کسی نفهمید ساعت اس ام اس ها چجوری درست میشه ؟ واسه من قاطیه
Printable View
کسی نفهمید ساعت اس ام اس ها چجوری درست میشه ؟ واسه من قاطیه
یه نفر میاد این قضیه هنگ کردن گوشی رو روشن کنه؟
ما بفهمیم بالاخره گوشی هست که دائم هنگ میکنه یه نه
دائم یعنی چی ؟؟
نه بابا اصلا اونقدر نیست
شاید ماهی یه بار !!
واسه من که تاحالا چند ماهه دارم 2 بار بیشتر هنگ نکرده
ولی اگه سرعت خیلی بالا واست مهمه سراغش نیا
مال من كه تقريبا هفته اي يه بار اونم موقعي كه مدياپلير روشنه و اس ام اس مي ياد هنگ مي كنه ...نقل قول:
كه تقريبا يه دو سه هفته اي يه خودم 3 يا 4 روز يك بار 10 يا 20 ثانيه خاموش مي كنم كه درست شده...
نقل قول:نقل قول:
مرسی...
:11:
اینم یه ترفند برای افزایش عمر باتری
البته خیلی قدیمیه ولی برای کسانی که نمیدونند میگم
مسیر زیر رو دنبال کنید
menu
settings
phone
network mode
از روی dual mode به روی gsm تغییر بدید
با اینکار دیگه گوشی شما در خطوط 3g قرار نمیگیرد و باعث میشه فقط روی gsm متمرکز شده و شارژ کمتری مصرف کنه
صدای این دوربین زهره ماریشو کسی نتونست قطع کنه؟؟؟؟ یکی به دادمون برسه
ببخشید تو سایت بخوام دنبال تم یا برنامه بگردم باید برم چه قسمتی؟5700 دارم و چند روزی 5610 دستمه ،نمی دونم.مثلا 5700 نوکیا s60 v3 هست.این که سیستم عامل نداره .
از نظر من 5300 نسبت به 5610 یه سرو گردن بالا تره من
تا همین یک ماه پیش تو تعمیرا مبایل کار می کردم
انواع خرابی ها از این گوشی دیدم همینطوری 5610
بود که می اوردن برای تعمیر
یعنی نون تعمیراتی ها از این نظر تو روغن بود
البته این نظر منه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تم باید تم های سری 40 ویرایش 3 رو نصب کنید که توی لینک زیر زیاد هست و همه به این گوشی میخوره :نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/c/series-40-3rd-ed-themes/1
برای برنامه و بازی هم برنامه های جاوا رو باید روش نصب کنین مثل گوشی های سونی اریکسون
که توی انجمن بازی ها و برنامه های کاربردی زیاد هست
سلام کلید ناواسلیدر گوشی من شکسته گیر میاد؟؟
نقل قول:
مرسی یک عالمه از توضیحاتتون
قسمت دوم را یک کم دیگه تمرین می کنم نشد می یام باز می پرسم
خواهش میکنمنقل قول:
راستی یه راهه آسونتر برای save شماره اینه
اس ام اس رو باز کنین
دکمه سبز رو فشار بدین
حالا save کنین
.....
چجوری شکسته ؟ دیگه کار نمیکنه ؟نقل قول:
نمیدونم شاید باشه تو بازار یه سر به علائدین بزن اگه تهرانی
مشكل تاريخ اس ام اس ها تقريبا حل شد...تو قسمت تنظيمات تاريخ و ساعت قسمت zone time ساعت رو روي
3:30- بگذاريد...تقريبا 3 دقيقه اختلاف داره با زمان دقيق دريافت...
