شما middle رو بزن من چند روز پیش دوباره داشتم بازی میکردم فکر کنم همون دکمه وسط ماوس رو بزنی بیاد.
Printable View
شما middle رو بزن من چند روز پیش دوباره داشتم بازی میکردم فکر کنم همون دکمه وسط ماوس رو بزنی بیاد.
آره دکمه وسط موس زوم میکنه
ببخشید این بازی کلا چند مرحله هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی میرم تموم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی 7 مرحله یا 7 ACT هست که هر مرحله هم چند تا پارتهنقل قول:
به لینک زیر برید تعداد مراحل و آموزششون رو میفهمید
موفق باشیدکد:http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas2/
:20:
اخیش اینم به گنجینه بازی هام پیوست خیلی باحال بود آخرش یکم سخت تر شده بود ولی درکل خیلی فاز داد
تاييد ميشهنقل قول:
مراحل آخر كه تنهايي و بدون گروهي واقعا سخت گذشت:13: ، اما تو كل تابستون فقط اين به من حال داد:8:
سلام دوستان
من رو حالت story که میارم ارور میده
سخت افزارهام مناسبه
ویندوز هم دوباره نصب کردم
برای شما این مشکل پیش نیومده؟
سوالتون رو در تاپيك زير بپرسيد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی رو Xp مشکل داره؟?
نه من خودم رو xp رفتمنقل قول:
خوب توی readme ی خودش نوشته فقط اکس پی سرویس پک 2 رو ساپورت میکنهنقل قول:
......................................
میگم این بازی کد تقل هم داره ؟
من توی مرحله 5 بد جوری گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یه جا در گیری هاش بد جوری موندم
دوست عزيز ترينرش رو برات ميذارم هرچند كه اينجا جاش نيستنقل قول:
نقل قول:
يك سوال داشتم
اين بازي از نظر داستاني دنباله شماره اول هست ؟
يا نه يك خط داستاني جدا داره كه نيازي نيست حتما شماره اول رو تموم كرده باشي براي پي بردن به اون ؟
تا اونجایی که یادم میاد بله دنباله همون هستش ....نقل قول:
بازي رو تموم كردم ولي ديگه كم كم داشت تكراري ميشد....
اين بازي كجاش تكراري شده؟ نكنه سبكش برات تكراري شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داستانش كه زياد جالب نبود و سبكشم تكراري.......نقل قول:
والا سبک اکشن اول شخص یا همان شوتر بود بازی
حالا منظورت از تکراری بودن چیه نمی دونم
بازی هم که این همه نو آوری داشت
تاييد ميشه بازي اصلا تكراري نبود شايد شما از تمامي امكانات درون بازي استفاده نكردي كه برات تكراري و خسته كننده شدهنقل قول:
ولی گرافیک ضعیف بود
یعنی پیشرفت نکرده بود
ولی رو سیستم من گرافیک 2 خیلی بهتر از 1 بود
من اون جايي كه ميري رو بالكن بعد بالكن خراب ميشه و هليكوپتر مياد گيرافتادم . كسي هست كمك كنه ؟
فکر کنم اونجا باید هی آدما رو بزنی و هلیکوپتر هم بزنی تا هلیکوپتر سقوط کنه .نقل قول:
من اون جايي كه ميري رو بالكن بعد بالكن خراب ميشه و هليكوپتر مياد گيرافتادم . كسي هست كمك كنه ؟
یکمی سخته .
هوش مصنوعی کسایی که باهاتان خیلی پایینه
همش به این ور و اون ور گیر میکنن
صد رحمت به لینچ
توی وگاس همراه ها خوب بودننقل قول:
من بعضی از مراحل توی یسری اتاق ها همراه ها رو می فرستادم که ادما رو بکشن بعد خودم میرفتم:27:
بنظر من که هوش مصنوعی شون از لینچ خیلی بالاتر بود
ببخشید یه سوال داشتم
این dkهمون دریفت کینگ هستش؟؟؟
این وگاس خیلی بهم حال داد هنوز بازی تو سبک خودش و بهتر نیومده
خوب لینچ هم میتونست این کارا رو بکنهنقل قول:
تازه خوبیش این بود آلزایمرم داشت
آره خداییش همراهات خوب آدم میکشن
آره چطور مگه؟
اینو دوستام بهم میگن
تو بازی grid هم اینو انتخاب کردم
خیلی گذشته درست یادم نیست.نقل قول:
فکر کنم مرحله آخر رو میگی.
