Y!oltre By Oltre_la_mente
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
خسته نباشین بچه ها
نمی دونم می تونم تو این تاپیک درخواست نرم افزاری برا دیدن وبکم دیگران بدون اجازه در یاهو مسنجر کنم یا نه؟
ولی به هر حال اگه کمکم کنین خوشحال می شم
اميد عزيز ممنون... اره يه سري بوتر گفتم بزارم... راجه به اخري كه پرسيده بودي بايد بگم كه عين بوتر هاي ديگه هست... مي تونم بگم راحت تره كار باهاش...نقل قول:
اشكان جون ميبينم كه هر چي بوتر ديشب در گوشه و كنار دنيا پيدا شده همرو امروز گزاشتي تو تاپيك با كار دوروست .با اجازه شما توضيحا" بگم كه اولين بوتر كه مولتي بوتره و با اي دي هاي بسيار هم لوگين ميشه براي لود كردن بايستي خودمون يك فايل تكست جاي ديگه بسازيم و سيو كنيم تا لود كنه چون در خود فايلهاي پشتيبان بوتر موجود نيست دومي براي من كار نكرد چون موو نمي شد و اگر آقا اشكان گل در مورد آخرين بوتر و نحوي نوشتن تكست يه توضيح مختصر بده ممنونش ميشم . با تشكر اميد
روي دگمه Load كه فشار بدي بهت اجازه انتخاب اون text فايلي رو كه گفتي رو ميده. بعد بايد در اون text فايلي كه توي خود بوتر هست ببيني كه ايا بين username و password بايد نقطه باشه يا فاصله...
بعد login رو مي زني و بوتر هات login مي شن.
اي دي طرف رو اونجا كه نوشته llxll_moria_ مي دي و بنگ... طرف بيرونه. ;)
براي وي سي هم برنامه مي زارم... اما اموزشش رو بعيد مي كنم وقت كنم. :blush:
دوست من... بله جاي درستيه. من ميگردم ... پيدا كردم ميزارم براتون.نقل قول:
سلام
خسته نباشین بچه ها
نمی دونم می تونم تو این تاپیک درخواست نرم افزاری برا دیدن وبکم دیگران بدون اجازه در یاهو مسنجر کنم یا نه؟
ولی به هر حال اگه کمکم کنین خوشحال می شم
اینجانقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
دوست من... بله جاي درستيه. من ميگردم ... پيدا كردم ميزارم براتون.[/quote]
متشکرم
دوست عزيز ميتوني توي صفحه اول همين تاپيك نرم افزاز مورد نظرتون پيدا كنيد برگرد به اولين صفحه .....اميد.....نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
دوست عزيز در اين سايت با توجه به اينكه پنجره دانلود باز هم ميشود ولي اجازه دانلود نمي ده اگر غير از اينه شما زحمتشو بكشو لينكه دانلود java chat chat2.0 بزار لطفا" با تشكر اميدنقل قول:
نوشته شده توسط nimo
نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
امید جان
من همه ی برنامه هام را از اینجا میگیرم. این جوا چت در کدام بخش هست؟
من برای لینک داونلودش را میزارم
نيمو جان تو بخش اطلاعات ياهو كه بري هنگام انتخاب مدل نرم افزار مورد نياز يك قسمت نوشته chat cilinet داخل اون كه شدي در يك مستطيل برنامه هاي مربوط به اين قسمت رو گزاشته همون جاست ضمنا" جاوا چت و چت 2 دو تا برنامه مجزا هستن شايد من نزديك هم نوشتم شما پيداشون نكردي .ممنون اميد
امید جان من الان رفتم و همه چیز کار میکنه. مثلا اینو امتجان کن:
برای من همه چیز قابل داونلود هست
نيمو جان در هر صمرت ممنون ولي براي من كار نكرد اپن بروسر زد ومجددا" برگشت به سايت قربان شما اميد
اسم اونهایی را که میخواهی بگو امید جان. من برات میگیرم و آپلود میکنم
نيمو جان زحمتت ميشه ولي كلا" من دنبال چند تا برنامه ميگردم كه يكيش جاوا چته 2 يه برنامه براي ساختن اي دي به تعداد زياد ودر آخر يك برنامه خوب براي وي سي كشي كه كار كنه از شما دوست عزيز ويا بقيه دوستان ممنون ميشم اگر اين برنامه هارو لينكه دانلودشو بزارن . نيمو جان اولي و دومي فكر ميكنم تو اون سايت بود آخري رم كه اگه داشته باشي "ـ كاشتي البته قرار بود اشكان گل بزاره سومي رو كه هنوز خبري نيست در هر صورت ممنونت ميشم قربانت اميد
امید جان من جاوا چت را پیدا نکردم اما 9 تا آی دی میکر های که جدید ترین بودن را خودم گرفتم و آپلود کردم. حالش را ببر:(حجمش 1.55 مگا بایت)
نيمو جان دستت درد نكنه من به اين آي دي ساز خيلي احتياج دارم ولي متاسفانه دانلود نشد يه جاي ديگه اپلودش كن خواهشن اول امتخانش كن قربانت اميد
امید جان از چه سایتی می تونی داوتلود کنی که من همونجا برات آپلود کنم؟
امید جان من اینجا آپلود کردم اگر باز هم نتونستی داوناود کنی بگو تو هر سایتی خواستی آپلود میکنم.
یا
تو اين مدت خيلي ها درخواست برنامه اي رو كرده بودند كه براي جاسوسي و گرفتن WebCam از افراد باشه و خيلي تاكيد داشتند اكثر برنامه هايي كه به اين منظور وجود دارند كارايي ندارند و اين هم برنامه اي كه 100% عمل مي كنه و ناگفته نباشد كه اين برنامه براي فروش بوده در اينجا شما مي توانيد برنامه را به صورت كامل كه كرك شده است دريافت كنيد ... به صورت خلاصه بهتره بگم كه اين برنامه در بين برنامه هاي همانند خود بي نظير هست ... اين هم قولي كه داده بودم.نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
Multi webcam Grabber
در ابتدا بايد بگم كه اين برنامه توسط من و دوستان من در گروه wsx بارها تست شده و جواب داده هست .. كار كردن با اين برنامه خيلي ساده هست و براي مفهوم شدن قسمتهاي برنامه آموزشي براي شما در نظر گرفته شده است كه فكر كنم با مطالعه آموزش برنامه با نحوه كار اين برنامه به صورت كامل آشنا بشيد ... نحوه كرك كردن برنامه نيز در پوشه كرك برنامه توضيح داده شده است .
سریال برنامه : WebcTGVrnaSX
کسانی که دنبال برنامه VC کشی بودند این هم آخرين نسخه فانتوم ويسي که براتون آوردم که خیلی ها در خواست کرده بودند .
عکس برنامه ....
سلام اقا اشکان خسته نباشین
برنامه دانلود نمی شه از این لینک بالایی
اگه می شه لینک دیگه ای معرفی کنین
Multi Webcam Grabber
ممنون میشم از لطفتون
سلام دوست من...نقل قول:
نوشته شده توسط sgh888
ممنون..
همين الان چك كردم لينك سالم هست... لينك قير مستقم هست... شما وقتي روش كليك مي كنيد وارد يه صفحه جديد ميشه كه نوشته "Download". بعد اون رو كه مي زنيد دوباره يه صفحه جديد مياد كه نوشته:" Click here to download". روي اون كليك كنين و دانلود كنين.
موفق باشين. :)
اشكان گل سلام برنامه وي سي كشي سريع دانلود شد خوشحال شدم ولي باز نشد و حالمونو گرفت اشكان جون يه حالي بده و تست كن باز نمي شه .ضمنا" برنامه وب كم نيز بعد از باز كردن يك كلمه عبور مي خواد كه اون سريالي كه در پوشه برنامه هستشو نوشتم ولي اتفاقي نيوفتاد راهنمايي لطفا" من منتظر عزيزمي قربانت اميد
نيمو جان سلام اين دوتاي كه گزاشتي مشخص نيست بايد كجا رو كليك كني براي دانلود يه راهنمايي كني ممنون ميشم اميد
این کار رو هم کردم درست نشد...نقل قول:
دوست خوبم پي ام هات رو ببند.
من نحوه انجام اين كار رو قبلا توضيح داده بودم در قسمت:
اما اگه مشكل داشتي بگو.
Messenger / Preferences / Ignore List / Ignore anobody who is not in my list.
موفق باشيد.
بزارین یکم توضیح بیشتر بدم:
من فقط از طریق Y! Messenger نمی تونم وصل شم وقتی می خوام وصل شم هی چراغم روشن و خاموش می شه بعد CPU Usage به 100% می رسه و کامپیوتر یا قاطی می کنه یا یاهو رو می بنده بعضی وقتها می تونم وصل شم اونم شانسی... با Trillian به راحتی وصل می شم و توی Y! Messenger هم اگر Firewall With No Proxies رو روشن کنم می تونم وصل شم یعنی با سرویسهایی که فقط از پروتکل HTTP استفاده می کنند ولی انقدر PM ها دیر می رسه که منصرف می شم!
مشکلم فقط با همین آیدیمه که متاسفانه آیدیه اصلیمم هست...
Y!Tunnel هم Database سریال نامبر هاش رو تغییر داده و عملا نمی شه ازش استفاده کرد!
رفتم کلی از ID های تو لیستم رو هم پاک کردم PM هام رو بستم از نسخه های قدیمیه Y!Tunnel و Y!Messenger استفاده کردم ولی بازم درست نشد!
خودم فکر می کنم شاید یه نوع از این بوتها یا خرابکاری ها باشه...
خواهشا کمک کنید!
دوست خوبم...نقل قول:
نوشته شده توسط eiankei
من نميدونم نتظيمات فايروال شما چطور انجام شده اما راه هاي پيشنهادي:
1- درجه سكيوريتي رو بيار پايين ... مثلا روي معمولي Medium يا پايين Low بزار.
2- در ياهو مسنجر از No Proxies / No fire wall استفاده كن.
3- از كلاينت هاي ديگه مثل همين تريليان /Ellite / Chat Killer / ... استفاده كن.
4- به بوت و اين ها ربطي نداره پس نگران نباش.
چيز ديگه اي هم يادم اومد ميگم.
موفق باشي. :)
يه سري چيز بسيار پيش پا افتاده ميخام بگم اما شايد به درد بعضياتون بخوره.
ID مجازي
معمولا آنهایی که از یاهو! و پیام رسان یاهو! (میسنجر) استفاده می کنند، بیشتر از یک شناسه (ID) برای خودشان دارند. حرفه ای ها، شناسه های مجازی تعریف می کنند و تازه کارها شناسه حقیقی می سازند.
حتما می دانید چه فرقی دارند؟ برای یک شناسه مجازی، ایمیل معتبر بر روی یاهو وجود ندارد.
اما استفاده از شناسه های مجازی اشکالاتی هم دارد که حرفه ای ها را وادار به تعریف شناسه های حقیقی مختلف می کند:: داشتن وضعیت یکسان برای تمام شناسه های مجازی (مثلا Availabe یا Invisible بودن و نمایش یک خط وضعیت برای همه) و حتی امکان فراموشی در اینکه کدام کاربر را با کدام شناسه اضافه کرده اید؟ و بدتر از همه اشتباه در ارسال پیام از طرف یک شناسه بجای یک شناسه دیگر!
از طرفی چون میسنجر اجازه فعال بودن تنها یک نسخه خود را می دهد، استفاده از شناسه های حقیقی متعدد کار را برای آنلاین بودن همزمان برای چند شناسه مشکل می کند. به همین خاطر برنامه نویسان اصلاحیه هایی (Patch) برای یاهومیسنجر ساخته اند که امکان اجرای همزمان چندین میسنجر را می دهند.
از فارس تک دیدم که «علی مشاطان» هم (به تازگی) اصلاحیه ای ساخته که برروی تمام نسخه های یاهو! کار می کند و البته مزیتی دارد که... خودتان بخوانید
می توانید آن را از اینجا هم دریافت کنید
آبي كردن Status
خوب دوستان امروز ميخوام يه چی ديگه بگم ...حتما ديدين بعضی ها تو ياهو مسنجر Status خودشونو بصورت لينک مانند ميکنند و رنگش هم آبی ميشه اين مراحلی که ميگم رو انجام بدين :
ابتدا در Status خود هرچی که ميخوايد بنويسيد رو تایپ کنيد سپس يک فاصله بعد دکمه Alt را گرفته و ۰۱۶۰ را تایپ کرده و Alt را رها کنيد و يک / بگذاريد
نکته : وقتی Alt را گرفته و ۰۱۶۰ را تایپ ميکنيد بايد بعد از رها کردن Alt حرف (ی) ظاهر شود و بدون فاصله / را تایپ کنيد.
حذف تبلیغات چت روم
براي اين کار ابتدا رجيستري را باز مي کنيم و در آن به دنبال کليد :
Hkey_Current_User - Software - Yahoo - Pager - yurl
مي گرديم. پس از آن در پنجره اي که در سمت راست باز مي شود دو کليد از نوع رشته اي با نام هاي Chat Adurl و Conf Adurl مي سازيم (براي ساختن کليد هاي رشته اي در منوي Edit روي قسمت New کليک کرده و از منوي باز شده گزينه String Value را بر مي گزينيم ) پس از آنکه هر دو را ساختيم تک تک روي هر کدام دوبار کليک مي کنيم. در پنجره باز شده در هر دو مقداري که ساخته ايم بايد عبارت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بنويسيم. پس از اين کار رجيستري را ببنديد و ويندوز را Restart میکنیم حال پس از رفتن به اتاق هاي گفتگو (روم) ميبينيد که پس از ورود سيستم يک پيغام خطا مي دهد. اين پيغام را OK کنيد و مشاهده کنيد که ديگر تبليغي باقي نمانده که شما را در حين چت کردن آزار دهد.
هشدار برای کاربران یاهو
این بار ميخواهیم يکی از روشهائی رو که هکر ها از اون برای هک کردن آی دی ياهو استفاده ميکنند رو بهتون آموزش دهیم:
معمولا هکرها ، شما رو با حقه های رنگين و جذاب وادار به Login کردن در صفحه ای ميکنند که کاملا شبيه به صفحه Login در ياهو است و شما ذره ای شک نميکنيد!
اما Login کردن همان و ارسال ID و Password شما به ايميل هکر همان! هميشه در برخورد با اين صفحات مراقب باشيد که login نکنيد!
ترفندی برای کشف آی دی مورد نظر در چت
اگر دنبال اين هستيد که دوست شما الان تو کدوم روم هست وارد Tools یاهو مسنجرتون بشید سپس روی گزینه Yahoo! Chat برید و از منویی که جلوتون باز میشه Join User In Chat رو کلیک کنید سپس اسم آیدی مورد نظرتون رو بنویسید و وارد اتاقی که دوست شما در اون جا حضور داره بشید.
البته اگر شما طرف مقابل رو Add کرده باشید مسیرتون کوتاه تر میشه یعنی تنها با کلیک کردن دکمه سمت راست موس و انتخاب آخرین گزینه یعنی همون Join User In Chat شما میتونید وارد چت روم دوستتون بشید.
چگونه آی دی خود را از هکر پس بگیرید
اينم يه نکته جالب که خيلی ها بهش توجه نميکنن
اگر يک زمانی در اثر بی توجهی کسی ID شما رو هک کرد و PassWord شما رو عوض کرد ، ميدونيد بايد چی کار کنيد!
-شما ميتوانيد در همچين مواقعي از امکان Forgot Password استفاده کنيد!
-اين نکته يادتون باشه که به هنگام Sign Up ، ياهو سوالاتي در زمينه تاريخ تولد ،کد پستی، کشور ،سوال کوتاه و جواب کوتاه و يک آدرس ميل برای مواقع اضطراری از شما سوال ميکنه! اينا خيلی مهم هستند. اين موارد رو هميشه بخاطر داشته باشيد که اگر کسی شما رو هک کرد بتونيد از اين طريق پسوردتون رو پس بگيريد و عوض کنيد
-حالا برای اين کار در صفحه Email Login روی گزينه Password Lookup کليک کنيد در اين صفحه همان اطلاعات کليدی که در قسمت بالا گفته شد رو بايد وارد کنيد، اگر اين اطلاعات را بخاطر داريد که جای اميد باقی است در غير اينصورت از ادامه اين کار صرفنظر کنيد.خوب حالا بعد از وارد کردن اين اطلاعات ياهو درست بودن آنها را چک ميکنه و در صورت درست بودن آنها شما به مرحله بعدی هدايت ميشويد
-در اين مرحله که بمنظور ايجاد امنيت بيشتر ايجاد شده است ، ياهو از شما يک سوال کوتاه ميپرسد و شما بايد به آن پاسخ صحيح بدهيد ، البته دقت کنيد که اين پرسش و پاسخ را خودتان بهنگام Sign Up تعيين کرده ايد و بايد آنرا به خاطر داشته باشيد. بعد از وارد کردن پاسخ کوتاه در صورت درست بودن آن شما قادريد به دو صورت موجود پسورد خود را تغيير داده و تصاحب کنيد
background براي ياهو مسنجر
كارهايی كه گفته ميشه رو به ترتيب انجام بدين تا بتونيد از هر عكسی در ياهو مسنجر در پشت ليسته دوستاتون استفاده كنيد.
عكسی رو كه ميخواهيد استفاده كنيد به فرمت BMP در بياريد.
اسمه عكسو به background تغيير نام بدين.
عكسو به جايی كه ياهو رو نصب كردين به آدرس زير كپی كنيد:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\skins\custom
حالا كانكت شين و اين كارهايی كه نوشته شده به ترتيب انجام بديد:
yahoo messenger_login_privacy setting_appearance
بعد از انجام اين مراحل در صفحه جديدی كه باز ميشه بايد روبروی (كارنت سيم) اين گزينه رو انتخاب كنيد Current Theme:Custom.
حالا ميتونيد كارو تموم كنيد Apply_ok.
نكته: سعی كنيد عكسيرو كه در ابتدای كار انتخاب ميكنيد زياد تيره نباشه چون نميتونيد اسمه دوستاتونو به خوبی ببينيد
13 روش براي بالا بردن امنيت در ياهو
با رعایت نکات زیر امکان بسته شدن یا بدست اوردن پسورد در یاهو رو به حداقل برسونید:
1. اینکه پسورد یاهو هک شه دیگه دورانش گذشته اونقدر یاهو امنیتش رو بالا برده که دیگه باید خواب بدست اوردن پسورد رو فقط ببینیم اگرم الان میگن فلانی پسورد یکی رو بدت اورده فقط به علت بی احتیاتی خودشه که دلایلش رو پایین نوشتم
2.اقا جان وقتی کارتون با مسنجر یا mail box تموم میشه حتمآ sign out کنید این موضوع خیلی مهمه در مبحث استفاده از ردپاها یا همون cookies ها روشی هست که هر چند تعداد خیلی کمی میتونن ازش استفاده کنن ولی میتونن از همین ردپا ها استفاده کنن و ایمیل های شما رو بخونن ولی با این روش نمی تونن پسورد بدست بیارن
3.حتمآ از پسورد های امن استفاده کنید مثلآ ورندارین شماره تلفن خونتون رو بزارین پسورید یا اسم دوست دختر یا دوست پسرتون رو سعی کنید از کارکترهایی مثل @ در پسورد خودتون استفاده کنید این موضوع به خاطر اینه که با پسورد یاب ها نتونن کلمه عبورتون رو بدست بیارن هر چند باز بخاطر بالا رفتن امنیت یاهو این کارم تخته شده!
4.اقا یارو میگه میخواد واست فایل بفرسته مثلا عکس خودشو شما به سه شماره میگرید بعدم اجرا میکنید اخر سرم میگید error داد یارو هم میگه اشکال از سیستم خودت شما میگین بیخیال حالا بگو منو چندتا دوست داری!!!!!!!!!
5.وقتی یه فایلی فرستاده میشه به پسوند اون دقت کنید دیگه تابلو که پسوند عکس چیزایی مثل gif/jpg و.... هست و فایل های اجرایی exe/com/bat که اکثرا تروجان ها در قالب exe فرستاده میشه
6. بعضی ها میان زرنگی کنن ور میدارن بعد از پسوند فایل چند تا space میزنند همون طوری که میدونید در ویندوز نام فایل ها تا 11 کاراکتر نشون داده میشه و اگه بیشتر بشه ....... میزاره به اینم هواستون باشه که طرف کلک رشتی نزنه
7.این دیگه واقعا دورانش گذشته اونم استفاده از fake login هستش هر چند الان این راه بیشترین قربانی رو میده هواستون باشه تو هر صفحه که میرید تا لاگین دیدید ور ندارین پسوردتون رو بدید چون با اینکار پسورد خودتون رو دو دستی تقدیم به اون کسی کردین که این صفحه رو ساخته
8. یه کلک رشتی که کمتر به فکر کسی میرسه گذاشتن یک تروجان به جای فونت مخصوص یک سایته که روشی که هنوز خیلی لو نرفته فرض کنید وارد یک صفحه میشید که اصلا نمیتونید فونتشو بخونید حالا یه لینک پایین گذاشته که گفته اقا جان این فایل رو دریافت کنید بعد از نصب میتونید متن صفحه رو بخونید حالا حساب کنید به جای فایل مربوط به فونت یک تروجان باشه!
9.یه نکته ای هست اونم در مورد بسته شدن مسنجره ببینید یکی از دلایل اصلی که شما تو ایمیل میتونید برید ولی مسنجرتون باز نمیشه استفاده از بوترهاست که اینم بر میگرده به سیستم امنیتی جدید یاهو که ممکنه مسنجر شما رو برای چند روز ببنده میگن هیچ راهی نیست که خود ادم درستش کنه و باید منتظر موند تا یاهو دلش به رحم بیاد و مسنجر رو باز کنه ولی باز میگن در این حال استفاده از yahoo messenger 5.0 تونسته به یه عده ادم کمک کنه
10. اگر نه تو مسنجر میرید نه تو یاهو میل و اون پیغام گند بسته شدن ID رو میبیند که متاسفانه راهی برای درست کردنش نیست به جز اینکه زنگ بزنید یاهو دو ساعت صحبت کنید تا راضی بشن که خوب این موضوع واسه کسایی که تو امریکان مثلآ برن دم در شرکت یاهو چهار تا داد بزنن یا چرخ ماشین اون دوتایی که یاهو رو ساختن پنچر کنن یا مثلا یه هزاری بزارن تو جیب یارو مثلآ بگن ما فامیل اقای پشکل پناهیان هستیم شاید یه کاری براتون کردن ولی کلآ اگه اینجوری شد دیگه باید به طور کامل و برای همیشه بیخیال id تون بشین
11.یه سری password sender هست مثل k2ps که تمام پسوردهای کامپیوتر شما مثل اشتراک یا یاهو رو برای طرف میفرسته که باز اینم باید فایل مربوطه رو سیستم قربانی اجرا بشه خوب اگه طرف هواسش باشه چی رو داره اجرا میکنه مشکلی براش پیش نمیاد
12. شاید مهمترین نکته که خیلی ها بهش تاکید دارن استفاده از یک دیوار اتش مطمئن و همچنین یک انتی ویروس قوی هست که هر دویه این برنامه ها همیشه باید بروز باشن مثلآ برای دیوار اتش میتونین از zone alarm یا black ice استفاده کنید انتی ویروسم norton , pc-cillin , mcafee پیشنهاد میشه
13. هیچ وقت cookies های اینترنت اکسپلور رو نگه ندارید و همیشه پاک کنید برای این کار در از منوهای بالایه صفحه گزینه Tools رو انتخاب کنید و بعد delete cookies رو بزنید یا کلا از setting گزینه never رو بزنید تا دیگه ردپایی از شما باقی نمونه
ارسال پيغام به چند نفر در ياهو مسنجر
ياهو براي اين مورد فکري اساسي کرده و شما همانطور که براي ارسال ايميل در قسمت To مي توانيد با مشخص کردن ايميل افراد، خود را از نوشتن و ازسال مککر نجات دهيد، در اينجا نيز مي توانيد در قسمت To نام اي دي (ID) افراد را که مي خواهيد براي آنها پيام يکساني ارسال کنيد را نوشته و آنها را توسط کاما (،) از يکذيگر جدا نمايد، و يا مي توانيد با نگه داشتن کليد CTRL بروي صفحه کليد بروي اي دي ها مورد نظر کليک کرده و سپس Enter را فشار دهيد، بعد از آن شروع به نوشتن پيام خود کنيد و بعد از اتمام نوشتن کليد ارسال (Send) را فشار دهيد.