خیر ویستا مشکلی در نصب نخواهد داشتنقل قول:
Printable View
خیر ویستا مشکلی در نصب نخواهد داشتنقل قول:
خوب من انگار يه مشكل پيدا كردم. هتگام نصب ويستا قسمت "completing" تموم نمي شد يعني حدود نيم سات صبر كردم اما بازم تموم نشد. بعد سيستم رو كلن خاموش كردم و دوباره روشنش كردم. اما اون لودينگش مياد اما وارد ويندوز نميشه. حالا من بايد چيكار كنم؟نقل قول:
باید مراحل نصب رو از اول رفت ... شده 10 ساعت هم باید به مرحله آخر وقت بدهید ... اگر ویستا نصب نشد و یا گیر کرد یکبار هارد باید فرمت بشه و دوباره سعی کنید چون عملا قسمت آخر در حال تنیمات و پاکسازی کش هاست
مرسي من تونشتم ويندوز سون رو نصب كنم. اما الان هنگام بوت علاوه بر ويندوز xp و seven گزينه ويستا هم وجود داره كه روي ويندوز من نصب نيس اما خوب اونجا وجود داره. راهي داره تا كاري كنم كه اون گزينه از بين بره؟نقل قول:
با نرم افزار Easy BCD می شود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://neosmart.net/dl.php?id=1
سلام بچه هانقل قول:
من تاپك ها را خوندم ولي هنوز به مشكل قبل مواجه هستم و بعد از رايت سي دي ويندوز با nlite دوباره همان صفحه آبي مياد ولي تو سايت اچ پي توضيحاتي را نوشته كه من هنوز متوجه آون نشدم:13::41:
بر و بچ خبره يه سر به اين راهنما بزنيد ببينيد كسي ميتونه كمكم كنه .:20:
ماكه نفهميديم چه جوري XP نصب ميشهکد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&product=3808012&lang=en&docname=c01675438
شما درایوری که انتخاب کردید جوابگو نیست و یا با ورژن چیپست شما نامطابق هستنقل قول:
ببینید ، خود HP راه ساده تر را برای لپ تاپ هاش گفته : Disable the native-SATA setting
اون مراحل را در bios انجام بدهید ویندوز راحت تر نصب میشه :46:
اولا دمت گرم كه جواب مارو دادينقل قول:
دوما بازم دمت گرم
اره اون قسمت را متوجه شدم و دنبال كردم ولي در bios من دقيقا مطابق با توضيحات سايت نبود ولي فهميدم كجاست اما هنوز با اين مشكل صفحه آبي در موقع نصب هستم
ولي منظورم قسمت دوم راهنمايي سايت بود كه يك نرم افزار را در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزيح داده(آخر صفحه).
كه متوجه نشدم.
نقل قول:
یه عکس از صفحه آبی بگیر بزار
ويندوز 7 هم همينطور ميشه كنار ايكس پي نصب كنيم؟
سلام دوستان رو این لپ تاپ ما ویندوز ویستا هست.....با خود ویستا 4تا پارتیشن درست کردیم...حالا خواستیم xp نصب کنیم..سیستم و ریست کردیمو وcd گذاشتیم تو دستگاه وenter زدیم که از سی دی بوت شده.. صفحا ابی رنگ اومد که داشت فایلهای ویندوزو رو برای نصب لود میکرد..........بهد 5 مین که لود فایلها تموم شد درست قبل ازون صفحه ای که میاد برای انتخاب پارتیشن صفحهblue screen میاد و میگه ریست..اینکارو 2 بار انجام دادیم نشد چیکار کنم؟؟
خيلي ويندوز XP ها ساپورت هارد هاي ساتا رو ندارند و موقع نصب اين ارور رو ميدننقل قول:
شما 2 راه داريد :
از داخل BIOS تنظيم اتصال هارد رو از روي ساتا برداريد
بريد CD ويندوز XP با ساپورت درايورهاي ساتا بخريد و نصب كنيد
اگر پارتیشن C رو ریسایز کنیم در ریکاوری کردن ویستا به مشکل بر نمی خوریم.چون شنیده بودم اگر از هارد ایمیج بگیری با نورتون گوئست و پارتیشن رو ریسایز کنیم به مشکل بر می خوریم .
ضمنا پارتیشن های من بصورت زیر است .
EISA configuration=39MB
D=15GB
C=283GB
همه از نوع پریمری
1-پارتیشن EISA (فضای خالی قبل از پارتیشن D)چیست؟
2-اگر جای پارتیشن D رو با C عوض کنم به مشکل بر می خورم؟( D اول هارد و C پارتیشن آخر است.)
3-پارتیشن D که ریکاوری هست رو میشه ریسایز کرد؟( فضای پارتیشن ریکاری 15 گیگ است ولی 5.5 گیگ استفاده شده است. )
VOSTRO 1520
آقا من اومدم درایو بوت رو عوض کنم (با پارتیشن مجیک) درایو ویندوزم از کار افتاد حالا چجوری درایو رو برگردونم کلا نشونش نمیده
با برنامه پارتیشن منجر نشونش میده ولی نمیشناسدش وقتی انتخابش میکنم همه گزینه های برنامه غیر فعاله غیر از دیلیت پارتیشن !!!
حالا بدبختی ویندوز ویستا هم هست و پارتیشن مجیک هم روش کار نمیکنه
وقتی با دی وی دی ویندوز میخوام ریپیر کنم درایو رو نمیتونم انتخاب کنم تا برای نصب اون درایو رو انتخاب میکنم همه گزینه های نصب از کار میفته
چکار کنیم؟
این برنامه Acronis Disk Director Suite روی ویستا کار میکنه؟
بهترین برنامه برای این کار روی ویستا چی
با سلام.
