میشه بگی از کدوم مغازه گرفتی و کی گرفتی ؟نقل قول:
Printable View
میشه بگی از کدوم مغازه گرفتی و کی گرفتی ؟نقل قول:
بالاخره از دوستان کسی نسخه اصلی از بازی تهیه نکرده..:5:
سلام
من این بازیو گرفتم
بازیه باحالیه
فقط یه مرحلش داره اذیت میکنه
مرحله 2 میسیان 1 هستم
اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم !
"توی رادار میبینم" کل جاها رو میگردم ولی اتفاقی نمیفته
فقط اولش ریشارش میشه و بعد یه آبجکت جدید میاد که میگه کنترل رو بگیر
کنترل رو میگیرم هوا پیما از نمای دور میشه
کسی رد کرده این مرحله رو ؟
داره دلسردم میکنه
می گم از کجا بخرین فکر کنم نسخه کامپیوتر رو هم داشته باشه
نرسیده به میدان ولی عصر پاساژ پارسان 3 تا مغازه جلوتر از فروشگاه سامسونگ فروشگاه مکس گیم
من خیلی مرحله رفتم برای پاسخ گویی یک عکس از همون اول که ماموریت را میدهد بده در ضمن نقشه را بزرگ کن تا شاید از نقشه بدونم کدوم مرحله است در ضمن برای اونکه میگی هواپیما از دور نشون می دهد به جز یک مرحله شما می تونید این را غیر فعال کنید که باید با همون دگمه این کار را انجام بدید فکر کنم شما اون مرحله هستید که این ویژگی یعنی خاموش کردنش غیر فعال است در ضمن در اون مرحله برای اینکه ماموریت جدید بدهد شما باید با ارتفاع بیشتر از 3000 پرواز کنید اگر کمتر از اون باشید ماموریت جدید بهتون نمی دهد :31:نقل قول:
اگر این مرحله نباشد و یک مرحله به غیر این باشد از ماموریتی که بهتون می دهد و از نقشتون یک عکس بگذارید
:11:
خیلی دقیق اشاره کردی ! ممنوننقل قول:
من خیلی مرحله رفتم برای پاسخ گویی یک عکس از همون اول که ماموریت را میدهد بده در ضمن نقشه را بزرگ کن تا شاید از نقشه بدونم کدوم مرحله است در ضمن برای اونکه میگی هواپیما از دور نشون می دهد به جز یک مرحله شما می تونید این را غیر فعال کنید که باید با همون دگمه این کار را انجام بدید فکر کنم شما اون مرحله هستید که این ویژگی یعنی خاموش کردنش غیر فعال است در ضمن در اون مرحله برای اینکه ماموریت جدید بدهد شما باید با ارتفاع بیشتر از 3000 پرواز کنید اگر کمتر از اون باشید ماموریت جدید بهتون نمی دهد
اگر این مرحله نباشد و یک مرحله به غیر این باشد از ماموریتی که بهتون می دهد و از نقشتون یک عکس بگذارید
خوب من که بالای 3000 هم رفتم ولی اتفاقی نیوفتاد !
سلام
سال نو مبارک
من دوم فروردین بازی رو گرفتم هنوز نتونستم نصبش کنم(بخاطر مهمون و از این چیزا)
امروز ببینم میتونم نصبش کنم
راستی دوستان برای من دو تا دی وی دی هست . کسانی که گرفتن بگن چند تا دی وی دی بوده
مرسی
من تو کرج میدونم کجا داره
هرکی خواست بگه
برای دوربین برا این میگم که مثلا اصلا به راحتی نمیشه جابجا شد(اینو بگم که من اصلا تا به حال یه همچین سبکی رو بازی نکرده بودم)
هنوزم باهاش درگیرم
هی زرت و زرت میخورم زمین
یه سری ترفند برا درست حرکت کردن بدین
من با جوی استیک بازی می کنم و مشکل پرواز ندارم
-----------------------------------------------------
در ضمن از دوستانی که بازی را تموم کردند و یا بازی کردند مخصوصا در xbox
الان من یک مرحله را بازی کردم به نام ghost rider بعد اون الان در کامپاین دگمه continum غیر فعال است این یعنی اینکه من بازی را تموم کردم ؟؟؟؟؟؟؟ ولی 2 دگمه دیگر یعنی freeflight , single فعال است حالا موندم چه کار کنم ؟؟؟؟
سلام
دوستانی که گرفتن چند تا دی وی دی هست؟
برای من دو تا دی وی دی بود
سلام لطف کن بگو کجا داره این بازی رو تو کرج دوست عزیزم من خیلی شیفته اش شدم....
