بچه ها این ارور :
There is an IP address conflict with another system on the network
واسه شما هم میاد؟؟؟
Printable View
بچه ها این ارور :
There is an IP address conflict with another system on the network
واسه شما هم میاد؟؟؟
نقل قول:شاید من یه خورده اغراق کرده ولی واقعا" دیسی هاش زیاده شده حالا معلوم نیست مشکل از کجاست که هنوز بعد از چند هفته نتوستن ( یا نخواستن ) مشکل رو برطرف کنن چون قبلا" به هیچ وجه دیسی نداشتیم.نقل قول:
من 2 هفته پيش داشتم ، الان خيلي كم شده ولي امروز يه در مدت 1 ساعت 2 بار قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شاید من یه خورده اغراق کرده ولی واقعا" دیسی هاش زیاده شده حالا معلوم نیست مشکل از کجاست که هنوز بعد از چند هفته نتوستن ( یا نخواستن ) مشکل رو برطرف کنن چون قبلا" به هیچ وجه دیسی نداشتیم.
برام عجيب بود
واسه منم ميادنقل قول:
بچه ها این ارور :
There is an ip address conflict with another system on the network
واسه شما هم میاد؟؟؟
بايد خودمون آي پي بديم تا ديگه اين ارور رو نده ، منم حال آي پي دادن ندارم!:46:
این لایزر امروز چرا هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه دوباره وصل میشه؟ کس دیگه ای هم اینطوریه؟
دوستان میشه یه تست از لایزر بگیرید . البته تو speedtest.net یه بار London server و یه بار NY server رو انتخاب کنید و تست بگیرید .
ممنون .
این سرور لندن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور نیویورک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه.نقل قول:
چقدر پینگش بالاست.
بله پینگش خیلی بالاست!!!!
این طرح سه ماه 256 ماهی 8333 که زیر سه ماه هم نمی دن :
خوبه ؟
مشکلی نداره ؟
چقدر محدودیت برای سه ماه داره ؟
نصب lan سخته ؟ با همه مودما میسازه ؟
تو منطقه پیام نور کسی خبری نداره ؟ کسی هست که داشته باشه ؟
گفتن نامه میخوایم از کجا گیر بیارم ؟ نمیشه نداد ؟
مرسی
من یه جا رزو کردم خدا بخواد به جمعتون اضافه میشم .
شرمنده که دوباره میگم . کسی نمی دونه ؟
فردا میخوام برم برای قرار داد .
سلام
شركت لاي زر يك شركت بي سر و پاست به چند دليل:
1- به هيچ عنوان جواب مشترك شهرستاني داده نمي شود حتي اگر نماينده شهرستان كلاهبرداري كرده و تعطيل كرده باشد.
2- اخيرا سرعت دانلود آن با 256 به زير 10 و بيشتر وقتها حدود 5 است.
3- هميشه حداقل دو روز قبل از تمام شدن اكانت اينترنت قطع مي شود.
و .....
بنده از نمايندگي همدان اين شركت، مدتهاي زيادي اينترنت گرفته ام و حدود 8 ماه اول بد نبود و با تمام بي نظمي هايي كه داشت به خاطر سرعت نرمال آن تحملش مي كرديم. بي نظمي واقعي بود. يعني حتما چند روز قبل از اكسپاير شدن قطع مي شد و معمولا كسي در دفتر جواب تلفن را نمي داد و اگر هم حضوري مراجعه مي كردي به قدري دلايل احمقانه مي آوردند تا مجبور مي شدي هزينه شارژ را زودتر بپردازي اما با اينهمه بنده كه سماجت زيادي داشتم موفق مي شدم بعد از 4 - 5 روز كانكت بشم. البته از زمان پرداخت پول تايم ماهيانه محاسبه مي شد و هيچ ربطي به اينكه وصل شده يا نشده نداشت. واي به حال كساني كه پيگير نبودند حتي خودم ديده بودم كه بعضي ها چندين ماه وصل نشده بودند و هر ماه پول شارژ را هم مي پرداختند و باز آخر ماه كه مراجعه مي كردند، امر مي شد كه اكانت تمام شده و به ما مربوط نيست و به مديريت مربوط مي باشد. و هيچ وقت هم مديريت حضور نداشت و ...
اما در حال حاضر وضعيت خيلي بدتر شده و هر وقت كه مراجعه مي كني چند نفر در حال مشاجره و درگيري هستند. در چند ماه اخير چند بار اينترنت بنده به مدت 10 الي 15 روز قطع شده و هر بار هم كل كادر عوض شده و نفرات جديد اعلام فرموده اند كه ما اطلاعي نداريم و كاري نمي توانيم بكنيم. بنده كه از خير اينترنت لايزر گذشتم ولي از حق ضايع شده ام و آسيبهايي كه به من خورده نخواهم گذشت. با حدود 20 نفر از ضربه خورده هاي لايزر تصميم گرفته ايم به صورت شبكه اي به هم لينك بديم و زحمات لايزر را جبران كنيم.
در ضمن در ماه گذشته هر بار كه به اينترنت وصل مي شديم پيغامي از طرف لايزر مي آمد كه به دليل عملكرد ضعيف نماينده قبلي شهر همدان كليه مشتركين يكماه رايگان شارژ مي شوند و به زودي نماينده جديد معرفي مي شود. ولي به همه مشتركين زخم خورده مي گفتند كه اين يك ماه رايگان شامل بعضي ها شده و شامل بعضي ها نشده و شما هم از بعضي دوم هستيد. ولي اين احمق ها نمي دانند كه همدان شهر كوچكي است و همه با هم در ارتباط هستند و مي دانند كه اين يكماه رايگان به كسي داده نشده و فقط براي سرگرم كردن آنان بوده تا بدون اعتراض و درخواست حق هاي ضايع شده به كلاهبرداري خود ادامه دهند.
در پايان اشاره مي كنم كه بنده از پارس آفلاين اينترنت گرفته ام. آنهم به دو دليل 1- پشتيباني و پاسخگويي بسيار عالي نمايندگان همدان و پشتيباني تهران 2- پايداري و ثبات و نظم خوب اينترنت آن. ولي به دو دليل از آن ناراضيم: 1- قيمت سرسام آور آن 2- آفلاين بودن آن و به همين دليل آن را پارس آفلاين ناميدم. البته دوستان زيادي آن را آفلاين ناميده اند ولي تا جايي كه من خواندم بدليل نارضايتي از سرعت و قيمت و خدمات بوده ولي من مطمئنم كه اين سيستم برمبناي كش سرور كار مي كند و بيشتر شايد بيشتر از نود درصد فايلها آفلاين است. و اين زماني مشخص مي شود كه شما يك وبلاگ يا وبسايت را بخواهيد به روز كنيد. كه ممكن است چهار الي شش روز طول بكشد تا شما نتيجه را ببينيد. و اين به معني اين است كه شما براي يك خط 256 حدود 5000000 ريال مي پردازيد يا به صورت ديگر؛ با پرداخت 450000 ريال براي خط 256 حدود خط 25 گرفته ايد. دوستاني كه وبلاگ يا وبسايت ندارند با دانلود كردن فايلي كه مطمئن هستند در كشور كسي اخيرا آن را دانلود نكرده سرعت واقعي دانلودشان را مي توانند بدست آورند. چون با هربار دانلود شدن يك فايل، يا لود شدن يك صفحه، همه محتويات در كش سرور قدرتمند پارس آنلاين قرار گرفته و براي ساير افراد به صورت آفلاين لود يا دانلود مي شود.
شركت ديگري در همدان نمايندگي دارد به نام فن آوا كه عيب هر دو شركت را يكجا داشته و هيچ مزيتي ندارد.
با اين حال من از پارس آنلاين استفاده مي كنم و با توجه به تجربه تلخ خودم از شركتهاي ديگر، از اين شركت راضي هستم و اعصابم هم راحت است.
منم : امروز پیک اومد .
از این سرویس های Express که سه ماه 4گیگ گرفتم .
مودم هم ازشون نگرفتم میخوام 602 بگیرم .
به یارو گفتم نامه ندارم 128 بده بعد یارو گفت 35 تومن خالص ولی پیک اومد 41 گرفت ! قرارداد رو برانداز کردم دیدم زده 256 !
خدا کنه تو زرد از آب در نیاد . منم انتظار بالایی ازش ندارم .
10 روزه وصله دیگه ؟
تست سرعت ساعت 10:45 ، 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویستون ؟نقل قول:
آیا همیشه همین جوره ؟
مکان ؟
آقا حقيقت داره كه اين شركت محدوديت دانلود نداره؟
اين جريان كلاه برداري چيه؟
128 قبلا 5 گیگ الان 3 گیگ دارم.نقل قول:
قبلا هم خوب بود معمولا بین 10-16 سرعت دان بود ولی الان یه مدتی که خیلی خوب شده! الان سرعت بین 18-30 هست! من تو بابل هستم.
بستگي به مخابراتتون داره دوست عزيزنقل قول:
ايشالله كه از انتخابت ناراضي نشي!
اينم تست من :
شنبه 12/11/1387 ، ساعت 2:00 بامداد ، 128 5 گيگ
این قسمت کاربری رو هرچی میزنم کار نمیده !
