مطمئنا پیچ تنظیم باید داشته باشه
به این صورت که با پیچوندن اون پیچها نور به چب و راست و بالا و پایین میره :دی
Printable View
مطمئنا پیچ تنظیم باید داشته باشه
به این صورت که با پیچوندن اون پیچها نور به چب و راست و بالا و پایین میره :دی
گشتم نداشت :دینقل قول:
سلام من پرشیا دارم --تو سربالائی ها اون قدرت کفی رو نداره و حتی موقع عوض کردن دنده مثلا از 2 به 3 در سر بالائی شتاب ماشین خیلی گرفته میشه-----یه سوال دیگه چرا در سربالائی ها بعضی مواقع صدای جیر جیر سوپاپ ها در میاد خیلی ممنون
مبحث علمیش رو نمیدوم ولی من توی سربالایی ها سرعتم رو به حدی میرسونم که توی کفی میرسونم و توجه خاصی به دور موتور ندارم و بعد دنده میدم ، به فرض مثال با دنده 2 سرعت رو به 60 میرسونم شاید دور موتور روی 5200 میره بعد دنده میدم تو این حالت دنده رو 3 میکنم ....نقل قول:
البته اگه زیاد کلاچ نگه داری سرعت میاد پایین روز از نو...
هر موقع هم که صدای زنجیر تایم ؟ میاد میدونم دنده بد موقع دادم ...
ببخشید یعنی اون صدایی که تو سر بالایی ها میده مال سوپاپ نیست؟ چون من از چندتا تعمیرکار پرسیدم گفتن از سوپاپ هستش ------ البته موقعی که دور موتور بالا میره صدا قطع میشه ولی تا رفتن دور موتور به بالا صداش خیلی اذیت میکنه --- میخواستم بدونم مشکلی برای ماشین ایجاد نمیکنه خیلی خیلی ممنون:biggrin:
اون صدا ها به خاطر دنده مرده هستنقل قول:
بعضی وقتها هم به خاطر تنظیم نبودن تامینگ سوپاپ ها
شما باید در سر بالایی ها یا با دنده سنگین حرکت کنید
یا گه میخواین سرعت بیشتری کسب کنین باید به اندازه کافی در دنده قبلی گاز بدین تا به متور ماشین فشار بیش از حد به دلیل دنده مرده نیاد
دنده هم اگه میتونین در سر بالایی ها سریع عوض کنین تا با افت دور متور مواجه نشین
هر موقع دیدین ماشین جون میکنه و صدای سوپاپ ها میاد بهتره دنده رو یه دونه سنگین تر کنین
نقل قول:سلام.نقل قول:
علل مختلفی میتونه داشته باشی.
از جمله
اینا هر کدوم نشانه هایی داره.
- ضعیف یا به اصطلاح سوختن صفحه کلاج ( کم شدن کشش بدون روغن سوزی و ...)
- ضعیف شدن رینگ ( همراه با روغن سوزی معمولا)
- نیاز به فیلر گیری
در ضمن ممکنه صدا مربوط به جای دیگه باشه.
:12:
فرشاد جون اینا فیلر گیری ندارن شیم گیری دارن شیمم یک چیزی تو مایهای سکه هست با پهنای مختلف بایک حساب کتاب ساده میفهمن چند بزارن زیرش من الان یادم نمیادنقل قول:
البته فرشاد جان استاد ما هستنا
بابا دیگه اونقدر خنگ نیستم...نقل قول:
کلمه پرشیا رو ندیدم... فکر کردم طبق معمول پراید هست...
