سلام
با نرم افزار nero cover design به راحتی انجام میشه...شما تنها باید نوعی از کاور رو که دوست دارید انتخاب کنید.نرو بقیه ی کارها رو انجام میده
مخلصیم
Printable View
سلام
با نرم افزار nero cover design به راحتی انجام میشه...شما تنها باید نوعی از کاور رو که دوست دارید انتخاب کنید.نرو بقیه ی کارها رو انجام میده
مخلصیم
اين كه اره معلومهنقل قول:
اما خواستم اطلاعات كاملي داشته باشم
ببخشیدا
کور بشه اون چشای من که این سوال رو نمیبینه
flaxtralink activated چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين يغام كجا هست؟
سلام.....نقل قول:
یه تکنولوژی نسبتا جدیده . وقتی بافر رایتر خالی میشه و دیتایی برای رایت در بافر وجود نداره، رایتر سرعت رایت رو کاهش میده و حتی گاهی مواقع برای چند لحظه رایت رو متوقف میکنه تا بافر پر بشه و به حد معمول برسه.......
;)
اگه منظورت CD فيلم هست، حتي اگر با نرو يا كلون سي دي يا نرو هم رايت كني، سي دي رايت شده دوباره مشكل دار خواهد بود و اون قسمت هايي كه سي دي قبلي، خش داشته سي دي رايت شده هم گير خواهد داشت.نقل قول:
معمولاً سي دي هاي خش دار، در نقاط مشخصي مي ايستند كه مجموع طول نقاط ايراد دار به 1 دقيقه هم نمي رسه. بهتره اول با VCD Cutter (يا نرم افزارهاي ديگه) نقاط سالم رو Cut كني (به هارد منتقل كني)، بعد هم با Nero به راحتي رايتشون كني.
يا مي توني اگر مثلاً ثانيه 30 ام سي دي مشكل داره، با Nero Vision تعيين كني كه از ثانيه 1 تا 25 و از ثانيه 35 تا آخر فيلم رو رايت كنه.
كار مشكلي نيست.
اگه توضيح بيشتر خواستي بگو.
بچه ها من اخرش نفهميدم با Nero Cover Designer چجوري بر روي DVD Lable بزنم
الان در برنامه يه عكس وارد كردم
همه چي حاظره
كدوم ابزار كارو تموم ميكنه؟
من فقط پرينت را ميبينم كه اونم وصل ميشه به چاپگر
راستي در Lable زدن چه محدوديتهاي وجود داره؟
آيا عكس را چاپ ميكنه ؟ يا فقط تكست ؟
اي اباب تاپيك نرو چقدر خلوته
هيچ كسي نيست اينجا ؟
بابا يكي بياد چيزي بگه ...
ميخواي روي خود DVD پرينت كني يا ميخواي روي ليبل DVD پرينت كني؟نقل قول:
در هر دو حال، با هر برنامه دلخواه مي توني ليبل رو طراحي كني و بعد، در تنظيمات چاپگر، سايز كاغذ رو معادل سايز ليبل قرار بدي و (در صورت دلخواه) گزينه Borderless Printing رو هم انتخاب كني و Print رو بزني.
ديگه چي؟
من آخرش نفهميدمنقل قول:
ببين من ميخوام مثلا چند تا تكست و يا عكس رو خود DVD چاپ كنم
رايتر را تازه گرفته ام گفته كه ليبل هم چاپ ميكنه
در برنامه Nero Cover Designer بعد از زدن گزينه پرينت تنظيمات چاپگر سوزني نمايش داده ميشه ...
من كه نميخوام رو يه كاغذ پرينت كنم بعد بچسبونم بر روي DVD
ميخوام مستقيما توسط رايتر بر روي خود DVD چاپ كنم
دوست عزيزنقل قول:
طراحي ليبل و پرينت كردن اون كار ساده ايه. اما توي سوال شما چند نكته مبهم هست و بايد اين موارد رو در نظر بگيريد كه:
اولاً اين كه تاكيد مي كنيد ميخوام تركيب Textو Graphic رو چاپ كنم، مسئله سختي نيست. با هر برنامه اي كه ميخواي ليبل رو طراحي كني مي توني هم Text و هم Graphic (عكس) رو روي ليبل به شكل دلخواه طراحي كني.
