مي شه توي گيم ميكر كاري كنم كه بشه فارسي تايپ كرد؟
Printable View
مي شه توي گيم ميكر كاري كنم كه بشه فارسي تايپ كرد؟
سلام .نقل قول:
تو کجا هاش فارسی تایپ کرد ؟
میشه واضح تر توضیح بدید ؟ :46:
می تونی از نرم افزار مریم استفاده کنی.داخل اون تایپ کن و بعد کپی کن به بازی در ضمن یادت باشه که گزینه All رو بزنی !
سلامنقل قول:
يعني مي خواستم يه فونت فارسي به بازي اضافه كنم تا مستقل عمل كنه و بعدا اگه توي يه سيستم ديگه فونتش نبود بجاي نوشته ها علامت سوال ظاهر نشه اما من نسخه پرو ندارم و توي اين نسخه گيم ميكر هم هيچ جا رو براي اضافه كردن فونت پيدا نكردم حالا چيكار كنم؟نسخه پرو بگيرم مشكل حله؟
مرسي ولي موضوع من تايپ كردن نيست مي خوام مطمئن باشم بعدا نوشته هاش خرچنگ غورباقه نشه!نقل قول:
اگر توی سیستم خودتون مشکلی نداشته باشه توی سیستم های دیگه هم نباید مشکل پیدا کنه ... البته اگر تنظیماتش فونت سیستمشون درست باشه ...نقل قول:
تو منوی file قسمت Advance ... را اگر نداشت پرو بگیرید ...نقل قول:
اين نسخه گيم ميكر هم هيچ جا رو براي اضافه كردن فونت پيدا نكردم حالا چيكار كنم؟نسخه پرو بگيرم مشكل حله؟
ولی به احتمال زیاد داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه پرو هم داشته باشی فارسی نمیشه نوشت میشه باید dll مربوط به فونت برنامه رو دستکاری کن یا از یک gex برای مسیج استفاده کنی اونجا فارسی میتونی بنویسی
ولی از من به شما گفتن بدون نسخه پرو که تو تبیان هم هست برای دانلود بازی هاتون کامل نمی شه
:18:نقل قول:
فونت فارسی میشه نوشت احسان جان .
فقط یکم دنگ و فنگ داره .
باشه مرسي از همه
چه مبحثی راه انداختی آ
سلام
1- چطوری میشه مکان یک فونت رو با نوشتن کد و دادن مختصات تغییر داد؟
2- چطوری میشه یک دیوار درست کرد که با برخورد آبجکت به ان اصلا نتونه از آن رد بشه؟
3- من برای بازیم یکسری صدا برای برخورد توپ به دیوار گذاشتم ولی نمیدونم چرا صدا ها
با هم قاطی می کنه و یک صدای بدی به وجود میاره/چی کار کنم؟
4- چطوری میشه یک فونت رو جلوی یک آبجکت آورد من هر کاری می کنم میره پشت آبجکت؟
5- چطوری میشه یک کاری کرد که عکس حالت شیشه رو پیدا کنه؟ مثلا برای لودینگ بازی
کاری کنیم که از پشت عکس محیط دکستاپ و یا از پشت عکس محیط بازی پیدا باشه .
مثلا اگه عکس قرمز باشه محیط از پشت عکس قرمز دیده بشه.
مثل بازی سرزمین رویا.
1. وقتی فونت را وارد میکنی باید مختصات هم بهش بدی مگر اینکه فونتت از نوع مسیج باشد
2.ایونت برخورد با دیوار بنویس SPEED-=1
3.مشکل قاتی شدن را کامل توضیح بده مثلآ تا آخر پخش میشه یا پشت سر هم پخش میشه
4. فونت باید توی یک آبجکت سوا از آبجکت های دیگر باشد باید براش یک ایونت استپ بزاری و توش بنویسی DEPTH=-3
5.لودینگ که باید از همان جایی که عکس لودینگ رو انتخاب می کنی شفافین هم ان تخاب کنی ولی اسپرایت شفاف باید روش پر از نقطه هایی باشه که هم رنگ اون رنگی باشد که می خواهد ترانسشن بشود یا از دستور IMAGE_ALPHA استفاده کن با (حروف کوچیک بنویس ) مقدار یک را بده کار با این دستور را توی gm هنوز یاد نگرفتم ولی توی فلش ام ایکس عکس را شفاف می کند
1. از نوع مسیج؟! یعنی چی؟
2. اصلا نشد. راکت ها به طرف چپ می رن. فکر کنم اشگال از اون منهایی است که گذاشتی.
3.پشت سر هم پخش میشه.
4.نشد شاید به خاطر اینه که هر دو فونت های بازیم چون ماله امتیازات هست در داخل یک آبجکت ساخته
شده است.نمی دونم چی کار کنم.
5-ممنون.
1.برای اضافه کردن فونت از اکشن مربوط استفاده کن انجا میتونی مختصات بدی (منظورم از مسیج=massage بود )
2.اینو از اساتید ببپرس من کار با گیم میکر رو یادم رفته ( بخاطر کنکور )
3.از دستور زیر استفاده کن
4.نباید هر دوتا فونت تو یک آبجکت باشه اگرم هست باید فونت ها روی هم نباشن مثل عکسی که گذاشتم از بازی پایان خون به اون depth=-1 بهش داده بودمکد:
sound_play(name ahang )fasele exit;
5.:31:
یه سوال در مورد روم داشتم
چطور میشه که یه روم ادامه داشته باشه
مثلا" من میخام یه بازی هوا پیما بسازم و میخاستم که مثل بازی های 2بعدی دیگه دوربین به دنبال هواپیما حرکت کنه و روم هم تا یه مقداری جلو بره بع به مرحله بعد بره
البته میدونم چطور به مرحله بعد بره فقط تو سواله بالا مشکل دارم
باید برای رومت یک ویو تعریف کنی برای این کار اول سایز روم را از سر منوی setting به مثلآ طول 2000 و عرض (عمودی)480 برسون (عدد ها برای یک مثال است ) بعد از سر منوی view سایزی را که می خواهی از روم دیده شود را مینویسی ( دو عدد اول باری سایز دید دوربین است و دو عدد دوم سایز پنجره تو ویندوز است که هر دو عدد را مشابه هم قرار بدهی بهتر است )
همه تیک ها را بزن و از پاین منو آبجکتی که دوربین باید دنبال کند را انتخاب کن
اگه توضیح کامل تر خواستی بگو ....؟
ممنون دوست عزیز
یه سواله دیگه داشتم
این دو گزینه Hsp و Vsp واین y و x ها وسه چیه؟
سلام .
با اجازه این تاپیک و تاپیک پشتیبانی Game Maker با هم ادغام می شند .
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vsh یعنی vertical speed , اونیکیشم عکس اینه ( به معنی سرعت عمودی و افقی ) که اینا اگه عدد مثبت باشن آبجکت شما سریع تر از سرعتی ( همون عدد مثبت ) که دادین برود دوربین با همان سرعتی که دادین به دنبال آبجکت میاد یعنی از دوربین جلو میزنه
اما x وy ها مقدار فاصله ایه که اگه به کبه پنجره رسیدید دوربین حرکت میکنه یعنی هر چقدر عد بزرگ تر باشه آبجگت کمتر به لبه پنجره میتونه نزدیک بشه
بهت پیشنهاد میکنم به لینک زیر یک سر بزنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219693
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
سلام دوباره
یک سوال داشتم . چطوری میشه برای بازی یک قسمت انتخاب مثل بازی های بزن بزن مثل تیکن یا کمبت
گذاشت که هر وقت روی یک تصویر شخصیت میره یک مربع دور اون رو به معنای انتخاب شدن بگیره.
چطوری میشه اون مربع رو گذاشت و چطوری میشه بهش گفت که دور هر شخصیت بره اون رو بتونه سلکت
کنه؟!
سلام
با کمک varable ها ( هنوزم می گم اگه شما بتونید روش صحیح استفاده از ورایبل ها رو یاد بگیری تو بازی سازی برای خودت استادی میشی )
بعد از دیدن این سورس باید روم ههای بعدیت یک آبجمت بسازی که اگه global.v2 مساوی بود با 1 این آبجکت مربوط اینجا ساخته بشه( منظورم instans_cread هست)کد:http://iranikhaze.googlepages.com/samsnake14.gmk
راستش از روی سورس که میشه کپی برداری کرد اما من می خوام بفهمم چی کار کردم .
اصلا میشه این سورس رو توضیح بدید که یاد بگیرم ؟
چطوری باید این varable ها رو یاد بگیرم؟؟
چند تا سوال ديگه:
1- وقتي از ريسورس براي اينكه فايل ها از خارج بازي خوانده بشه استفاده مي كني
چطوري ميشه فايل هاي بازيت رو يكجوري قفل كني كه بازيكني كه بازي مي كنه نتونه
ازشون استفاده كنه و اصلا نبينتشون؟!
2- دوباره توي ريسورس نمي دونم چرا نميشه يك آبجكتي رو كه اسپرايتش ريسورس
شده براش mouse enter و mouse leave گذاشت.
سلام
واریبل چیست و چند نوع دارد
واریبل ها همان متغیر ها هستند مثل متغیر خون ایکس و ایگرگ و ....
ورایبل ها سه نوع دارند 1- ورایبل باینری 2-ورایبل عددی 3-ورایبل حروفی
ورایبل ها به چه صورت نوشته می شوند
برای ایجاد یک ورایبل باید یک اسم را در کریت یک آبجکت نوشت ( اون اسم نباید تو گیم میکر تکراری باشد ) بعد یک مساوی جلوش می گذاریم جلوی مساوی تعیین میکنه که ورایبل از نوع عددی است یا binery یا ..
اصول نوشتن یک ورایبل باینری
اصول نوشتن یک ورایبل عددی ( جون دشمن ها یا .. )کد:name morede nazar=true ya false
این نوع از ورایبل هایی که در بالا تعریف کردیم event creat هر آبجکتی که باشند فقط تو همون آبجکت میشه براشون کد نویسی کرد برای اینکه بتونیم بیرون از آبجکت هم براش برنامه نویسی کنیم باید از ورایبل گلوبال استفاده کردکد:name morede nazar=adad mesle 100
روش نوشتن ورایبل گلوبال همیشه به این صورت است
ئ اما من تو اون سورس چگونه از ورایبل ها استفاده کردمکد:
global.name moredenazar=meghdar morede nazar
اول
تو کریت یک آبجکت 4 تا ورایبل تعریف کردم همرو مساوی صفر قرار دادم
همانطور که دیدی ورایبل ها از نوع گلوبال هستند چون باید دستوراشون تو بقیه آبجکت ها هم انجام بشهکد:global.v1=0
global.v2=0
global.v3=0
global.v4=0
بعد دستوراشو تو یک ایونت استپ گذاشتم
برای هر کدوم از آبجکت ها از ورایبل متفاوت استفاده کردم مثلا گفتم اگه global.v1 (اینو برای آبجکت اول در نظر گرفتم ) مساوی با 1 بود اسپرایتش عوض بشه و بقیه ورایبل ها مساوی 0 بشن و اگه نبود اسپرایتش عادی باشد
بعد تو ایونت کلیک ماوس گفتمکد:if global.v1=1 { sprite_index=s1 global.v2=0 global.v4=0 global.v3=0}
if global.v1=0 { sprite_index=sprite0 }
به این معنی که global.v1 مساوی یک بشه چون ما تو استپ گفته بودیم اگه این ورایبل مساوی یک بود اسپرایت با کادر داشته باشه اسپرایتش با کادر میشهکد:global.v1=1 global.v2=0 global.v4=0 global.v3=0
اون آبجکت room 2 چیست
به این آبجکت ها میگن کنترولر توش دستور داره ( اینو دستواشو با کد ننوشتم با اکشنه ) که اگه global.v1 مساوی یک بود این آبجکت را در این x و y بسازه زیرش دباره نوشته بود اگه global.v2 مساوی یک بود ابجکت دومی را در روم دو در این مختصاد بسازه ( توجه این آبجکت کنترلر برای رومی است که بعد از روم انتخاب بازی کن قرار دارد)
ممنون.
