برا پاک کردنش باید سی دی خودش رو بذاری بعد این دفعه آنستال کنی من تا حالا خیلی این کار رو کردم و مشکلی نبوده!
Printable View
برا پاک کردنش باید سی دی خودش رو بذاری بعد این دفعه آنستال کنی من تا حالا خیلی این کار رو کردم و مشکلی نبوده!
سوال خود رو تو تايپيک مربوطه مطرح فرمائيد:قبل از زدن تايپيک سرچ کنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2962460#post2962460
متاسفانه براي نسخه 6 برنامه هيچ راه حلي هنوز نيومده .... من چند روزي درگيرش هستمنقل قول:
بله مي دونم بايد Disable شه ولي برنامه نيست !نقل قول:
آيكن برنامه مخفي شده و هيچ راهي هنوز پيدا نكردم :41:
برنامه رو هم نميشه نصب كرد چون ايراد مي گيره كه در حال اجراست :41::41:
بله درست مي فرماييد ولي وقتي بخوام Install كنم يا Uni ميگه برنامه در حال اجراستنقل قول:
آيكون مخفي شده و از Task Manager هم نتونستم پيداش كنم .... آخه مگه ميشه :41::41::41:
ctrl+alt+shift+f6را بگیرید بعد یک پنجره باز میشه پسورد را بهش بدیدنقل قول:
بعد گزینه دوم یعنی boot thrawed on next را بزنید بعد اوکی کنید و ریستارت کنید سیستم امد بالا غیر فعال میشه وبعد از ریستارت بعدی فعال میشه
سلام
من نسخه 6 رو نصب كردم (MRT) اما حالا نميدونم براي تنظيمات كجا برم، پوست منو كنده، هر چي از رو دسكتاپ DEL ميكنم بعد از ريستارت دوباره هستن، از كجا بايد تنظيمات رو عوض كنم، تو Program file كه هيچ اثرى ازش نيست، همينطور تو منوي استارت، يه علامت هم كنار ساعت هست كه هيچ جوري راه نميده
راستى موقع نصب براش پسورد نذاشتم، يعنى اصلا سؤال نكــــــــرد
دوست عزیز اگه شما توضیحات صفحه اول را خوانده باشید مشخص هست شما اول deep freez admin را میگیرید و نصب می کنید بعد که نصب کردید با وسیله همون برنامه تنظیمات را انجام میدید و فایلی که باید روی سیستم نصب کنید ساخته میشه وانو نصب می کنید احتمالا شما تنظیمات را درست انجام ندادید یک بار دیگه صفحات اول را بخوانید...نقل قول:
لینک آموزش:
کد:
Download:
http://www.upload.perspolisnews.net/856Farsi_Help_Deep_freeze_6.rar Size:1.2 Mb
توضیحات مرتبط با راهنما(حتما بخوانید):
Thaw Space در نرم افزار Deep Freez
مختصر توضيحي در مورد Thaw Space يا فضاي گرم در متن آموزشي داده شد اما به نظرم آمد توضيح داده شده داراي نقص مي باشد بنابراين خواستم در اين قسمت توضيح در مورد اين موضوع را كامل نمايم. (این قسمت در داخل فایل PDF) وجود ندارد.)
خاصيتهای Thaw Space:
ذخیره اطلاعات در هنگامی که کل سیستم در حالت فریز قرار دارد
Thaw Space همان طور كه از نام آن پيداست يعني فضاي گرم، اما در اين نرم افزار كار خاصي انجام مي دهد. و كارش اين است كه هنگامي كه شما تمام درايوها را براي اينكه اطلاعات آنها پاك نشود فريز كرده ايد با ايجاد اين فضا به صورت يك پارتيشن مجزا مي توانيد اطلاعات خود را بدون نياز به غير فعال كردن Deep Freez از فريز شدن محافظت نماييد. و اين زماني به كار مي آيد كه شما مي خواهيد يك فايل متني، بازي و يا تغييراتي دائمي را در اين پارتيشن ذخيره كرده و يا داشته باشيد و دوست نداريد اين تغييرات با يك ريست از بين برود و به حالت اول باز گردد. يعني نمي خواهيد براي اينكه يك فايلي را در داخل سيستم ذخيره كنيد، يك بار نرم افزار را غير فعال كرده، ريست كنيد و دوباره با صرف زمان كم يا زياد به ذخيره فايل بپردازيد. اين خاصيت كار شما را راحت مي نمايد و شما با ايجاد يك فضاي گرم در بين مجموعه اي از درايو هاي فريز شده مي توانيد فايل هاي خود را در آن ذخيره كنيد تا با ريست از بين نروند.
