من امروز بازی رو گرفتم نیم ساعت 4 تا چپتر رفتم.آسونه یا من حرفه ای تشریف دارم؟ :دی
به نظرتون بازی گرافیک خوبی داره؟
Printable View
من امروز بازی رو گرفتم نیم ساعت 4 تا چپتر رفتم.آسونه یا من حرفه ای تشریف دارم؟ :دی
به نظرتون بازی گرافیک خوبی داره؟
اوایل بازی اسونهنقل قول:
اواسط به سمت اواخر سخت تر میشه
شما رو چه درجه سختی رفتی ؟
در مورد گرافیک هم من روی xbox 360 تمام کردی خیلی خوب و مناسب کار شده بود
texture ها , filtering , lighting , ... همه خوب و در بعض جاها عالی کار شده بودند
اما روی pc که نصب کردم مثل 90 درصد بازی های دیگه که از روی کنسول port میان
روی pc گنگ و مضخرف و ضعیف کار شده بود
در کل بازی خوب و موفقی بود و فروش بالایی هم داشت و امتیاز ها و نقد های خوبی هم گرفت
دوست من امیدوارم که حرفتون از روی تعصبی چیزی نباشه چون ممکنه باعث اشتباه برداشت کردن خیلی از بچه ها بشه!!نقل قول:
والا من خودم طبق نصفه نیمه چیزیهای که فهمیدم این گزینه ultra high یا super high و یا حتی very high که برای بعضی بازیها ارائه میشه مخصوص نسخه pc بازیهاست که یه زره(ولی نه خیلی)گرافیک رو برای pc ارتقاء میده هم برای فن های pc(چون همونطور که می دونید در کشورهای دیگه بر خلاف ایران حق کپی رایت وجود داره و به خاطر همین اکثر گیمرها بر خلاف توی ایران کنسول دارند و شاید تنها دلیلی که باعث میشه اونها نسخه pc بازی رو بگیرند همین افزایش گرافیک موجود روی pc هستش) و هم یه کم برای نفع شرکتهای تولید کننده گرافیک چون این گزینه ها با اینکه اختلاف زیادی از نظر گرافیک ایجاد نمی کنند ولی حساسیت بیشتری نسبت به فریم از خودشون نشون میدند!!
درضمن تعجب میکنم خود من وقتی توی فرومها اعم از ایرانی وخارجی تفاوت نسخه های pc و کنسولی بازیها رو میبینم اکثرا ادعاشون میشه که نسخه pc کمی از نظر گرافیک قویترند!
در ضمن اینم بگم اگه شما می خواهید تفاوت دونسخه بازیها رو ببینید باید حتما هم برای pc و هم برای کنسول مورد نظر از یه مانیتور full hd که قادره تمام قدرت گرافیک بازیها رو به رخ بکشه استفاده کنید مخصوصا برای بازیهای که گزینه ای خاصی مخصوص dx10 دارند...
به هر حال معذرت میخوام که موضوعی خارج از بحث تاپیک رو مطرح کردم چون گفتم شاید بچه ها با گفته دوستمون دچار سر در گمی بشند که قضیه چیه!!
به هر حال همگی موفق باشید...
salam . bebakhshid ke nemitonam farsi benevisam . faghat hamin ye emrooza
kasi save bazi ro ta onja ke braye bar dovom ba oon robate mijangim ro dare ? age hameye kif ha va point haro gerefte bashe behtare . motshaker
به عقیده ی من اصلا بازی خوب و موفقی نیست .نقل قول:
واسه سرگرمی خوبه ولی کسل کنندس .
تلفیقی از 2 بازی gears of war و alon in the dark ه که اصلا به پای اون 2 تا نمیرسه .
خوب نظر شما هم نظریه واسه خودشنقل قول:
اما حرف اصلی رو امار و ارقام جهانی میزنه
نه نظر های شخصی
alone in the dark اینقدر فاجعه بود که اصلا بحثش نیست
چه برسه حالا بخوایم اونو با بازی دیگه ای compare کنیم
چیزی که واضحه اینه که این بازی با این که ماله یک کمپانی کم اوازه بود
خیلی موفق تر از بازی های گردن کلفتی بود
که شماره های جدیدش با کلی سر و صدا و بودجه و تبلیغ وارد بازار شدن
ولی حتی ارزش خورد کردن dvd هم نداشتن چه برسه gaming
موفق باشید
ایول.
حرفایه پدرام کاملا تایید میشه. به نظر من بازی خیلی خوبی بود مخصوصا برای یه شرکته گمنام.
درسته بازی از بازی های دیگه تقلید کرده بود اما نو اوری هایی رو هم ارائه کرده بود.
