یه فایل ورد دارم که توش هاپر لینک هست. موقعی که با ادوب یا ابزار خود ورد خروجی پی دی اف میگیرم justify نمیکنه، در حالی که توی ورد هست
از ابزاری که میاد تو قسمت پرنتر justify مشکلی نداره، ولی اوجا هاپر لینک رو از بین میبره.
متن فایل هم از وب کپی شده ولی قبل کپی کردن همه رو ابردن تو فایل تکس بعد بردم تو ورد.
کسی میدونه چطوری این مشکل justify رو حل کنم بدون اینکه هاپر لینک از بین بره؟
سلام دوستان
من برنامه Foxit pdf editor دانلود کردم
از گزینه document- import
یکی یکی pdf ها رو باز می کنم و ok می کنم
میخواستم امکانش یک جا pdf ها رو باز کنم
چون تعدادشون زیاده و باید یک فایل بشوند
سلامنقل قول:
من برای cut و join کردن فایلهای pdf از نرم افزار Tipard pdf joiner , tipard pdf cutter استفاده می کنم
که هر چند تا فایل pdf رو می تونید add کنید و اونا رو به هم وصل کنید.
نقل قول:
یه عکس از گزینه مربوط به یکی کردن یا جدا کردن فایل ها در این نرم افزار می گذارید ممنونم
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من یه pdf رنگی دارم می خوام به سیاه و سفید تبدیلش کنم بعد پرینتش کنم در ضمن عکس های رنگی هم داخلش هست که می خوام کل pdf سیاه وسفید بشه ؟
ممنون