سلام . .
كار شما هم خوب و حرفه ايست . .
دوستان اگه كارهاتون رو نشون ميديد . . آموزش اون رو هم بصورت خيلي ساده بگيد . . تا ما هم ياد بگيريم . .
ممنون
Printable View
سلام . .
كار شما هم خوب و حرفه ايست . .
دوستان اگه كارهاتون رو نشون ميديد . . آموزش اون رو هم بصورت خيلي ساده بگيد . . تا ما هم ياد بگيريم . .
ممنون
عالي....بسيار خوش ذوق ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط one_alone
آره هركسي مي تونه لطفا اين كار بكنه..نقل قول:
با سلام
از همگي تشكر مي كنم و مخصوصا آقا حميد حقا حرفه اي لطفا اگه ممكنه آموزش كارهاتونو هم بذارين
سلام . .
وحید جان میشه بگی . . شما این کار ها رو که درست میکنید . . عکس هاشو از کجا گیر میارید . . مثلا همین پرتقال . .با این کیفیت عالی . .
موفق باشی
ببخشيد ..................................ميشه آموزش اون عكس دايناسور رو بذارين .........................لطفا .........اگه ميشه .....................ترو خدا ........................
اگه میشه چند تا سایت معرفی کنید که عکسهای با کیفیت و سایز بزرگ داشته باشه .
سلام دوستان
من زياد از فتوشاپ نمي دونم فقط ميخوام بفهمم كه چجوري ميشه پيكسل هاي يك عكس رو كم و زياد كرد.
متشكرم
سلام !كارتون عاليه .............فقط اگه ميشه آموزش اون دايناسور رو هم بذاريد ...................با تشكر
ببخشيد اگه ميشه اون ----- هافتون رو يه جوري بذاريد كه بشه راحت دانلودش كرد .................................................. .................چون من اصلا نميتونم اونو دانلودش كنم............................................ .............و نياز اساسي هم به اين ----- دارم اگه ميشه اونو بذاريد
نقل قول:
نوشته شده توسط saye
خیلی جالب شده اگه بازم طرحی زدی لطف کن بذار همینجا بقیه هم استفاده کنن
موفق باشی
خيلي عالي شده!خيلي.......
سلام دوستان من دوباره اومدم ببخشيد كمتر طرح ميگذارم وحيد جان از من خواسته بودي كه بازم طرح بگذارم من چند وقت خيلي مشغول بودم حالا جبران ميكنم
اول چند تا طرح cd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام محصولات تست قرمز از وب سايت گرفته تا خود پكيج و تبليغات و كتابهاشون و سي دي كار ما و بيشترشون طرح هاي من بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اوراق اداري و cd مالتي مديا شركته.
اين فقط با filter طراحي شده
نقل قول:
نوشته شده توسط pixeldesign
وحید جان خیلی قشنگ شده شعر هم زیباس
رنگ امیزی خیلی زیباس سایه رو قشنگ در اوردی اگه یکم بیشتر رو ادمه کار کنی قشنگتر میشد مثلا نور از وسط پاهاش خودشو نشون بده
منم به سرم زد یه طرح پستال بزنم اگه حالش باشه حتما میزنم
مرسی موفق باشی
علیرد جان طرحهای شما هم قشنگ شده پس تا الان کجا بودی مرسی
همگی خسته نباشید :happy:
استفاده داریم تا استفادهنقل قول:
خیلی جالب شده اگه بازم طرحی زدی لطف کن بذار همینجا بقیه هم استفاده کنن
فقط مراقب باشید از نوع خوبش باشه نه ....
موفق باشید ....
مهسافت عزيز ممنونم از تعريفت سعي ميكنم از اين به بعد بيشتر بيام اينجا.
فقط از شما و همه ميخواهم كه حتما در مورد طرحها انتقاد و نظرشونو بگن اخه من اينجا طرح ميگذارم كه پيشرفت كنم تو اين كار كه بهش علاقه مندم آخه كار اصلي من چيز ديگريست فقط از روي علاقه تو شركتمون يه هفت هشت ساليه گهگداري طرح ميزنم .دستي يا با فتو شاپ و بيشتر با كورل.
salam aga vahid sheret khoub bood har chand inja jash nist vali bayad begam ke shere no choon az vaz sher tabaeyat nemikone shayad sorodanesh rahat tar bashe vali on ahangy ke dare baes mishe ke sher talagy she vaela mishe hamoon maten mamoly age say koni ye kam behesh ahang bedi khoub mishe merC
سلام خدمت یکایک شما دوستان گرامی
من واهه هستم عضو جدید سایت
کارهای شما دوستان عزیز را دیدم بسیار کارهای زیبایی هستند.
با اجازه شما دوستان یک نمونه از کارم را برای شما عزیزان میفرستم
خوشحال میشم نظر شما دوستان را در مورد کارم جویا بشم. با تشکا از شما.
ارادتمند شما عزیزان واهه :)
و باز هم با یک کار دیگه
امیدوارم خوشتون بیاد
موفق باشید واهه
اوليش به خيلي مزاجم نخوري!
دوميشم زياد كار سختي نبود!كار خاصي نميخواست ولي خوب بود انشا... بهتر هم ميشه!
چرا؟؟؟؟مگه چي شده؟؟؟؟نقل قول:
aga vahid engar nemikhay maro az tajrobiatet bahre mand koni baba taze dashtim ba tarhat zendegy mikardimنقل قول:
نوشته شده توسط Aminneo
سلام به همه دوستان
من يه چند وقت دستم بند چند تا سفارش بود، اصلا فرصت نشد يه سري به اينجا بزنم.
در عوض هفت هشت تا كار مي زارم كه تلافي غيبتم بشه
اين اتودهاي طرح كاتالوگ شركت صنعتي اسوه:
نظر بدين
من از اونهايي نيستم كه شاكي بشم.
نقل قول:
نوشته شده توسط vahe
دوست عزیز بد نیست فقط باید یکم بیشتر روشون کار کنی
به امید پیشرفت روز افزون شما :happy:
موفق باشید :happy:
amd
جان جالب شده طراحیش هم قشنگه
وحید جان منظورت از اینکه این طرح اخرمه چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...من تازه دارم فتوشاپ ياد مي گيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....حتما نظراتتون رو بگين....مي شه گفت اين جزئ اولين كارامه....
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
آقايون من نميدونم چرا كسي درباره كاراي من نظر نميده... مگه خيلي ضايعه :biggrin: :thumbsdow
نقل قول:
نوشته شده توسط aliraad
علي جان طرحهاي شما كه حرفه ايه من در پستهاي قبلي نظر رو گفتم
موفق باشيد
jaye aga vahiid (vahid) to in topic khili khliee
كسي واسه طرح منم نظر نداد.حتما خيلي....!!
بابا اولين كارمه خب
فدايت عزيزم باز يه اميدي دارم چهارتا طرح ديگه بگذارم..فكر كردم اصلا كسي نمي بينه.آخه آدم هميشه شاگرده.نقل قول:
نوشته شده توسط mahsoft
نقل قول:
سلام
تشريف بياريد.خوشحال ميشيم :laughing: كاري ازمون بر بياد و انجام بديم.از كجا ميايد؟ كجاي تهران كار داريد ؟البته خود ما هم گاهي خيلي جاهاي تهران رو نميشناسيم!!! از بس كه بزرگه و شلم بشو !!!!!
اميدوارم اينجا بهتون خوش بگذره و از شلوغي و ترافيك و آلودگي هوا فراري نشيد :sad:
نقل قول:
سلام.خيلي قشنگه.سنگ تموم گذاشتين.
ممنون وحيد جان// به من پي ام شخصي بزن هر كمكي ار دستم بر بياد ميكنم حتي اگه شد تلفنينقل قول:
pixeldesign
شما که تجربتون بیشتره لطفا نکاتی را که در هنگام طراحی مواردی مثل کاتالوگ ها و مثل اونها رعایت می کنید را ذکرد کنید چون من خودم یک مقدار در زمینه افکت و روی رنگ تصاویر ضعیفم و زیاد توی زمینه کار روی رنگ تصاویر به دلم نمی چسبه مثلا یادمه یک طرح تقویم برای اسپوتا کار کرده بودید صفحه آخرش را من خیلی خوشم اومد یا این فراخانه جشنواره ها
خوبه باز جمال وحيد جان رو ديديم خيلي وقت بود كه نديدمت وحيد جان