دوستان اگر در مورد ورودبه دنیای خلبانی سوال خاصی دارند من در خدمتم.
Printable View
نقل قول:
لینک دانلود رو لطف میکنی ؟:20:
بابا ایول... پس خیلی باید جالب باشه. یه سوال : می شه قسمت مسافرین رو هم دید؟نقل قول:
دوستان، کسانی که واقعا مایل هستند، یک پرواز بسیار شبیه به پروازهای مسافربری خطوط هوایی را تجربه کنند بخوانند! من به تازگی FsPassengersX رو که روی FSX نصب میشه رو امتحان کردم، البته شاید شما قبل از من از این نرم افزار استفاده کرده باشید، اما منکه خیلی خوشم اومد. بوسیله این نرم افزار، پرواز شما همراه با مسافرین و کمک خلبان خواهد بود. علاوه بر این، مولفه های پروازی نظیر آسیب پذیری فلاپها و تکانهای هنگام فرود بسیار بسیار طبیعی تر شده. کلا این امکانات به FSX اضافه میشه، اگر این نرم افزار رو نصب کنید:
1. امکان پیاده و سوار کردن مسافرین
2. پخش صدای مهماندار، قبل از پرواز و پیش از فرود
3. امکان پخش موزیک و فیلم برای مسافرین، در حین پرواز
4. امکان سرو نوشیدنی، غذای گرم و سرد در حین پرواز
5. امکان درخواست فرود اضطراری
6. باخبر شدن از میزان رضایت مسافرین از پرواز یا میزان وحشت اونها در صورت وجود تکانها در هواپیما
7. شنیدن صدای مسافرین، مثلا هنگام لرزش هواپیما، مسافرین جیغ میزنند!
8. مدیریت مالی شرکت هوایی، با افزایش تعداد پروازها، رضایت مسافرین و خرید و فروش هواپیماها
و خلاصه تجربه خلبانی در یک خط هوایی واقعی!
دوست عزیز سلام. من اتفاقا خیلی علاقه دارم که خلبان بشم. آیا شما در مورد آموزش دوره های هوانوردی و خلبانی در ایران اطلاعی دارین؟نقل قول:
جدیدا متوجه شدم که استاد عربی ما آموزش خلبانی هم می بینه و الان داره مدرک IR رو می گیره. ایشون یک آموزشگاه رو به من پیشنهاد کرد. ولی چون فرصت کم بود اشاره ای به جزئیاتش در مورد نحوه پذیرش و مبالغ و مخارج مورد نیاز نکرد.
حالا اگر شما اطلاعاتتون در این زمینه کامل هست می تونید من رو راهنمایی کنید؟
متشکرم.
لطفاً يكي از دوستان حرفهاي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.
راستش من افزونه FsPassengers رو خریدم ولی چون امکان خریدنش تو ایران نیست، براتون این لینک رو پیدا کردم که Torrent هست و یا برنامه های مثل uTorrent میتونید به سرعت اونو دانلود کنید. دستور نصبش هم ظاهرا باهاش هست. به آدرس زیر برید
و روی "DOWNLOAD THIS TORRENT" کلیک کنید.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4820719/FSpassengers_X_TESTED_AND_WORKING__
نه نمیشه قسمت مسافرین رو دید، اما همونطور که گفتم واقعا احساس می کنید یک خلبان واقعی هستید!
سلام ، اگر میشود در مورد VOR و نحوه ی عملکرد و موارد استفاده آن توضیح دهید (شرح CDI ، To , From , course) . ضمنا آیا کورس را باید با باندی که می خواهیم بر روی آن بنشینیم تنظیم کنیم یا نه ؟نقل قول:
و اگر فلای سیمولیتور هم وارد هستید : اولین مرحله VOR را شرح دهید که چگونه باید آن را اجرا کرد.
نرم افزار جالبی هستش...
کسی اگه دانلود کرد میشه برای من هم پست کنه...
تو مقاله ی آموزشی صفحه ی اول یک پرواز ساده از ابتدا تا انتها با 747 توضیح داده شده.نقل قول:
لطفاً يكي از دوستان حرفهاي تمام قسمتها و جزئيات يك پرواز معمولي خود را به صورت كامل توضيح دهد.
قبل از هر چيز ميخواستم ازتون به خاطر تهيه اين مقاله تشكر كنم و اميدوارم در اسرع وقت كاملترش كنيد.نقل قول:
همان طور كه گفتم در اين مقاله تمام جزئيات گفته نشده و با عمل كردن به آن باز هم مشكلاتي به وجود ميآيد كه تا جايي كه من از صحبت دوستان فهميدم يكي از شايعترين اين مشكلات قرار گرفتن در راستاي باند به موازات آن است به گونهاي كه هواپيما در نهايت به جاي اينكه روي باند فرود بيايد در راستاي آن و از كنار آن عبور ميكند.
من خودم اين مشكل را با gps تا حدي حل كردم و وقتي نزديك فرودگاه ميشوم بر روي gps زوم ميكنم تا راستاي باند كاملاً مشخص بشه و به وسيله gps بر روي باند قرار ميگيرم كه البته اين روش هم با دقت كامل نيست.
در عين حال كه فرود معمولي با يك هواپيماي عادي براي ما سخت هست بعضي از دوستان فقط ميگن فرود بدون ديد رو بلدند و هيچ آموزشي نميدهند. يا خود شما ميگيد استفاده از gps در پرواز واقعي مرسوم نيست اما در مورد چگونگي فرود با سيستم ناوبري (اگه اشتباه نكنم) توضيح نميديد.
لطفاً هركي هرچي بلده رو كنه تا بقيه هم استفاده كنند.
براي تمرين فرود آمدن:
توي نسخه 2004 چطور ميشه وسط پرواز اون رو سيو كرد و بعداً از همانجا ادامه داد؟
يا چطور ميشه پرواز رو از آسمان و نزديكي فرودگاه مورد نظر براي فرود شروع كرد؟
دکمه ALT را بزنید و با انتخاب Save Flight پروازتان را وقتی نزدیک فرودگاه هستید ذخیره کنید تا بعدا مرتبا تمرین کنید.نقل قول:
هیچ فرودی 100% اتوماتیک نیست، لااقل در دنیای واقعی. شما حتی اگر از ILS برای فرود استفاده میکنید و autopilot با استفاده از approach هواپیما رو در تقریبا در راستای باند قرار میده، در final approach یا حتی زودتر، باید autopilot رو خاموش کنید و adjustment های هایی رو خودتون انجام بدید. اینجا قبلا هم نوشته بودم، در این موقع حالت ایده آل استفاده از موتور برای تغییر ارتفاع و rudder ها برای چپ و راست کردن هواپیما هست. استفاده از فرمان توصیه نمیشه، چون باعث unstable شدن هواپیما میشه و احتمالا به همین دلیل هم هست که برای شما سخته. فکر کنم منظور دوست شما از فرود بدون دید همین بوده.نقل قول:
نوع دوم Visial Landing هست که تماما manual هست. در این نوع فرود باید دقیقا دستورهای برج رو رعایت کرد و در اون صورت فقط تمرینهای زیاد هست که به شما کمک میکنه تا فرود خوبی داشته باشید. فاکتورهای دیگه هم موثر هستند، مثل سرعت مناسب، فلاپها، زوایه دماغه و ترمزهای اتوماتیک که همه در فرود امن و موفق موثر هستند.
سعی کنید فرود رو با هواپیماهای کوچک تمرین کنید تا کاملا یاد بگیرید. تمرین با هواپیماهای جت اصلا درست نیست.
