خیر.نقل قول:
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
شما دایرکتری /WEB-INF رو چک کن احتمالا validation.xml و rules.xml مشکل داره.
خیر.نقل قول:
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
شما دایرکتری /WEB-INF رو چک کن احتمالا validation.xml و rules.xml مشکل داره.
اینا که گفتی کجا هستن ؟نقل قول:
دوستان برای استفاده از بخش scheduler راهنمایی می خواستم!
چطور باید یک لینک دانلود رو در scheduler فعال کرد و اگه بخوایم بعد از دانلود disconnect و کامپیوتر خاموش بشه تنظیماتش چیه؟
ممنون...:20:
با سلام
آقا دانیال تو پستای اولیه همین تاپیک با عکس دوستان توضیح دادن اگه سئوالی بود بپرسید درخدمتیم
سلام این دانلود منیجر اصلا خوب نیست برو یکی دیگه امتحان کن مشکل ازISP هست یا اتصالت به اینترنتنقل قول:
چه دانلود منیجری رو می گی؟:31:نقل قول:
IDM !نقل قول:
برای مثال فایلی در حال دانلود شدنه و می خوایم همین فایلو بدون توقف در فرایند دانلود در قسمت scheduler فعال کنیم تا بعد از اتمام disconnect و خاموش بشه( مثلا لینکهای رپیدی که برای اونها نمیشه از گزینه start download at استفاده کرد چون لینک غیر مستقیمه و وقتی دانلود لینک اصلی شروع میشه بدلیل نداشتن رزیوم نباید دانلود رو متوقف کرد) من برای اینکار سه گزینه پایین صفحه scheduler یعنی
hang up modem,exit IDM,turn off computer when done رو فعال و apply میزنم اما عمل نمیکنه! چه تنظیماتی باید اضافه کنم؟
+
برای اینکه در ساعت تعیین شده ای کانکت بشه و فایلی رو دانلود کنه و در ساعت مشخصی فرایند رو متوقف کنه تنظیمات لازم چیه؟
ممنون..
نوشته ی mohammad.clergyman
موفق باشین
با IDM هم توی صفحه ی اول توضیح داده شده.
کجاست اینااااااا؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه توی پوشه ی مدیریت دانلودت نیست مشکل از سرورهنقل قول:
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()() ()()()()()()()()()()
آقا من یه سوال داشتم چی کار کنم با IDM بعد از دانلود سیستم رو خاموش کنه؟
سلامنقل قول:
شما برو به قسمت Options بعد دنبال چنین کلمه ای بگرد Shut down PC after completing all downloads همچنین کلمه ای باید باشه.
بعد تیکش رو بزن. بعد هم ok کن درست میشه.
من پیدا نکردم دقیق بگو کدوم تب؟نقل قول:
آقا من نصبش نکردم ولی تو قسمت تنظیماتش هستش بگرد پیدا میشه.نقل قول:
مگه زود پیدا نمیکنی اگه سریع بگردی پیدا میشه.
سلام ، هر نرم افزار مدیریت دانلودی یک سری کلید های میانبر داره یکیش هم جلوگیری از دانلود خودکار به وسیله ی مرورگر هست.نقل قول:
من يك دانلود منجر Idm دارم كه ازش زياد ناراضي نيستم...
اما مشكلي كه وجود داره اينه كه اين برنامه نميزاره من فايلي رو بدون اون مرور كنم...!
يعني اينكه مثلا من ميخوام با مرورگرم كه فايرفاكس هست و بدون استفاده از دانلود منجر فايلي رو دانلود كنم...چكار بايد بكنم؟ چون هر كار مي كنم اين Idm سريع باز ميشه و شروع مي كنه به دانلود !
از كمك تونون متشكرم.
با تشكر از شما...نقل قول:
همانطور كه گفتين با استفاده از مراحلي كه در تصوير ديده ميشه كليد جلو گيري از دانلود خودكار را پيدا كردم و الان با فشردن دكمه Ctrlدر دانلودر ADM ميتونم بوسيله مرور گر دانلود كنم...(كه در يكجاهايي لازمه!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نمیتونم IDM رجیستر کنم تو تایپکی که زدم و بسته شد یکی از دوستان گفته بود از یه کرک دیگه استفاده کن ولی بازم درست نمیشه. این پیغام خطا رو میده:
سلام بسته شد چون شما قوانین رو رعایت نکردین .نقل قول:
ابتدا این پست را بخونین:
.
