بابا كسي نميخواد جواب منو بده؟كارم فوريه
Printable View
بابا كسي نميخواد جواب منو بده؟كارم فوريه
نه نخرنقل قول:
سلام.
دوستان یه آقایی موتور هزار هوندا داره(از همونایی که جلوش رادیاتور داره)که میخواد بفروشنش نزدیک 350 هزار میفروشه.
سند نداره
مجوز هم نداره
فقط یه برگه ی اوراقی داره
میگه سالمه با یه تک استارت روشن میشه فقط یکم تایر هاش وضعش خرابه.
سوالم اینه که آیا میرزه بخرم؟
آیا تایرهاش گیر میاد؟
ممنون.
اول دردسره
از من مي شنوي نخر.
لاستيك ماستيك هم گير نمياد
نخرم؟؟:41:آخه حیفه فقط 350 هزار میده!:19:نقل قول:
یه سوال:
اگه بخرم مجوز بهش میدن؟؟
من هم به خاطر همين گفتم نخرنقل قول:
اگه بخرم مجوز بهش میدن؟؟
مجوز كي بهت ميده؟
مگه نميگي هزاره؟
اول برو پرسو جو كن ببين مي توني مجوزشو بگيري؟ بعد....
چون اگه مجوز نداشته باشي استارتا كه بزني پليس گرفتت
مجازات خيلي سنگيني هم داره(شلاق و جريمه سنگين و زندان طولاني ....)
بابا مجازات خاصي نداره موتورو اگاهي يا راهنمايي رانندگي ميگيره بر ميداره واسه خودش حالا شايد 2 3 تا چك هم بهت بزنننقل قول:
تو پاركينگ شهيد عراقي اندازه 200 300 تا موتور سنگين ريخته كه مصادره كردن:41:
اييييييييييولنقل قول:
يه بار شبونه بريزيم همه رو چريكي بپيچونيم؟؟؟
سلام دوستان ميشه چند تا از موتورهايcg125 خوب رو نام ببريد چون اينقدر ماركها زياد شدن سر در گم شدم چي بگيرم
لطفا به ترتيب خوب بودن نام ببريد و حدود قيمت انها رو هم ذكر كنيد
ممنون
بعد از عمري يه سوال پرسيدم اما هيشكي محل نذاشت
پست قبلی
99 درصد این موتورها چینی اند و بسته به شانس است که خوب در بیاد یا نه.
من دوستم سپند داره واقعا عالی کار می کنه و مشکل فنی هم تا حالا نداشته
هرمز شتابش به نسبت از بقیه بهتره
یه بنده خدایی می گفت کیان تو گرمای جنوب عین ... کار می کنه.
ولی شهاب حرف اول را می زنه
البته نظر من بود (من یه دسته دو ژاپنی را به این چینی ها ترجیح می دهم.)
اگه ميخواي واست خوب كار كنه تكتاز بگير دو رو بر 700 ولي حرف ندارهنقل قول:
من موتورمو خوابوندن تو شهيد عراقي وقتي برگه كلانتري رو نشون دادم و رفتم موتور رو ازاد كنم قشنگ ميتونستم هر موتوري كه ميخوام به جاي موتور خودم بپيچونم كليد ها هم رو موتور ميزارننقل قول:
حالا تو فكر اينم يه سي جي دست دوم بگيرم يه كاري كنم موتورو بخوابونن بعد موقع در اوردن موتور با يه موتور سنگين بزنم بيرون:31:
جدآ اگه بگیرن شلاق داره؟؟؟؟!!!!!
اگه بخرم میزارم تو حیاط خونمون بیرونش هم نمیارم.
چیکار کنم موتور هزار دوست دارم دیگه!
نه بابا چه شلاقي؟نقل قول:
تو محل ما 10 15 تا موتور سنگين هست عصر ها ميارن بيرون
فقط موتورتو مصادره ميكنن همين
عزيز من نميدوني بي خود نگو...ببخشيدانقل قول:
نه بابا چه شلاقي؟
تو محل ما 10 15 تا موتور سنگين هست عصر ها ميارن بيرون
فقط موتورتو مصادره ميكنن همين
شما كجا زندگي مي كنيد؟
اون آقا اصفهان زندگي ميكنن و تو شهر هاي بزرگ فقط شايد بشه تو عصر هاي جمعه نزديك شب بيرون آورد موتو را
تازه بايد همه برچسب هاش را بكني كه معلوم نباشه. من دوستم را گرفتن كردنش زندون . اينو فقط من خودم به چشم ديدم
خيلي ها را گرفتن...مگه طرف مغز خر خورده كه موتور هوندا هزار را بفروشه 350 تومن. هيچ فايده اي نداره
از من گفتن بود ... به ريسكش نميرزه. خود داني
دوستان این فردی که میخواد موتور رو بفروشه تو سپاه دست داره و این طور که میگه 7 تا دونه موتور از سپاه اورده(از همین هوندا 1000 هایی که اوایل انقلاب ممنوع شد)
من حرفی ندارم بخرم فقط از شلاقش میترسم!!!!