اره بازي خوبي بود.حتي رو سيستم هاي ژايين يا متوسط مثل برا من هم خوب و راحت اجرا مي شه.كسي سيو بازي تا اونجايي كه تو چپتر4 بعد اولين روبرويي با زامبي ها(حالا هرچي هستن!!!)رو نداره؟نمي دونم بايد چيكار كنم. وقتي اون اهرم رو مي چرخوني.لطفا يكي بزاره سيو رو.
تمومش کردم
بازی خوبی بود
همین دیگه.
چیز جدیدی هم نداشت
آخراش که قدرت نامرئی شدن گرفته بازی جذابتر شد
به نظر من بازی ساخته میشه تا کاربر و بازی کننده لذت ببره.اگه من از بک بازی خوشم بیاد و توی آمار جهانی رنک پایینی داشته باشه بازم بازی میکنمش.نقل قول:
اما حرف اصلی رو امار و ارقام جهانی میزنه
ولی اگه یک بازی رنک بالایی داشته باشه(مثل بعضی از بازهای استراتژیک) ولی من چون از این سبک خوشم نمیاد بازی نمیکنم!
آی گفتی موندم این بازیهای استراتژیک چیه داره که اینهمه طرفدارشند من یه بار warcraft 3 رو گرفتم حتی نتونستم نیم ساعت پاش طاقت بیارم فلفورت پاکش کردم...نقل قول:
سلام.اقا تورو خدا يكي به من جواب بده.سيو هاي بازي كجاست تا جاي سيو هارو عوض كنم؟
شرمنده پستت رو ندیده بودم... اینجاست:نقل قول:
driver name\Users\Administrator\AppData\Roaming
من تازه نصبش كرده ام
به نظر ميرسه يكي از بهترين گيمهاست
فقط يه مشكل دارم خواستم ببينم بقيه هم اينطوريه ؟
پكي كه من گرفته ام زبانش انگليسي نيست
و توي بازي منو ها و .. همه چي زا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون ميده
يه فايل اموزشي داره كه با اديت يك فايل انگليسي ميشه
من اينكارو كردم ولي تاثيري نداشت
در ضمن با deamon tools كار ميكنه گيم و روش كرك عجيبي داره اين گيم من تا حالا اينطوريشو نديده بودم
آيا مال همه اينطوريه ؟
بعد من بايد چيكار كنم؟
نه من که گرفتم مشکلی نداشت تازه کرکم نداشت تا آخرشم رفتم .مشکلی هم نداشت.تازه سی دی رایتی بود.هیچ برنامه ای هم لازم نداشت.
ولی فکر کنم باید یه پک دیگه بخری.احتمالا زبانش روسیه و از یه سایت روسی گرفتن.
نه دوست من کرک این بازی اینجوریه که اول شما باید کرک رو توی فولدر بازی کپی کنی و فایل Extractor رو هم توی فولدرCache.Windows سپس کرک رو اجرا کنی(یادت باشه که این کار فقط یکبار امکان داره واگر دوبار انجامش بدی باید کلا بازی رو پاک و دوباره نصب کنی چون هم بعضی از فایلهای بازی از بین میره هم فونتها از هم می پاشه)...نقل قول:
در ضمن دستور کامل انگلیسی کردن این بازی توی این پست هستش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3648321&postcount=117
من كه از اين گيم نتونستم سر در بيارم
حالا كه ميخوام بازش كنم ارور ميده
ببينم ميتونم حلش كنم يا نه
قبلش بهم بگين ايجا را چجوري رد كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا باید یکم بری جلو تر بایستی و بعد چنگک رو رها کنی و با دکمه کنترلش کنی(نمیدونم چه دکمه ای هست من رو 360بازی کردم)و به اون دکمه ی قرمز رنگ بزنی با چنگک... به همین راحتی
دروود.
شما باید یک بار c رو بزنید تا Glaive رو پرتاب کنه.
وقتی پرتاب کرد دوباره c رو بزنید تا دوربین پشت سر Glaive بره و وقتی رفت
هدایتش کنید و بزنید به اون دکمه ی قرمز تا در باز بشه.
اهان پس كه اينطور
حقيقتش همه چي روسي هست
سر در نمياورم
چون راهنمايي هايي كه ميذاره نميتونم بخونم
مگه این راه حلی که من گفتم کارت رو راه ننداخت؟نقل قول:
فعلا تست نكردم چون بازي ارور مده و باز نميشه
بزار از اول نصب كنم بگم
منظورم اين وبد كه خود بازي راهنمايي ميكنه كه بايستي چيكار كرد
ولي چون مال من انگليسي نيمشه نميتونم بفهمم
من هر وقت اون اموزش انگليسي كردن منو را انجام ميدم بازي اجرا نميشه
الان يهب ار پاك كرده و از نو اجرا كردم
وقتي اون كارها را كردم
و h.misc_ru.cache را ريپليس كردم اجرا نشد
لطفا يكيتون فايل h.misc_ru.cache را كه كم حجمه برام اپ كنيد
تا من دوباره گيم را پاك كرده و نصب نكنم
ممنون
گيم به اين خوبي چطور انقدر تاپيكش خلوته ؟
كسي فارسي كردن منوها را بروش ديگه اي بلد نيست؟
این بازی خیلی وقته عرضه شده و الان همه بچه ها بازی کردن و تمام شدن به خاطر همی اینجا خلوته...!!
ooo
كه اينطور
فكر نميكردم خيلي وقت باشه كه اومده
نه...جدی نمیدونستی خیلی وقته که اومده...:31:
والا واسه ما که dial up داریم 17MB همچین کم حساب نمیشه!!!نقل قول:
ولی به نظر من این روشی که گفتم قطعا باید جواب بده (چون فایل های اصلی تموم بازیها بلا استثناء یکیه)حتما یه جای کار رو اشتباه میکنی...
این بازی بیشتر از یک سال پیش برای XBOX360 و PS3 و چند ماهی هست برای PC اومده.نقل قول:
دوستان من اين بازي رو گرفتم انگليسي بود از همون اول.رو كاورش هم زده بودENG pack
سلام
اقا چرا کسی جواب نمیده اینجا که جواب نمیدن تاپیکم براش باز میکنم میبندنش.
من بازی arksector را گرفتم ونصب کردم ولی توی بازی مرحله اول جایی که هلکوپتر میاد از بازی میاد بیرون بدون هیچ eror
كسی میدونه چرا اینجوری میشه؟ چند بارهم امتحان کردم .ممنون
ممکنه بازیت خراب باشه چون من تا حالا نشنیدم کسی با این بازی یه همچین مشکلی داشته باشه اصلا این بازی جزء بازیهایی هست که خیلی کم دچار مشکل شده وکمتر کسی بوده که به غیر از زبان بازی مشکل دیگه ای داشته باشه....نقل قول:
سلام دوستان بازی توی ویستا اجرا میشه
راحت... خود من توی ویستا بازی کردم برو حالشو ببر:46:نقل قول:
شما درايور كارت گرافيكي را آپديت كننقل قول:
داريكتيكس هم حتما نصب كن شايد درست بشه
منم تمومش كردم
گيم خوبي بود
قسمت تقويت اصلحه ها چندان خوب و با تنوع نبود
ولي در كل خوب بود
سلام
توی یک قسمت از بازی گیر کردم اونجایی که قطار است(( مرحله هفتم ))
نمی دونم باید چیکارکنم راهها همه جا بست است
کسی این بازی رو انجام داده که بتونه منو راهنمایی کنه
قطار که تو 100 جای بازی هست ...نقل قول:
ولی فکر کنم اونجایی هستی که تازه قابلیت یخی رو بهت میده .
اون سلاحتو پرت کن طرف اون بار قطاره که توش یخه .
بعد که یخی شد پرتش کن به اون حفاظ سیاهه .
ممنون دوست عزیز من جایی هستم که قطار راه رو بسته و یک تانکر زرد هست بالاش هم یک چیز سیاه رنگ هست وقتی تیغه یخی شد بهش میزنم اصلا اثر نمیکنهنقل قول:
دوستان یه جا گیر کردم اما نمی دونم چه جوری توضیح بدم کجاست .
فکر کنم مرحله 3 بازیه .
رفتم تو یه محوطه باز ، یه هلیکوپتر میاد و میره . بعدش کلی آدم اون پایین هست که باید بکشیمشون . دو جا هم هست که مثل پناه گاه می مونه که از اونجا هم وقتی درش باز میشه آدم میاد بیرون . یکی هم میاد بیرون که سپر داره . همشون رو می کشم اما نمی دونم حالا کجا برم . یه جایی هم هست که درش بسته اس . درش باز نمیشه . نرده ایه . اگه درش باز بشه اون تو یه در دیگه هست . که دو تا چراغ هم دو طرفشه .
امیدوارم دوستان فهمیده باشند کجا رو گفتم .
رفیق یه عکس میزاشتی هم خودت راحت بودی هم کسی که میخواد کمک کنه.
بله فهميدم.شما برو جلوي همون دره بعد برو عقب.وقتي كليدc رو ميزني اون ياروهه رو پرت ميكنه سريع دوباره c رو نگهدار(نگهدار) بعد با موس مي توني كنترلش كني بعد كنترلش كن جوري كه بخوره به اون چراغه.نقل قول:
مشكلت حل شد خواهشا بگو.:10::11: