این لینک خرابهنقل قول:
Printable View
این لینک خرابهنقل قول:
سلام من یک فلش ممری کینگستون 8 گیگ دارم که حالا با یه مشکلی مواجه شدم. این فلش 8 گیگ است ولی تا 4 گیگ بیشتر جا نمیگیره. قبلا تا همش جل میگرفت ولی الان انتوری میشه؟
آیا درست میشود؟
کلا نمیتونی بیشتر از 4 گیگ بریزی یا یه فایل داری که حجمش بیشتر از 4 گیگه میریزی ارور میده؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان برای فرمت کردن از این تاپیک من کمک بگیریدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5776051&postcount=25
دوستان رم 4 گیگ DATA TRAVEL KINGESTON دارم فورمت میشه روش میخوام آهنگ بریزم مشکل دیسک حفاطت شده میده FORMAT هم میشه عکس پایین را نگاه کنید
کد:http://up.--------.com/images/pqjvyrlsc97od9mv7soo.bmp
FAQ for DataTraveler 1 Generation 2Issue:
KDT-092405-1 Is there any security or write protection feature available for my DTIG2 Data Traveler?
Resolution:
Unfortunately this unit does not have any security or write protection feature. If you receive a write protection message with this drive, check for the following:
Verify that you are allowed to write to removable storage devices. There may be a security setting in the OS that disables write access to removable storage devices.
Make sure you have not enabled write protection on the drive by using a third party software.
If none of the above apply, the drive may be defective. Contact Kingston Technical Support for further assistance
کسی جواب لمبده ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میبخشید نمیدنم قبلا توی نوشته هاتون این مشکل مطرح شده یا نه
فرصت نکردن همه رو ببینم
من یه مشکل دارم
هاردم موقع خاموش صدای تق میده !
قبلا اینجوری نبود
ضمنا یه مشکل دیگه:موقع بازی کردن ( حتی بازیهای معمولی) ، بعد از حدود یه ربع شروع به تیک زدن میکنه و چراغ هارد با هر بار تیک،با شدت بیشتری روشن میشه !!!!!!!!
کسی میتونه راهنماییم کنه مشکل از چیه ؟
هارد 160 مکستور
رم 1 Adata و 512 Appacer
سی پی یو 5200
گرافیک 1 َATI 5480
نقل قول:
بزن به کامپیوتر ، فرمت کن ببین درست نمیشه!
از من یک بار فلاشم همین طوری شد ، بعد بردم تعمیرگاه یه 500 تومن گرفت و درست کرد ولی نگفت چطوری
--------------------------------------------------------------نقل قول:
هارد قبلیم هم مثل شما میشد ، من گرفتم هاردم را کمی چپ و راستش کردم ، بعد صدا نداد ولی بعد از چند مدت سوخت ، به شما توصیه نمیکنم ، میگم اگه بشه بفروش و بنداز به یکی و یه هارد دیگه بگیر ، شاید به خاطر اینه که هاردتون قدیمیه
خیلی کار و رفتار بدیه:19::4::devil:نقل قول:
فرمتش کنید.نقل قول:
اگر مشکلی داشتید و فرمت نشد از پسن این دوستمون استفاده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5776051&postcount=25
هد هاردتون مورد پیدا کرده. بهتره قبل از اینکه هاردتون بدسکتور بندازه و اطلاعتتون رو از دست بدید یه هارد جدید بخرید و البته این دفعه بیشتر مراقب هاردتون باشید تا ضربه نخوره.نقل قول:
این هم لینک سالم Flash Memory Toolkit Pro 2.0.0.0:نقل قول:
[HTML]http://www.fileserve.com/file/fAgnH4T[/HTML]
فرمتش کنید. به احتمال زیاد فایل هایی داخل هیدن و غیرقابل دیدن شده که حدود 4گیگ حجم دارن.نقل قول:
دوستان من این چند صفحه اخیر رو نگاه کردم و دیدم همه یه مشکل دارن. یا فرمت نمیشه یا write protect.
