سلام دوستان من اموزش زبان انگليسي ايلام هستم. ترم اول كارشناسي ارشد. ميخواسم بدونم ميشه به ترم ميهمامي بگيرم برم ياسوج؟ براي ترم سوم ميخوام ميهماني بگيرم. خواهشا كمك كنيد. ممنون
Printable View
سلام دوستان من اموزش زبان انگليسي ايلام هستم. ترم اول كارشناسي ارشد. ميخواسم بدونم ميشه به ترم ميهمامي بگيرم برم ياسوج؟ براي ترم سوم ميخوام ميهماني بگيرم. خواهشا كمك كنيد. ممنون
با سلام
اول از مدیران بخش خواهش میکنم به هیج جایی انتقال ندین تایپیکو تا به نتیجه برسم بعد از اون تایپیکو حذف کنید.مرسی
خوب بریم سر اصل مطلب:
من متولد اذر ماه سال 70 هستم و الان تو مقطع کاردانی رشته نقشه برداری تو دانشگاه سراسری درس میخونم و از این ترم میشم ترم 3 یعنی دانشجوی سال دوم و یک سال هم پشت کنکور موندم
از اونجایی که دیگه مغزم نمیکشه یک شهر دیگه درس بخونم میخام بیام دانشگاه غیرانتفاعی شهر خودم اونا هم مشکلی ندارن ولی اموزش دانشکده کنونی کلید کرده که مهلت انتقال و جا به جایی تموم شده ولی من باید بیام شهر خودم بنا به دلایلی حالا راهی داره؟
اگه برم ترک تحصیل کنم و سال دیگه کنکور بدم سربازی من چی میشه؟
راهی نیست برم فراگیر پیام نور امتحان بدم؟
حالا من چه کار کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنین و پیشنهاد بدین
ممنون
کنکور سراسری90نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز. من دانشجوی ورودی 91 از دانشگاه گیلان هستم, از انجایی که مهلت ثبتنام اینترنتی مهمانی و انتقالی از سوی سازمان سنجش به پایان رسیده و من نتونستم ثبتنام کنم, میخواستم بدونم کسی از شما میدونه چیکار باید کنم. ایا دوباره تمدید میشه؟ یا اینکه همین کارو میشه حضوری تو بخش اموزش دانشگاه انجام داد؟ لطفا جواب بدید.
واسه ارشد به
کسی جواب این سوال من و نمی دونه ؟
به نظرم اگه هر دوتاش رو بری بهتره! چیزایی که من متوجه شدم از آموزش دانشگاه خودتون حتی می تونی انتقالی دایم بدون مهمان شدن بگیری ولی سایت وزارت علوم به ادرس زیر رو هم چند وقت دیگه چک کن و ذرخواست بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
اگه دو ترم از کاردانی کامپیوتر رو در دانشگاه آزاد بخونیم و بعد دوباره کنکور بدیم و بریم دانشگاه غیر انتفاعی باید دوباره واحد هارو پاس کنیم؟
ممنون
سلامنقل قول:
نمره های بالای 12 رو دوباره نمیخواد پاس کنید
دوستان من الان زبان شهید بهشتی قبول شدم و تو کارنامه نهایی غیرانتفاعی رشته ای تی تهران قبول شدم حالا میخوام برم ای تی باید چی کار کنم؟
سلام دوست مننقل قول:
برای این کار باید حدود یک ششم کل واحد ها را در بهشتی بگذرانید و بعد انتقالیس بگیرید.
در طول این ترم میتونید دروس عمومی برادارید تا بعدا قابل تطبیق باشند
پیروز باشید
سلام دوستان
آیا انتقالی برای دانشجوهای ارشد هم قبول می کنن؟؟
آیا میشه به وسیله کفالت از شهرستان به تهران انتقالی گرفت؟؟؟ پدرم بالای 65 سال هستش و نیاز به مراقبت داره
اگر جواب مثبت هست باید چه کاری انجام داد؟؟؟
سوالات در باره ارشد می باشد
با تشکر:20:
سلام دوست مننقل قول:
برای انجام این کار با امور نقل و انتقال دانشجوییتون صحبت کنید.
ولی اگر از تهران به شهرستان بود موردی نبود.
ولی عکس اون خیلی سخت هست.مگر اینکه در دانشگاه سطح یک باشید و بخواهید منتقل شوید
پیروز باشید
منم چند وقت پیش انتقالی گرفتم و فهمیدم تو موضوع انتقالی فقط و فقط نقش دو دانشگاه مبدا و مقصد مهمه
باسلام خدمت دوستان عزیز.
من کارشناسی آزاد تهران شمال بودم و الان برای ارشد اومدم آزاد رودهن و ترم یک هستم.
میخواستم برای ترم بعد برم همون تهران شمال حالا یا بصورت انتقالی (که همه میگن نمیشه) و یا بصورت مهمان.البته هر کدوم شد فرق نمیکنه البته خودم مهمان شدم رو ترجیح میدم.
طبق تحقیقاتی که از دانشگاه رودهن کردم مسئول آموزش میگفت که فقط درسهایی رو میشه مهمان بشی که در اینجا ارائه نمیشه و از قضا اینجا همه دروس ارائه میشه.
خواستم بدونم هیچ راه و تبصره دیگه وجود نداره و اگر داره باید از کجا شروع کنم و پیش کی برم.؟
من هیچی از انتقالی و مهمان شدم نمیدونم خواهش دارم دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن منو راهنمایی کنن.باتشکر
سلام دوستان من در حال حاضردانشجوی ترم اول مهندسی صنایع هستم.
میخواستم ببینم امکانش هست که انتقالی بگیرم برای علوم تربیتی مشهد باتوجه به اینکه من سهمیه فرهنگیان دارم و صنایع چهارمین انتخابم بوده و علوم تربیتی انتخاب5ام.
توی برگه سبزم هم زده قبول میشدم،رتبه اخرین نفر38ورتبه من5.
سلامنقل قول:
اگر در کارنامه نهایی نمره قبولی علوم تربیتی رو اورده باشید
میتونید پس گذراندن حدود 24 واحد یک ششم واحد ها به انتخاب بعدی بروید
موفق و پیروز باشید
سلام
من ترم 3 نرم افزار سید جمال هستم می خواستم ببینم راهی هست که دانشگاه مبدا رو دور بزنیم! چون به هیچ وجه انتقالی نمی ده!!
بچه ها کسی در مورده انتقالی از دانشگاههای تهران به خود دانشگاههای تهران اطلاع داره ؟:n01:
موضوع اینه که دانشگاهها برای انتقالی ( نه مهمانی) شرط دارن ، مثلا میگن طرف یا گذراندن حداقل 30 واحد در دو ترم متوالی با معدل بالای 17 میتونه بیاد بعد هم دو ترم مهمان بشه بعد مثلا اگه تو اون دو ترم معدلش بالای 16 بشه دیگه بهش انتقالی میدن...
چند وقت پیش برادر یکی از دوستام از یه رشته ای (یادم نیست) منتقل شد به هوافضای امیرکبیر... حالا ایشون که تغییر رشته هم داشت ... ولی خیلی جاها تغییر رشته قبول نمیکنن .... حالا بگذریم
کسی موردی از انتقال از یکی ز دولتی های تهران به یکی دیگه از دولتی های تهران داشته؟
قبول میکنن؟ یا الویت شهرستان به تهران و اینهاست؟
شرایط جدید دانشگاه آزاد برای انتقالی از این قراره،
طبق این بخشنامه دانشجویان میتوانند دو نیمسال در دانشگاه شهر خود میهمان بوده و به شرط کسب معدل 17 به آن دانشگاه منتقل میشوند. در مورد دختران دانشجو شرط معدل حذف شده و دانشجو همچنان در دانشگاه شهر خود به عنوان میهمان تحصیل کرده و دانشگاه مبدا، مدرک آنها را صادر خواهد کرد.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوستان اقا من دانشگاه فنی شمسی پور میخونم یعنی کارشناسی ناپیوسته دولتی
میخوام میهمان یا انتقالی بگیرم برای کارشناسی پیوسته آزاد میشه؟
دو ترم هم دانشگاه مبدا خوندم و از 74 واحد 40 واحد گذروندم
ممنون
سلامنقل قول:
نه نمیشه ...