مگه چی میشه که گیر میفتی؟؟؟
سریع باید بری پشت این ستون کوچیک ها پناه بگیری بعد هی هلیکوپتر رو بزنی و آدما ولی دوباره سریع باید قایم شینقل قول:
حالا چرا باید هلیکوپتر رو بزنی؟
اون دختر میگه که اگه بتونی هلیکوتریه رو حرصش بدی که از موشکش استفاده کنه میتونه از روی فرکانسش موقعیتش رو شناسابی کنه و یه موشک بزنن به هلیکوپتره.
خوب شما باید اینجا حواست جمع باشه که اگه هی تیر زدی به هلیکوپتر و اونم اعصابش خورد شد موشک ول داد طرفت سریع میری اون سمته قایم میشی که اگه نزدیکش باشی میمیری.منظورم از اون سمت در واقع یک وجه دیگه از زمین تنیس هست.
بعد دو سه بار که این کارو بکنی دیگه تمومه
به یادش بخیر وگاس 2 بازی خوبی بود اما نسبت به نسخه قبل پیشرفت زیادی
نکرده بود. ولی XP گرفتن و آپگرید شدن رو که اضافه کردن بهتر شده.
مگه توی این بازی xp میداد و میشد چیز ها رو آپگرید کنی؟؟؟؟؟نقل قول:
عجب حافظم داغون شده. اصلا یادم نمیاد همچین کاری میشد کرد.
آره عزیز میشه.میتونی مثل نیروهای ضدشورش ایران خودتو آپگرید کنی:31:.میتونی زره اینا بخری.نقل قول:
زمانی که این بازی ومد من نخریدم چون انقدر بازی خوب بود که وقت نشد ولی الان که میبینم اصلا قرار نیست تا پاییز بازی به درد بخور شوتر از نوع طبیعی ( نه جک و جونور و فضایی و ....)بید میرم که بازی را تهیه کنم . فقط از دوستایی که احیانا اطلاع دارند چند سوال داشتم . میشه بازی را روی ویندوز سون بازی کرد یا صلاح نیست ؟ این بازی پکی چیزی براش اون زمام آمده بود یا نه ؟
ممنون از شما
با اینکه این بازی رو رو 7 امتحان نکردم ولی با توجه به اینکه سون همون به روز شده ویستا محسوب میشه و از سوی مایکروسافت عنوان شده تمامی بازیهایی که روی ویستا عمل میکنن بدون هیچ مشکلی هم روی سون اجرا میشن و این صحبتها مورد تایید قرار گرفته, پس نباید برای این بازی هم هیچ مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
دریافت پچ ورژن 1.03 بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 و کرک مربوطه از آدرسهای زیر:
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.03 Patch | Size: 93.4MB
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.03 Patch Crack | Size: 7.34MBکد:http://patches.ubi.com/rainbow_six_vegas_2/rainbow_six_vegas_2_1.03.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=RainbowSixVegas2v1.03NoDVDFixedexeEng.rar
یکی از بهترین باز های که تا به حال کردم vegas بوده حالا هم منتظر 3 هستیم
سلام
کسی رمز های بازی رو داره؟
سلام دوستان
میدونم گذاشتن لینک ممنوعه...ولی اگر دوستان لینک سالم این بازی رو دارن ممنون میشم برام بفرستن.
دوستانی که بازی کردن بگن واقعا لذت بخش بوده براشون این بازی ؟؟؟؟
مثلا از 10 نمره چند میدن ؟؟؟؟ دلیلشون رو هم بگن . ممنون .
9 میدمنقل قول:
چون باحال بود و هست(هنوز دارم بازی میکنم...تمومش نکردم:31:)
+
دوستان لطفا یه نفر کمکم کنه....اینجا موندم...آخره آخرش:
چیکار باید بکنم؟:41:کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/8t1cmspeyqulu5tqv3.jpg