( نمیدونم چرا جدیدا از هر جمله 2 کلمه بیشتر نمیخونم و هر منظوری که دوست دارم برداشت میکنم از اون دوکلمه)
من که گفتم شما استادی :40:نقل قول:
فرشاد فکر کنم عینک لازم شدی یا توجه کافی نداری
سلام عیدتون مبارک ---- یعنی ماشینم به روغن سوزی اوفتاده؟ فکر نکنم چون وقتی در جایی که روغن موتورو میریزی باز میکنم بخار کمی میاد که خوب فکر می کنم طبیعی باشه از اگزوز هم دودی نمیاد.... من دیروز در سربالایی امتحان کردم شاید من بد دنده عوض می کردم چون وقتی مثلا تو دنده 2 تو سر بالایی بودم با دور موتور 3300 دنده 3 میدادم ولی دیروز با دور موتور 4000 دادم خیلی خوب شد و شتابشم بهتر------------- لطفا اگه میشه بگید اینایی که گفتید(روغن سوزی---شیم گیری---تعویض رینگ) چقدر خرج داره---در ضمن صفحه کلاج رو هم نشون دادم گفتن هنوز داره----چون تو کفی هم شتاب ماشین خوبه ---ممنون میشم خرج اونایی که گفتم رو بگید فوق الاده ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی از ماشینهای سنگین وارد هست سوال داشتم
سلام
من ماشینم پاترول . یه مدتی هست که موتورش دپ یا همون بهتر بگم تنبل شده . اولا خیلی شتابش خوب بود ، دنده یکو تا 40 تا می بردمش اما حالا 20 تا بیشتر نمیره دنده 3 که قبلا 85 باهاش می رفتم الان 60 تا میمره . خواهش می کنم کمکم کنید یه راهنمای بکنید که من باید چه کار کنم مثل روز اولش بشه آخه این ماشین تمام عمر منه نمی دونم چه کار کنم.
سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
کاش این سوال رو اینجا مطرح نمیکردین تا دوستان راحت تر به مشکلتون رسیدگی کنن
دلایل متعددی میتون داشته باشه از نظر من
میتون مشکل برقی باشه مثله شمعها - وایر ها - دلکو
میتونه مشکل سوختی باشه : مثله کاربراتور - ----- بنزین
شما سوالتو بپرس اگه کسی بلد بود جواب میدهنقل قول:
سلام
شما فکر می کنید لدور دند عقب اش کار نمی کند مشکلش چیست تا حالا پیش چند نفر رفتم کاری تونست بکنند
یعنی کلا جا نمیره یا جا میره ولی به عقب نمیره اگه مورد دوم هست میتونه مشکل از چرخ دندها باشه البتخ من هیچی از گیربکس لودر نمیدونم من رو حساب گیربکس معمولی گفتمنقل قول:
اره جا میره اما عقب نمی رودنقل قول:
یعنی کلا جا نمیره یا جا میره ولی به عقب نمیره اگه مورد دوم هست میتونه مشکل از چرخ دندها باشه البتخ من هیچی از گیربکس لودر نمیدونم من رو حساب گیربکس معمولی گفتم
کم شدن شتاب دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که با توجه به شواهد ممکنه هر کدوم از اونا باشه.نقل قول:
بهتر بود علایم بیشتری رو میکردین.
اگه موتور بخار داره یا اگزوز زیاد دود میده احتمالش هست که یا کاربرات تنظیم نباشه یا روغن سوزی داشته باشه. ( رینگ موتور نیاز به تعویض داره)
اگه موتور صدا های دیگه مثل تق تق هم میده احتمالا فیلرگیری میخواد. (البته نمیدونم پاترول فیلر هست یا شیم) البته خیلی وقتا هم صدایی ایجاد نمیشه.
اگه هیچ نشانه ای نداره و فقط در شتابگیری و سربالایی مشکل داری میتونه صفحه کلاج باشه. که در این مواقع معمولا کلاج در بالاتر از قبل درگیر میکنه...
