با توجه به اینکه شما شاید عکاس حرفه ای نباشید واقعا عکسهای خوبی میگیره.و اینکه نسخه اولیه ی این گوشی دست شماست.
تو سایز اصلی واقعا نویزش خیلی خیلی کمه عکسها هم رنگ طبیعی به خود گرفتند
Printable View
با توجه به اینکه شما شاید عکاس حرفه ای نباشید واقعا عکسهای خوبی میگیره.و اینکه نسخه اولیه ی این گوشی دست شماست.
تو سایز اصلی واقعا نویزش خیلی خیلی کمه عکسها هم رنگ طبیعی به خود گرفتند
عزیز عکس قشنگی گرفتید( البته سایز عکستون 2 مگاپیکسل هست نه 5 مگا) - ورژن فریمور شما R3ba035 هست -- حتما به ورژن R3bh002 فلش کنید --البته آپدیت از این جدیدتر اومده ولی در R3bh002 عکسای رنگهای خیلی گرم و زیبایی دارند ..در فریمور جدیدتر عکسها کمرنگ شده .
از کجا فهمیدی که سایزشون 2 هست؟
چون سايزو زده ديگه:نقل قول:
از کجا فهمیدی که سایزشون 2 هست؟
1600*1200
بله حق با شماست من سایز این عکس رو تغییر ندادم ولی احتمالا یه جا این تغییر سایز انجام شده. عکس اصلی سایزش 2592*1944 و من با همین سایز آپش کردم.نقل قول:
امیدوارم که همین عکس جواب سوالاتی که داشتید رو داده باشه .
دوست عزیز خیلی خیلبی ازت ممنونم !!!
کار رفقا رو راه انداختی
اگه تونستی آ÷دیت ن و عکس بذار !! ممنون
خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم.
! فکر کنم همون عکسها کیفیت دوربین رو نشون بدن. اول باید بفهمم که به چه دلیلی سایز عکس کم شده یعنی tiny pic سایز رو کم کرده یا در فروم اینطوری نشون داده میشه
بله فکر کنم حداکثر سایز تو tinypic همینقدر باشه -- supload یا یه همچین چیزایی هم قبلا بود امتحان کنید اگه نشد اصلا تو رپیدشر آپ کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که دیگه مشکلی نباشه . و راحت دانلود بشه
از k850 که خیلی بهتره
دستت دردنکنه .
من می خواستم این گوشی را بخرم ولی وقتی شما گفتی صداش کمه یکم زده شدم.
تا ببینیم چی پیش میاد
نه واقعا خیلی خوب عکس میگیره با اینکه نسخه اولیه هستش خیلی باحاله
بچه ها آپدیت کردن رو بهش یاد بدین من فراموش کردم.
کار کردن با کیبوردش چطوره ؟راحته؟
موزیک پلیرش خوبه؟
خوش دست هست و توی جیب جا میشه؟
به نظرت قشنگ هست؟
کیبوردش نسبت به 580 محکم تر ه و باید فشار بیشتری برای نوشتن وارد بشود.
موزیک پلیرش هم خوبه فرق زیادی به جز تکان دادن و عوض شدن اهنگ با سری دبلیو نداره البته من همونطور که گفتم موزیک گوش کنه حرفه ای نیستم در این مرد باید نظر حرفه ای ها رو پرسید.
یه موضوعی که همش یادم میرفت بگم همین داستان ضد خش بودن گوشیه که من اصلا نمیتونم باور کنم وقتی که قسمت بالای گوشی خودم حدود 5 پیکسل از رنگش پریده درست جایی که در معرض تماس زیادی هم نیست و پشت گوشی هم یک خط کوچک افتاده.
البته اینها همش تجربیات منه و دلیل بر خوب یا بد بودن گوشی نیست کما اینکه دیروز یه جایی خوندم که گویا پر فروش ترین گوشی ماه دنیا هم بوده
ممنون دوست عزیز
بازم خیلی تشکر میکنم ازت
فقط اگه ممکنه !! و به اینترنت پر سرعت دسترسی داری گوشیتو آپدیت کن !! هم برای ما بهتر میشه :دی هم برای خودت
لول
خواهش میکنم.
من متاسفانه همونطوری که گفتم اپ دیت کردن گوشی رو بلد نیستم!!
اگه امکان داره راهنماییم کنید
بفرمایید این آموزش:نقل قول:
خواهش میکنم.
من متاسفانه همونطوری که گفتم اپ دیت کردن گوشی رو بلد نیستم!!
اگه امکان داره راهنماییم کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2890249&postcount=2697
ایا پلیر این گوشی شبیه k850 هست ؟
Auto rotate که داره دیگه درسته ؟
راجع به اون چیزی نمی دونم.
بله auto rotate هم داره . برای عکس ها و صفحه ی وب و....
یک امکان دیگه گوشی :بازی که در گوشی وجود دارد need for speed prostreet است که میشه بدون تماس انگشتان با کیبورد اونو بازی کرد حالا چه جوری؟ خیلی ساده به هر طرف که می خواید ماشین بپیچه گوشی رو به اون سمت کج میکنید .واضح بود؟؟
ایول پس اتوروتیت هم داره
بله این بازی با شتاب سنج گوشی کار میکنه !!
از این بازیها من چندتا برای گوشی خودم (ن82) نصب کردم
خیلی حال میده
سلام
سایت GSM.ir این گوشی رو یررسی تخصصی کرده. میدونم سایت زیاد معتبری نیست ولی یه چیز جالب نوشته که اینجا گذاشتم.
واقعا این در نوع خودش جالبه. :19:نقل قول:
این گوشی دارای یک دوربین 5مگاپیکسلی CMOS است که دقیقاً همان دوربین است که در U900 سامسونگ بکار رفته است و تنها تفاوت آن دو، در الگوریتم پردازش تصویر آنهاست. همانطور که گفته شد تصاویر گرفته شده با این دوربین تفاوتهای زیادی با دوربین K850 ندارد. در نورکم عکسهای گرفته شده با هردو کاملاً شبیه به هم است اما در نور مناسب روشنایی طبیعی روز تفاوت دارند و C902 تصاویر تارتر و کیفیت رنگ بندی کمتری نسبت به K850 دارد.
تو معایب گوشی هم نوشته "کیفیت دوربین چندان جالب نیست" :18:
چرند گفته.همه دست به دست هم دادن تا گردن سونی اریکسون رو بزنن.عکساش توی این تاپیک هست که واقعا کا850 رو قورت میده
دیگه به موبایل ریویو نمیشه اعتماد کرد چه برسه به جی اس ام ایران
خیلی چرت و پرت نوشته دوربین سی902 خیلی بهتر از کا850 عکس میندازه و این کاملا مشخصه
تعجبی نیست .. جی اس ام ریویو های موبایل ریویو رو به فارسی ترجمه میکنه. موبایل ریویو هم که الدار پدر #.@!>.نقل قول:
واقعا این در نوع خودش جالبه.
تو معایب گوشی هم نوشته "کیفیت دوربین چندان جالب نیست"
تایید میشه.من هم هیچ اعتمادی به این منابع خبری فارسی ندارم.
اما GSM Arena اینطوری نیست.
خیلی بهتر نوشته.
R@R#M@N جان یه سوال،مگه سنسور حرکتی N82 تو برنامه ها ی گوشی هم کاربرد داره؟نقل قول:
تو GSM نوشته بود نداره.
بله دوست عزیز !! سنسور ن82 همه جای گوشی بغیر از صفحه ی اصلی گوشی (والپیپر) عمل میکنه !!
همش یه طرف اینم یه طرف!نقل قول:
این گوشی دارای یک دوربین 5مگاپیکسلی CMOS است که دقیقاً همان دوربین است که در U900 سامسونگ بکار رفته است
شیطونه میگه جفت پا برم تو شکم این ریویوو نویس(مترجم) gsm که دلو رودش بریزه تو خیابون!
k850 دوربینش مزخرفه ،من دارم دیگه
مطمئنا c902 بهتر از 850 عکس میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز تو لینک زیر ---رو عکس کلیک کنید :
نقل قول:
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=14414&make=sony+ericsson&model=c902
بی وجدان خیلی خوب عکسیده.:31::20:
من فول سایزشو دیدم !! به قول یارو گفتی فرفوژه شدم :دی
میگم چرا عکسایی که ملت میزارن اینقد باحالن ولی عکسایی که samsung گذاشته نسبت به امنیا و zn5 خفن نیست؟ ضد حاله
آره واسه منم سواله !!!
تو اون تاپیک A سی902 ه !! نابخشوده بدبخت که نمیدونه رید بهش :دی !!!
@ سعید و بهراد
من درست آندراستند نشدم > اون حرفا دقیق ماله کدوم گوشیهاست ؟ سایتش برای من قروقاچ میاد -- اونجایی که گفته فلان عکس ماله فلان گوشیه رو از سایتش برای من عکس بگیرید بزارید ...
ولی به همین چراغ قسم :31: c902 حرف A نیست .. چون هیچ وقت اینجور عکس نگرفته از فریمور های قدیم تا جدیدش من همه رو دیدم. ..
برعکس رنگ بندیش کپی برابر اصل امنیاست.
خدمت تو حمید :
A 是 Sony Ericsson C902
B 是 Samsung i908
C 是 LG KF750
D 是 Nokia N82
E 是 MOTO ZN5
اینیکی گذاشتی یعنی چه؟:31:نقل قول:
این واسه تاپیک توی کلوپ گوشیهاست !!
عکساش که کیفیت جالبی نداشت... ولی فک نکنم با چنتا عکس اونم با رزلوشن خیلی کمتر از رزلوشن واقعی اونم تو یه سایت چینی ! ریده بشه به یه گوشی...!نقل قول:
آره واسه منم سواله !!!
تو اون تاپیک A سی902 ه !! نابخشوده بدبخت که نمیدونه رید بهش :دی !!!
به هر حال N82 هم تو وضعیت جالبی قرار نمیگرفت عکساش و به نظر میرسه رو عکسایه این سایت به واقعیت نزدیک نیستن...
البته من اگه میدونستم A سی 902 ئه از یه زاویه دیگه به عکساش نگا میکردم...! :d