مشکل این ریسورس رو چطوری حل کنم؟
نقل قول:
چند تا سوال ديگه:
چطوری يه جسم از بالا بخوره به اونيكی يه عملی انجام بشه؟
حالا نوبت ما كه شد خواب نميديد؟
برهان باید براش بنویسی
if mainobject.direction<200 {if mainobject<350 {dastoooraye morede nazar}} // ehsan
باید کد بالا را در آیونت برخورد آبجکت دشمن با آبجکت اصلی بزاری بجای minepbject هم اسم آبجکت اصلی بازیو بنویس
برای بهتر متوجه شدن ..
آبجکت اصلی = قارچ خور ||||||||| آبجکت دشمن = لاک پشت
sam&snake
شرمندم تا به حال سراغ این قسمت از گیم میکر نرفتم برای همین اطلاعات کافی ندارم
مرسی احسان جان
راه ساده تری وجود نداره؟
دشمنت شرمنده.
سلام
يك سوال داشتم:
چطوري ميشه كاري كرد كه با برخورد توپ به ميز بلوك شدن مانند تصوير زير بشه.
خود گيم ميكر در يكي از كانديشن هاش يك چيزي مشابه اين داره ولي زاويه اون
90 درجه هست . ولي اگه زاويه ي شكل زير رو ببينيد باز تره و من هم مشابه اين
رو مي خوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با همون اکشن بانس ردیف میشه ( فرقی نمیکنه 2 درجه باشه یا 179 درجه ) بین دو و 179 را به حالت زیر در میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مدت که من نبودم احسان جان غوغا کردی! دیگه امتحانا هر جوری بود ، تموم شد (با یک درس حذفی و یک افتاده!!!!) حالا دربست در اختیار انجمن!
سلام
خوش اومدی
احسان جان من می خوام فرق کنه.به خاطر اینکه اینطوری مدت زمان بسیاری توپ به میز می خوره و برای امدن نوپ
از طرف راست به چپ صد بار توپ بلوکه میشه ولی در این تصویر حداکثر 3 بار بلوکه میشه.
مشکلم من همینه که می خوام فرق کنه.
سلام خوش اومدی
من چند تا سوال داشتم مصطفی جان.
نقل قول:
من که هیچی نفهمیدم اگه میشه یک سورس بده
.
یا اینکه بگو منظورت از بلوک چیست میخیای یک استپ برخورد وجود داشته باشه
.دومیشم خوشحالم که استاد گیم میکر برگشته ایشون میتونن کمک کنن
سوال اولو که خودت تو یاهو گفتی فهمیدی ، و جواب سوال دوم :نقل قول:
به این معنی که اون سرسی که برام فرستادی این مشکل رو داشت که وقتی داری از یک اسپرایت استفاده می کنی می خوای ری پلیسش کنی . بهتره قبل از هر کاری اسپرایت ها رو Add کنی و بعد به آبجکت ها اسپرایت ها رو نسبت بدی این طوری مشکلی نخواهی داشت .نقل قول:
DON'T change a sprite that is at that moment being used in an instance in the room. This might give unwanted effects with collisions
سلام، من خيلي دوست دارم گيم بسازم. البته از برنامه نويسي چيزي نمي دونم. ميشه راهنمائيم كنين از كجا شروع كنم؟ و با چه برنامه اي؟
متشكرم
از این کتاب
و با برنامه گیم میکر که لینک دانلودش اینهکد:http://iranikhaze.googlepages.com/GMtraining2dsourceofgame.zip
نکته : من هم از برنامه نویسی هیچی نمی دونستمکد:http://tebyan.net/index.aspx?pid=18390&softwareID=825&softwareKeyword=game%20maker