از سیستم جرقه زنی هم میتونه بهشه که در این موارد ممکنه صدای انجار در منبع ها به گوش برسه. این مورد رو خودتون هم میتونید تا حد زیادی بررسی و درست کنید و به این صورت که کاپوت رو میزنید بالا و ماشین رو روشن میکنید و میذارید آروم کار کنه و یکی یکی وایر ها رو درمیارید و جا میزنید اگه با دراوردن وایری دیدید که صدای موتور عوض شد یا لرزشش بیشتر شد و ... بدونید که برق به اون شمع نمیره یا اگه میرسه ممکنه خراب شمع خراب باشه یا خیلی کثیف باشه و نتونه جرقه بزنه.
در حالت آخر بعنی جرقه زنی ممکنه اشکال از وایر، دلکو، شمع باشه.
اگه علایم دیگه هم هست بگید.
راستی شما اینا رو خودتون نمیتونید انجام بیدید. مگر اینکه اولا خودتون یکم مکانیکی بلد باشید و دوم اینکه وسایل داشته باشید.
گاهی با چشم روغن سوزی قابل تشخیص نیست. شما از روی گیج چک کن. یا وقتی می ری تعویض روغن سوال کن کم کرده یا نه. صدای خر خر ، نشانه ی ضعف موتوره. می تونه از سوپاپ یا گشادی پیستونت باشه.نقل قول:
رینگ رو به تنهایی نباید عوض کنی. رینگ و پیستون رو باید با هم عوض کنی و بسته به نظر تعمیر کارت ( البته اگه واقعا روغن سوزی داشته باشی) امکان داره بوش پیستون رو هم عوش کنی. سه قیمت مختلف تو بازار هست. 118 تومن ( بدون واشار کامل ) ، 270 تومن با واشار کامل. 400 تومن بدون واشار کامل. قیمت واشار کامل هم 60 تومنه. البته اگه تهرانی هستی یه هوا ارزونتر واست تمام می شه. من خودم 270 تومنی بستم. اگه می خوای ماشین عمری واست کار کنه هم که خود دانی می تونی 400 تومنی ببندی.
اگه ماشینت روغن کم می کنه یعنی روغن کافی به سوپاپ هات نمی رسه و ممکنه میل سوپاپ و بادامک هات گرد شده باشن. میل سوپاپ هم با دو قیمت هست. 65 و 88 تومن. اویل پمپت رو هم چک کن.
با این که زیاد روده درازی کردم امیدوارم اصلا مشکل روغن نداشته باشی. ولی اگه داشتی این ها رو مد نظر داشته باش.
دیسک و صفحه هم دو مدل هست. پژویی 65 تومن. زانتیایی 120 تومن. سرسیلندر یک مدل هست 225 تومن که 50 تومن هم هزینه ی تراشکاری داره. مزد مکانیکی هم بین 100 تا 150 تومن .
روغنی که توی جعبه دنده هست چی میگن بهش؟
واسکازین گیربکسنقل قول:
مثلا سایپا برای پراید واسکازین گیربکس 140 میده بیرون
من وقتی دنده معکوس 3 به 2 میرم دنده صدای تاق میده جا میره تو 2 .بد جا میره کسی میدونه دلیلیش چیه اعصاب ادم خورد میشه /پراید/
سلام
چطوري ميتونم صداي موتور رو كمتر كنم ؟
ماشينم روا است
احتمالا مشکل شما هم همون مشکلی هست که من دارمنقل قول:
یه قطعه ای به نام ماهک گیربکس خراب شده
اگه ماشینتون گارانتی داره براتون عوض میکنن
شاید برنجی هم مشکل داشته باشه (شایدم جفتش یکی باشه چون من اسم دقیق رو نمیدونم :31:)
اگه نمد زیر کاپوت نداره یه دونه بخر تاثیر دارهنقل قول:
سلام
چطوري ميتونم صداي موتور رو كمتر كنم ؟
ماشينم روا است
در حالت در جا هم من وقتی شمع هارو با نوع سوزنی عوض کردم صدای موتور خیلی کم شد و بهتر کار میکرد
تایم سوپاپ هم بگیر
آره از یکی پرسیدم گفت برنجی هست حالا خرجش چقدره؟نقل قول:
ماشین پراید هنگام شروع حرکت لرزش دارد . دیسک و صفحه کلاج را عوض کردم ولی لرزش آن رفع نشد . کسی می تواند کمک کند ؟
سلام
من یه پراید مدل 84 دارم.
مدتیه که شتاب ماشین افت کرده و احساس میکنم گاز هرز میره و نیرو به طور کامل به چرخها منتقل نمیشه.مشکل دومم هم اینه که وقتی فرمون رو ول میکنم ماشین میره به سمت چپ!؟!
اگه راهنمائی کنید که اشکال از کجا میتونه باشه ممنون میشم.
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اگه ماشینتون گارانتی نداره چیزی حدود 50 تومن فکر میکنم خرجش بره (اینطور که من از نمایندگی پرسیدم)
اون که میگین گاز هدر میره احتمالا مشکل از دیسک و صفحه هست که نشون میده موقع تعویضش فرا رسیده :27:نقل قول:
سلام
من یه پراید مدل 84 دارم.
مدتیه که شتاب ماشین افت کرده و احساس میکنم گاز هرز میره و نیرو به طور کامل به چرخها منتقل نمیشه.مشکل دومم هم اینه که وقتی فرمون رو ول میکنم ماشین میره به سمت چپ!؟!
اگه راهنمائی کنید که اشکال از کجا میتونه باشه ممنون میشم.
مشکل کشیدن به سمت چپ هم میتونه از تنظیم نبودن باد لاستیک ها ، تنظیم نبودن تایمینگ فرمان و یا اینکه ماشینتون از اون لاستیک ضربه خورده باشه (شایدم از لاستیک دیگه)
ولی بهترین کار اینه که اول باد لاستیک هارو تنظیم کنین
بعدش تایم فرمان بگیرین
اگه باز هم مشکل داشتین بدین جلو بندی ساز با این دستگاه ها نگاه کنه یه موقع چرخ ماشین کج نباشه (شاسی یا کمک کج باشه بر اثر ضربه)
راستی شیب جاده و باد رو هم فراموش نکنین که خیلی خیلی تاثیر داره
شاید باور نکنی ولی 6 تومن هزینه کرد تا گیربکس تعمیر کردمنقل قول:
یعنی کلا جا نمیره یا جا میره ولی به عقب نمیره اگه مورد دوم هست میتونه مشکل از چرخ دندها باشه البتخ من هیچی از گیربکس لودر نمیدونم من رو حساب گیربکس معمولی گفتم
اتمیر جان ممنون از راهنمائیت
دیشک و صفحه رو به صورت کامل عوض کردم مشکل هدر رفتن گاز هل شد.
فرمون رو هم تنظیم کردم.
تسمه تایم رو هم عوض کردم.
اما یه مشکل جدید پیدا شده اونهم جیر جیر بد صداست که همش هم داره بیشتر میشه.
از چند نفر پرسیدم گفتن مال تسمه تایم که شل بسته شده.
قالبا موقع حرکت و توی دنده یک شنیده میشه.وقتی پدال گاز رو به سمت پائین فشار میدم.
مشکل از کجا میتونه باشه مهندس؟
سلام به همه دوستان و عذر خواهی به خاطر اینکه مدتی منفعل بودم.
نقل قول:
احتمال زیاد از همونجایی که بهت گفتن
پیچوندن فرمون رو قطع/زیاد شدن صدا تاثیر نداره؟ کلاج گرفتن چی؟
نقل قول:
از توجه شما ممنون
آره با گرفتن کلاج هم قطع نمیشه
این بلبرینگه چیه؟ همونی نست که نزدیکه چرخه؟
دادم بلبرینگ چرخو نگاه کردن یکطرف عوض شد ولی بازم خوب نشد
این فلایویل چی هست؟ تعمیرش به چه صورته؟ نکنه موتور باید پیاده شه فکر میکنید حدودا چند میشه هزینش؟
جایی سراغ دارید؟
سلام به همه
ما یه مزدا 323 FL تیپ 3 داریم (دنده معمولی-سانروف) کارکرد 70 هزار نقره ای-
تو نگهداری ماشین خیلی حساسیم. صدا و مشکل دیوونمون میکنه تا حلش کنیم.