ثانياً: منظورتون از رايتر همون پرينتر هست ديگه؟!
ثالثاً: پرينتر سوزني، امكان چاپ مستقيم روي DVD رو نداره ولي مي تونه ليبل DVD چاپ كنه. يعني يه برچسب مخصوص كه روي DVD بچسبوني. حالا پرينتر شما قابليت چاپ ليبل رو داره يا قابليت چاپ مستقيم روي DVD؟
رابعاً: در هر دو حال، شما كافيه با يه برنامه مثل Nero Cover Designer يا PhotoShop يا Word يا هر برنامه دلخواه ديگه (كه امكان نوشتن متن و درج عكس رو داشته باشه)، هر چند تا Text و عكس كه ميخواي روي كاغذ با سايز دلخواه بنويسي و سپس اون رو بر روي ليبل يا بر روي خود DVd پرينت كني. براي پرينت كردن هم كافيه دكمه Print رو بزني.
حالا بگو مشكل شما دقيقاً كجاست. آيا پرينتر شما امكان چاپ روي دي وي دي نداره يا اين امكان رو داره اما نمي دوني با چه برنامه اي طراحي كني، يا اين كه مي دوني با كدوم برنامه طراحي كني اما نمي دوني متن و عكس رو چه جوري روي ليبل درج كني و يا اين كه اين رو هم مي دوني اما نمي دوني چه جوري پرينت كني يا چي؟
ممنون دوست عزيز از بابت راهنمايي هاتوننقل قول:
من كار با چاپگر سوزني ندارم
موقعي كه DVD Writer خرديم گفتند كه ميتونه ليبل بزنه
DVD يا CD خام مخصوص داره برا اينكار منم يه چند تايي خريدم
اميدوارم كه منظورمو فهميده باشي
يعني اينكه ليبل را بعد از طراحي مستقيما روي سخت افزار DVD خام توسط خود رايتر چاپ ميكنه ...
آيا اين امكان هست يا من اشتباه كرده ام يا به من اشتباه گفته اند ...؟
سلام به دوستان
من نرو 8 رو گرفتم
حالا نمی تونم rm رو به صورت audio رایت کنم.
plugin واسه نرو 8 اومده ؟
اخرش يكي پيدا نشد بهم جواب بده
اصلا چرا با nero ....?
فايل هايي رو كه ميخواي رايت كني كپيشون كن توي درايو رايتر ...بعدش روي درايو رايترت كليك راست كن و گزينه write these file to cd رو انتخاب كن اينجوري ميتوني چند بار روي cd رايت كني... :46:
تا حالا نشنيده بودم با نرو بشه فايل rm رو به Audio CD تبديل كرد. شما با ورژن هاي قبلي اين كارو مي كرديد؟نقل قول:
شرمنده. من كه نمي دونم.نقل قول:
اصلاً بچه ها كسي تا حالا شنيده كه با رايتر بشه ليبل پرينت كرد؟
به عقل جور در مياد؟
(آخه من هم ديدم كه توي مشخصات بعضي رايترها يه همچين چيزي نوشته اما نمي دونم منظور چي هست)
با تشكر
ببينيد موقعي كه رايتر را گرفتم خود فروشنده اشاره كردنقل قول:
بعدشم DVD يا CD مخصوص برا اينكار هست كه كاملا سفيد شيري هست
مشخصلا رايتر هم اينه :
NEC
DVD+ - R Double Layer & Dual Layer
8.5 GIG
نسخه اصلي نرو آمد
Nero 8.1
حجمش 178 مگابايت هستکد:http://www.nero.com/eng/downloads-nero8-trial.php
اينهم پلاگينهاي Nero Plug ins
کد:http://neroplugins.afterdawn.com/
سلام
ميگم نحوه رايت فيلم دي وي دي از روي هارد با ي وي دي رايتر و از طريق نرو 7 چطوريه ؟شرمنده ما خيلي سوات نداريم.بنده نوازي كنيد و جواب بديد.ممنون
دوست عزيز در قسمت VIDEO گزينه Burning DVD VIDEO FILE را بزن البته بايد فيلمهات DVDباشد
يا يك گزينه ديگر دارد كه خودش تبديل مي كند
سلام
با عرض معذرت نميشه يه كمي بيشتر توضيح بديد.
راستي اگه واقعاً DVD-Writer شما چنين امكاني داشته باشه، صد در صد نرم افزار مربوطه اون هم توي سي دي خود DVD-Writer هست. توي اون سي دي دنبال نرم افزارش بگرد بايد حتماً باشه.نقل قول:
بايد از نسخه كامل نرو استفاده كني كه مجهز به Nero Vision هست. در غير اين صورت فقط مي توني VCD فيلم و DVD ديتا رايت كني اما DVD فيلم نمي توني.نقل قول:
اگه توي نرو در قسمت Photo and Viddeo گزينه اي شبيه Make your own Video DVD رو داشته باشي امكان رايت دي وي دي داري اگه نداشته باشي بايد نسخه كامل نرو رو گير بياري.
ببين بترتيب شماره ها برو
بعد با نرو اكسپرس رايت كن موقع انتخاب فايل هم بهت مي گه چه پسوندهايي ار سا.رت مي كند بايد DVDباشد
کد:http://img2.freeimagehosting.net/uploads/59f0b3e9b3.jpg
سلام
ممنون از جوابي كه داديد.ولي من فيلمي كه روي هارد دارم خودش دي وي دي هست نه ويد يو ضمنا منظور شما از ديتا چيه؟چه فرقي داره ؟نحوه رايت ديتا چطوريه؟ببخشيد گفتم كه خيلي وارد نيستم يعني اصلا.
سه نوع اصلي DVD داريم:نقل قول:
1- فيلم (Video DVD)
2- آهنگ (Audio DVD)
3- داده (Data DVD) (هر چيز غير از آهنگ يا فيلم)
براي رايت هر كدام هم روي گزينه مربوطه خودش كليك مي كنيم. مثلاً Make Data DVD, Make Video DVD و... .
اگه فيلم هاي DVD رو با گزينهMake Data DVD رايت كني، روي كامپيوتر قابل پخش هست اما ديگه روي DVD-Player قابل پخش نخواهد بود.
اينهم آموزش: چگونه مي شود از هر فايلي يك Image ساخت
حجم 420 كيلوبايت
کد:http://theone.persiangig.com/document/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87%20%D8%A7%D8%B2%20%D9%87%D8%B1%20%D9%81%D8%A7%D9%8A%D9%84%D9%8A%20%D8%A8%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A%D9%85%20%20Image%E2%80%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%D9%83%D9%86%D9%8A%D9%85.exe
با سلام من با nero 8 از يک دي وي دي image گرفتم .
اين image رو mount کردم و با nero فايل هاي اون رو توي Compilation که ميخواستم بزنم کشيدم.
موقع رايت هم تيک Cache files from hard or network رو برداشتم تا فايل ها رو کش نکنه (طول ميکشه و کار بي خودي هست، وقتي داري از رو ي image ميزني)
خلاصه هر کار کردم ، حاليش نشد که cache نکنه!
( نشانه کش کردن : کلي طول ميکشيد و در temporary folder هم فايل هايي ايجاد ميکرد !)
کسي نظري در اين باره داره ؟
آيا از لحاظ فني مشکلي هست که موقعي که image رو mount مکني و ميخواي فايلهايي از اون رو رايت کني حتما بايد کش بشه ؟
من که بعيد ميدونم !
من كار نكردم زياد يعني هواسم به نبوده ماله من زياد طول نمي كشد سريع هست
اگر با ايمج درايو مشكل داري با برنامه Daemon Tools استفاده كن كارش 20 هست
اگر توي كش ذخيره كند براي سرعتر بودن هست و درست رايت كردن البته بدرد CDبه CD مي خورد بيشتر
دوستان عزيز،
من يك DVD رايتر سامسونگ گرفتم. يك CD نرو 7 هم باهاش هست.
حالا قشنگ و بدون مشكل رايت ميكنه. فقط ميخوام سرعت رايت رو
بيارم پايين. تو قسمت speed چيزي پيدا نكردم.
بايد چكار كنم؟؟
ببين با نرو Expreess هستي ديگه
يك منو داره موقعي كه مي خواهي Burnرا بزني سمت چپ هست بزن يك فلش مانند هست بزني باز مي شود و سرعت اونجا هست
سلام
ميگم چطوريه كه يه دي وي دي يه فيلم توش هست يكي هم سه چهارتا؟ بعد هم كه تو هارد ميريزيم بيش از سه
گيگ جا ميگيره؟جطور يه فيلم كه كمتر از دو گيگه رو دي وي دي بيش از سه گيگه؟
اگر تا حالا با برنامه اي مثل nero ديويدي درست کرده باشي ميبيني که در قسمت quality يک گزينه automatic داره.
يعني با توجه به تعداد و مدت زمان فيلم ، اون رو تبديل ميکنه و کيفيت اون رو طوري تنظيم ميکنه که در يک dvd جا بشه/.
البته اطلاعات دقيقي ندارم.
از فرمت Loss MPG استفاده ميکنه. يعني با توجه به مدت زمان فيلم، طوري کيفيت رو تنظيم ميکنه که رو dvd جابشه.
دوست عزيز فرمتهاشون فرق دارد اوني كه مي بيني يك DVDپر هست يك فيلم اون با كيفيت هست Mpeg2 يا VOB هست كه كيفيتهاي بالايي دارند براي همين حجمشون بالاتر هست تا MPEG يا همون DAT
سلام
یک سوالی دارم
من تعدادی فیلم دارم با پسوند های مختلف مثلا wmv. avi. mpeg و ...
حالا میخواهم بدونم چطوری باید این فیلم ها را رایت کنم که روی هر پلیری چه از کامپیوتر و یا سیستم های خانگی بخونه
الان هم که Nero StartSmart Essentials را نصب کردم
آیا با همین Nero میشود این کار را کرد ؟
لطفا یک نرم افزار خوب و اگر این لطف را بکنید بگید که چگونه میتوانم این فیلمهای که دارم را بتونم در یک dvd رایت کنم که بتونه خیلی راحت با سیستم های خانگی و کامپیوتر بخوانند
راستی آقا اسم فیلمهایم زیاده و میخواهم بدونم موقع رایت کردن مشکلی پیش نمیاد و یا اسمشون را کم کنم
مثلا اینطوری هستند:
new-dvd file pro this is test file.mpeg
در مورد این Multisession Disk هم یک توضیح بدهید که آیا موقع رایت کردن فعال باشد ؟
موقع رایت dvd چه سرعتی خوبه
ممنون میشوم راهنمائی کنید
بايد فعال باشد Muti
و بله شما تصويري را انتخاب كنيد خودش تبديلش مي كند البته معمولا درست اين كار را انجام مي دهد ولي براي زودتر و بهتر و مطمئن بوند
به سايت
برو و تبدلهاي مورد نظر برنامه هاشونو بگير و تبديل كن سريال هر كدومشم خواستي بگو كارش 20 هست براي تبديلکد:www.alloksoft.com
همونطور كه گفتند اكثر فرمت ها رو (به جز موارد خاص) مي توني با نرو تبديل به CD يا DVD كني. كافيه براي ساخت دي وي دي گزينه Make Video DVD و براي ساخت CDگزينه Make Video CD رو بزني. البته اين رو هم بگم كه خيلي از نروها گزينه «Make Video DVD» ندارند. يعني Nero Vision روي اونها نصب نيست. براي اين منظور بايد نسخه كامل نرو رو در اختيار داشته باشيد.نقل قول:
در MultiSession به معني باز گذاشتن پشت ديسك براي رايت هاي بعدي هست اما موقع رايت فيلم با اين گزينه سر و كاري نخواهيد داشت چون پشت سي دي فيلم هميشه بسته خواهد شد.
طولاني بودن نام فايل ها هم هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه.
ممنون
Lord_theOne
javad2625
فقط یک سوال دیگر برای رایت کردن dvd چه سرعتی خوبه
خودش که روی maximum است
بغیر از maximum اینها رو هم داره
1X
2X
2.4X
4X
8X
حالا کدامشون بهتره