بابا تابلوئه يعني اون نگهبان فرق بين موتور 125 با موتور سنگين رو نميفهمه؟؟؟؟نقل قول:
ببينم موتور طرح هارلي هم بود؟؟؟؟:21:
[quote]من موتورمو خوابوندن تو شهيد عراقي وقتي برگه كلانتري رو نشون دادم و رفتم موتور رو ازاد كنم قشنگ ميتونستم هر موتوري كه ميخوام به جاي موتور خودم بپيچونم كليد ها هم رو موتور ميزارن
حالا تو فكر اينم يه سي جي دست دوم بگيرم يه كاري كنم موتورو بخوابونن بعد موقع در اوردن موتور با يه موتور سنگين بزنم بيرون[/
Quote]
خيلي خنده داره
مطمئن باش هيچ وقت نميشه اين كارو كرد
فدات بشم من از رفيق خودم ياماها RR گرفتن راهنمايي رانندگي مصادره كرد همين حالا دوست شما رو كردنش زندون يا خلافي كرده يا فرار كرده برو تو همين پاركينگ ها ببين چند صد تا موتور خوابوندن و صاحباشون فقط حسرت موتورشو ميخورننقل قول:
من خودم تهرانم نظام اباد هم هستم از محل ما كه ديگه بد تر نيست پره پليسه
[quote=Original Titan;2607315]خندش وقتي ميرسه كه بدوني ماموره پاركينگش فقط وقتي داري ميري تو برگه رو ميبينه موقع ترخيص نگاه نميكنهنقل قول:
من موتورمو خوابوندن تو شهيد عراقي وقتي برگه كلانتري رو نشون دادم و رفتم موتور رو ازاد كنم قشنگ ميتونستم هر موتوري كه ميخوام به جاي موتور خودم بپيچونم كليد ها هم رو موتور ميزارن
حالا تو فكر اينم يه سي جي دست دوم بگيرم يه كاري كنم موتورو بخوابونن بعد موقع در اوردن موتور با يه موتور سنگين بزنم بيرون[/
Quote]
خيلي خنده داره
مطمئن باش هيچ وقت نميشه اين كارو كرد
حالا بخند:46:
[QUOTE=Talabkar;2607469]وقتي بر ميگردي موتوري كه دستته رو كه ميبينه!!!!!!!!!!نقل قول:
ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي
[QUOTE=kiwi;2607566]چه عجب؟ اومدینقل قول:
شب عید که موتور میگرفتند من از در پاسگاه توی شهر رد شدم با موتور. ماموره اول گفت ایست منم گاز را گرفتم و رفتم چند ثانیه بعد پشت سرم را نگاه کردم ببینم اومده دنبالم دیدم نه! در کل خیالت راحت باشه اگه گفت وایسا و تو وایسادی موتور را میخوابونه ولی اگه واینسادی حق نداره بیاد دنبالت چون خلاف نکردینقل قول:
با مني؟:31:
پست كيوي هستش تو نقل قول يوزر من
سلام تشکر بابت پاسخنقل قول:
و اینکه گواهینامه ی بین المللی موتورسیکلت چه فرقی با منطقه ای داره
و دیگه اینکه لیسانس موتور کلاس معمولی با موتور های مسابقه فرق داره یا اینکه فقط یکجور به تاییده فدراسیون مربوطه ؟
[quote]ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي[/
Quote]
اين قضيش فرق مي كنه
شما از دل و جونت سير شدي
جنايي داري فكر مي كني
تازه ما كه نمي خوايم دزدي كنيم.
اگه شانس گند منه موتور 10 متر جلو تر خاموش ميشه يا اصلا روشن نميشه (بنزين نداره)نقل قول:
حالا نگفتيد موتور سنگين طرح هارلي هم بود؟؟؟؟
[quote=Original Titan;2609096]منم نگفتم شما اين كارو بكن من كاري رو كه خودم ميخوام بكنم گفتمنقل قول:
ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي[/
Quote]
اين قضيش فرق مي كنه
شما از دل و جونت سير شدي
جنايي داري فكر مي كني
دومی را با همه تون بودم. اولی را با کیوی!نقل قول:
اگه با منی من دیگه اونجاهاش را نمیدونم. این را هم گفتم چون پاس من را نقل قول کرده بودینقل قول:
برای اینکه 3ش را بگیری یه جوری وانمود کن که یعنی خودت موتور را خاموش کردی ببینی چی میگه!نقل قول:
[QUOTE=Original Titan;2609096]چرا اینطوری نقل قول میکنی؟نقل قول:
ببينه ميخواد چي كار كنه؟ مامور نيست در واقع نگهبان پاركينگه تا بخواد كاري كنه پيچوندي رفتي نه سلاحي داره نه چيزي[/
Quote]
اين قضيش فرق مي كنه
شما از دل و جونت سير شدي
جنايي داري فكر مي كني
اگه موتورت صفحه کلاجش خوب باشه تا میاد به خودش بجنبه یه فرسخ اون ور تری. من کلی گشتم تا تونستم یه صفحه کلاج خوب پیدا کنم. حالا دیگه وقتی کلاج را رها کردم ( یعنی نیم کلاجی منظورم نیست) وقتی گاز بدم توی دنده یک تایر جلو موتور یکم بلند میشه!