جلوگيري از انتشار ويروس
به اين صورت كه اگر ويروسي وارد سيستم شما شود فقط در داخل همين درايو اجازه اقامت دارد. چون وقتي وارد درايوهاي ديگر شود با يك ريست از بين مي رود. با اين حال شما با خيال راحت مي توانيد فايلهاي ويروسي خود را به راحتي در درون آن كپي كرده و ويروس يابي نماييد بدون اينكه ويروس منتشر شود. البته اين موقعي ميسر است كه شما تمام درايوها را فريز كرده باشيد. و ويروس جايگاهي درسيستم شما نداشته باشد.
البته اين پارتيشن مجازي از فضاي درايوهايي استفاده مي كند كه ممكن است فريز شده باشند. اما اين حالت هيچ تاثيري در ذخيره سازي اطلاعات در درون اين درايو ندارد و همچنان پس از ريست شدن اين درايو اطلاعات موجود در خود را حفظ خواهد كرد تا زماني كه آنها را پاك نماييم. اين درايو هيچ موقع قابل فريز شدن نيست. و فقط براي فايل هاي ذخيره اي بازي ها، نرم افزارهاي ويرايشي يا گرافيكي و ... كپي و دانلود نرم افزارهاي مشكوك به ويروس يا حتي بدون ويروس در آن قابل استفاده مي باشد. براي نصب يك نرم افزار حتما بايد درايو سيستم عامل و درايو C از حالت فريز درآمده باشد.
روش كار با Thaw Space:
ـ ابتدا قسمت Create را در حالت فعال قرار مي دهيمـ سپس در قسمت Thaw Space Drive درايوي را كه مي خواهيم از فضاي آن براي ساختن درايو مجازي استفاده نماييم انتخاب مي نماييم. البته غير از درايو C كه حتي در اين قسمت نيز غير فعال است.
ـ بعد از مرحله بالا در قسمت Size اندازه درايو مجازي را تعيين مي كنيم. البته اين را يادآور مي شوم كه فضايي را كه انتخاب مي كنيم از يك سوم فضاي آزاد درايو انتخاب شده نبايد بيشتر باشد. مثلا براي فضاي خالي 7 Gig نبايد از حدود 2 گيگابايت تجاوز نمايد. حداكثر فضا براي درايو NTFS يك ترابايت و براي Fat 32 چهار گيگ مي باشد.
ـ قسمت بعدي انتخاب فرمت درايو مورد نظر مي باشد كه بايد با فرمت درايوي كه از فضاي آن براي ساخت درايو مجازي استفاده مي كنيم يكي باشد. مثلا ما درايو D را براي اين كار انتخاب كرده ايم اگر درايو ما NTFS بود بايد همين گزينه را در نرم افزار علامت بزنيم و اگر Fat32 بود همين گزينه را در نرم افزار علامت بزنيم.
ـ در پايان يكي از امكانات خوب اين نرم افزار كه فقط در ويندوز هاي معرفي شده در اين قسمت قابل اجرا مي باشد آن نگهداري از اين درايو در هنگامي است كه نرم افزار فريز كننده را غير فعال يا حتي پاك مي كنيم. با انتخاب گزينه Retain Existing Thawspace اين حالت براي ويندوز هاي Xp,Vista,2000 فعال مي شود.
والسلام
موفق و موید باشید.
اگر پیرامون این مسائل سئوال یا مشکلی دارید در ادامه همین تای÷یک مطرح کنید تا جواب بدهم. در ضمن تمامی موارد آموزش داده شده را خودم با ترجمه Help انگلیسی نرم افزار و با کلی امتحان و آزمایش و دردسر خدمت شما ارائه کردم و تمامی موارد را به صورت کامل تجربه کرده و سپس آن را به صورت یک فایل آموزشی در آورده ام تا در اختیار تمام کسانی که از اجرای این نرم افزار بیم دارند و می ترسند اطلاعاتشان از بین برود قرار دهم. و با اطمینان کامل می گویم اگر کسی در این مورد مشکلی پیدا کرد برای من در همین تایپیک بنویسد تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهم.
توجه:
در ضمن از نصب این نرم افزار به هیچ وجه نترسید و سعی کنید مراحل نصب و راه اندازی را به دقت بخوانید و پس از نصب اگر مشکلی پیش آمد به هیچ وجه در صدد حذف نرم افزار به روشهای غیر معقول نباشید، وگرنه ممکن است اطلاعات با ارزش خود را از دست بدهید. فقط سئوال کنید در حد توانم پاسخ خواهم داد.
متشکرم
فكر كنم با نصب يه ويندوز جديد مشكل حل بشه
من admin نديدم !!نقل قول:
اونى كه من نصب كردم از شركت MRT بود كه پسوردش رو هم همون MRT گذاشته بودن
حالا اين Deep Freez admin رو از كجا بگيرم ؟
اقا من هم نسخه ساده Mrt رو دارم.میگم اگر نصب کنیم دیگه اصلن ویروسی نمیشه یا اگرم بشه با ریست پاک میشه مثلا اگر ویروس اتورانی و ...بگیره با ریست حل میشه؟
نمي دونم چند بار اين را پرسيده اند ولي من حوصله ندارم كه 22 صفحه را بخوانم.
وقتي شما در برنامه deep freeze يه پروژه را مي سازيد و export مي كنيد يك فايل exe به شما تحويل ميده كه شما براي freeze شدن كامپيوتر بايد اون را نصب كنيد.
آيا راهي هست كه بعد از نصب اين فايل، آن را Uninstall كنيم؟
كسي نيست جواب بده؟
جدا كسي نيست؟
سلام:
كامپيوتر مدرسه ما deep freeze داره برا همين من هركار ميكنم دفعه بعد كه كامپيوتر رو روشن ميكنم همه كارام پاك ميشه و رمزم داره حالا راهي هست كه بتونم بدون خراب كردن برنامه اونو غير فعال كنم و تغيرات رو بدم و دوباره اونو فعال كنم.
ممنون
َما اگر دكمه هاي زير را با هم بزني، پنجره اي باز ميشه و از شما پسورد مي خواهد. اگر پسورد را داشته باشيد و در پنجره ي باز شده بزنيد يك پنجره ي ديگه باز ميشه و شما با انتخاب گزينه ي سوم مي توني اون را غير فعال كني.
البته بايد يك بار Restart كني تا غير فعال بشه.
بعد از اتمام كار بايد دوباره از همين روش اون پنجره را باز كني و گزينه ي اول را انتخاب كني و Restart كني
کد:Alt+Shift+Ctrl+F6
مثل اينكه كسي نيست جواب ما را بده ولي من خودم جواب را پيدا كردم.نقل قول:
شما بايد اول برنامه را غيرفعال كني و دوباره فايلي را كه به عنوان خروجي از برنامه Deep Freeze گرفته ايد اجرا كنيد...
سلام دوستان
من deep freeze رو تو تک تک سیستم های کافی نت نصب کردم و موفقیت آمیز هم بود
اما حالا می خوام از طریق سرور کامپیوترها رو کنترل (خاموش و روشن) کنم، میدونم که باید از طریق console اینکار رو انجام بدم اما نمیدونم چه جوری کامپیوترها رو بهش بشناسونم چون هیچ کدوم از کامپیوترها تو console دیده نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام:نقل قول:
خوب من خودمم اينو ميدونم اما مشكل اينجاست كه رمز رو ندارم و دور از چشم معلمم ميخوام اين كارو بكنم. حالا راهي هست كا بشه بدون رمز اونو غير فعال كرد؟
ممنون
من هم پسورد رو فراموش کردم
این سایته گفته چکار کنی من انجام دادم نشد کمک کنیدکد:http://www.faronics.com/faq/#9
ورزن من 30 6 کمک کنید کسی بلده ایا ویندوز رو فرمت کنم درست میشه؟
بچه ها يكي به داد من برسه :41::41::41:
خبر مرگش نصب شد حالا فعال شده امااين ايكن پاندا نيست چه جوري غير فعالش كنم :9::41::41:
سلام
من يه هارد 80 گيگ دارم كه اونو به چهار پارتيشن تقسيم كردم .پارتيشن اول ويندوز 98و پارتيشن دوم هم ويندوز xp زدم .وتازگي يه هارد 500 گيگ خريدم كه اونو هم به چهار پارتيشن تقسيم كردم .من قبل ازخريد هارد 500 گيگ درايو c و dروتوسط ديپ فريز،فريز ميكردم .حالا با اضافه كردن هارد جديد بازهم فقط همون درايوهاروفريزكردم اما پس از پر كردن 80گيگ يكي از پارتيشن هاي هاردجديد با يك ريستارت متوجه شدم تمام وقتي كه صرف پر كردن اون پارتيشن صرف كردم بيهوده بوده واون پارتيشن هم فريز شده.
من ديپ فريز رو پاك كردم ودوباره با دقت نصب كردم كه فقط درايو c و d فريز بشن اما بازم همون پارتيشن هم فريز ميشه بدون اينكه تيك اون پارتيشن رو گذاشته باشم چرا؟
ترتيب پارتيشن هاي من اينجوري هستن:
هارد 80 گيگ ،هارد اول:
C
D
E
F
وهارد دوم 500گيگ:
G
H
I
P
پارتيشن دوم هارد دوم يعني H اينطوري ميشه .لطفا بگين چيكار كنم؟
با تشكر از دوستان گرامي من اين نرم افزار رو نصب كردم و كاملا راضي هستم اما الان مي خوام روي مركز كامپيوتر دانشكده نصب كنم وقتي نصب مي كنم ديگه نميشه به اينترنت متصل شد لطفا اگه ميشع تنظيماتشو بگيد بايد چيكار كنم؟
سلام داداش.من می خوام پسوورد دیپ فریزی که روی کامپیوتر های سایت دانشگاهمون نصبه رو
به دست بیارم.لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
کسی کرکی برای DeepFreez Standard 6.30.021.1829 سراغ نداره؟؟؟ اورژانسیه
من ورژن 6.00.220.1523 نرم افزار رو نصب کردم
و برنامه full workstaion رو با هاش ساختم و ویندوز رو فریز کردم
حالا می خوام یک سری تغییرات دیگه انجام بدم
چطوری می تونم نرم افزار رو غیر فعال کنم و پس از انجام تنظیمات دوباره فعالش کنم
اقا من نصب کردم روی سیستمم حالا میخوام انیستال کنم چطوری باید این کار رو بکنم؟
واینکه اگه بخوام یه سری تغییرات انجام بدن تا اونا رو به حالت قبل بر نگردونه چه باید کرد؟
سلام دوستان یکی به داد من برسه من برنامه فریز رو رو کامپیوترم نصب کردم موقع پاک کردن نمی دونستم چه طوری هست از ریموو پرو گرم پاک نشد برنامه پرفکت آنیستال را نصب کردم و پاک شده حالا بعد از مدتها که پاک شده و اذیت نمی کرد دوباره فعال شده با این تفاوت که دفعه قبل و فقط یک درایو را فریز می کرد الان کل درایو ها رو من چی کار کنم کامل پاک شه . کنترل +الت و شیفت و دل رو می گیرم کارم نمی کنه .چه طوری پاکش کنم که دیگه کل درایور ها را قفل نکنه مرسی
سلام.نقل قول:
Ctrl+Alt+Shift+F6 رو بزنید.
در تب Boot Control حالت رو روی Boot Thawed قرار بدید. Restart کنید. حالا سیستم بدون Freeze راه اندازی میشه. Setup ای رو که باهاش DeepFreeze رو نصب کردید دوباره اجرا کنید تا Uninstall بشه.
موفق باشید.
مرسی دوست عزیز
این روش را خودم هم بلد بودم مشکل اینجاست که Ctrl+Alt+Shift+F6 می زنم هیچی بالا نمی آید.
سلام به همگی.من میتونم این برنامه رو توی گیم نت نصب کنم طوری که توی برنامه گیم پورت مشکلی به وجود نیاره و بتونم مثل قبل از طریق سرور بقیه سیستمارو کنترل کنم؟و در ضمن اگه کسی بخواد یه بازی رو save کنه که دایرکتوری اون توی یه درایو freeze شده قرار داره ایا راهی وجود داره که بشه برنامه رو غیر فعال کنیم وقتی سیستم در حالت lock گیم پورت قرار داره؟و سوال دیگه اینکه وقتی برنامرو غیر فعال میکنیم و تغییراتی به سیستم میدیم بعد از فعال کردن برنامه اون تغییرات از بین میره؟
ممنون میشم جواب بدین....
سلام
من یک مشکل بزرگ دارم. deep freeze را نصب کردم و خیلی خوب جواب میداد.
برای نصب IE8 اون را از حالت فریز در آوردم و برنامه را نصب کردم. برای امتحان چندتا سایت چک کردم که فکر کنم ویروسی بود (در حالت غیر فریز). کاسپر شروع به فعالیت کرد و ویروس را از بین برد و بعد از اینکه من deep freeze را فعال کردم ، در بار بعد آیکون خرس کنار ساعت نمیاد و با دکمه های Alt+Shift+Ctrl+F6 هم فعال نمیشه. در حالی که برنامه فعاله و نمیتونم برنامه دیکری هم نصب کنم.
لطفا بگید چطور میتونم دوباره آیکون مدیریت برنامه را بیارم؟
ممنون
سلام دوستان...
آقا من این نرم افزار رو نصب کردم.
حالا دیگه ویندوزم بالا نمیاد...!
یعنی صفحه بوت ویندوز میاد و دوباره سیستم ریستارت میشه!
لطفاً راهنمایی کنید...
نمی تونم از سیستمم استفاده کنم...
لطفاً راهنمایی کنید...
ممنون...
کمک فوری
نرم افزار بدست آوردن پسورد deep freeze
برای کارگاه هنرستان میخواهم
ممنون میشوم اساتید عنایتی کنند
خواهشا هر چه سریعتر راهنمایی فرمایید
سلام
من Deep freeze v6.3 رو سيستمهاي كافي نت نصب كردم ولي يه مشكلي ايجاد ميكنه اونم اينه كه ديگه هيچكدوم از سيستمها فلش ديسك نمي شناسن!
يعني ميشناسن و Device manager نشون داده ميشن ولي هيچ درايوي تو Mycomputer اضافه نميشه!
ممنون ميشم كمك كنيد!
مرسي
سلام
من نسخه انترپرايز رو نصب كردم اومدم و بهش پس دادم بعد اومدم نسخه هاي سيستمهاي ورك استيشن رو درست كردم بعد از اينكه نصب كردم رو وورك استيشنها ولي هرچي شيفت رو مي گيرم و روش كليك ميكنم بعد از اينكه مياد هرچي پسوردي كه رو سيستم ادمين ميزنم اجرا نميشه بعد از اينكه سه بار همون پس سيستم ادمين رو ميزنم بازم جواب نمي ده و قطع ميشه
البته بگم تو سيستم ادمين من توقسمت token هيچ چيزي وارد نكردم
لطفا" راهنمايي كنيد
باي
سلام دوستان
من این برنامه رو دانلود کردم
نصب کردم
ولی انگار نه انگار
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم قبلم در این مورد بحث شده لینکش رو قرار بدید
هم برای سیستم توی خونم می خوام که یه دونس و هم برای مغازه (کافی نت) یه سرور و 6 کلاینت
سلام من یه کم php بلدم ولی نه در حدی که بتونم سایت طراحی کنم می خوام برنامه نویسی به این زبان رو کامل یاد بگیرم کمکم می کنید؟