عین شناسه و رمز قرارداد رو میزنم ؟ تا وصل نشه لاگین نمی کنه ؟ باید چی بزنم اونجا ؟
چند روزه معمولا وصله ؟
با asus 602 که مشکل نداره ؟
رمز اینایی که تو قرارداد هست برای کانکت باید بزنم ؟ یعنی همینه ؟
تست دوشنبه 11:7 شب 128 3 گیگ
من نزدیک به 1.5 سال دارم از لایزر استفاده میکنم راضیم ازش . به جز پشتیبانی که تعریفی نداره . :13:
قسمت كاربري تو سايتشون اصلا كار نمي كنه!!!:41::41:نقل قول:
برا من كه 7 يا 8 روزه وصل كردن ( خيلي بستگي به مخابرات داره)
فكر نكنم شركتي با اين مودم مشكل داشته باشه ، براي اطمينان مي تونيد با خود شركت تماس بگيريد.
يوزر شما همون كد اشتراك شما هست مثلا :
پسوورد هم كه تلفن خونتون هست
به نظرتون لایزر بگیرم یا داتک !؟
سلام
میخواستم بدونم شرکت لایزر شارژ اینترنتی نداره و یا قصد راه اندازی این سیستم را نداره.
و اینکه اگر من بخوام از لایزر adsl بگیرم از همون سایتش ثبت نام کنم خوبه یا از نمایندگی بگیرم.(نمایندگی لایزر نزدک فلکه صادقیه کجاست؟)
خیلی ممنون
نقل قول:
بهترین کار اینه که زنگ بزنید به شرکت تا خودشون به هزینه شرکت براتون با پیک قرارداد رو بفرستن به آدرستون...
منم که خطم الان آماده بهره برداری شده ( یه هفته پیش ) ولی مودم به دستم نرسیده ! ایشالا فردا یا پس فردا اولین کانکت رو خواهم داشت
اینکه استفاده نکردم که مشکلی نیست ؟
چرا انقدر اینجا خالیه ؟ هیشکی نمیاد
کسی 602 داره اینجا ؟
کسی عدد های لازم کنسول مودم برای لایزر رو داره ؟ کلا کسی با کنسول ست کرده ؟
شما بعد از اولين اتصالتون قردادتون شروع ميشه!
اطلاعات مربوط به تنظيم مودم رو زنگ بزني پشتيباني دقيقا بهت مي گن!
خب شما چه جوری ست کردی ؟
اگه با کنسوله حله .
هست ؟
ساعت 2 بامداد شنبه
اقا این سرویس A18 رو کسی امتحان کرده چون میخوام بگیرم خوبه؟ برای بازی میخوام پس پینگ باید پایین باشه :دی سرعت دانلودش چنده ؟ مودم dlink dsl200 رو ساپورت میکنه یا نه ؟
یکی میتونه یه تست ping با cmd بگیره و عکس رو اینجا بذاره ؟
چون من برام بازی خیلی مهمه . میخوام ببینم لایزر چطوره
CFG >>
VPI/VCI 0/35
PPPoE
DHCP on/off
User/Pass 000xxxxx@laser.ir/tel
save
reset
من مودم رو با اعدادي كه شركت بهم داد تنظيم كردم!!!
پينگ لايزر بالاست!
بله پینگ لایزر بالاست و مودم dsl 200 رو ساپورت نمیکنن!!!
بچه کسی 128 با محدودیت 2 گیگ داره ؟؟ هر ماه چقدر میریزه به حساب شرکت؟؟
دوست عزیز من خودم dsl-200 رو امتحان کردم و جواب داد.نقل قول:
یعنی یه کانتر 1.6 با سرور داخلی هم نمی تونیم بازی کنیم ؟ :d
این بابایی که میخواست برام مودم بیاره پیچونده رفته ! الانم دو هفتس سرویسم وصله ولی مودم ندارم
همه مودم دارن نمیتونن adsl بگیرن و من برعکس !
اعصابم خیلی داغونه !
دوستان امروز کسی از شرکت بهش زنگ زدن؟؟؟؟؟ به من زنگ زدن گفتن که ایمیل ما بدستت رسیده؟؟؟؟منم گفتم نه!!!!!
نقل قول:
ما شانس نداشتیم یه دونه مودم dsl 200 از قبلاً داشتم زدم کار نکرد مجبور شدم یه مودم دیگه بخرم!!!:41::41:
هميشه وقتي يه هفته مونده به پايان قراردادم بهم زنگ مي زنن!:46:نقل قول:
تست سرعت , سرویس 128
امروز ساعت 17:20
اینا تستایی که میذارید ، شانسی انقدر میره ؟ یا همیشه همینه ؟
کلا تو چه رنجیه ؟ من که 256 گرفتم حداقل با 30دانلود خواهم داشت ؟
مدل سرویستون رو هم با تستتون بنویسید
دوستان ایا لایزر هزینه پیک و رانژه هم میگیره؟ چه مودمی پیشنهاد میکنید که از بیرون تهیه کنم تا با اکثر شرکتها سازگار باشه؟ممنونم از راهنمایتون