قبل از هرچیزی اول از همه یه آنتی ویروس خوب و به روز نصب کنید. دلیل اکثر مشکلاتتون همین ویروس هستش.
بعدش ابتدا با ویندوز فرمت رو امتحان کنید.
اگر نشد با استفاده از برنامه زیر اقدام به فرمت کنید. (لینک هیلتره، در حال حاضر لینک غیر هیلتر ندارم)
Flash Memory Toolkit Pro 2.0.0.0:
[HTML]http://www.fileserve.com/file/fAgnH4T[/HTML]
اگر همچنان مشکلی داشتید همین جا مطرح کنید.
موفق باشید
با سلام و تشكر از زحمات دوستان
من يك فلش 4 گيگ Sandisk دارم كه وقتي به كامپيوتر مي زنم چراغش به مدت 10 ثانيه روشن مي شود و كامپيوتر هم شروع مي كند به شناختنش بعد چراغ خاموش مي شود و كامپيوتر پيغام مي دهد نشناخته!!!
نيم سوز شده؟بندازمش سطل آشغال يا...؟
مثل همیشه: به هرکامپیوتری یا فقط کامپیوتر خودتون؟نقل قول:
فرمتش کردی تاحالا؟
اگه فرمت نمیشه با برنامه هایی که از صفحات قبل میتوین پیدا کنی فرمتش کن
به هر كامپيوتري و با ويندوز 7 و XP تست كردمنقل قول:
اصلاً درايورش ظاهر نمي شود كه بخواهم فرمت يا اكشن ديگري انجام بدهم!!فكر كنم نيم سوز شده
ببینید از اینجا میتونید بهش دسترسی پیدا کنید و فرمتش کنید؟نقل قول:
Control Panel->Administrative Tools->Computer Management->Disk Management->Explore
در حال حاضر راه دیگه ای پیدا نکردم! برنامه های در این زمینه رو هم آشنایی ندارم
با سلام. مدتی است که با فلش 4 گیگ transcend خودم مشکل دارم.
اطلاعاتی که در حال حاضر داخلش هست رو باز میکنه اما هنگام انتقال اطلاعات،پاک کردن و اطلاعات و فرمت پیغام
THE DISK IS WRITE PROTECTED
نمیدونم مشکل از کجاست.
دوستان لطفا کمک کنند
سلام فلش ترانسیت گرفتم 32 گیگ 5 تومن :31: که معلومه تقلبی هست. سیستم راحت میشناسه و فرمت هم میشه و فایل هم میریزم توش.
ولی مشکل اینجاست که فایلها به صورت بد سکتور وارد فلش مموری میشن و سرعت هم پایین هست. مثلا فایل ویدیو با حجم کامل وارد فلش مموری میشه ولی نمایش داده نمیشه.
میخواستم بدونم راهی واسه این مشکل هست؟
بله، برید یه فلش درست و درمون بخرید:31:نقل قول:
نخرید از این چیزا!! مگه مجبورید؟!:13::13:
همین جوری خریدم تفریحی:31:کد:بله، برید یه فلش درست و درمون بخرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخرید از این چیزا!! مگه مجبورید؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا راه حلی نیست؟کد:سلام فلش ترانسیت گرفتم 32 گیگ 5 تومن :دی که معلومه تقلبی هست. سیستم راحت میشناسه و فرمت هم میشه و فایل هم میریزم توش.
ولی مشکل اینجاست که فایلها به صورت بد سکتور وارد فلش مموری میشن و سرعت هم پایین هست. مثلا فایل ویدیو با حجم کامل وارد فلش مموری میشه ولی نمایش داده نمیشه.