حتما از یک نرم افزار پاک کندده ی رجیستری استفاده کنین پس از حذف IDM تا کلیه ی آثارش از بین برود و سپس اقدام به رجیستر کردن برنامه از یکی از طرق ممکن بکنین.
بهترین پچ تا زمانی که ازش ایتفاده می کردم این بود IDM v5.12 (build X.X.X) که توسط LovePascal تهیه شده بودش.
این پیام مربوط به جعلی بودن هست شما کلیه ی آثار ممکنه رو حذف و سپس اقدام به نصب و کرک کنید.
موفق باشید
نقل قول:
من در مورد این مشکل به نتیجه ای نرسیدم
هنوز گاهی اوقات با اون ارور مواجه میشم !
چی کنم !؟
آنتي ويروست چيه؟
از جاي معتبري دانلود ميكني؟
حتمالن كامل دانلود نشده يا كامل نصب نشده
تا بعد............................................
نقل قول:
آنتی ویروسم: کاسپر اسکای 7
لینکهای دانلودم مشکلی ندارن
این مشکلی که برای getrightام بوجود اومده قبلا وجود نداشته الان اینجوری شده
وقتی یه فایل رو می زارم برای دانلود اگه 10 ساعت هم getrightام در حال دانلود باشه و خودم پای سیستم باشم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی میزارم رو دانلود و از پای سیستم بلند میشم و بعد از حدود 30 دقیقه میام پای سیستم این پیغام ظاهر میشه! ( ممکنه به خاطر اسکرین سیور باشه ؟ ) :18:
منم همين مشكل را داشتم
فقط بيشين پشت كامپيوترت و getright را بپا ئي
اسكرين سيور و استند باي تو كار دانلود اختلال به وجود ميارن.
بايد هردو را زمانشان را طولاني يا غير فعال كني.
تا بعد............................................ .................
سلام
من از download accelerator plus premium استفاده میکنم و کرکش رو هم دارم ولی نمیدونم چرا بعد از مدتی هنگام دانلود در 19% میمونه و دیگه دانلود نمیکنه.شما میتونین کمک کنین؟
در ضمن من از نسخه ی 8.6 استفاده میکنم.
ممنون
سلامنقل قول:
موردی که شما عرض کردین علل گوناگونی می تونه داشته باشه از جمله مشکل از خطوط ارتباطی و یا ISP در صورتی که از عوامل ذکر شده مطمئن هستید می توان مشکل را از پچ یا کرک exeمورد استفاده دانست .
راه حل: از سایر پچ ها و کرک ها استفاده کنید مدیریت دانلود دیگری را نیز امتحان کنید.
سلام.دوستان ؛ من يك فيلم دانلود كردم كه پسورد هم داره ؛ وقتي پسورد را وارد ميكنم اين پيغام را ميده و باز نميشه .چيكار بايد كرد؟ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان ؛ من در حال دانلود يك فيلم با قابليت ريزوم بودم كه شارز ماهيانه تمام شد و فردا صبح كه شارز كردم ديكه نميشه دانلود را ادامه داد و پيغام ميده كه امكان دانلود اين فايل وجود نداره.در ضمن از دانلودمنيجر استفاده ميكنم.حالا بايد چيكار كرد؟ ممنون
باید از اول شروع کنی! :41:نقل قول:
سلام
جدیدا وقتی میخوام چیزی دانلود کنم اصفحه دانلود اینجوری میشه
در ضمن اینم بگم که من از هیچ برنامه دانلودی استفاده نمیکنم
نه شاهدی جان هر جایی
با سلام
SAM جان من مشكلي نمي بينم
خوب شما گزينه پايني رو انخاب كن بعد دانولد رو ذخيره كن تك هم علامت دار كني ديگه اين پنجره اينجوري نمي شه
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان خوبم
بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم در استفاده از اینترنت دانلود منیجرم مشکلی بوجود آمده بدین صورت که وقتی زمانبندی رو برنامه ریزی می کنم مثلا برای ساعت 3.5 صبح که از اکانت شبانه صبا نت استفاده کنم اتومات کانکت نمی شه اما وقتی مودم adsl رو خاموش می کنم شروع به تلاش برای کانکت شدن می کنه که نتیجه ای هم نداره ولی به محض اینکه مودم رو روشن می کنم وچراغ لینک شروع به چشمک زدن می کنه کانکت شدن اتومات دانلود منیجر تموم می شه
درضمن این مشکل قبل از برگرداندن ایمیج ویندوزم نبود اما بعد از اینکه ایمیج رو برگردوندم این مشکل بوجود اومده لطفا من رو راهنمایی کنین
فکر کنم اکثر بچه ها با آی دی ام همین مشکل رو دارن!!!!نقل قول:
در ضمن دانلود منیجر سریال رو جعلی تشخیص داد من هم انیستال کردم بعد رجیستری رو تمیز کردم ودوباره اون رو نصب کردم اما همون اول پیام داد که سریال شما جعلی هست من هم از Patch Retail استفاده کردم اون پیام رفت و دانلود منیجر رجیستر شد
سئوال امکان داره به خاطر همین موضوع دانلود منیجر اختلال پیدا کرده ؟
راه حل ؟!!!