من ويندوز xp را بعد از ويستا بر روي لپتاپ acer نصب كردم و مراحل بوت ويندوز را هم انجام دادم و ويندوز به راحتي بالا ميآيد و هيچ مشكلي ندارد. ويستا هم همين طور. تنها مشكلي وجود دارد اين است كه براي اينكه هم كدام از ويندوزها بالا بيايد بايد در setup نوع هارد را تغيير بدهم. يعني در حالت AHCI ويندوز xp بالا نميايد و در حالت IDE ويندوز ويستا بالا نميايد. بايد چكار كنم كه بدون هيچ تغييري به صورت اتوماتيك هارد را شناسايي كند. :41:لطفاً اگر اطلاعاتي داريد بفرماييد.
سلام من بعد ويستا ايكس پي زدم رو نوت بوكم ويستا م بوت نميشه حالا من ديويدي يا سيدي ويستا رو از كجا بيارم تا Repair
كنم !؟
سلام دوستان
برای رفع مشکل بوت شدن ویستا و اکس پی آخرین ورژن برنامه را دانلود کنید
بدون درد و خونریزی خودش درست میکنه
اینم لینکش
یاعلیکد:http://neosmart.net/forums/showthread.php?t=642
با سلام
لطفا مراحل نصب ویندوز 7 رو در کنار ویندوز ویستای Original لپ تاپ ها توضیح بدین
سلام دوستان
من لپ تاپم dell latitude e5400 هستش لطفا مدل چیپستش رو معرفی کنید، میخوام فایلهای Raid رو دانلود کنم.
من HP مدل COMPAQ دارام ازش 3 DVD بکاپ گرفتم البته AMD هستش میتوانم با این روش XP نصب کنم بعد VISTA خودش نصب کنم؟؟؟؟ لطفا کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک سونی سی اس دارم ویستا هم روشه از نوع هوم پرمیوم. یک درایو هم برای نصب اکس پی ساختم روش.. حال میخام بدونم چطور میتوتنم اکس پی روش نصب کنم و ویستا هم به جای خود باشد به طوری که بعدا مشکلی برام بعدا پیش نیاید.
این صفحه ابی چطور میشه ازش رد شد ... منو ناامید کرده راهکارش چیه؟ وقتی اکس پی نصب می کنیم یک صفحه اهر میشه و نصب جلو نمیره
[quote=mashiat;2308138]عالی بود . تشـــــکر . دستتون درد نکنه . :11:
لطفا پست222 رو هم جواب بدید
وقتی سون(64) نصبه و می خوای xp نصب کنی، بوت که میشه، بعد از لود کردن فایل ها وقتی به windows is starting میرسه، یه صفحه آبی ظاهر میشه و نمیذاره نصب رو ادامه بدی
وقتی xp portable رو هم می خوای اجرا کنی همین پیغام رو میده
اون روشی که تو پست 1 گفته شده برای سون هم جواب میده؟ کسی تست کرده؟؟
سلام
بهترين راه استفاده از چند ويندوز به نظر من بهره گيري از ويندوز مجازيه
كه اصلا دردسري نداره و كار باهاش خيلي خيلي راحت است
تازه كپي اين نرم افزار هم كار مي كنه و شما مي تونيد پس از يك بار نصب ويدونز ديگر در اين نرم افزار كل فولدر ايجاد شده را در جايي دخيره كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز مجازی؟
منظورتون ویندوز portable که نیست؟(چون گفتم که اونم جواب نمیده)
یه سری به اینجا بزن:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
دوستان من مشکل با برنامه bcd دارم بعد درست کردن منو بوت xp رو نمی آره و درایوی که xp روش نصب هست فعال نمیشه لطفا کمکم کنید خیلی برام ضروریه متشکر
من ویندوز ویستا دارم روی لپ تابم و می خوام xp نصب کنم.وقتی با xp بوت می کنم بعد از چک کردن سیستم و وقتی که می خواد وارد setup ویندوز بشه ارور صفحه آبی میده.من دل 1640 دارم.لطفا راهنمایی کنید.
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
نقل قول:توی این تاپیک به طور کامل در باره نحوه نصب xp و عبور از صفحه آبی و... بحث شده.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
تا حالا کسی جواب گرفته
بله 100 درصد جواب ميدهنقل قول:
سلام چه كاريه با نرم افزار شبيه ساز xp را درون ويستا نصب كن خودت را خلاص كن
سلام
ببخشید نصب ویندوز xp کنار ویندوز 7 اورجینال هم به همین صورته؟( طبق دستورالعمل پست های اول )
با تشکر
سلام
بخشید میشه نرم افزاری که میشه همین کار (EASY BCD)رو برای وندوز 7 انجام میده رو معرفی کنید.
با سلام
روي لپ تاپها با cpu core i3 i5 i7 ويندوز ايكس پي نمي توانم نصب كنم
مباحث مربوط به ساخت ويندوز سفارشي با nlite و طريقه نصب را مطالعه كردم
روي اين سي پي يو كارگر نبود احتمالا درايور خاصي بايد داشته با شد تا با nlite ويندوز سفارشي
بسازم و سپس......
در صورت امكان راهنمايي و آدرس آن درايور را عنايت فرماييد.
با تشكر
نقل قول:نقل قول:بله برنامه ایزی بی سی دی روی 7 هم كار می كنه و كاملا سازگارهنقل قول:
===========کد:http://neosmart.net/dl.php?id=1
اكس پی روی 4 هسته ای نصب نمیشه
بی خیال بشین
از سایتش نمیتونم دانلود کنم
کمک کنید....
سلام دوستان این راه ساده که توی پست اول آخرش گفته آیا روی سون 64 بیتی هم جواب میده؟