کلا عذاب نمی دیم بنده خداروو
مشکل:
8 تا 10 ماه پیش صفحه کلاچ و بلبرینگ کلاچ عوض شد
یکی دوماه بعد دیدم در زمان رانندگی وقتی گاز نمیدم که صدای موتور کم شه صدای وووره میاد.
گفتن اگه کلاچ رو گرفتی صدا قطع شد بلبرینگ کلاچ مشکل داره.
کلاچ که می گرفتم باز قطع نمیشد.
گفتن100% بلبرینگ چرخهاست.
یک ماه پیش دادم جلوبندی کار آشنا باز کرد یکی از بلبرینگ های چرخ ها مشکل داشت عوض کرد.
باز صدا تغییری نکرد.
یکی گفت بلبرینگ اسپراگ مشکل داره( گویا یه رابط بین گریبکس با چیز دیگس)
نظرتون چیه؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
arvin2nd@yahoo.com
صداگیری وسایل داخل درب راننده
سلام به همه جووون هرکی دوست دارید بگین کجا می تونم یکی پیدا کنم که با دقت و هنرمندی و مسئولیت پذیری صدای چیز میزای تو در در راننده مزدا 323 رو بگیره
دارم دیوانه میشم
اینم دسته گل آقایون تعمیرکار نمایندگی بی مسئولیت که آنقدر کوبیدن به هم که با صدای ویز ویز باند شروع شد و به اینجا ختم شد
باید یه کسی باشه که با دقت و دلسوزی به مشکل نگاه کنه و نگیره ماست مالی کنه و اوراق کنه
هر تجربه ای دارید بگید
در حرکت صدا میده
سلام به همگی من یک پراید کاربراتوری دارم که جدیدن دچار مشکل عجیبی شده.
هر از گاهی خود بخود دور موتور پایین می آید و بعد خود بخود خاموش می شود. بعد برای مدتی هرچه هم که استارت بزنی راحت روشن می شود بعد دوباره خود بخود خاموش می شود اگر هم در این مدت گاز را تا آخر فشار بدید ماشین به زور گاز می خوره و اگه پر گاز حرکت کنید ماشین اصلا جون نداره. هر چه هم که صعی کردم ببرم تعمیرگاه از شانس من قبل از تعمیرگاه درست میشود.
یک نشان دیگه هم داره که زمانی که موتور درست کار میکنه دور موتور هر از گاهی بالا و پایین میشود مثل اینکه کسی داره گاز میده اما در عمل اینگونه نیست. ماشین را تنظیم موتور کردم، کاربراتور را هم شستم، شمع ها را هم عوض کردم، ----- بنزین و ----- هوا را هم عوض کردم اما بدبختانه تاثیری نکرده. لطفا اگه کسی می تواند کمکم کنه. متشکر و ممنون میشوم.
مشکل از ساسات نیست ؟ ؟؟؟نقل قول:
والا ماشین من اصلا ساسات نداره! واسه خودم هم عجیب بود که چرا ساسات نداره
کسی قیمت شیشه عقب زانتیا میدونه کامل چنده ؟
گل.له اشک آور خورده به میلیونها قطعه تقسیم شده !
و به مرور سوراخش بزرگتر شد !
باید کلش عوض بشه. کسی میدونه قیمتش چنده ؟
و اینکه بیمه بدنه این جور خسارتها رو میده ؟ ( آسیا)
باید چی بگم اونجا ؟ ( چون نوشته خسارتهای جنگ و شورش رو نمیدیم !)
حتما داره ولی شاید اتوماتیک باشه ماشین های جدید هم تقریبا دارن ولی با یک اسم دیگه فکر کنمنقل قول: