سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره :31: )
دستت درد نکنه.
Printable View
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی رو سیستم من که GHz 2.01 است ، اجرا نمیشه ؟ ( بقیه ی چیزاش فکر کنم بخوره :31: )
دستت درد نکنه.
سی پی یو شما 2 سلرون هست ؟؟؟ فکر نکنم این سی پی یو بازیهای جدید رو بیاره :41:ولی اگه دو هسته ای هست میاره :31::8:نقل قول:
چنتا راننده میشه توش استخدام کرد
سلام
اقا من با گرافیک 8400 روی Low اجراش کردم البته روی مدیوم هم میشه بازی کرد ولی خوب گاهی میلرزه
اقا چرا اینقدر فرمونش مزخرفه؟
NFS هی چی که بود حد اقل فرمونش خیلی طبیعی و راحت بود
اگه میخواهید بگید که این طبیعی طره ایا شما وقتی سر یه پیچ خیلی تند با سرعت بری چپ میکنی یا چهل بار دور خودت میچرخی؟
ترمز دستی رو که میکشی انگار داری ترمز میکنی ولی وقتی ترمز میکنی انگار دستی رو کشیدی تازه چراغ قرمز ها هم روشن میشند خوب خیلی این طبیعیه
چون وقتی دستی میکشی اصولا ماشین میتابه ولی این وقتی ترمز میگیری میتابه و وقتی دستی میکشی سرعت فقط کم میکنه
کلا بازی قشنگیه ولی این گیم پلیش خیلی اعصاب میزنه
کسی میتونه بگه سر پیچها باید دقیقا چطوری ماشین رو کنترل کرد که از مسیر منحرف نشیم؟
البته وقتی سرعت رو به 20 میرسونیم اصولا منحرف نمیشیم منظرم با سرعت بالا هست
ممون از شما
:20:
سلامنقل قول:
سر پیچا ترمز رو بزن سریعا بعدش فرمون رو بچرخون...من که با این شیوه راحت میپیچم!
فکر کنم مثل dirtباشه که باید space بزنی تا دستی بکشه بعد راحت تند ترین پیچا رو رد کنی
این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
گرافیک پرو کجا این کجا
نقل قول:
مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!!:13:
نقل قول:
مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه به شدت البته فرمون این بازی میارزه به کل پرو چون بعد یه مدت که پرو بازی میکنی ازفرمون سادش خسته میشی ولی این بازی نه- در ضمن پرو به خاطر مسائل دیگه از جمله منوی گیج کننده نداشتن هیچجان و پیستی بودن بازی و.....به زمین خورد نه گرافیک
چرا داری به گرید فحش میدی دوست عزیز ؟نقل قول:
این بازی گرافیک خاصی نداره من با AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 و GF 8600 GT و 2 گیگ رم DDR2 روی آخرین تنظیمات روون بازی میکنم البته با Vista
گرافیک پرو کجا این کجا
واقعا بهترین و گرافیکی ترین بازی که تو عمرم دیدم همینه.
عکس زیر رو نگاه کن ، این عکس رو خودم از رو سیستم خودم گرفتم وقتی بازی میکردم ... تازه گرافیکش رو اوردم پایین ... به نظرت واقعی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کل بازی هارو توی ویستا میکنم ولی همچین مشکلی با گرید ندارم.نقل قول:
مطمینی این بازی رو میگید این بازی بدون پتچ رو ویستا مشکل داره و بعد از چند دقیقه کارت گرافیک از مدار خارج میشه و تمام بار روی CPU میافته وحداکثر 7-8 فریم در ثانیه میده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-لطفا ادب رو رعایت کنیدنقل قول:
2-من دوست شما نیستم
3-نظر شخصیم رو گفتم
4-نیازی به نشان دادن عکس نبود چون خودم توی بهترین شرایط گرافیکی بازی میکنم
5-آقایی که میگه توی ویستا مشکل داره یا DVDیش خرابه یا سیستمش توان اجرای بازی رو نداره خوب میشد سیستمشو میگفت همچنین نسخه ویستایی که داره استفاده میکنه
6-چند بار بگم روی ویستا sp1 ultimate بازی میکنم هیچ مشکلی هم ندارم
1- حرف بدی نزدنقل قول:
1-لطفا ادب رو رعایت کنید
2-من دوست شما نیستم
3-نظر شخصیم رو گفتم
4-نیازی به نشان دادن عکس نبود چون خودم توی بهترین شرایط گرافیکی بازی میکنم
5-آقایی که میگه توی ویستا مشکل داره یا DVDیش خرابه یا سیستمش توان اجرای بازی رو نداره خوب میشد سیستمشو میگفت همچنین نسخه ویستایی که داره استفاده میکنه
6-چند بار بگم روی ویستا sp1 ultimate بازی میکنم هیچ مشکلی هم ندارم
2- !!!!!!!
3- قابل احترام
4- بهترین شرایط گرافیک خودشو با یک 8800 نشون میده نه 8600
در آخر چرا داری سعی میکنی تایپیکو منحرف کنی اگه از بازی بدت اومده خوب بندازش دور برو سیمز بخر چرا تو سر مال میزنی - وقتی داری میگی به پای پرو نمیرسه معلومه دیگه بازی 1 سال پیشو با بازی که 2 ماه اومده مقایسه میکنی در حالی که سبک این 2 بازی فرق میکنه .
ماروهام دریابید برادراننقل قول:
اگه من دارم تاپیکو منحرف میکنم چرا شما ادامه میدید(اگه از بازی بدت اومده خوب بندازش دور برو سیمز بخر)چرا 8800؟ چون کارت گرافیک دهن پرکنیه؟ به 8800 بودنش نیستنقل قول:
Grid داره از موتور گرافیکی 2سال پیشش استفاده میکنه فقط یکم پیشرفتش کرده همین
من دیگه ادامه نمیدم
فقط یکی میتونی استخدام کنینقل قول:
من اصلا قصد توهین نداشتم و به همین دلیل هم گفتم "دوست من" تا شما بفهمید که قصدم شوخی بوده.
حالا اگه ناراحت شدید من معذرت میخوام.
اینو ببینید از زندگی نا امید نشید !!!کد:http://www.xfire.com/screenshots/p30djmd/?ss_file=88966cbfeb30c872f9d3e6c36662d858c272fff7.png
loop هم در Free Style در کار نبوده !!!
Advan Drift International - Drift Battle بوده !!!
سلام به همه
میخواستم بدونم سیستم مورد نیاز این بازی چیه
و این که سبک بازی رو لطف کنید و بگید
سیستم من
cpu 3.4full
ram 1gig
nvidia 8500 gt
ایا با این سیستم میتونم بازی رو با گرافیک خوب بازی کنم
فک کنم بار 5 6 باشه که سیستم مورد نیاز گزاشته میشه ! فقط کافی بود 3 4 صفحه عقبتر هم ببینی ! :نقل قول:
نقل قول:
Minimum Specifications
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
1GB RAM.
Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
TCP/IP mode (2-12 players) Requirements
Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
TCP/IP Network
Supported Graphics Cards
ATI Radeon x1300, x1550, x1600, x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops
سبک بازی هم تقریباً تو مایه های ProStreet هست با فرمون Dirt :11:
چه حرفای جالبی تو این صفحه 22 زده شده
واقعا ادم نمیدونه بخنده تاسف بخوره ...
در ضمن فرمایشات realmadrid-alireza عزیز هم به شدت تایید میشه
...
دوستا چرا فرمون این بازی این طوریه
اصلا نمیشه ماشینو کنترول کرد
راهی هست که بشه کارکرد فرمونو بهتر کرد یا نه؟
آقا من بالاخره این بازیو گرفتم.عجب گرافیکی داره.خدایی بازی از این بهتر؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو زمینای درون شهریش مشکلی ندارم اما تو این زمینا که کنارش خاک و چمنه واقعا مشکل دارم.هندلینگ ماشیناشم ضعیفه همش میرم تو خاکی.لمش چجوریاس؟هنوز که هنوز نفهمیدم اینو!
شما یکم بازی کن ... دمه پیچام ترمز و دستی کمکت میکنه ... یواش یواش دستت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به !! تو اینجا چیکار میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچجور !! :دی
فقط ترمز و ترمز دستی دمه پیچ یادت نره ... اگرم مجبور شدی با بقل ماشین بکوب به دیوار که چیزیت نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو یکم بازی کنی دستت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع میام اینجا - نمیدونم چرا هوس میکنم برم gridبزنم -ما رفتیم تا شب پای بازی راستی فرمایشات باقر خان به شدت تایید میشه -فقط حوصله
نقل قول:
دوستا چرا فرمون این بازی این طوریه
اصلا نمیشه ماشینو کنترول کرد
راهی هست که بشه کارکرد فرمونو بهتر کرد یا نه؟
همه ی ماشین هاش که اینطوری نیست.
درسته مخصوصا ماشینای فرمول که خیلی حال میدهنقل قول:
همه ی ماشین هاش که اینطوری نیست.
راه كار همونه كه دوستمون گفت سرپيچ ترمز دستي كشيدي پيچيدي كه هيچ نپيچيدي ماشينت ميپپيچوندت :دي
دوستان بالاترین رکورد Drift چنده ؟
مال من اینه :
کسی از این بالاتر زده ؟ اگه زده عکس بزاره .
سلام.
آقا منم تازه بازیو گرفتم. نمیشه ماشینو جمش کرد.دستی هم می کشم همینجوری میچرخم دور خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه چیز توپیه .خوشمان آمد.
فکر کنم باید یکی دو روز تمرین کنم.
تنظیمات تو این زمینه اگه داره بگید. ؟
اینجا که تایپیک DIRT نیست:27:نقل قول:
به سلام دوست قدیمی عزیز !!! چطوری بابا بی خبریم !!!نقل قول:
امیدوارم فقط نا امید نشی !!
اینم یه لینک واسه اینکه شک نکنی !!
کد:http://www.xfire.com/screenshots/p30djmd/?ss_file=52b79115614059d2fe94d59268f28746a6d7df2a.png
دوست عزیز ایشون منظورشون بازی DIRT نبود که !!!نقل قول:
یک نوع از مسابقات تو گرید همین Drift زدنه !!! تاحلا اسمش به گوشت نخورده بود !!
نقل قول:
شما کدوم مسابقه رو رفتی ؟
من FreeStyle Drift توی 10 دقیقه این رکورد رو زدم .
البته یه بدشانسی آوردم که تایر عقب خورد به دیوار یکمی کنترل ماشین بد شد .
ا شما اون اراکل قدیم خودمون نیستی ؟!!! چه جالب !!!نقل قول:
در هر صورت اینو که اگه تو freestyle اونم 10 دقیقه رفته بودم که دیگه سر به فلک می کشید !!!
اینو تو اون مرحله ای که ramus battle drift اسمش هست رفتم فک کنم 4 یا 5 دور بود !
عزیزم مهم نیست من کیم .نقل قول:
ا شما اون اراکل قدیم خودمون نیستی ؟!!! چه جالب !!!
در هر صورت اینو که اگه تو freestyle اونم 10 دقیقه رفته بودم که دیگه سر به فلک می کشید !!!
اینو تو اون مرحله ای که ramus battle drift اسمش هست رفتم فک کنم 4 یا 5 دور بود !
بحث تاپیک رو عوض نکن .
منم الآن اونی که شما رفتی رو تست میکنم ببینم رو چند امتیاز میگیرم .
سلام من اين دارم ميرم يك مشكل دارم اين كه الان وارد مسبقات شدم همون اوايل هر كار ميكنم ماشين از دوربين بيرون نشون نميده همش داخل راحي نداره از بيرون ديد
راستي من با دسته دارم ميرم چرا انقدر سخت ميزنه فرمون با كيبرد هم بدتر
نقل قول:
توی تنظیمات قبل از هر دور مسابقه گزینه ای هست که زاویه رو روی نمای راننده ثابت میکنه و در عوض امتیاز بیشتر میده اون رو باید OFF کنی
نقل قول:
ببخشید از بس ریز هست نمیتونم بخونم الان خودم میرم یک رکورد میزنم حال کننید
گرافیک این بازی خیلی عالیه
اما !!!
کنترل کردن ماشین ها واقعا افتضاعه
مخصوصا وقتی که میوفتی تو جاده خاکی
اون وقته که باید جون بکنی تا بتونی دوباره برگردی رو ی آسفالت
تازه اونوقت هم متوجه میشی که همه ماشینها ازت یک دور جلو افتادن
به نظر من pro street خیلی بهتر از اینه ( نظر شخصی)