علی جان یه زحمتی هم برای شما داشتم.
اگه لطف کنی لینک بازی های سری اول رو برام بذاری ممنون می شم.
Printable View
علی جان یه زحمتی هم برای شما داشتم.
اگه لطف کنی لینک بازی های سری اول رو برام بذاری ممنون می شم.
فقط به تنها چیزی که فکر می کنم اینه که تمام این چیزا رو تو فایرم ور جدید داشته باشه وگرنه لازم می شه پاشم برم کره حال سامسونگ رو بگیرم.:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27 ::27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
راستی یه چیز دیگه که شاید زیاد ربطی به p2 نداشته باشه.
حتما قصیه توهین گوگل به ما ایرانی ها مبنی بر تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی رو شنیدید.
تا همین الان که من خودم یه ایمیل اعتراض آمیز به اونها زدم فقط 666746 نفر به گوگل شکایت کردند و اگه تعداد اعتراضات به 1.000.000 نفر برسه کار تمومه و گوگل باید اسم خلیج فارس رو درست کنه بنابراین خواهش می کنم به سایت زیر برید تا مراتب اعتراض ایرانی ها رو به گوش مسئولای گوگل برسونید.
گوگل سعی داره تا بزرگترین طرح اینترنت رو پیاده کنه که اونم Google Ocean هست و اگه زود نجمبید اسم خلیج فارس رو توش نخواهید دید.
کد:www.khalijfars.tk
خیلییییییییییییی ممنوننقل قول:
خب من الان بازی ها رو و اون 10 تا تم که تو صفحه های قبلی لینکش رو گذاشته بودین رو دانلود و نصب کردم.آپدیتش هم که کردم.کار دیگه ای لازم نیست روش انجام بدم.در کل لینک دیگه ای مربوط به p2 نداریم که بدین من دانلودش کنم:دی:11:(منظورم بازی یا هر چیز دیگست)
سلام
من می خوام یک p2 بگیرم و چند تا سوال از p2 دارها داشتم:
1.توی جعبه p2 چه چیز هایی هست؟(این طور که من خوندم هدفون سیمی داره ولی شارژر نه...)
2.×××سرعت کار با منو ها چطور است؟×××(آخه یک از دوستان u700 داره که توی منو ها فوق العاده کند و اعصاب خوردکن هست)
3.آیا می شه فیلم و عکس ها را به صورت landscape یا همون افقی دید؟
4.می شه روی عکس ها زوم کرد؟
5.هیچ وقت پیش می آید که سیستم لمسیش قاطی کنه ؟در مقابل ipod touch که می گویند خیلی ضعیف تر هست!
6.در کل چند تا بازی در آخرین فرم ور داره؟(اگه screenshot بزارید ممنون می شوم:40:)
7.آیا غیر از نرم افزار هایی که در خود فریم ور ها هست آیا سامسونگ برنامه های دیگه ای هم بیرون داده؟آیا شرکت های third party می تونند براش نرم افزار بسازند؟
8.الان ضبط صدا داره؟ قرار هست در فریم ور های بعدی ساپورت کند؟
9.اثر انگشت روی صفحه و خود بدنه می ماند؟
10.آیا فقط با دست می توان با آن کار کرد یا با قلم هم میشود؟(اصلا خود دستگاه قلم دارد؟)
11.از رادیوی اون راضی هستید؟آیا خود دستگاه آنتن داخلی داره یا با استفاد از سیم هدفون امواج رو می گیره؟
کیفیت صدای رادیو چطوره؟
ببخشید سوال هایم زیاد شد ولی اقلا اینها می تواند سوال خیلی های دیگه هم باشند.
ممنون
راستی یک چیزی در مورد این لیست بلندبالا....
این جور که من در google سرچ کردم این فقط یک wish list هست که توی 1 فروم خارجی یک نفر زده بود.
البته این لیست رو برای samsung فرستادهاند ولی به نظر من که samsung زیاد به این لیست اهمیت نخواهد داد.
چون :
اولا بعضی از مورد ها خیلی تخیلی هستند مثل web browser
بعضی ها هم خیلی به درد نخور و کم اهمیت مثل Ability to add your own pics for Puzzle game
البته بعضی ها هم خیلی مفیدند مثل 3rd party apps
دوما اینکه اضافه کردن تمام این امکانات باعث افزایش بسیار زیاد حجم firmware مثلا تا حد 200 مگ می شود تازه از عهده سخت افزار p2 هم خارجه که این امکانات رو داشته باشه غیر از این که بخواهد خیلی کند بشود.(مثلا بازی کردن و در عین حال گوش دادن به آهنگ پردارنده قدرتمندی می خواهد)
و مسئله ی سوم اینکه اگر سامسونگ خیلی می خواست از نظرات مردم استفاده کند یک صفحه در سایت اصلی خودش درست می کرد که بشود wish list های مردم را جمع آوری کرد و الی آخر ...
سلام ارمان جان:
1) هدفون سیمی-کابل USB - دفترچه راهنما - سی دی SMS - یه محافظ صفحه مثل اونایی که رو صفحه موبایل هست و دیگر هیچ
2) منوهاش بسیار سریع و خوب هست و حتی مال من که حافظش تا کیلوبایت اخر هم پر مثل مرد کار میکنه.
3) بله. خودت می تونی تنظیم کنی از کدوم طرف می خوای نگاه کنی.
4) اره تا 4x
5) خیر
6) سه تا PowWow- World Car Puzzle - Dubble Smile
7) فکر نکنم من تا الان چیزی ندیدم.
8) الان نه ولی از اون جایی یه میکروفون روش هست و اعلام هایی که کردن بله.
9) بله
10) فقط با دست.
11) کیفیتش خوبه و خودش انتن داره
دوست عزیز در مورد همون مورد های تخیلی هم که میگید تا الان چنتاش عملی شده از جمله همون که خودت نوشتی که در عین اهنگ گوش دادن بازی کرد که جات خالی شبا عجب کیفی میده.
در ضمن اعتراض به گوگل یادت نره.
سلامنقل قول:
با این جواب های شما چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد که امیدوارم بازم مارو شرمنده کنید و ... :
1.خبر دارید که برای ipod touch میشود از اینترنت برنامه دانلود کرد؟یا اونم مثل p2 نمی شه؟
2. آیا وقتی توی جیب می زاریدش اشتباهی لمس میشه؟کلا می شه از اون داخل جیب و بدون نگاه کردن به اون استفاده کرد؟
3.دکمه hold فقط lcd رو قفل می کنه؟ یا از دکمه های play/pause هم نمی شود استفاده کرد؟
4.می شود چند تا عکس از بازی هایش بزارید؟
5.قیمت یک هدفون بلوتوث خوب از سونی یا سامسونگ یا کریتیو حدودا چند در می آید؟
پ.ن:یکی نیست بگه می خوای 200 تومن پول بدی اینقدر ...
دست Goory007 جان بابت جواباش درد نکنه !نقل قول:
مرسی ازت
شرمنده من این روزا خیلی گرفتار هستم !
خوب اینم بقیه جواب ها :
1- داره ولی نه بدرد بخور !
2- اشتباهی لمس نمیشه / بعد از یه مدت استفاده اره میشه !
3- نه تمام دکمه هارو ( ولی تو فایرم ور جدید یه تغییراتی میکنه )
4- حتما تو اولین فرصت ! ( بازی هایی هم که تو فایرم ور بعدی اضافه میشه قابلیت بازی کردن دو نفره با بلوتوث داره !)
5- 20 تومن کریتیو ، 25 سونی ، 18-19 هم سامسونگ
راستی دوست من یادت باشه میخوای ام پی تری پلیر بخری نه ....... !!!
بازم ممنون .
Goory007 جان دست شما هم درد نکنه .
اره بابا تخیلی گفتی تموم شد !! مثلا میخوای با P2 بری وب گردی !! دانلود منیجر هم میخوای سامسونگ برات بزاره !نقل قول:
بابا یه پلیر با این قیمت این همه امکانات از سرش زیاده !! +بلوتوث
راستی برای P2 چیزی به 3rd party apps وجود نداره فعلا الانم یه سری هست که اصلا به کار ما نمیاد !
دیکشنری ، نقشه مترو و.....
راستی در مورد دوم بگم حجم فایرم ور جدید از 43 مگ تجاوز نمیکنه
برنامه ها ، بازی ها ، تم ها هم به صورت جدا عرضه میشه که خودت میتونی هر کدوم رو که دوست داری نصب کنی یا حذف !!
بازم از این بحث ها مطرح کن !
اینم تمامی ورژن فایرم ور ها + گیم :
فایرم ور 4.13
YP-P2JAW YP-P2 FIRMWARE (ver.4.13)
فایرم ور 3.15کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=us&CttFileID=1639796&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=YP-P2JAW&VPath=FM/200804/20080423170520078_YP-P2_080418_V413.zip
YP-P2JAW YP-P2 FIRMWARE (ver.3.15)
پک بازی ها ورژن 3.15کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=us&CttFileID=1851018&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=YP-P2JAW&VPath=FM/200802/20080219092353546_YP-P2_080215_V315.zip
YP-P2JAW YP-P2 GAME (ver.3.15)
تم های GUIکد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=us&CttFileID=1851027&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=YP-P2JAW&VPath=FM/200802/20080219093151375_Games_WorldWide_0802.zip
اینم نحوه اپدیت (اموزش)کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=us&CttFileID=1909447&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=YP-P2JAW&VPath=FM/200804/20080423170520078_P2_GUI_080418.zip
[1].pdfکد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=us&CttFileID=1778741&CDCttType=FM&ModelType=C&ModelName=YP-P2JAW&VPath=FM/200801/20080102100433828_Manual_MTP
یه سری هم ترفند (نکته در استفاده) هست که تکمیلش میکنم میزارم کمه ولی کارامد هست !!
اینم بگم که فایرم ور بیرون اومده جدیده در تاریخ 8 می ولی فقط برای کره اونم BETA
Firmware KR-4.05 BETA UMS
ولی ورژنش مشکوک میزنه !
اینم اموزش ساخت فایل VCF برای Address Book پی 2 :
1- ادرس بوک ویندوز رو باز کرده ( all programs > accessories > address book ) سپس
2- بروی New کلیک کرده و New Contact رو انتخاب کرده
3- قسمت های مورد نظر رو پر کرده ( تب های دیگه هم تر کنید ) و در اخر OK
4-در اخر Contact ساخته شده خودتونو رو به انتخاب کرده و از منوی فایل file >> export و Business Card vCard رو انتخاب کنید !
5- فایل رو ذخیره کرده سپس فولدری به نام Contacts در شاخه اصلی P2 درست کرده و فایل های vCard رو اونجا کپی کنید !
6- پی 2 رو جدا کرده به Prime Pack و سپس Addres Book رفته !! (قابلیت تماس هم موجوده)
یا
یک فایل تکست در Notepad باز کنید متن زیر توش کپی کنید !!
اطلاعات خودتونو وارد کنید و در اخر اونو با فرمت vCard.vcf ذخیره کنید !
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:Kelso;Bob
FN:Bob Kelso
TEL;CELL:123456789
TEL:
TEL;FAX:
TEL;WORK:
TEL;HOME:
X-IRMC-LUID:00020000006D
END:VCARD
و یا
اینم یه نمونه دیگه برای Notepad ولی برای وارد کردن تمام موارد :
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:World;P30
FN:P30 World
ORG:p30shop
TITLE:cd shop
NOTE:salam in note baraye yadasht hast
TEL;WORK;VOICE:33333333
TEL;HOME;VOICE:12345678
TEL;CELL;VOICE:0912-121212
TEL;WORK;FAX:21212121
TEL;HOME;FAX:87654321
ADR;WORK:;22222222
LABEL;WORK:22222222
ADR;HOME:;;azadi;teharn;;1234567
LABEL;HOME;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:azadi=0D=0Ateharn 1234567
X-WAB-GENDER:2
URL;HOME:http:.com
URL;WORK:http:.com
BDAY:20080506
EMAIL;PREF;INTERNET:Test123@test.com
REV:20080509T184621Z
END:VCARD
ولی بهترین راه اینه :
با استفاده از موبایل خود به Phone Book رفته و شماره های مورد نظر رو از طریق بلوتوث برای P2 ارسال کنید !
کاره دیگه ای لازم نیست خودش تو فولدر مورد نظر ذخیره میشه .
اینم برای اطلاعات بیشتر :
اگه نحوه کار با Notepad رو یاد نگرفتین یه VCF کامل با تمام اطلاعات (ایمیل ، تاریخ ، ادرس و ...) با روش اول بسازید و فایل ساخته شده رو با نوت پد باز کنید !!کد:http://en.wikipedia.org/wiki/VCard
اینم یه سایت اموزشی در مورد تبدیل DVD به AVI همراه زیر نویس :
کد:http://www.rita.lt/guides/GKnot_DVDtoAVI.htm
اینم اطلاعات سخت افزاری P2
D2:
Two ARM processors, an ARM946E-S main CPU and ARM7TDMI co-processor at clock speeds of 67 MHz and 33 MHz respectively.
4 MB of Mobile RAM
P2:
Dual ARM processors at 192 MHz and 256 Mb ram
+ hardware 3d processing
راستی اینم بگم که صفحه P2 مالتی تاچ هست !!
و میشه بازی های توپی براش ساخت !!
شاید تو فایرم ور بعدی این مورد رو درنظر بگیرن !
اینم ادرس یه فروم در مورد P2 البته برای پلیر های دیگه هم هست :
حتما یه سری بزنید جالبه و خیلی چیزای بدرد بخور میشه پیدا کرد !کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=117
اگه هم چیز بدرد بخوری هم دیدید اینجا بزارید !
علي جان تاپيكو منفجر كردي ...
مرسي از مطالبت ...
موفق باشي ....
بابا علی جون شما تاپیک و راه انداختی و پکوندیش من هم دو تا سوال جواب دادم کار خاصی نبود.
در ضمن خدا خیرت بده اگه بدونی چند وقت تو کف Address book بودم که بالاخره امروز در اومدم.
بازم دمت گرو و ادامه بده.
راستی تاریخ قطعی اومدن فایرم ور کیه؟
راستش رو بخوای دیروز خیلی حالم گرفته شد.
راستی دو تا چیز یادم رفت.
اول اینکه برید به گوگل اعتراض کنید.
دومم این که هر وقت اومدین تو تاپیک برید به گوگل اعتراض کنید.
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31:
خواهش میکنم تازه اول راه هست !!نقل قول:
از شما هم بابت سر زدن های همیشگیت ممنونم ، خیلی لطف داری بما ! شرمندمون نکن عزیز .
سامسونگ داره یه خوابایی میبینه !!
اگه عملی بشه خیلی برای همه عالی میشه دیگه .........
خواهش میکنم !نقل قول:
خیلی ازت ممنونم بابت پیگیری تاپیک ، من این چند وقته خیلی سرم شلوغه !
ادرس بوک هم اگه روش هام سخت بود ببخشید !! من خودم شماره هام رو با موبایل مارک کردم فرستادم دیگه ...
تاریخ قطعی معلوم نیست ، تو جواب میل هام فقط گفت تا اخر ماه می !!!
منم حالم گرفته شد به خدا تا 6 بیدار موندم هی 15 دقیقه یک بار صفحه رو رفرش میکرم .. دیدم خبری نیست یه یک ساعت و نیم سرچ تو گوگل و فروم ها وسایت های سامسونگ دیدم خبری نیست !
الانم تو خیلی سایت ها به سامسونگ اعتراض کردن ...
راستی بگم که ورژن جدید بتا رو اصلا دانلود نکن !! فقط زبان کره ای داره ، + اینکه دیگه نمیتونی به ورژن قبل Restore کنی ! بازی ها هم روش نیست !
به هرحال از بابت همه چیز ممنونم !
راستی بگم که سونی یه مدل بلوتوث دار عرضه کرده که تا 2 هفته دیگه سرو کلش تو بازار ایران پیدا میشه !
مدل :
SONY Walkman NWZ-A829
خوب اینم امکاناتش و مشخصاتش در مقایسه با P2 :
ظرفیت : 8 و 16 گیگ فلش
فرمت های قابل پشتیبانی : ACC , MP3 , PCM , WMA , WMA ,JPEG , MPEG , M4V
صفحه نمایش 2/4 اینچی (320 در 240 پیکسل )
امکانات : نمایش عکس و ویدیو ، بلوتوث ، ساعت
عمر باطری هم تو شرایط استاندار (بدون بلوتوث ، اکولایزر ، ولوم 20 ) : 36 ساعت صوتی و 9/5 ساعت تصویر
ولی مزایاش :
کیفیت پخش صوت بالا ، تصویر هم نسبت به مدلای قبلی خیلی بهتر شده ، بلوتوث (فقط برای هدفون و ارسال فایل)
اما معایب :
قیمت گران ، نداشتن رادیو - ضبط صدا ، نداشتن درگاه USB
ولی از نظر من :
مشکل در پخش فایل های protect و مشکلات استفاده از Sonic Stage و نداشتن خیلی از امکانات و قیمت زیاد 319.99 دلار (پایه) که تو ایران افزایش پیدا میکنه و نداشتن میکروفون + خیلی چیزای دیگه منو از فکر کردن بهش منصرف کرد
ولی
کیفیت صدا (بیس بالا) و وجود هدفون های EX و کیفیت ساخت بدنه (فلز و باریک بودن مثل پی 2) منو میکشه دنبال خودش !
اینم عکسش :
اینا هم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/7207-SonyNWZA829im1.jpg
کد:http://newdigitalfans.com/wp-content/uploads/2008/04/sony-walkman-nwz-a829.jpg
حالا نظرتون چیه ؟کد:http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/digitalmusic/sony_nwz-a820/sony_walkman_nwz-a820_main.jpg
ye soal daram albate ghablan ham porsiam vali mikham motmaen besham in model az samsung tv recorder nadare na?
ye soale dige in dastagh baraye file haye tasviri formate ASF ro support mikone ya na? va aya cd tabdile format dare ya na?
ye soale dige:31: in dastag usb host dare?
سلام
tv recorder نداره
فرمتی رو که می خوای ساپورت نمی کنه و در ضمن سی دی روش هست و یه برنامه هم تو صفحه های قبلی هست که از کانورتر خودش بهتره
در مورد سوال اخرت هم باید بگم که منظورت رو نفهمیدم :18::18::18::18:
در هر صورت ببخشید اگه معلومات برای جواب دادن به سوال های شما قد نمی داد
شما به بزرگی خودتون ببخشید.
منظور از USB host دارا بودن قابلیت ارتباط با device های usb دیگه (دوربین دیجیتال ، کول دیسک) بدون نیاز به PC هستش ... ظاهرا P2 این قابلیت رو نداره (لینک زیر)نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/id/consumer/detail/spec.do?group=mp3audiovideo&type=mp3player&subtype=mp3player&model_cd=YP-P2AB/XSE
مرسی از همگی !!
فقط مهسا جان اول از همه اینکه خوش اومدی و لطفا فارسی تایپ کن !
عزيزان سلام!:20:
اگي ديده باشيد توي فرمهاي خارجي P2 هر كدوم از اعضا خواسته ها و ايده هاشون را تحت اسم Wish List براي بقيه اعضا و حتي براي خود شركت سامسونگ مي فرستند.
من پيشنهاد مي كنم اينجا هم هر كسي توقعي را كه از P2 داره را بگه.... يعني اينكه شما دوست داريد در فريم ورهاي آينده چه امكاناتي به P2 اضافه بشه؟
نظر خودم :
- قابليت خوندن فايلهاي PDF
-و يا حداقل پشتيباني از زبان فارسي
-توانايي ويرايش متن و يا اسم فايلها
يه ايده ي ديگه هم داشتم كه زياد دور از ذهن نيست؛ استفاده از بلندگوي موبايل براي P2 به وسيله ي بلوتوث .
چون بلندگوهاي موجود توي بازار رو همه جا نميشه برد و هميشه در دسترس نيست، ولي گوشي موبايل همه جا پيدا مي شه...
فعلا:11:
میشه ولی اگر درست حسابی باشه PDF خوندن و وب و....... نباشه چشم !!نقل قول:
اقایون تا تاریخ عرضه فایرم ور ارزو ها و نظراتتونو اینجا بنویسید من فرداش ترجمه ش میکنم براشون میفرستم !
ولی ویش لیستاتون رو حساب کتاب باشه ! (عملی شدنی باشه)
سلام
آخرین قیمت p2 توی تهران چنده؟
من اینجا(اصفهان) یک مغازه دار بهم گفت p2 8gig ناقابل 300 تومن.
منم توی دلم یک ... بش گفتم اومدم بیرون.
نقل قول:
نوشته شده توسط Mohsen_Psy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا قيمتها اينه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... شانسو مي بيني!!!
هنوز 3 هفته نشده كه خريدمش ها!!.... قيمتهاي 3 هفته ي پيش (نمايندگي):
2 گيگ : 185000
4 گيگ : 245000
8 گيگ : 295000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعه بازاره ايران بهتر از اينهم نميشه...
چرا منم 3 هفته پیش برای 2 نفر خریدم ولی نه با این قیمت !!!
تازه با گارانتی !
اینا رو تازه گرفتم :
با گارانتی سام :
2گیگ : 194
4 گیگ : 213
8 گیگ : 267
نامردا 8 رو خیلی دارن بالا پایین میکنن !
بدون گارانتی :
2 گیگ : 181
4 گیگ : 205
8 گیگی : 275
8 رو بدون گارانتی گرون تر میدن !!!؟؟؟؟
لوازم جانبی :
قاب گلاسه : متفرقه 5 تومن ------ سام سریس 14 تومن
شارژر : 20 تومن --------- سام سرویس 24
لوازم جانبی رو پیشنهاد میکنم از فروشگاه های سام سرویس نخرید !!
من کابل HDMI از سونی خریدم 95 همون کابل رو سام سرویس میداد 148
قیمت ها هم فعلا هر کی یه چیز میگه چون فروشش رفته بالا
یه 2 چا رفتم مثل ماشین میفروختن !!!
میگفت مشکیش 15 تومن گرون تره ، سفید 20 تومن ، شرابی هم تموم کردیم 12 تومن !!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد میکنم تا نوزدهم (چند روز دیگه ) سمت خرید نرین تا واردات جدید سام برسه !!
سلام
در مورد خوندن PDF بايد بگم كه من چند وقته پيش يه ام پي 4 كينگ استون ديدم كه نصفه قيمته P2 را داشت... ولي PDF را خيلي خوب باز ميكرد... تازه چند تا قابليت ديگه مثله دوربين 3 ، رم SD ، اسپيكر و ... را داشت...
البته مي دونم كه هيچكدوم از اين دستگاهها به P2 نمي رسه ولي توقع خوندن Pdf اونقدر ها هم نامعقول نيست...
سلام اینم اخرین قیمت ها :نقل قول:
2 گیگ : 195
4 گیگ : 205
8 گیگ : 260
یه چند تا هم از طرف ما میدادی !!
نقل قول:درسته !! امکان باز کردن فرمت PDF نامعقول نیست ولی باید حساب این رو که نمایش فایل PDF برای یه پلیر امکان بدرد بخوری نیست (اگه موبایل ، PDA بود یه چیزی) ولی هر چیزی رو بهر کاری ساختند !نقل قول:
P2 هم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره ولی با وجود اینترفیس تمام تاچ این امکان اصلا بدرد نمیخوره !
بجاش میتونی فایل های تکست (یا تبدیل شده فرمت PDF به تکست رو روش بریزی) !
البته اون مدلی که شما میگی هم فایل PDF رو به یه فرمت دیگه تبدیل میکنه !
به نظر من بهترین کارایی که سامسونگ می تونه بکنه اینه که بشه پسورد گذاشت که هر کسش که از راه رسید همه چیمون رو در نیاره بعدا در مورد بلوتوث خیلی کارا باید بکنن یکی امکان مارک کردن دیگه امکان فرستادن همه چیز بدون احتیاج به رفتن به قسمت بلوتوث
و در اخر امکان پاک کردن و تغییر نام فایل ها و فولدرها
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
سلام به همگي ...
مرسي از تاپيك خوبتون ....
اين خبرهاي جديد در مورد P3 شنيدين ؟ علي جان اطلاع خاصي نداري .
ممنون .
بله ! شنیدم !نقل قول:
ولی مطمعن نیستم !!
تا اونجا که میدونم سامسونگ P3 هنوز وجود خارجی نداره !
شاید هم ................ نمیدونم !!!
Samsungp3.com