میخواستم بدونم راهی واسه این مشکل هست؟
این جور فلش ها راهی برای تعمیر و یا درست کار کردن ندارندنقل قول:
اگه فلش رو باز کنید و بوردش رو نگاه کنید متوجه اشکالش میشید
نه دوست عزیز، راهی نیست. اما شما کارهای زیر رو انجام بدید و امتحان کنید ببینید افاقه میکنه یا نه؛ اگر مفید بود اینجا بگید تا بقیه دوستان همه آگاه بشن؛ اگر نه که شمایید و یه فلش داغون:31:نقل قول:
1. با استفاده از ScanDisk ویندوز فلش رو اسک نکنید. (دو تا تیک اسمن رو حتما بزنید)
2. برنامه HP Drive Key Boot Utility رو با حجم 45مگ از لینک زیر دانلود کنید و فلش رو فرمت کنید:
[HTML]http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=MTX-UNITY-I23839&jumpid=reg_R1002_USEN[/HTML]
3. با استفاده از برنامه Flash Memory Toolkit Pro 2.0.0.0 که توی پست اول همین صفحه قبل معرفی کردم فلش رو فرمت کنید:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6069867&postcount=211[/HTML]
دوستان يكي ار بستگان من موبايلش از دست بچه اش افتاده زمين رم توي گوشي از وسط يك حالت شكستگي و خم شدگي پيدا كرده كلي هم توش اطلاعات و عكس و اين چيزا داره توي رم ريدر كه ميگذارم نميشناسه رم رو يكم تكونش كه ميدم چراغ رم ريدر روشن ميشه پيغام فرمت ميده
راهي داره براي دسترسي به اونها براي اين رم هاي خراب كه اينجوري شدند؟
لطفا کمک کنید.وقتی نوت بوکم میخواد بوت بشه اخطار میده.اولا با ایگنور حل میشد.الان وقتی ویندوز بالا میاد سیستم ریستارت میشه.کمکم کنید لطفا.
اخطار:1720-smart hard drive detects imminent failure.please back up the contents of the hard drive and run hdd self test in f10 setup.
مشخصات:hp mini 5101
سلام به دوستان و اساتید عزیز
آقا من یه فلش 8 گیگ transcend دارم
حدود یه ساله میدونم که تقلبی هم نیست
اما یه مشکل خفن داره
اونم اینه که فایل و فولدر رو تبدیل میکنه به exe و 256 کیلوبایت حجم
در ضمن فرمت هم کردم درست نشد
دوستان اگه کمکی از دسشون بر میاد دریغ نکنن
ممنونننن
سلام دوستان من فلش 8 گیگ ocz دارم خیلی وقته واسش مشکل پیش اومده
و دیگه کار نمیکنه و باز نمیشه رو یه سیستمم میزنم چراغش روشن نمیشه ولی و یکی
دیگه روشن میشه الانم رو هر دوتا سیستمم چراغش چشمک میزنه
بعد از چند ساعت کل کل کردن باهاش دیدم رو یکی از سیستم هام که زدم خوده ویندوز
خواست فرمت کنه منم باا برنامه HP USB Disk Storage Format tools
تست کردم دیدم داره فرمت میشه ولی تا نصفش که رفت پیغام داد الانم که میخوام باهاش فرمت کنم
فلش رو میشناسه ولی این پیغام رو میده وقتی Start رو میزنم
There is no media in the specified device
سلامنقل قول:
با نرم افزار HDD low level format فلشتون رو فرمت سطح پایین کنید
نقل قول:
سلام
احتمالا آی سی های فلشتون لحیم سردی پیدا کردند باید به یک تعمیرکار مجرب نشون بدید
قبل از اینکه به تعمیر کار نشون بدید البته اگر فلشتون شناسایی میشه میتونید با نرم افزار HDD low level format فرمتش کنید
اگر مشکل برطرف نشد بایاس فلشتون رو هم آپدیت کنید
مرسی دوست عزیز این برنامه که گفتی رو دانلود کردم ولی فلش رو نمیشناسه !!
مثل اینکه باید ببرم تعمیر- مرده شوره گارانتیشو ببرن.
سلام. من رو سیستمم 2تا رم یک گیگ کینگگ استون دارم که چند سال کار میکنم باهاش!!ولی چند روز بود به محس بالا امدن ویندوز صفحه آبی مرگ میآمد که من متوجه شدم از رم هست!! یکی از رم هارو که بر میدارم مشکلم حل میشه!! خولاصه اینکه یکی از رم ها خراب شده! میخواستم ببینم میشه فکری برای این رم کرد؟قابل تعمیر هست؟رم کینگ گارانتی مادام العمر نداره؟لطفا یکی راهنمایی کنه!!!