در هنگام نصب یک پیام غیر عادی دیگه ای هم داد واون این بود که دانلود منیجر ارتباط اینترنتی شما رو دیال اپ تشخیص داده لطفا تایید کنید تا سیستم ریستارت بشه در صورتیکه من adsl دارم و گزینه دیگه ای رو هم در اختیارم نذاشت تا اون رو انتخاب کنم , الان هم در صورتیکه مودم adsl رو خاموش کنم شروع به اتومات کانکت شدن می کنه و وقتی مودم رو دوباره روشن می کنم کانکت قطع می شه
ممنونم که جواب دادین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا اگه دوستان برای مشکلشون تاپیک جداگونه زدن تشریف نیارید و بگید مشکلتون رو توی فلان تاپیک مطرح کنید
بعدشم مدیران محترم مربوطه هم تاپیک رو بندازن توی ترش و .............
با سلامنقل قول:
عزيز آروم باش!
شما فكر مي كني كسي سوالت رو نديده و يا ...
خب اينجا محلي كه سوالت بيشتر ديده مي شه چون مخصوص اين نوع سوال هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اينقدر عجله داري هنوز 10 ساعت از سوالت نگذشته!!
صبر داشته باش دوستان پاسخ مي دن اگه جواب رو بدونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد زدن تاپيك هاي جدگانه مربوط به نظم انجمن مي شه كه اگه هر كي بخواد براي سوالش تاپيك بزنه همه چي گراشميش ميشه و در ثاني احتمالا اگه بخواد سوالش رو در تاپيك مربوط و مرجع بزنه جوابش و پيدا كنه چون تمام مشكلات اونجا مطرح شده و جواب داده شده
موفق باش و صاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر
================================================== ==========نقل قول:
carl عزیز
چند وقت پیش شما این پیشنهاد رو کردی که برای وصل شدن اتومات به اینترنت از خود تنظیمات ویندوز استفاده کنم باتوجه به اینکه idm من مشکل پیدا کرده (توی پست های قبلی مفصل توضیح دادم) از این روش استفاده کردم اما می دونی که صبا نت در اکانت شبانه 3تا 7 خودش هر نیم ساعت تقریبا دیسکانکت می شه واونجا دیگه ویندوز نمی تونه مجدد متصل بشه و حتما باید دستی شما کانکت بشی!! راه حلی برای این موضوع داری یانه؟
متشکرم
================================================== ===========نقل قول:
ببخشید اگه تند نوشتم اما نمودونی چقدر با اینترنت دانلود منیجر ور رفتم تا بتونم مشکل حل کنم
بخاطر اینکه بقول شما شلم شوروا نشه سئوالم اینجا مطرح کردم وگرنه اگه تاپیک جداگونه می زدم سریع جواب می گرفتم ومشکلم حل می شد ولی صبر کردم و اینجا مطرح کردم ولی ....
سلام
میتونید به من یک دانلود منیجر پیشنهاد کنید که قابلیت رزیوم داشته باشه و سرعت خوبی داشته باشه و اگه چند تا فایل رو بخوام دانلود کنم بعد از دانلود 1 فایل به طور اتوماتیک فایل بعدی رو خودش دانلود کنه؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
اول اینکه : قابلیت ریزوم به فایل دانلودی مربوط میشه...اگه فایلی که می خواهید دانلود کنید قابلیت ریزوم داشته باشه ، اکثر دانلود منیجر ها می تونن ساپورتش کنن...
دوم هم اینکه قسمت آخر سوالتون به بخش برنامه ریزی یا Schedule دانلود منیجر ها بر می گرده که می تونین تنظیمات مربوطه رو انجام بدین...
با خصوصیاتی که خواستید ، IDM ، DAP ، IDA و FlashGet از بهترین دانلود منیجرها هستند...(خودم IDM رو پیشنهاد می کنم...)
Idm از هر نظر خوبه:8:
نقل قول:
حالا مشکلت حل شده؟
به نظر من یه ورژن بالاتر İDM رو نصب کنی بهتره