خوب بچها من براي خريدنش به چه چيزي توجه كنم كه تقلبي بهم نده البته من پسر عموم موبايل فروشي داره ولي نمي خوام برم پيشش
Printable View
خوب بچها من براي خريدنش به چه چيزي توجه كنم كه تقلبي بهم نده البته من پسر عموم موبايل فروشي داره ولي نمي خوام برم پيشش
نه احتیاج به ساین نداره .نقل قول:
خوب مپ خود گوشی با وایرلس کار میکنه وقتی امواج رو نمی تونه پیدا کنه این پیغامو میده. اگه بخوای می تونی از GPS استفاده کنی.
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208634
keygun ..x-plore
رو من دارم
اگه می خواین imei
گوشیتون رو بدین تا براتون کد فعال سازی رو درست کنم
من يه مشكل برا گوشيم پيش اومده :
كامپيوتري كه گوشيم رو بهش وصل كردم فك كنم ويروس داشت و الان سرعت گوشيم پايين اومده و گالري رو به زور
باز ميكنه (اصلا باز نميكنه )
به نظرتون ويروس اون كامپيوتر وارد گوشيم نشده ؟؟؟
اگه وارد شده چه جور اون رو از بين ببرم ؟؟؟ رم رو فرمت كنم ؟؟؟
لطفا كمكم كنيد .....
ممنون
سلام دوستان عزیز ن82 دار
ببخشید یه چندتا سوال داشتم
باتری این گوشی چطوره (مثل ن95 سریع خالی میکنه یا ....) ؟؟؟
قیمت نوش الان توی بازار چنده ؟؟؟
خیلی بهتر از ان 95 عادی هستش (8 گیگ رو نمیدونم)
قیمتش حدود 470 هستش
مجید جان سریع رم گوشیت فرمت کن ..... البته قبلش تمام اطلاعات رمت رو داخل کامپیوتر بریز بعد با آنتی ویروس چکشون کن که اگه موردی داشته باشه برطرف بشه ....
و بعد هم اطلاعاتتو دوباره بریز توی گوشیت .....
این منوی 3بعدی گوشیه من از کار افتاده.وقتی میزنم کار نمیکنه (همون دکمه که بالای دکمه C قرار داره )
گوشیم رو خاموش روشن میکنم درست میشه ولی باز بعد مدتی از کار می افته.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
ضمنا رو گوشیم چند تا تم نصب کردم.
اصلا نمیشه این ذکمه رو از کار انداخت ؟؟؟
مرسینقل قول:
خیلی بهتر از ان 95 عادی هستش (8 گیگ رو نمیدونم)
قیمتش حدود 470 هستش
من تو شهر خودمون 520 قیمت دارم
مطمئنید 470 تومنه ؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
garmin فقط نقشه تهران و جاده های اصلی کشور رو داره;
اگه واسه شهرهای دیگه می خوای باید smartgpscom رو نصب کنی که متاسفلنه احتیاج به ساین داره!
شاد باشی:40:
منم همین سوال رو دارم اگه برا دوستان زحمتی نیست یه آمار دقیق از باطریش بدن ( یعنی مثلا با 20 دقیقه مکالمه در روز + 10 تا اسام اس در روز + 20 دقیقه استفاده های دیگه ) چند روز دووم میاره ؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز ن82 دار
ببخشید یه چندتا سوال داشتم
باتری این گوشی چطوره (مثل ن95 سریع خالی میکنه یا ....) ؟؟؟
ضمنا نظرتون راجع به قیمت رنگ مشکیش چیه ؟ فکر میکنین بیشتر از 20 هزار تومن اختلاف با معمولیش داره ؟
یه سوال دیگه هم داشتم دکمه هاش واسه اس ام اس زدن سفت و سخته یا نرم و راحت ؟ اصولا باهاش راحت اس ام اس میزنین ؟
دکمه هاش کوچک هستن باید بهشون عادت کنی
و لی در عوض نرم و خوش حالت هستن واسه اس ام اس نوشتن
عجیبه ! الان دیگه اکثر گوشی های نوکیا از رنج متوسط به بالا زیر نور خورشید مشکلی ندارن !نقل قول:
اگه با کیبوردش موقع sms زدن مشکلی نداشته باشه گوشیه خوبیه ....
راستی شفافیت LCD هم کمه .... توی نور آفتاب اصلاً دیده نمیشه ....
همین 3110 کلاسیک که الان دارم که 7-8 ماه پیش 140 خریدم زیر نور خورشید فقط رنگاش مات میشه ولی دیده میشه صفحه ! 5700 هم همینطور بود ! اگه واقعا این ضعف رو داشته باشه ال سی دیش به نظر من ایراد بزرگی میتونه باشه واسه یه گوشی تو این رده !
آقا این سایت جی اس ام ایرانی چرا دریوری مینویسه تادیروز پریروز n82 قیمتش 480 بود الان یه شبه کرده 570 بعدم میری بازار میپرسی میگن 460 این رو چه حسابی قیمت میزاری فکر کنم داره جو سازی میکنه نکبت
سلام من ديروز شيراز خريدم 500 هزارتوماننقل قول:
سلام
بالاخره پس از چند روز تحقیق و پرس و جو در مورد گوشی ها.من گوشی n82 رو انتخاب کردم:5:
و دیروز این گوشی رو به قیمت 464 تومن بدون گارانتی خریدم:20:
بین گوشی هایی که داشتم این بهترین گوشیه و خیلی شیک و زیباست:31:
سلام از كجا ميتونم يه سري برنامه و تم پيدا كنم
توی قسمت موبایل برو و اونجا تاپیکی هست که برنامه برای سیمباین 9.2 هست میتونی از اونجا بگیری .
یا اینکه برو به سایت gsmariya دات کام و بعدش ان82 رو انتخاب کن اونجا لیست برنامه هایی که بهش میخوره رو میذاره
موفق باشی
خوب علی جون وقتی می خوای یه کانتکت جدید اضافه کنی و فهمیدی که زبان عربی هست چه جوری انگلیسیش می کنی؟ من که نتونستم. اگه بلدی بهم بگو.نقل قول:
تو همه ی مدل های نوکیایی که من دیدم با کلید چارت زبان رو عوض میکنی
البته
تو ان 82 تو قسمت in put language
اگه انگلیسی رو انتخاب کنین بصورت دیفالت زبان انگلیسی میشه
سلام من ديروز سه تا برنامه نصب كردم هرچي ميگردم دنبالش نيست توقسمتapp.manager زده نصب هست
حلا من چه كار كنم
پيشاپيش ممنون
تو قسمت تم ها نیومده ؟؟
ایرادی نداره از تو اپلیکیشن منجر دیلیت کن
و از نو نصب کن
دوستان سلام کسی اطلاع داره n82 مشکی کی مییاد؟؟؟
نه تو تمها نيست حلا هم چند تا ديگه نصب كردم اوناهم نيستنقل قول:
سه ماهه دوم 2008نقل قول:
سلام دوستان
اینجور که پیداست این گوشی چند تا مشکل اساسی داره:صدای اسپیکر کم.هنگ کردن زیاد و ال سی دی تار
به نظر دوستانی که این گوشی را دارن آیا ارزش خریدن را داره؟؟
من بین دو گوشی n82 و K850 موندم.به نظر شما کدوم بهتره.لطفا" راهنمائی کنید و اگه میشه توضیح بدید
ممنون
مقایسه این دو یه زمانی دقیقا پارسال سر k800 وn73 بود اون موقع نام کاربری من ahmad1364 بود اونقدر کل کل شدید شد که منو از تایپک انداختند بیرون و نام کاربریمو غیر فعال کردند توسیه میکنم تو مباحث این دو مورد گیر نده
دوست عزیز ممنوننقل قول:
میخواستم بپرسم آیا gps پولی ؟؟؟ و کسی از دوستان هست که باهاش کار کرده باشه . مثلا تو شهر تهران راحت کار میکنه .تو نقشه های پیش فرض ایران هست؟؟ لطفا کمی توضیح بدید
جناب 2299 شما از کجا 464 خریدید ؟؟؟
سلام بروبکس !!
من گوشی n73me دارم اما سرعتش بیچترم کرده!!حالا میخوام عوض کنمش بنظرتون n95 8gigبگیرم یا n82 لطفا علت انتخابتونم بگین!!
نه پولی نیست اون که پولی gprs تو همه جای کره ی زمین کار میکنه. نقشه های ایران کامل نیست و فقط راه های اصلی و فرود گاه ها توشن .نقل قول:
ان 82 صدای ایپکر و ال سی دیش یه کم مشکل داره والا در باقی مواردنقل قول:
مشکلی نداره
نه اقا اینجوریام که میگی نیست من با n95خودم مقایسش کردم .صداش که خیلی صاف و با کیفیته اگه از 95 بلندتر نباشه کمتر نیست!نقل قول:
هنگ انچنانی که به خای به خاطرش این گوشیو کنار بزنی نداره .
السیدیش کیفیتش خیلی خوبه و نورش در حد متوسط به بالاس زیر نور افتاب یه کم ضعیفه ولی در کل خوبه
دوربینش تو تاریکی خیلی بهتر از n95 هستش
به نظر من n82خیلی خیلی ازk850 بهتره هم از لحاظ دوربین هم از لحاظ بقیه چیزاش:8:
سلام من 500 هزار خريدم لطفا اگه ميشه بهم بگين جليلنقل قول:
سلام دوستان.نميدونم درسته كه سوالم رو اينجا مطرح كنم يا نه.اگه اينجا جاش نيست ببخشيد.خواستم بپرسم با 350 360 تومن ميشه يه ان 95 يا ان82 كار كرده پيدا كرد يا اينكه برم به فكر يه گوشي ديگه باشم؟ممنون ميشم كمكم كنيد
نه دست دوم نمیتونی پیدا کنی.
توی اون قیمت آی450 سامسونگ بهترینه البته ان81 هم گوشی خوبیه.
به نظر من n81 عالیهنقل قول:
n82 چهار روز پیش مشهد 480 بود
خيلي ممنون.چه جواب كامل خوبي!!نقل قول:
نقل قول:
جدا؟ گوش شیطون کر قیمتا مثل اینکه داره میاد پایین!:20:
از پاساژ علاالدین.روز شنبه ساعت 11:45 دقیقه به قیمت 464 هزار تومان خریدم و واقعا هم ازش راضیم:8:نقل قول: