شرمندم اگه این سوال رو اینجا پرسیدم.
از جوابتون هم خیلی خیلی ممنونم
Printable View
شرمندم اگه این سوال رو اینجا پرسیدم.
از جوابتون هم خیلی خیلی ممنونم
سلام دوستان
من سعيد هستم دانشجوي كارشناسي ناپيوسته رشته مهندسي مكانيك سيالات دانشگاه ازاد اسلامي واحد تهران جنوب
چند وقتي هست كه ميخوام شروع كنم و براي كنكور ارشد بخونم. در واقع شروع هم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواهيد هر چه قدر تو اينترنت دنبال جزوه هاي كارشناسي ارشد مكانيك پارسه ميگردم نميتونم پيدا كنم
دوستان بهم گفتن گشتم نبود نگرد نيست:دی
ولي من تلاشمو ميكنم تا اينكه بتونم پيداشون كنم
از شما دوست گرامي درخواست دارم اگه ميتوني تو اين زمينه من رو كمك كنيد ،،دريغ نكنيد
ممنون ميشم
سلام
كسي جزوه رياضيان مهندسي پارسه رشته برق رو داره؟
البته من شنیدم که محرومیت هم داره...نقل قول:
دفترچه کنکور ارشد رو دقیق بخونید نوشته
سلامنقل قول:
جزوات پارسه که تو اینترنت پیدا بشو نیست.
دوستانتون به خوبی جوابتون رو دادند.
می تونید از کسایی که کنکور ارشد دادن درخواست کنید جزوه ها رو با قیمت مناسب بفروشن بهتون.(از طریق اینترنت یا دوستان دیگرتون)
سلام
یه سئوال داشتم شاید مبتدیانه باشه
امکانش هست کسی که مهندسی برق از آزاد داره کارشناسی ارشد دولتی میتونه امتحان بده؟
بله که می تونید.
من میخوام واسه ارشد بخونم .
ولی مشکلم اینه که نمیتونم بیشتر از یه ساعت پای درس بشینم . واسه کارشناسی هم همین مشکلو داشتم که باعث شد رتبه بدی بیارم .
الان که دیگه سر کارم میرم !
اینا که روزی پنج شش ساعت به بالا درس میخونن چطور این کارو انجام میدن ؟!
لطفا جواب بدین که داره دیر میشه .
ممنون
بیشتر یه بحث روانشناسی هست ...
باید ذهنت رو از همه ی عوامل مزاحم دور کنی ؛ سعی کن از درسی که دوست داری شروع کنی به خوندن ؛ با خودت قرار بذار که مثلا یک ساعت بشینم تو اتاق و کم کم اینمدت رو زیاد کن ( چه تو این یک ساعت درس بخونی چه نخونی )
بچه های دیگه هم تجربیاتشونو بگن ...
با یه روانشناس هم صحبت کنی خوبه ؛ از طریق اینترنت هم میتونی سوالت رو بپرسی ...
از طریق اینترنت سوال رو از روانشناس میشه پرسید؟:18:نقل قول:
بابا خوش به حالت باز میتونی 1 ساعتو بشینی
من 5 دقیقم نمیتونم بشینم!!!
مثلا کنکور داریم!!!!فردام مدرسمون میخواد امتحان فیزیک بگیره من یک کلمه هم نخوندم!!!
از این اینترنتم هیچی بیرون نمیاد.خودتو گول نزن که مثلا بشینی با اینترنت درس بخونی یا سوالاتو در رابطه با درس بپرسی...جز وقت تلف کردن چیزه دیگه ای هم داره؟؟!
بله ؛ سایتهایی مثل تبیان ، ایران سلامت ، روان یار و ... این امکان رو دارن .نقل قول:
نقل قول:
از طریق اینترنت سوال رو از روانشناس میشه پرسید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله ؛ سایتهایی مثل تبیان ، ایران سلامت ، روان یار و ... این امکان رو دارن .
تو همین فروم چندتا روانشناس داریم... این همه راهو نمیخواد بری...:دی
منم اولا مثل تو بودم ولي يه دوست خوب كمكم كرد تا بتونم مسيرم رو پيدا كنم
بايد بتوني برنامه ريزي كني بهت پيشنهاد مي كنم در طول روز چند تا كتاب رو بخوني و هر كدوم رو تو ساعات مشخصي از روز بخون و يه برنامه هفتگي هم داشته باش
من پارسال با برنامه ريزي تونستم از روزي نيم ساعت درس خوندن به روزي 15 ساعت برسم
باید کم کم ساعت مطالعه خودتو بالا ببری.
برای شروع باید از درس خوندن لذت ببری یا درسی رو بخونی که دوسش داری.
مسلما توی زندگی کارهایی رو انجام میدی که تا چندین ساعت طول میکشه(مثل رفتن توی اینترنت) ولی هیچ وقت خسته نمیشی. بخاطر اینه که این کارو دوست داری.
اگه از هیچ درسی خوشت نمیاد باید به خودت تلقین(اگه املاش غلطه معذرت) کنی که مثلا فلان درس رو خیلی دوست داری و وقتی میخونی حال میکنی. باید تلقین(ایضا) کنی و خودتو توی خیالت ببینی که پشت میز نشستی و همونطور که درس میخونی درسو بخوبی یاد میگیری.اگه قبل از اینکه پای درس بشینی به خودت بگی یا توی ذهنت باشه که هنوز نیم ساعت نخوندی خسته میشی مطمئن باش همونطور میشه تازه شاید زودتر!!! هر وقت خواستی پای درس بشینی تلقین کن که اصلا خسته نمیشی(حداقل دو سه بار انجام بده تا ببینی که جواب میده), البته من میگم تلقین کن منظورم زبونی نیست ها!!!یعنی کاملا خودتو باور کنی و ایمان داشته باشی که فلان چیز درسته. حین درس خوندن کارهایی رو انجام بده که هم تمرکزت رو بالا میبره و هم باعث افزایش انگیزه میشه. مثلا هر نکته یا موردی رو که یاد میگیری سعی کن برای یک دانش آموز خیالی که اصلا درس رو بلد نیست توضیح بدی و اینکه خلاصه بنویسی.
یکی از دلایل مهم اینکه کسی نمیتونه مدت طولانی پای درس بشینه یاد نداشتن یا نفهمیدن درسه که باعث میشه آدم از درس خوشش نیاد و نتونه بخونه. پس سعی کن درسهاتو عمقی و مفهومی بخونی. اگه درس رو خوب بفهمی شاید نصف بیشتر مشکلاتت حل بشه.
این حرفها هم بیشترش مال آقای نیکخو هست نه مال من.:31:
ببین من واسه کنکور این کارو کردم هدفتو مشخص کن
هدفت که معلوم باشه دیگه کاری نداره من چون واسه زیر 300 به خودم قول دادم مجبور شدم که بخونم ببین تو باید درس رو بزاری محور زندگیت و بعد بقیه رو دورش بچینی اینطوری واسه درس از همه چیز میزنی من که از تفریحام همین طوری زدم
حالا یوزر جدید گیر آوردی خالی نبند دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون اولا یادمه میگفتی واسه 500-400 دارم میخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم این تاپیک مگه واسه ارشد نیست ؟ !!! پس چرا توش صحبت از مدرسه و این چیزاس ؟ : دی
ضرایب جدید امتحان کارشناسی ارشد زمین شناسی گرایشهای مختلف(به نقل از سایت سازمان سنجش)
http://azut.blogfa.com/post-1160.aspx
سلام امسال می خواهم کنکور ارشد کامپیوتر شرکت کنم برای همین پارسه ثبت نام کرده ام و جزوات آن را گرفته ام حال سئوال اینجاست تو این 6 ماه مانده به امتحان فقط جزوات پارسه را بخوانم یا مطالب دیگری را باید بخوانم میشه در این مورد من را راهنمایی کنید
با خواندن کامل جزوات نتیجه میگیرم یا نه لطفا راهنمایی کنید
از کسانی که امسال قبول شده اند منو راهنمایی کنند
سلام منابع کارشناسی ارشد هنر رو میخواستم
سلام و درود بر دوستان عزیز
میشه بگین بهترین منابع برای ارشد هنر چیه؟
سلام.
اطلاعات کامل و جامعی، راجع به کنکور ارشد مدیریت (گرایش های مختلف) میخواستم.
منابع، ظرفیت پذیرش، نوع دانشگاه ها و چند تا سوال ...
با تشکر مهران...
زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد88/ 50 هزار نفر قبول میشوند
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام زمان انتشار نتایج کنکور کارشناسی ارشد گفت: نتایج این آزمون در هفته جاری اعلام می شود. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج نهایی پذیرش حدود 50 هزار نفر از مجازین به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد 88 هفته جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع داوطلبین می رسد.
وی اضافه کرد: از تعداد 195 هزار و 414 داوطلب مجاز به انتخاب رشته در این آزمون 172 هزار نفر انتخاب رشته کرده اند.
وی یادآور شد: کل ظرفیتهایی که به سازمان سنجش اعلام شده 39 هزار و 581 نفر است که این تعداد بدون احتساب ظرفیت ممتازین، استعدادهای درخشان و دبیری هستند و ظرفیت های نهایی به زودی اعلام می شود.
به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال جاری در بهمن ماه سال 87 با رقابت 140 هزار و 363 داوطلب برگزار شد.
با سلام به دوستان هنرمند میخواستم راجع به منابع ارشد هنر رشته انیمیشن و آزمون عملی که داره توضیح بدید برام لطفا
جزئیات نتایج و ثبت نام داوطلبان کنکور ارشد88/انتشار کارنامه در مهرماه
معاون سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات مربوط به اعلام نتایج، ظرفیت پذیرش و ثبت نام داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 88 را اعلام کرد و گفت: کارنامه نهایی کنکور کارشناسی ارشد اوایل مهر ماه برای کلیه داوطلبان این کنکور سراسری منتشر می شود. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: 671 هزار و 577 نفر در آزمون کارشناسی ارشد 88 ثبت نام کردند و داوطلبان بر اساس علاقه مندی می توانستند از 62 کد رشته امتحانی دوم یک کد رشته امتحانی را علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی انتخاب کنند.
وی افزود: برای داوطلبان این آزمون 722 هزار و 726 کارت ورود به جلسه صادر شد و از تعداد واقعی ثبت نام کنندگان در این آزمون 552 هزار و 609 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند.
44 هزار و 400 نفر به عنوان قبول شدگان نهایی کنکور کارشناسی ارشد معرفی شدند
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارنامه صادر شد و از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار آنها قرار گرفت.
وی اظهار داشت: از تعداد شرکت کنندگان در کنکور کارشناسی ارشد 88، تعداد 195 هزار و 414 نفر مجاز به انتخاب رشته و 10 هزار و 563 نفر نیز مجاز به انتخاب رشته در دو کد رشته محل شدند.
توکلی افزود: در این آزمون از تعداد کل مجازین به انتخاب رشته 157 هزار و 838 نفر فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند که بر اساس برنامه اسامی بیش از 44 هزار و 400 نفر به عنوان قبول شدگان نهایی این آزمون برای 132 کد رشته محل روز گذشته بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
پذیرش 5 هزار نفر بدون آزمون
معاون سازمان سنجش به مهر گفت: علاوه بر این تعداد بر اساس مصوباتی که برای استعدادهای درخشان در دانشگاهها وجود دارد، حدود پنج هزار نفر نیز از طریق بدون کنکور و با توجه به داشتن شرایط استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسی ارشد می شوند.
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد
وی اظهار داشت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره اسامی قبول شدگان در کنکور ارشد و زمان ثبت نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است و داوطلبان بر این اساس می توانند در یکی از روزهای 14، 15 و 16 شهریورماه برای ثبت نام در دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کنند.
اعلام تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد در 6 مهر ماه
توکلی به مهر گفت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره برخی کد رشته محل های جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد در روز دوشنبه 6 مهرماه در نشریه پیک سنجش آموزش کشور منتشر می شود در این اطلاعیه تمامی ضوابط مربوط به تکمیل ظرفیت، تاریخ انتخاب رشته و اعلام نتیجه درج خواهد شد.
انتشار کارنامه نهایی در اوایل مهر ماه
وی افزود: همچنین کارنامه نهایی اوایل مهر ماه برای کلیه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد منتشر می شود.
نتایج کنکور ارشد آزاد کی اعلام میشه؟
قرار بود که هفته اول شهریور نتایج بروی سایت قرار بگیره که تا الان هیچ خبری ازش نیست(که البته توی ایران طبیعیه)
توی هیچ جایی هم خبر ندان
آیا کسی اطلاع داره کی اعلام میکنن ؟
مردیم از استرس:19::19::19::41::41::41:
نقل قول:
دوست عزیز لطفا از این به بعد اخبار مربوط به کارشناسی ارشد رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دهید
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو ببيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
ديروز نتايج كنكور ارشد رو اعلام كردن و من روانشناسي عمومي نيمه حضوري داشنگاه علامه طباطبايي قبول شدم.
ميخواستم اگه كسي اطلاعاتي در مورد رشته هاي نيمه حضوري داره در اختيارم بذاره.
با تشكر.
چرا هیچکس جوابم رو نمیده آزمون عملیه انیمیشن:19::13::5:
جزئیات اعلام نتایج کنکور ارشد دانشگاه آزاد/ نتایج فردا منتشر میشود
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح جزئیات اعلام نتایج کنکور سراسری کارشناسی ارشد این دانشگاه گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از صبح فردا بر روی سایت مرکز آزمون این دانشگاه قرار می گیرد. محمدرضا مهرادفر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند از ساعت 10 صبح فردا پنجشنبه با مراجعه به سایت اعلام نتایج مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارنامه های خود را مشاهده کنند.
وی گفت: داوطلبان همچنین می توانند هرگونه اعتراض احتمالی نسبت به نتیجه آزمون خود را از طریق پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال و کد رهگیری جهت پیگیری اعتراض خود دریافت کنند.
معاون اجرایی مرکز آزمون یادآور شد: ظرفیت پذیرش در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد با توجه به افزایش 11 رشته جدید در دانشگاه آزاد در مجموع ظرفیت پذیرش متناسب با افزایش رشته ها و واحدهای پذیرنده افزایش یافته است. میزان پذیرش کمتر از 10 درصد شرکت کنندگان خواهد بود و حدود 30 هزار نفر پذیرفته می شوند.
وی افزود: کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی 17 تا 19 اردیبهشت ماه با رقابت 385 هزار داوطلب برگزار شد. آمار شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد 88 دانشگاه آزاد نسبت به سال گذشته 21 درصد افزایش داشت.
مهرادفر گفت: 60 درصد شرکت کنندگان را مردان و 40 درصد را زنان تشکیل می دادند که از میان 60 درصد شرکت کنندگان در گروه علوم انسانی، 20 درصد در گروه فنی و مهندسی و 20 درصد بقیه نیز به ترتیب در گروه علوم پایه کشاورزی، هنر و پزشکی به رقابت پرداختند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر 121 واحد دانشگاهی مجری دوره های کارشناسی ارشد هستند و 252 رشته در این واحدها ارائه می شود. در مجموع یک هزار و 128 رشته - محل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد وجود دارد که این تعداد نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی در ساعت 18امروز/ آغاز ثبت نام از 22شهریور
نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ساعت 18 امروز 11 شهریور ماه از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام می شود. به گزارش خبرنگار مهر، یک هزار و 522 نفر در 50 رشته آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی پذیرفته می شوند و پذیرفته شدگان در روزهای 22 و 23 شهریورماه می توانند برای ثبت نام به دانشگاه های علوم پزشکی مربوطه مراجعه کنند.
بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اسامی مردودین آزمون کارشناسی ارشد پزشکی 20 شهریورماه به شعب بین الملل ارائه می شود و با توجه به ظرفیت 282 نفری اعلام شده برای پذیرش در شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی، افراد با مراجعه به سایت دانشگاههای مربوطه می توانند در این شعب با توجه به ضوابط اعلام شده، شرکت کنند.
داوطلبان می توانند برای اطلاع از وضعیت پذیرش خود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند و از 16 شهریورماه کارنامه خود را دریافت کنند.
به گزارش مهر، 42 هزار و 271 داوطلب در 23 شهر و 26 حوزه امتحانی در کشور در روزهای 28 و 29 خرداد ماه جاری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد تکمیل ظرفیت
من شیمی علوم تحقیقات رو زده بودم..آخرین رتبه قبول 95 شده و رتبه من 123 می خوواستم بدونم امیدی هست برای تکمیل ظرفیت؟؟؟
نمره تراز هم 5578 شده و از آخرین فرد قبول 5732
بچه هایی که آزاد درس میخونن نمی دونین تقریباً چند نفر برا تکمیل ظرفیت ها میگیرن؟؟
تو رو خدا یکی جواب بده
دوستان کی از تکمیل ظرفیت اطلاعات داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول این دوستمون چقدر پذیرش داره؟؟؟؟؟؟
کی نتایج تکمیل ظرفیت را میزنن؟؟؟؟؟
تورو خدا جواب بدین
سلام
دوستان کسی میدونه شهریه رشته مترجمی زبان انگلیسی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد چقدره؟
با سلام
دوستان کسی می دونه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد چه جوریه؟من رتبم 8 نفر تا رتبه آخرین نفر قبول شده تفاوت داره وترازم هم6025 هست و تراز آخرین فرد قبول شده 6144.به نظرتون تکمیل ظرفیت قبول می شم؟اگه پذیرش کنه ورودیه مهره یا بهمن؟
سلام به همه!
یه خبر بد!!
تو سایت azmoon.net قسمت تجدید نظر که مال اعتراضات هست رو بخونید..ببینید در مورد تکمیل ظرفیت امسال چی گفته :(
سلامنقل قول:
سالهای قبل مثلاً پارسال 15 مهر زده بودن..همون موقع ها باید باشه!
سلامنقل قول:
شما صد در صد قبولین..کدوم دانشگاه بوده انتخابتون و چه رشته ای؟