ای وای.... این که سرویس پک 1 و 2 رو می خواد... الکی 86 مگابایتم هدر رفت... :دی
راستی سرعت و جهت باد رو در مورد فرود امن از قلم انداختید.نقل قول:
وع دوم Visial Landing هست که تماما manual هست. در این نوع فرود باید دقیقا دستورهای برج رو رعایت کرد و در اون صورت فقط تمرینهای زیاد هست که به شما کمک میکنه تا فرود خوبی داشته باشید. فاکتورهای دیگه هم موثر هستند، مثل سرعت مناسب، فلاپها، زوایه دماغه و ترمزهای اتوماتیک که همه در فرود امن و موفق موثر هستند.
راستی من در مورد جوی استیک سوال کردم گفتن عین همونی که خود فلایت سمیولیتور معرفی کرده 85 هزار تومنه با شوک... من یه خورده زورم میاد .....
ُُُُُِِِّّّّْيعني هنگام فرود در حالي كه در آسمان هستيم به جاي استفاده از فرمان از rudder ها استفاده كنيم؟ (آخه يه جا گفته بود rudder فقط براي اصلاح جهت دماغه در هنگام دور زدن با فرمان و حركت روي باند ميباشد.)نقل قول:
من فرود 100 درصد اتوماتيك نميخوام ولي خوب اين جوري هم خيلي سخته كه هم جهت رو بخواي تنظيم كنيم هم ارتفاع و هم سرعت.
در visual landing از اون بالا و از فاصلهي دور چطور تشخيص بديم كه دقيقاً روي باند هستيم يا نه؟ من از فاصلهي دور كه نميتونم درست تشخيص بدم وقتي هم كه نزديك باند ميشم ديگه خيلي ديره براي تغيير جهت دادن.
من هميشه با جت فرود ميام آخه هواپيماهاي كوچك ديگش امكاناتشون كمه. مثلاً حالت autopilot اونها خوب نيست و نميشه heading و ارتفاع و سرعت رو بهش بديم و خودش مثل بچه آدم در مسير درست قرار بگيره.
موقع final approach بله بهتره از rudder استفاده کنید. final approach زمانی هست که هواپیما به باند نزدیک هست و فقط adjustment نهایی رو با استفاده از rudder اونهم برای در راستا نگه داشتن هواپیما انجام میدن. اگر فرودهای واقعی رو هم دیده باشید (در youtube) میبینید که خلبان مرتبا با استفاده از پدالهای rudder هواپیما رو تنظیم میکنه. البته سخته، ولی با تمرین زیاد راحت میشه. اگر براتون خیلی مشکله، فعلا با همون فرمان منتها خیلی آرام به چپ و راست هواپیما رو کنترل کنید. بهترین حالتش هم این هست که Num Lock خاموش کنید، و سریعا دکمه 5 رو بزنید تا فرمان در حالت طبیعی قرار بگیره و بعد دوباره به چپ یا راست.نقل قول:
موقع visual landing هم برج تقریبا شما رو در جهت درست قرار میده و شما فرصت کافی برای تنظیم رو دارید. برای همین میگم که اول با هواپیماهای تک موتوره فرود رو تمرین کنید. با جت فرصت برای جبران اشتباه خیلی کم هست.
هواپیماهای کوچک هم امکان autopilot رو داره و شما میتونید هم ارتفاع رو نگه دارید و هم approach رو ست کنید، دقبقا مانند جت. به این صورت شما میتونید فرود رو بهتر و ساده تر یاد بگیرید. روی پنل رادیویی هواپیماهای تک موتوره هم دکمه alt برای ارتفاع هست هم heading و هم approach.
فعلاً يك جا نزديكي باند save كردم و دارم فرود آمدن رو تمرين ميكنم. نسبت به اول خيلي بهتر شدم.نقل قول:
در مورد نحوه فعال كردن ILS و قرار دادن در حالت approach ميشه كامل توضيح بديد.
برای فرود ILS کلا برای هر هواپیمایی، در قسمت، NAV1 یا NAV2 در پنل رادیویی (Radio Panel) باید فرکانس ILS مربوط به اون باند (دقت کنبد که باند و نه فرودگاه) رو ست کنید و روی دکمه NAV1 و NAV2 رو فعال کنید و دکمه app یا همون approach v رو بزنید. من معمولا هردو رو ست می کنم و یکی رو فعال میکنم برای backup. وقتی که در ارتفاع معمولا 2500 پا از سطح باند که معمولا elevation نامیده میشه و نزدیک باند قرار بگیرید شروع به بوق زدن در جت میکنه یا در هواپیماهای کوچیک اتوماتیک autopilot کنترل هواپیما رو میگیره و هواپیما رو در راستای باند قرار میده و ارتفاع رو کم میکنه، که در زمان final approach باید اونرو خاموش کنید و خودتون فرود بیایید.نقل قول:
ارتفاع فرودگاه از سطح دریا یا همون elevation و فرکانس هر باند رو از نقشه پیدا کنید. در منوی بالا که با زدن ALT پیدا میشه، Map انتخاب کنید و روی فرودگاه و بعد باند مورد نظر کلیک کنید تا این اطلاعات رو بدست بیارید.
در پروازهاي واقعي در حالت عادي از همين روش براي فرود استفاده ميشه؟نقل قول:
معمولا بله. مگر فرودگاههای کوچک که سیستم ILS ندارند که visual landing رو انجام میدن.
نقل قول:
دكمه app رو كي روشن كنم؟
من همون اول كه ميخواستم از روي باند بلند بشم روشن كردم ولي در اين حالت ديگه نميشد از امكانات autopilot استفاده كرد و بر اساس دستورات برج مراقبت ارتفاع و heading رو تنظيم كنيم. يعني با روشن كردن app دكمههاي heading و ارتفاع خود به خود خاموش ميشد.
آقا مرسي من دنباله اين كركش مي گشتم
دکمه app برای فرود است نه پرواز و در طول پرواز باید خاموش باشد. زمانیکه به نزدیکی فرودگاه مقصد رسیدید و پیغام Entry pattern رو که در واقع به منزله ورود به دالان فرود هست رو دریافت کردید باید فرکانسها رو set کنید و app رو روشن کنید. زمانیکه برج دستور کاهش ارتفاع رو با پیغام "...until establish on localizer" داد هرلحظه امکان فعال شدن approach هست که کنترل هواپیما رو در اختیار بگیره.نقل قول:
نقل قول:
با سلام ببخشید که دیر شد.
vor یک دستگاه کمک ناوبری برای اطلاع از موقعیت و مسیر یابی در هواپیما استفاده می شود.
برای استفاده از این دستگاه باید اول فرکانس انرا در دستگاه داخل هواپیما ببندی که در fs آنرا روی پنل به حالت یک دکل می بینی.
vor فاصله و جهت به ما می دهد که به این جهت رادیال میگوییم و برعکس سمت هواپیما هر رادیال یکی بیشتر نیست. مثلا هزاران سمت 100 درجه داریم اما یک رادیال 100 درجه از یک ایستگاه بیشتر نداریم.
بعد از بستن فرکانس باید بتوانی از اطلاعات ان استفاده کنی.
برای این کار باید نشاندهنده را خوب بشناسی.
to from نشاندهنده این است که شما به سمت ایستگاه می روی یا از آن داری دور میشوی.
چیزی که نوک عقربه به ما نشان می دهد course وچیزی که دم عقربه نشان می دهد همان رادیال است.
از این دستگاه فقط برای نشستن استفاده نمی شود که بگویم چه چیزی را باید ببندی اما برای نشستن باید جهت باندی که می خواهی بنشینی را ببندی.
سلام به همه ي خلبانان آينده :
خلاصه بگم من خيلي وقته که با اين نرم افزار شبيه ساز کار ميکنم نه بازي .(از اولين ورژن 98).
خوشحال ميشم منم به جمع دوستانه شما وارد بشم
هر کمکي از دستم بر بياد ميکنم.:20:
آره . نمی شه گفت بازی ! خلبان ها برای گرفتن گواهینامه خلبانی این شبیه ساز رو امتحان میدن ! البته توی فضای واقعی مثل هواپیما ولی با تصاویر مجازی !
دوستان منم سالهاست واقعا دارم از این امکانات البته از نوع واقعی شون استفاده می کنم.
در ایران یا خارج از کشور؟ و در آموزشگاه یا دانشگاه؟
ممنون.
ایران و به صورت یک شغل
سلام muhakh عزیز
شما که الان خلبان هستید میشه از روش ورودتون به این رشته و چیزهای مورد نیاز آن را توضیح دهید.
و این که وضعیتتون (حقوق) خوب هست در ایران یا در خارج بهتر خواهد بود .
یک سوال دیگه این که : ارتش بهتره یا شرکت های هواپیمایی؟
میگم میشه برای یه بازی دو تا تاپیک زد ؟ آخه من یه سرچ کردم تاپیکش بود :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152909&highlight=Microsoft+Flight+Simulator
خیلی خوبه. من هم قصد دارم وارد این عرصه بشم. ولی به گفته یکی از دوستان که الان داره مدرک IR رو می گیره باید خیلی فکر کنم و بعد وارد بشم. چونکه وقتی وارد شدی باید تا آخرش بری...
حالا سوال : برای گرفتن گواهی نامه Grand چقدر باید هزینه کرد و گرفتنش چقدر طول می کشه.
دوم اینکه می شه یه آموزشگاه خوب معرفی کنید؟
سوم اینکه الآن شما در چه سطحی هستید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید).
چهارم این که ارزشش رو داره که پا به این عرصه بگذارم؟ آخه من خیلی علاقه دارم...
ممونم...
بله قبلا هم تذکر دادید.نقل قول:
میگم میشه برای یه بازی دو تا تاپیک زد ؟ آخه من یه سرچ کردم تاپیکش بود :
ولی به هر حال اینجا داره بحث میشه. از تاپیکم دفاع نمیکنم ولی چه فرقی میکنه.
البته که وقتی من این تایپکو زدم هرچی گشتم تاپیک دیگه ای نبود. شاید من پیدا نکرده بودم و شاید رفته بوده به صفحه های 10-11 انجمن.
امروز نسخه فارسي flight simulatorX رو ديدم کسي ازش چيزي ميدونه؟
بازی Flight Simulator X-Acceleration ارزش خرید داره؟ بازیش چه قدر سخته؟
نقل قول:
سلام.
اومدن تو این رشته کار سختی نیست فقط باید از لحاظ پزشکی بدون مشکل باشی و اینکه شانس داشته باشی. (و یه خورده پارتی تو ایران)
حقوق کاملا به ساعت پروازی و مدرک شما ربط داره و البت شغلتون در هواپیما.
از لحاظ حقوقی مسلما بیرون بهتر لز ارتش هست اما لذت پرواز شکاری با هواپیمای مسافربری قابل مقایسه نیست.
اینو تو بازی های دیگه مثل usaf میتونید تجربه کنید من که از شغلم لذت میبرم .
من از لحاظ پزشکی مشکلی ندارم ولی از لحاظ پارتی؟؟؟؟؟!!!!! شما از پارتی گفتید ، منظورتون پارتی برای ورود به ارتش هست یا برای ورود به شرکت های خصوصی هم پارتی می خواهد .نقل قول:
آیا شما در ارتش هستید یا هواپیمایی ملی ایران و یا .....
یه نفر به من گفت می تونم معرفیت کنم جایی که خودم هستم. ولی دو دلم که برم یا نه. آخه یه کاریه که اگه وارش شدی باید تا آخرش بری. یه ذره هم این طور که شنیدم هزینه های پروازش سنگینه.
از لحاظ سلامت بدن: دندونام سالمن و پرکرده و کشیده ندارم. بچگی یک بار عصب کشی کردم. عمل جراحی هم نداشتم. فقط لوزه های متورم دارم...
رام میدن؟ :دی
سوال: مدرک Grand شامل چه مدارکی می شه؟ یعنی شامل مدرک PPL و CPL میشه؟ یا نه جداگانه است؟ و وقتی که این مدرک رو گرفتیم با چه هواپیماهایی مجوز پرواز داریم؟
و اینکه راسته که اگر خلبانی برای مدتی پرواز نکنه مدرکش باطل میشه؟
ممنون...
این کالج در سال 1989 در دبی تاسیس گردیده و مطابق استانداردهای جهانی و مورد تائید ICAO میباشد و مابین DHL & Fedex در فرودگاه شماره 2 بین المللی دبی واقع شده است.
رشته ها:
دوره PPL :
شامل دوره های تئوری و 40 ساعت پرواز و 4 ساعت کار با ابزار آلات دقیق و 3 ساعت پرواز شبانه و 10 ساعت پرواز در طول کشور
دوره IR :
شامل 35 ساعت پرواز با هواپیما و 31 ساعت دروس عملی و زمینی و اندازه گیری و تخمین و طریق ستفاده از ابزار آلات دقیق
دوره خلبانی تجاری CPL :
این دوره شامل دوره پروازی با هواپیماهای تک موتوره و تجاری میباشد و شامل 95 ساعت پرواز دونفره و 100 ساعت پرواز بهمراه کسانی که در حال فراگیری هستند و 35 ساعت دروس عملی و زمینی.
دوره پروازهای آزمایشی :
تحت نظارت افراد با تجربه ساعتی 500 درهم .
شهریه ها:
هزینه هر ساعت پرواز برای دروس خلبانی بستگی به نوع هواپیما:
دوره PA28-181(IR) = 600 درهم
PA28-161 = 550 درهم
PA28-140 = 450 درهم
هزینه اضافی هر ساعت پرواز شبانه = 100 درهم
40 ساعت پرواز با هواپیمای PA28-140 = 18000 درهم
هزینه عضویت= 500 درهم
کتابها و وسایل جهت یابی = 650 درهم
هزینه معاینات پزشکی = 1200 درهم
آزمون /تست پرواز = 1000 درهم
گواهینامه خلبانی شخصی = 1560 درهم
==========جمع کل دوره ، درهم امارات PPL = 22910
هزینه 50 ساعت پرواز با هواپیمای PA28-181(IR) = 21000 درهم
هزینه ابزارها = 4500 درهم
آزمون پرواز = 800 درهم
تسهیلات و پرواز = 100 درهم
==========جمع کل دوره ، درهم امارات IR = 22350
مدت دوره 10-8 ماه و پرواز برای حداقل 195 ساعت پرواز و اخذ گواهینامه خلبانی و IR
==========جمع کل دوره ، درهم امارات CPL = 100/000
شایان به ذکر است که کل دوره ی خلبانی در کشور امارات حدود ۱ سال و نیم طول می کشد
گفتم شايد بدرد بخوره.
منبع:کد:http://flightschool.blogfa.com
نقل قول:
دوست عزیز من منظورت از گرفتن گواهینامه grand رو نمی فهمم ما کتابی با عنوان annex داریم که در آن تمام گواهی نامه ها رو شرح داده البته این نشریه 18 جلده اما جلد 1 کاملا مربوط به این موضوعات هست در مورد قیمت تو پست های قبلی دوستان بود.
در مورد امزشگاه هم از ما بگذرید.
من الان دارم برای cpl تلاش می کنم.
ارزشها برای هر کسی جوری تعریف می شه.