سلامنقل قول:
شما باید بایاس رمتون رو آپدیت کنید
رم را به یک تعمیکار مجرب که دستگاهاحیای رم دارد نشون بدید
دوستان من چندين روزه سوال كردم به همه سوالها جواب داده دشد جز سوال من
باور كنيد احتياج دارم به راهنماييتون لطف كنيد به سوال من هم پاسخ بديد
رم رو با تینر بشور و با مسواک یا شت زبر تمیز کن شد که شد نشد.نقل قول:
سطل اشغال
سلام
من هم الان مموری رو زدم به کامپیوتر و شناخت و داشتم عکس هاش رو نگاه میکردم که به دفعه هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم سیستم رو و حالا رم رو که میخوام باز کنم ارور میده و میگه باید رم رو فرمت کنی.در حالی که من به اطلاعات رم احتیاج دارم و نمیخوام فرمت کنمش
بعد ازین که ارور فرمت کردن میده ارور زیر رو هم میده که منظورش اینه که قایل هایی سیستمی توی رم نیست
شما رو به خدا کمک کنین که بدون این که فرمت کنم اطلاعاتش رو کپی کنم
این هم عکس ارور
up.-------------.com/images/s7lgpd529yu9vhp4kp6b.png
به جای این خط تیره هایی که روی لینک نوشته شده به اتکلیسی بنویسید وطن دانلود
با سلام
من یه رم گو شی میکرو اس دی دارم که خطای writ protect رو میده و اجازه هیچگونه کاری نمیده.
میخوام فرمتش کنم نمیشه,
چکار باید بکنم؟
دوستان عزیز منم درست مشکل rooli عزیز رو دارم رم میکرو اس دی 4 گیگ دارم که خطای writ protect رو میده و اجازه هیچگونه کاری نمیده.
میخوام فرمتش کنم نمیشه,
چکار باید بکنم؟
اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید ممنون
سلام
من یه فلش HP V225W هشت گیگ دارم یک سال درست کار می کرد
دیروز که گذاشتم تو سیستم این ارور را داد
XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Device
و دیگه کار نمی کنه
باید چه کار کنم
سلام
یه فلش 32 گیگ دارم،اطلاعات روی فلش کپی میکنم نشون نمیده؟ولی از حجم فلش کم میکنه؟راهنمایی بفرمایید.
من یه فلش 8 گیگ رو دادم به یکی حالا که پس گرفتم وقتی میزنم به سیستم باز نمیشه و میگه باید فرمت کنی و برای فرمت کردن هم ارور میده: the disk is write protected
ضمنا وقتی Properties میگیرم حجمش رو 0 نشون میده ولی تو تب فرمت و قسمت capacity حجمش رو درست نشون میده
مشکل از کجاست؟ سوخته :41:؟ یا ویروسی شده؟
منم دقیقا همین مشکلو دارم (البته همه جا صفحه آبی مرگ میده :19: ) تا حالا هم 2 بار بردم گارانتی برام عوض کرده اما بازم این مشکلو دارم :18:نقل قول:
میخواستم ببینم ممکنه صفحه آبی مرگ منشع مادربورد یا حتی کارت گرافیک باشه ؟؟؟؟؟؟
یا امکانش هست مادربورد رم رو خراب کنه ؟؟؟؟؟
ممنون :10:
با سلام و خسته نباشید :
یک فلش مموری Transcend v30 - 8GB هست که زمانی که به کامپیوتر متصل میشه هیچ عکس العملی نداره و چراغ اون مداوم روشن هست و سیستم هم هیچ پیامی نمی ده ...
می خواستم بدونم راه درست کردن اون چی هست ؟
با تشکر
با نرم افزار های مخصوص چک کن ببین میشناستش یا نه مث paragon patririon یا patrition maneger و یا نرم افزار های مشابه این