دوستان طرحی را که من روی موتورم پیاده کردم را میگم اگه کسی تونست اجرا کنه. من یه روغندون گذاشتم توی دری بغل موتور و یه لوله ازش کشیدم و وصل کردم به یه سه راهی. سه راهی را وصل کردم به شلنگ بنزین و کاربراتور. توی روغندون گازوییل ریختم. حالا همراه با بنزین مقدار کمی گازوییل میسوزه. حسنی که داره اینه که توی پیستون چرب میشه به واسطه ی گازوییل و هم صدای کمتری میده موتور و هم دیر تر خراب میشه.
نميدونم چرا اينتوري شده؟ كاراكتر اضافي مي خورهنقل قول:
چرا اینطوری نقل قول میکنی؟
مگه ما مرض داريم كه دزدي كنيم؟ حالا فكرش حال ميده ولي شما ها كه هيچ كدوم اين كارا را نمي كنيد!!! درست ميگم كه؟نقل قول:
اگه موتورت صفحه کلاجش خوب باشه تا میاد به خودش بجنبه یه فرسخ اون ور تری. من کلی گشتم تا تونستم یه صفحه کلاج خوب پیدا کنم. حالا دیگه وقتی کلاج را رها کردم ( یعنی نیم کلاجی منظورم نیست) وقتی گاز بدم توی دنده یک تایر جلو موتور یکم بلند میشه!
--------------------------------------------------------------------------------
حركت پسنديهنقل قول:
دوستان طرحی را که من روی موتورم پیاده کردم را میگم اگه کسی تونست اجرا کنه. من یه روغندون گذاشتم توی دری بغل موتور و یه لوله ازش کشیدم و وصل کردم به یه سه راهی. سه راهی را وصل کردم به شلنگ بنزین و کاربراتور. توی روغندون گازوییل ریختم. حالا همراه با بنزین مقدار کمی گازوییل میسوزه. حسنی که داره اینه که توی پیستون چرب میشه به واسطه ی گازوییل و هم صدای کمتری میده موتور و هم دیر تر خراب میشه.
براي موتور هاي 4 زمانه هم مي شه عملي كرد؟
:19::19::19::19:آقا هیچکی موتور نگیره!!!! با جونتون بازی میکنین!!! نه ایمنی داره نه رفاه!!! آخه به چیه این دوچرخه می نازین!!!!!!:19::19::19::19:
قبولهنقل قول:
آقا هیچکی موتور نگیره!!!! با جونتون بازی میکنین!!! نه ایمنی داره نه رفاه!!! آخه به چیه این دوچرخه می نازین!!!!!!
ولي در بعضي از مواقع بهترين وسيله است.
:18:بله !!! در این موارد بهترین وسیله است:نقل قول:
خودکشی در 60 ثانیه!!!!............ ضربه مغزی در 30 ثانیه و مردن با زجری تمام نشدنی!!!!!:18:
شما بيا پول ماشين رو بده به من ديگه سوار موتورم نميشم خوبه؟
نه. مگه من گفتم که میخوام دزدی کنم؟ خوشت میاد وقتی موتور را میخوای باش حرکت کنی شتاب نداشته باشه؟نقل قول:
دوست عزیز ، من این را روی موتور 4 زمانه درست کردم. موتورهای 2 زمانه اورجینال یه همچین سیستمی توش هست.
یکی دیگه هم همینو میگفت !!!نقل قول:
اگه با موتور آدم وار بری و قرتی بازی در نیاری و ویراژ ندی و از کلاه ایمنی استفاده کنی ( من فقط برای مسیرهای دور و سرعتهای بالا استفاده میکنم.) هیچ اتفاقی نمیفته. ببین چند نفر تا حالا تو این تاپیک پست دادند؟ همه هم صحیح و سالم. بیخودی شایعه درست نکنید. همین کارو کردید که مجبور شدم با دربدری موتور بخرم دیگه!
درسته. فکرشو بکن اگه بجای ماشین موتور سیکلت بود دیگه ترافیکی وجود نداشت. این خانمهایی هم که ادعای رانندگی میکنند...نقل قول:
بقیشو خودتون برید