آقا بالای 3000تا هم میرم بهم نمیده
این عکسارو نگاه کن
کد:http://www.imageurlhost.com/images/a1nthw7koix9x7hk0mls.jpg
کد:http://www.imageurlhost.com/images/z17m8lqr55a0m22i152.jpg
من باید چیکار کنم تا بهم یه ماموریت بده؟کد:http://www.imageurlhost.com/images/pktelw9wq9shnq85q612.jpg
تا اونجایی که در عکس دوم دیدم برای اینکه اون ماموریت را بگذرونی باید 4 بار متوالی ( به فاصله های زمانی مثلا 5 ثانیه ) دگمه ctrl سمت چپ را بزنی
در ضمن ویندوزت چیه ؟ و ورژن directx چنده البته اینا به سوال ربطی نداره
ویندوز ویستاست
دایرت ایکس 11 هست
========
دمت گرم
باز اگه گیر کردم میگم
فعلا این مرحله رو رد کنم عالی میشه
:18: Direct X 11نقل قول:
WTF ؟
هنوز نیومده !!!
من از اینجا گرفتم:نقل قول:
سلام لطف کن بگو کجا داره این بازی رو تو کرج دوست عزیزم من خیلی شیفته اش شدم....
رجایی شهر-فلکه ی اول-روبروی سینما ساویز-کامپیوتر شهرام :4427730-0261
فکر کنم اینجا هم داشته باشه:
کرج-خیابان اصلی گوهردشت-بین خیابان 10 و 11-فروشگاه زنجیره ای West game :
0261-4417070
نقل قول:
سلام
سال نو مبارک
احتمالا" منظورتون dx10.1 بوده دیگه؟
شرمنده همه دوستان شدم، ببخشید قصد توهین به کسی نداشتم. (جو گیر شدم) :10:نقل قول:
:10: :10:
سال نو مبارک :11:
ان شا الله سال خوبی داشته باشید. :40:
لینک تورنت سالم بازیو تو تاپیک گذاشتید؟ :8:
دقیقانقل قول:
سلام
سال نو مبارک
احتمالا" منظورتون dx10.1 بوده دیگه؟
کد:http://www.freshwap.net/applications/5217-direct-x-11-for-xp-vista.html
آقا لطفا تبلیغات نکنید!( من نمیگم قوانین میگن!!)
بازی درکل جالب بود ولی متاسفانه کوتاه! در عرض 5 ساعت تمام شد اونم با کلی وقت تلفی!!
بازی مشکلات زیادی داشت!
یکی از مشکلات بازی عدم تعادل بود( که حلش غیر ممکنه!!)
از طرف دیگه گرافیک بازی انصافا خوب بود!
بدترین قسمت بازی این بود که تازه داشتم از بازی خوشم میومد که ناگهان تمام شد...!!
وقتی بازی رو تموم کردم تو لول 22 بودم!( آخه خیلی از مراحلشو بی حوصله بازی کردم!)
اما وقتی فهمیدم su47 رو توی لول 40 میده ناامید شدم!
اما مشکلات بازی وسطش منو دیوونه کرده بود! بمب رو که میندازی فقط از روی بالت محو میشه و دیگه اثری ازش نیست!
یا موشک که میخواد جایگزین بشه یدفعه میپره وسط بالت!
کلا خیلی آرکید بود! اما حال کردم باهاش! راستی اصلا کرک نداشت قضیش چی بود؟!
آره باززی زود تموم شد در ضمن من su47 را فعال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی لول 40 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب و روز بازی کردم تا اون su47 را فعال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا بازی های یوبی سافت اینجوریه منم نمیدونم چرا فقط یه صفحه ی رجیستر میخواد!!!که اونم میزنی لیتر!!تو اکثر بازی هاش اینجوریه!!نقل قول:
راستی اصلا کرک نداشت قضیش چی بود؟!
درسته که این سبک زیاد بازی نکردم ولی باهات موافقم بازی خیلی آرکید بود!!!ولی من اصلا باهاش حال نکردمنقل قول:
کلا خیلی آرکید بود! اما حال کردم باهاش!
این بازی تو بازار اومده فروشندهها دارنش. (شهرستانها)
آره دیگه الان همه دارن میفروشن!
چند روز پیش خریدیم ما...!
فکر کنم 4 یا 5 روز پیش بود!
راستی دوست عزیز ویتامین جون چقدر بازی کردی تا اون su47 رو فعال کنی!!