سلام قسمت پلاستیکی اطراف کلید ناواسلایدر شکسته ؟ظاهرا این قسمت شکننده چون گوشی دوستم هم همین طوری شکسته .من تو شهرستانم اینجا 25 تومن میگن ؟گرون نیست به نظر شما بگیرم؟
یک دنیا ممنوننقل قول:
ایول ممنوننقل قول:
میرم امتحان کنم
خبرشو میدم
من از قیمت خبری ندارمنقل قول:
ولی فکر کنم گرون میگه
يه ذره كه مشكوكه...ولي خوب چه ميشه كرد...كاش مونتاژ اين گوشي مثل سري N بودنقل قول:
دیشب گوشیم افتاد زمین و این قسمتی که میگین کامل شکست! حالا باید قابشو عوض کنم!:(
فرمت فيلم برداري گوشي چييه ؟
اگه 3gpهست مي شه تغييرش داد؟
راستي كسي بلغره ندونست كه انها فلش فيلم برداري دارن يا نه؟
فكر كنم رو قاب فابريكش باشهنقل قول:
فرمتش 3gp ...كاش mp4 بود...يا حداقل كيفيت صداش يكم بهتر بود...اين نوكيا هم نشد يه گوشيه بي نقص توليد كنهنقل قول:
فلش هم فكر نكنم روشن بمونه
تاريخش رو اگه خواصتي درست درست باشه بجاي -3.5اون رو +3.5 كن وساعت رو تنضيم كن اون وقت درست مي شه...
نقل قول:
دوست عزیز مشکل ساعت با این روش حل نشد:10:
سلام دوربین دوم چطور فعال میشه؟
فكر نمي كنم دوربين دوم جز در حالت ويدئو كال كه در ايران نداريم امكانشو فعّال بشه.
سلام،ببخشید میخواستم بدونم وقتی به شماره ای اس ام اس میدی شمارش تو صفحه ی Recently used میمونه،چجوری پاک کنم؟و دیگری اینکه راهی نیست که مستقیم پرو فایل رو بیاره؟مثل زدن دگمه خاموش روشن در گوشی های سیستم عامل دار.
Goshiye 5610 nokia Besiar tamiz 2mah kar karde va bi naghs baraye forosh harki mikhad tamas begire
0936 654 54 63 Omid
Goshiye 5610 nokia Besiar tamiz 2mah kar karde va bi naghs baraye forosh harki mikhad tamas begire
0936 654 54 63 Omid
Gheymat 230 toman ba 24 mah garanty
در مورد سوال اوّل بايد از توي منوي Log گزينه clear log list رو استفاده كني. و در مورد دوّم فقط ميدونم كه با نگه داشتن دكمه # به مدت چند ثانيه ميشه بين حالت جنرال و سايلنت سوئيچ كرد.نقل قول:
مال من كه درست شده .نقل قول:
سلام
نرم افزار موسيقيش دكمه قطع نداره؟ با كدوم قطع مي شه ؟ من فقط با دكمه وسط مي تونم pause كنم
سلام
دوستان من هم با ساعت دریافت Sms مشکل دارم
+3.5 و - 3.5 خود Gmt و ... رو تست کردم ولی هنوز ساعت درست رو نمیده
اگه منظورت قطع صدا يا Mute كردن هست با دكه # صدا قطع و وصل ميشه. اگه منظورت چيزه ديگس بگو تا بگم.نقل قول:
سلام
یه سوال در مورد 5610
میخاستم بدونم که آیا میشه سریال 5610 عوض کرد ؟
آيا براي اين گوشي برنامه اي كه بشه فلشش رو چراغ قوه كرد پيدا ميشه اگه هست لينكش بديد لطفا
ممنون ایتنم البته نمی دونستم جالب بودنقل قول:
منظورم این بود شما دارید موزیک گوش می دهید بعد که دیگه خسته می شید و نمی خواهید گوش بدهید کدوم دکمه را می زنید؟
خواهش مي كنم. براي اين كار هم كافيه دكمه قطع مكالمه (قرمز) رو چند ثانيه نگه داريد. موزيك پلير خاموش و موسيقي قطع ميشه. هر جايي توي منوها يا صفحه اصلي گوشي هم باشيد جواب ميده.نقل قول:
واسه گوشی های جاوا همچین برنامه ای ندیدم!نقل قول:
تو بخش درخواست برنامه های کاربردی درخواستت رو مطرح کن.
نقل قول:
منظور همین بود:31:
مرسی زیاد زیاد