سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
منم همین فایل کامپیوتر رو میخوام ولی همون بازی باشه که خودتون رو گوشیتون داریدا:46: بعد یه چیز دیگه آپلود شده رپید نباشه که نمیتونم از این سایت فایل بگیرم.نقل قول:
بازم ازت ممنونم
اقا این اسنیکو که نتونستیم براتون اپ کنیم.
اینم لینکش البته از نوع فضایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمست جان نتونستم اپ کنم. ایشالا فردا برات اپ میکنم و لینکشو میذارم. البته از نوع فضایی!
شاید هم لینک معمولی.
البته این ماهیگیری رو من از همینجا گرفتم. و رو 95 فول شده. رو 5700امتجان نکردم .شاید به خاطر هک باشه که فول نمیشه.
سلامنقل قول:
عطا جان اگه فايل اوليه بازي مشكلت رو حل ميكنه، خدمت شما:
گوشيتو كه وصل كردي اينو اجرا كن بعد صبر كن تا بازي اصلي رو دان كنه بريزه تو گوشيت...کد:http://download.showroom.n-gage.com/TrialFiles/2000AFBC//210//-1485663408//20080403_015454_35200//Files2//cz0xMSZjPTQyNiZpPTMmbD1lbiZkPU44MiZwPTIxMA==/Hooked_on_Creatures_of_the_Deep.eng.zip
سوالي بود در خدمتم...
شاد باشي:40:
Elvis Presley .
این اسنک رو حودت دانلود کردی؟؟؟؟؟؟لطفا آپلودش کن چون اینی که توی عگس گذاشتی اصلا کار نمی کنه
لينك دانلود تو صفحه اول هست...نقل قول:
پست 8
اون عکس لینکی بود که خوده انگیگ برام ایمل کرده بود.
کار میکنه . من باهاش گرفتم.
یونس جان بالا خره اپش کردی؟ من تو 2 جا اپ کردم ولی مثل این که لینکش خراب بود.
نقل قول:
یونس جان ممنومم ازت به خاطر بازی که گذاشتی ولی این رو هم دانلود کردم و موقعی که پاک میکنم و میخوام بازی رو شروع کنم باز هم همون پیغام میاد و نمیشه باری رو شروع کرد.انشاالله بشه من هم درآینده ایی خیلی نزدیک بتونم این بازی رو رو گوشی انجام بدم و رکورد همه شما رو بزنم:31::10:
آقا کمک کنین...
من برنامرو از سایت رسمیش گرفتم موقع نصب تا آخرین لحطه لود کر آخرش اررور 10425 داد
مشکلش چیه؟
از اول نصب کن.
اگه نشد ،بکاپ ، بعد با کد #7370#* فرمت کن. نصب میشه!
گوشیم ان 81 هستش .فرمت هم کردم باز اررور میده .کلافم کرده نمیدونم چشه؟؟!!!!!!
با اون کد فرمت کردین؟؟
یکم بیشتر توضیح بدی ،بهتر میتونیم کمک کنیم.
در ضمن تاریخ گوشیت باید رو 23/05/2008 باشه. تا نصب بشن!!
سلامنقل قول:
اگه متن ارور رو بنويسي بهتر ميشه كمكت كرد...
ارورش متن نداره فقط عدد میزنه
Eroor!
10425
آقا دمت گرم نصب شد مشکلش تاریخش بود . فیفا 08 ریختم حالا چجوری کرکش کنم؟
کمممممممممممممممممممممممک
این بازیها چطور باید کرک بشن؟ فیفا.اسفالت...
خدا رو شکر.
کرک شدنی نیست. شما یه کپی از هر بازیت تو یه فولدر به جز انگیگ داشته باش.
فیفا بعد از 10بار از کار میوفته. بعد پاکش کن(از تو همون برنامه ی انگیگ)
بعد از تو اون فولدر کپی کن تو انگیگ. بعد خودکار نصب میشه.
برا این میگم یه کپی داشته باش چون وقتی بازی نصب میشه از تو فولدر انگیگ پاک میشه.
سوالی داشتی بگو.
اسفالت که نسخه ی فولش هست. ولی خیلی کیفیت نداره.
فیفا هم که گفتم. ففط میتونی بازی کنی و گر نه لیگ و جام جهانی و این چیزا نمیشه.
فیفا 07 ام از بین رفت الن 1دونه 08 دارم با اسفالت... اصلش فیفا 08هست که کرک نمیشه...مسخرس
07 دمو بود رو گوشیم باز بهتر از این 08بودکه از سایت گرفتم
چرا بهتر بود؟؟؟از این با کیفیت تر هم مگه میشه؟؟!!
گرافیک 07 پایینتر بود ولی مدتش تموم نمیشد .08 زود تموم میشه
یعنی چی مدتش تموم نمیشد؟
07 هر بازیش 4 دقیقه بود اینم 4 دقیقه هست.
07 بعد از 10بار کلا از کار میافتاد وهیچ راهی نداشت. اما08 بعد از 10 یه بار پاک و دوباره نصب میکنی که میتونی هر چه قدر دوست داری بازی کنی!
تو07 نمی تونستی تنظیمات دکمه هارو تغیر بدی ولی تو این میتونی همه رو عوض کنی.
اگه 1 نفر سریالش رو بخره میتونه همزمان تو 10 تا گوشی دیگه وارد کنه که همه اون 10 تا گوشی بازیشون پریمیوم بشه؟
فکر نکنم. اونا فکر اینجاشم کردن.
بچه ها کی بازی اسنک رو روی گوشی ریخته؟رکوردتون چقدره؟من 2930 رکوردمه ولی هنوز نتونستم مرحله اول رو تموم کنم واقعآ سخته بازیش و خیلی خیلی باهال و جذاب حتمآ رکوردتون رو بزارید
من ریختم. ولی اصلا خوشم نیومد. درسته از مدل قبلیش 3 بعدی تره ولی اون خیلی زیباتر و با حال تر بود.
سلام
من دیروز بازی creatures of the deep رو دان کردو و نصبش کردم
ولی بعد از گرفتن 2 تا ماهی تریال تموم میشه
در فولدر private هم اون فولدری که گفته شده بود نیست
یکی کمکم کنه!!چپ کردم تا 26 مگ دانلود شده!!!
سلامنقل قول:
دوست من بايد با رم ريدر يا data transfer فايل هاي مخفي رو بياري..(از تو PC )
فکر کنم گوشیا ی هک شده با ماهیگیری مشکل دارن.
چون من هم هر چی گشتم اون دو تا فایل نبود.
نقل قول:
شما کجا دنبالش میگردی؟چون برای من این 2 فایل هستش ولی موقع پاک کردنشون بازی اجرا نمیشه شما بازی رو روی مموری کارت ریختی؟برای پیدا کردنش باید بری تو درایو E و privite و همون فایلی که گفته شده پیداش کنی حتمآ خبرشو بده
سلام تو رو خدا يكي كمك كنه دارم ديوونه ميشم من 2ماه پيش ngege رو گوشيم كه n73 musical هستش نصب كردم 2 تا بازي هم نصب كردم كه تريال بود بعد از چند روز هر كاري كردم وارد بازي نميشد يعني بعد از كليك روي بازي بعد 3ثانيه مكث دوباره به صفحه ngege برميگشتوبازيه جديد ريختم نشد كل ngege و بازيهاشو پاك كردم ودوباره نصب كردم حتي بازي جديد fifa 2008 رو هم نصب كردم ولي با توجه به اينكه ايكون بازيها ره دارم تو گيم و نصبشون كردم وارد هيچ بازي نميشه. چي كار بايد بكنم كمك كنيد............
نقل قول:
اگه بازی رو روی مموری کارت ریختی با برنامه x-plore برو توی درایو E توی فولدر private فولدر 2000AFBC و اون 2 تا فایل رو پیدا کن چون من هم از طریق هک تونستم باری ها رو اجرا کنم و این 2 فایل هم توی گوشی هستش
شما گوشیتونو هک نکردین؟فکر میکنم فقط NgageInstaller رو نصب کردین و بازی ها رو دانلود کردین درسته؟اگه همچین چیزی هستش حتمآ باید گوشیتونو هک کنید اگه هم که نیست آدرسی که توی امضا من هستش رو برید و ببینید توی صفحه 5 پست شماره 23 چی نوشتم همه رو انجام بدید مطمئن باشید می تونید این بازی ها رو اجرا کنید من هم همین مشگل شما رو داشتم ولی الان به درستی کار میکنه.نقل قول:
اگه سوالی بود من در همون تاپیک یا بچه های فعال این تاپیک کمکت میکنن.
موفق باشی
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
مشكل اين آقا حل شد...
مشكل اين بود كه بازي ها رو حافظه گوشي ذخيره شده بود...
گوشيش هم N82 هست و نيازي به هك نداره:27::31:
شاد باشيد:40:
سرمست جان من رو 95 فولش کردم.
میدونم کجا هستش. ولی اون دو تا فایل توش نیس.
حالا شما مگه تونستیدی فولش کنید؟؟
ا مروز یه 5700 دیگه رو اومدم هک کنم.شد.
انگیگ اینستالر رو ریختم. ولی ارور میده. میگه فایل خراب است.
چی کار کنم؟؟؟
ممنون از راهنماييت دوست عزيز ولي من گوشيمو هك كردم با برنامه rampatcher واون پستي كه شما معرفي كردين تو امضاتون يه روش ديگه هك كردنهونميدونم چه بايد بكنم.نقل قول:
آقا گوشیهای ان 81 نیازی به هک کردن دارن؟؟؟!!!
دیگه گوشی مخصوص انگیگ تر از 81 نیست.
نه نیازی نداره.
شما اخرش نتونستین بازی بریزین؟