فکر کنم 4 روز فقط همینو بازی کردی نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگو که نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه داشتم قاطی می کردم . شب و روز نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از ظهر چند تا عکس هنگان رانندگی برات می گذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی من اصلا حال نکردم باهاش اقلا ace combat یکذره جذاب بود ولی دوربین این یکی خیلی افتضاح بود بعد از اینکه یک هدف رو می زدی اصلا معلوم نمی شد چرا هدف بعدی که رو به روته می ره پشت سرت اونم هدف ثابت
ولی گرافیک هواپیماهاش خوب بود
خدا پدرو مادر Trainer را برای PC بازان بیامرزد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کچا می دونی من با ترینر su47 را در آوردم من هر مرحله را یکی یکی بازی کردم در ضمن می تونم برات توضیح بدم چه طوری مراحل را بالا بردم میتونی اولا در هر مرحله با مولتی ها aa و ag حساپی امتیازت را افزایش بدی ( خیلی راحت می شود ) بعدش در بعضی مرحله ها هم با همون بمب های منطقه ای هم می تونی از همه مهمتر گرفتن امتیاز از combo ها هست و از همه مهمتر که من از اون طریق امتیاز زیادتری گرفتم زمانی هست که با جنگنده شاخ به شاخ باشی اونم بهت موشک شلیک کنه تو هم به اون ولی تو منفجر نشی ولی اون بترکهنقل قول:
نقل قول:
سلام
اقا یه لینک برای ترینرش میزاری؟
مرسی
برو توی سایت cheathappens ترینرش هست
اگر بشه یک لینک بدهنقل قول:
ببین دوست عزیزم برای رسیدن به Level 40 بازی احتیاج به بیشتر از 14 میلیون Experience Point داری اگر کل بازی Single Player به همراه همه Challenge هاش بری تا Level 22 بیشتر نمی تونی بری و برای بقیش حتما احتیاج داری قسمت Multiplayer به همراه Challenge هاش بری که من مطمئا هستم تو قسمت Multiplayer نرفتی. برای اثبات حرفت می تونی عکس از همه قسمت Pilot Record به همراه Campaign Expert Challenge و TDM Advance Challenge هات بزاری. تو Forum های پیشرفته xbox360achievement.org قسمت HAWX برو ببین پدر هممون در اومد دو هفته کامل شبانه روز نقشه می کشیدیم برای challenge های TDM (Team Death match) چون هر کاری بکنی با SinglePlayer حدود 3 ماه طول می کشه برای اینکه اگر همه Challenge هارو بری تا Level 20 و با کشتن 10 هواپیما هر مرحله اونم هر کدوم 15 یا 20 به هیچ جات نمی رسه عزیز دلم. بدون Multiplayer هیج وقت بالا تر از Level 30 نمی رسینقل قول:
این تاپیک ارو ببین :
چون می دونم Multiplayer بازی نکردی اینو بدون برای نابودی هر هواپیما 50 و به ازای هر کدام هواپیمای اضافه 175 امیتاز می گیری و برای این کار اگر Boost نکنی خودت حساب کن چقدر باید به جز Challenge رفتن بازی کنی تا امید داشته باشی برسی به Level 40 .کد:http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=132253
برو توی این سایت بخش کامپیوتر اونجا هستشکد:www.cheathappens.com
ببخشید، میخوام این بازی رو بخرم. میخواستم بدونم کسایی که این بازی رو انجام دادن چقدر از بازی راضی هستند.
آیا ارزش بازی کردن داره؟؟؟؟
با تشکر:11:
ارزش بازی کردن داره برای کسانی که از نبودن بازی های جنگنده هوایی رنج می برند ( یعنی تعداد کمی وجود دارد ) در ضمن گرافیک بازی خیلی خوبه ولی یک ایراد داره اونم اینه کهنقل قول:
خیلی زود تموم می شود:13:
ولی من که می گم اصلا به درد نمی خورد حیفه وقت و زمان که آدم برای این بازی بزاره
نقل قول:
ارزش بازی کردن داره برای کسانی که از نبودن بازی های جنگنده هوایی رنج می برند ( یعنی تعداد کمی وجود دارد ) در ضمن گرافیک بازی خیلی خوبه ولی یک ایراد داره اونم اینه که
خیلی زود تموم می شود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی لینطور که من شنیدم داستان بازی طولانی است.
بازیش واقعا چرته
نه دوربین درست و حسابی داره نه گیم پلیه باحال
بازی یه آرکید خالصه
من یکی که خیلی وایستادم بیاد ولی اشتباه کردم
نخری سنگینتری
داستان هم کلیشه ایه
آبروی سری تام کلنسی رفت
بازی چند مرحله داره