سلام دوستان.
یه سوال داشتم
من دانشجوی مهندسی کامپیوتر -ورودی 91 و دوره ی کارشناسی- یکی از دانشگا های سراسری تهران هستم.
می خواستم انتقالی بگیرم به دانشگاه بین المللی قزوین تو رشته ی برق- یعنی هم تغیر رشته وهم تغیر دانشگاه.
من برق قزوین رو بعد از کامپیوتر دانشگاهمون انتخاب کردم.
از طریق کارنامه ای که بعد از کارنامه ی اصلی دادن ،دیدم که 40 نفر با نفر آخر برق قزوین اختلاف دارم.
می خواستم بدونم آیا میشه اصن کاری کرد یا نه.
خواهشا کمک کنین :n28:
سلامنقل قول:
اگر تغییر رشته میخواهید بدهید.به شرط کشب نمره اون در کارنامه نهایی میتونید.
ولی اگر بخواهید شهر رو تغییر بدهید .چون دانشگاه سطح یک هست به هر شهر دیگه مشکلی نیست ...
موفق باشید
بسیار بسیار ممنون از پاسخ شما :n12:
فقط دو سوال دیگه،
من تو اون کارنامه دومی دیدم که 40 نفر با نفر آخر قبولی اختلاف دارم ( یعنی اون نفر 40ام قبل از من قبول شده) آیا میشه کاریش کرد؟
و دومین سوال این که هم تغیرر رشته وهم تغییر دانشگاه میشه داد یا نه؟ ( همزمان) :n27:
اگر نمره قبولی رو کسب نکردید .خیر.نقل قول:
تغییر گرایش و رشته اگر در انتخاب رشتتتون باشه و قبول شده باشید بله.
در غیر اینصورت تغییر شهر رو که عرض کردم مشکلی نیست.
تغییر رشته رو هم اگر حدود نمره قبولیش رو اورده باشید.با گروه اموزشتون صحبت کنید....
سلام دوستان ; من دانشجوی میهمان در دانشگاه علامه هستم. این ترم , ترم دوممه که میهمان هستم ترم پیش معدلم 16.41 شد ....دانشگاه اصلی من اردبیله و 3 ترم هم اونجا گذروندم و به خاطر ازدواج انتقالی گرفتم... می خواستم بدونم اگه بخوام انتقالیمو بگیرم برا اینجا , که درخواستشم اردیبهشت ماه شروع می شه باید چیکار کنم؟ (2ترمم مونده کلاًً ) درخواستم تو سال فقط تو یه ماه میشه داد (پعنی برا هر دو ترم 1بار درخواست میدی) اگه این اردیبهشت قبول نکنن دیگه من درسم تموم میشه ولی من میخوام قبل تموم کردنم انتقالیمو بگیرم که مدرکم برا دانشگاهه علامه باشه :n03:
من هرچی رفتم پیش مسئول انتقال اینجا گفتم که ازدواج و باید انتقال بدین , میگن دانشگاهه علامه انتقالی نداره ولی من خودم دیدم یه سری از بچه ها که خانواده شاهدن این ترم و ترمای پیش انتقالی گرفتن. یکی از دوستامم میگه برو وزارت علوم از اونجا پیگیری کن.... به نظر شما برم اونجا کارمو را میندازن؟ نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بهترین راه انتقال میهمان شدن در دانشگاه هست
در صورت داشتن معدل بالای 17 میتونید اون دانشگاه انتقالی بگیرید
موفق باشید
مهمان که هستم اردیبهشت باید درخواست بدم برا 2 تا نیم ترم سال 92 اگه 2 ترم بخونم تموم می کنم...
خب اگر معدل ترم بالای 17 باشه که میتونید بمونید توی علامه.نقل قول:
خب چون دختر هم هستید باید موافقت بکنند با انتقالتون اگر شهر فعلیتون تهران باشه .
سلام
الان من دارم نرم افزار میخونم (ترم دوم)
میخواستم ببینم میتونم برای مهمانی اقدام کنم با این شرایط که دانشگاه مقصد نرم افزار نداره !
یعنی میتونم سخت افزار مهمانی بگیرم !
چون تو ترم های اول درس های سخت و نرم فرق ندارن امکانش هست...اما چون سیستمشون ایراد میگیره باید خودتون برید دنبالش...یعنی برید درخواست بدین و دلیل بیارین واسه مهمان شدن و ... تا موافقت کنن...!نقل قول:
من خودم سخت بودم مهمان شدم جایی که فقط نرم افزار داشت...اما خیلی باید پیگیری کنید.
نقل قول:
از کدوم طرف باید پیگیری بشه مقصد یا مبدا ؟؟؟
سلامنقل قول:
خیر
دانشگاه مقصد باید رشته شما رو داشته باشه
بیشتر مبدا...اگه اشنا و اینا داشته باشین که دیگه راحته.نقل قول:
اما خودتون هم باید حواستون باشه که دروسی رو وردارین که تو دانشگاه اصلیتون تو چارت رشته تون هست...
یعنی اگه مهمانی گرفتم باید درسهای نرم افزار رو انتخاب کنم ؟؟؟نقل قول:
مگه چی میشه اگه درسای سخت رو انتخاب کنم ؟
دوستان من دانشگاه مبدا با درخواستم موافقت کرده
خودم دلم می خواد برم دانشگاه صنعتی اصفهان ولی می ترسم به خاطر معدلم(15) موافقت نکنند از طرفی هم دانشگاه صنعتی میگه فقط از طریق سایت وزارت علوم باید درخواست میهمانی بدی.
نظرتون چیه که برای دانشگاه اصفهان یه درخواست کتبی بدم و دانشگاه صنعتی رو از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنم؟؟ دردسر نشه بعدا؟؟
لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه
اره دیگه.باید ببینین کدوم درس ها تو چارت اصلی خودتون هم هست اونا رو انتخاب کنید که وقتی برمیگردین دانشگاه خودتون قبول کنن.نقل قول:
درسهای نرم و سخت هم تا ترم 4 یا 5 باهم فرق ندارن.از اونجا به بعد فرق ها شروع میشن.
سلام
یه سوال داشتم.
تو این چند وقته باید در خواست انتقالی رو بدیم، حالا اگه 1% دانشگاه مقصد قبول کرد، آیا میشه نرفت؟؟
یعنی ممکنه تا ترم بعد نظرش عوض بشه، سوالم اینه که اگه قبول کردن، دیگه نمی تونم تو همین دانشگاهی که هستم بمونم؟؟؟
سلام دوستان. یه سوال درباره مهمان گرفتن دارم اگه میشه کمکم کنید.
من پارسال ارشد عمران (گرایش زلزله) در دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات سمنان قبول شدم و نرفتم. ولی حالا تصمیم گرفتم که مهر امسال با یک سال تاخیر برم ثبت نام کنم. با دانشگاه سمنان هم صحبت کردم گفتن مشکلی نیس اگه نصف پول شهریه این 2 ترم رو که نبودی, بدی می تونی بیای (من تا آخر شهریور امسال هم فرصت دارم که دفترچه خدمت رو بفرستم چون پارسال آخر شهریور درسم تموم شد).
حالا سوالم اینه که اگه برم دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات سمنان آیا بعدش می تونم واسه علوم و تحقیقات تهران مهمان بگیرم؟ چون تنها دانشگاهی که توی تهران گرایش زلزله رو داره همین علوم و تحقیقات تهرانه و دانشگاه های دیگه تهران این گرایش رو ندارن.
اگه بهم مهمان بدن قطعا" از ترم 2 به بعد خواهد بود؟! کلا تا چند ترم مهمان میدن؟ و آیا ممکنه اصلا مهمان ندن بهم؟
مرسی