-
یک خبر جالب........................
خودم کف کردم...
ان95 8گیگ 6 روز و نیم شارج داده...(یک خط از باطری مونده)...که امروز بعد از گذشت 6 روز و نیم باطری لو زد....
اصلا باورم نمیشد...
کار هایی که تو این 6 روز و نیم کردم...(3 تا اهنگ...2 تا تماس 1 دقیقه ای....یک فیلم 20 ثانیه ای...5 تا اس ام اس)....
یعنی با کار خیلی کم و در حد معمولی 6 روز و نیم شارج داد....
الان در حال کف کردن هستم.......................................... ............
-
ممنون بابت قیمت
راستی این جز معدود گوشی های نوکیا که باید چند ماه انتظارش بکشی و معمولا نوکیا بعد از معرفی گوشی سریع به بازار گوشی عرضه میکنه اما ان96 اینطور نیست
-
نقل قول:
:31:
وهمچنین ان 82
راستی کلید گالری رو هم حذف کرده نوکیا
ان82 ؟؟ مطمئنی علی آقا ؟؟؟
من تا حالا فقط تو ان81 دیدم.وقتی که فعالش میکنی،میتونی با لمس کردن دکمه های مربوط به خودش،بین عکسها و آهنگ ها حرکت کنی و عوضشون کنی.ان78 هم فک کنم داره.
-
نقل قول:
دوستان چند وقت پیش میگفتن قیمت ورود ان96 از قیمت اولیه و ورود ان95 8گیگ کمتره...
که اگه اینطوری باشه نمیتونه رقابت کنه...
خب بله اگه N95 8 همینطور بالا بمونه همه میرن N96 میگیرن دیگه. اینکه معلومه. حتی باید اونقدر اختلاف قیمت داشته باشه که هر کسی اون اولش نره بیخیال N95 8 بشه و N96 بخره.
-
نقل قول:
ان82 ؟؟ مطمئنی علی آقا ؟؟؟
من تا حالا فقط تو ان81 دیدم.وقتی که فعالش میکنی،میتونی با لمس کردن دکمه های مربوط به خودش،بین عکسها و آهنگ ها حرکت کنی و عوضشون کنی.ان78 هم فک کنم داره.
مجید جان ان 82 کلید نوی سلکشن داره
ولی مثل ان 81 حالت تاچ نیست
تو سری جدید نوکیا مثل ان 96 و 78 هم بکلی ساختار گالری از بین رفته
دو گزینه جایگزینش شده
و کلیدش هم حذف شده
-
نقل قول:
یک خبر جالب........................
خودم کف کردم...
ان95 8گیگ 6 روز و نیم شارج داده...(یک خط از باطری مونده)...که امروز بعد از گذشت 6 روز و نیم باطری لو زد....
اصلا باورم نمیشد...
کار هایی که تو این 6 روز و نیم کردم...(3 تا اهنگ...2 تا تماس 1 دقیقه ای....یک فیلم 20 ثانیه ای...5 تا اس ام اس)....
یعنی با کار خیلی کم و در حد معمولی 6 روز و نیم شارج داد....
الان در حال کف کردن هستم.......................................... ............
این گوشی واقعا توپه.من تو فکر تعویض 1-95 به2-95 هستم.خیلی توپپه
-
ولی 96 رو اصلا
چون 95 ساده بدی 96 بخری یکم مغایرت داره با عقل
-
what's up?????
ناسلامتی غول جدید داره میاد!!چرا تاپیکش افتاده!هر کی ایطیلاعات جدید بدست اورده اینجا بزاره!!!:8::21::5:
-
نقل قول:
what's up?????
ناسلامتی غول جدید داره میاد!!چرا تاپیکش افتاده!هر کی ایطیلاعات جدید بدست اورده اینجا بزاره!!!:8::21::5:
اتفاقی پیش نیومده.
اقا این کامپیوتر کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل این که بحثه ریجیستر داره دوباره داغ میشه. اگه این جوری شه قیمت ها میزه بالا!!!!!!!!
-
این گوشی باید خیلی عالی باشه که نوکیا اونو داده در و باید خیلی بهتر از ان 95 8گیگ باشه که پشت سرش داده در چون کسی به این راحتی 8گیگش رو نمیفروشه ان 96 بخره
پس منتظر یه شوالیه باشید که به جای شمشیر یه اسپاس 12 دستشه
-
نقل قول:
این گوشی باید خیلی عالی باشه که نوکیا اونو داده در و باید خیلی بهتر از ان 95 8گیگ باشه که پشت سرش داده در چون کسی به این راحتی 8گیگش رو نمیفروشه ان 96 بخره
پس منتظر یه شوالیه باشید که به جای شمشیر یه اسپاس 12 دستشه
اره باید اخرش باشه.
به نظر شما با چه قیمتی میاد؟؟؟؟؟؟/
-
با قیمت 780 هزار تومن در دنیا ریلیز میشه که قیمت اولیه هست و در ایران تا 1.5 میلیون تومن هم در اوایل فروش میره!
-
نقل قول:
اره باید اخرش باشه.
به نظر شما با چه قیمتی میاد؟؟؟؟؟؟/
ان 95 8گیگ که اوم خیلی قیمتش بالا نبود چون رقیبی مثل ان95 معمولی داشت
ان96 هم که بیاد چون رقیبی مثل ان 95 8گیگ داره زیاد فکر نمیکنم گرون باشه
ان95 که دیدیم 1800 بود چون رقیبی نداشت
-
نقل قول:
با قیمت 780 هزار تومن در دنیا ریلیز میشه که قیمت اولیه هست و در ایران تا 1.5 میلیون تومن هم در اوایل فروش میره!
اره منم همین هدس رو میزم ولی قیمت یک و نیم برا 1 ماه اوله زود میاد پایین قیمتش ولی 1 تومن قیمت خوبیه ولی این ریجستر شدن بیاد دیگه بعید میدونم پاییین بیاد
-
نقل قول:
780دلار یا یورو یا ین یا درهم یا فرانک .
-
بد مسب گوشی نیست که!!! هر انتظاری از یه گوشی خوب داشته باشی براورده میکنه.
حافظه اش زیاد نیس که هست!!!!!!
دوربینش 5 مگ نیست که هست!!!
صفحه اش خوب نیس که هست!!!!!!
.
.
.
.
. بقیه اش رو دیگه نگفتم. من حتما می خوامش. جزع 100 نفر اوله دنیا که میخرنش میشم.
فقط کیییییییییییییییییی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
520 یورو که معادل تقریبا 800 دلار که معادل 33 هزار روپیه ی هند و 780 هزار تومن ایرانه!!!ماشاالله چه پول با ارزشی داریم!!دی:!!!!
-
من 530 یوریو شنیده بودم
البته قبل از محاسبه مالیات
که خریدار پرداخت می کنه نه تولید کننده ! (بر خلاف ایران !)
-
من از نمايندگي نوكيا شنيدم كه داشت ميگفت 890 تومن قراره قيمت بدن
-
واسه به بازار اومدن قیمت بدی نیست
-
اقا کسی میدونه کی میاد ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامل ترین و دقیق ترین اطلاعات تو سایت "نوکیا ان سریز" نوشته شده .فقط با گوشی باید رفت توش.
تو چند صفحه پیش گفته بودند که این گوشی کابل تی وی نداره. ول تو سایت گفته داره.
متل اینکه سیستم عامل با برنامه های os9.2 مشکل نداره.
یه سیستم جدید دیگه "DTM " هست که امکان استفاده ازGPRS و تماس تلفنی رو ممکن میکنه. مثلا وقتی من با 95 مرفتم تو اینتر نت اگه کسی زنگ میزد اینترنت به حالت انتظار میرفت تا موفعی که تماس قطع بشه.
مگه قرار نبود سیستم عامل 9.5 رو 96 سوار شه ! پس چرا شد 9.3
کسی فرق fp1رو باfp2 میدونه؟
-
تاریخ ریلیزش آگوست هست (مرداد)
یه ماه بعد هم تو ایران گیر میاد
کابل تو وی داره و این هم مثل جی پی اس داره به استاندارد تبدیل میشه
-
داشتم یه کلیپ از ان 96 تو سایت میدیم
یه نکته جالب داشت
بر خلاف بعضی از رویو ها تصویر توی بصورت فول نمایش داده میشه
شما هم ببینید
-
-
یه امار از وضعیت باتری 96:
به نظر میاد عین 95 مشکل داشته باشه!!!!!!
باید به فکر گذاشتن باتری 8 گیگ روش باشیم.
استندبای 220-200
موسیقی 14 (در حالت افلاین)
ویدؤ 5 (در حالت افلاین)
تی وی 4 (در حالت افلاین)
حقش بود نوکیا یه باتری 1500 میلی امپری مثل اونایی که رو سری "ای" هست رو این مذاشت.
-
این 96 دو سری کلید پخش موسیقی داره؟؟؟
(یکی جلو و کناره کلید حرکتی و یکی زیر کشو و ترکیبی با دکمه های ان گیگ)
تو یک سری عکس ها فقط جلو داره و تو یک سری عکس ها فقط زیر کشوش. قضیه چیه؟
-
نه عزیز!در تمام ریویوها برتر از 8 گیگ در باتری بوده!چون سیمبین و سخت افزارش کم مصرفتر و جدیدتر هستند!!!!
-
عکس از ظاهر ان96 و ان95 8گیگ...
-
من نظر شخصی خودم رو در مورد این عکس ها و ان96 میگم...
خدایی نکرده سو تفاهم نشه...
(در مورد کیبورد ان96 به نظر میاد کوچیک باشه...جای دست کم داره...مخصوصا برای شماره های 1 و 2 و 3...)
در مورد رنگ بدنه ی ان96 خیلی براق تر از ان95 8گیگ هست...(و تو سایت ها هم گفته شده که کثیف شدن ان96 خیلی زود و بیشتره)...
در مورد اسپیکر پایین ان96 یک جایی قرار داده شده که موقع در دست گرفتن گوشی دست جلوی اسپیکر رو میگیره...(مشکل ان82 هم هست)...
-
ممنون actooor جان عكسهايه خوبي بود...
در مورد speaker هم من باهات مخالفم ،چون من تو N82 خودم فيلم هم مي بينم ،جاشون خيلي خوبه و صدا كاملا" با فيلم fit هست (stereo )...
شاد باشي:40:
-
و تکنولوژی در یک سال اینقدر پیشرفتید!!!دی:
اما خداییش خیلی ان96 نازه!!به خصوص از پشت!من میخوامش!!!!در مورد اسپیکر هم باید بگم این گوشی برای فیلم و تی وی و موزیک هست و بهتر که 2 اسپیکر در یک طرف قرار دارند چون در 5700 میبایست گوشی رو میچرخوندیم تا اسپیکرها در یک سمت بیان و صدا به شنونده بیشتر برسه!در کل کار نوکیا هوشمندانه بوده!چه در مورد اون پایه ی کنار لنز و چه در مورد استفاده از باتری (که حتی در ریویوها از باتری ان95 8 گیگ هم بهتر عمل کرده )و چه در محل قرار دادن اسپیکرها!دم نوکیا hot!!!!!
-
به نظر من از نظر طراحی خیلی زیباتر و آیرودینامیکتر از N95 8gb است
-
نقل قول:
و تکنولوژی در یک سال اینقدر پیشرفتید!!!دی:
اما خداییش خیلی ان96 نازه!!به خصوص از پشت!من میخوامش!!!!در مورد اسپیکر هم باید بگم این گوشی برای فیلم و تی وی و موزیک هست و بهتر که 2 اسپیکر در یک طرف قرار دارند چون در 5700 میبایست گوشی رو میچرخوندیم تا اسپیکرها در یک سمت بیان و صدا به شنونده بیشتر برسه!در کل کار نوکیا هوشمندانه بوده!چه در مورد اون پایه ی کنار لنز و چه در مورد استفاده از باتری (که حتی در ریویوها از باتری ان95 8 گیگ هم بهتر عمل کرده )و چه در محل قرار دادن اسپیکرها!دم نوکیا hot!!!!!
اقا این گوشی که هنوز نیومده که میگین باتریش خوبه . اینو من حالا میگم باتریش با این وضعیت از 95 هم گند تره!!!!!!!!!!!!!
تو صفحهی قبل فکر کنم منظور منو اشتباه فهمیدید!!!!! گفتم برا کاهش مشکل باتری میتونیم مثل 95 معمولی ( روجوع شود به تاپیک مخصوصش) باتری 8 گیگو روش بزاریم.
-
نقل قول:
من نظر شخصی خودم رو در مورد این عکس ها و ان96 میگم...
خدایی نکرده سو تفاهم نشه...
(در مورد کیبورد ان96 به نظر میاد کوچیک باشه...جای دست کم داره...مخصوصا برای شماره های 1 و 2 و 3...)
در مورد رنگ بدنه ی ان96 خیلی براق تر از ان95 8گیگ هست...(و تو سایت ها هم گفته شده که کثیف شدن ان96 خیلی زود و بیشتره)...
در مورد اسپیکر پایین ان96 یک جایی قرار داده شده که موقع در دست گرفتن گوشی دست جلوی اسپیکر رو میگیره...(مشکل ان82 هم هست)...
سلام اکتور عزیز .عکسات بسیار عالی بود. من تا حالا از همهی جهات ندیده بودمش. به نظر من از 95 خیلی خوشگلتره!
اتفاقا فکر کنم برعکس باشه. عرض کلیدا که تقریبا برابرند. تو 96 چون کلیدا پیوسته است طولشون یکم بزرگتر شده!
اکتور جان مگه تو معدن ذغال سنگ کار میکنیم که مشکله کثیفی داشته باشیم.
این یکی کاملا درسته!!!! مگه با دست چپ بگیریش تو دستت. و گر نه جلوشو میگیره. ولی به خاطر طراحیش نمیشده که اسپیکراش مثل 95 باشن.
-
یک راهنمایی میخوام...
بنظرتون من ان95 8گیگ رو بفروشم و منتظر ان96 باشم؟؟؟
کی دقیقا میاد ایران؟؟؟
یک راهنمایی درست بکنید...
ممنون...
-
این تاپیک صاحب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب سوالمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1- مگه قرار نبود سیستم عامل 9.5 رو 96 سوار شه ! پس چرا شد 9.3
2- کسی فرق fp1رو باfp2 میدونه؟
3-این 96 دو سری کلید پخش موسیقی داره؟؟؟
(یکی جلو و کناره کلید حرکتی و یکی زیر کشو و ترکیبی با دکمه های ان گیگ)
تو یک سری عکس ها فقط جلو داره و تو یک سری عکس ها فقط زیر کشوش. قضیه چیه؟
-
در مورد سوال اکتور باید بگم مگه دیوونه شدی؟؟؟گوشی تازه خریده رو بفروشی با ضرر و بری ان96 بخری 800 تومن؟؟؟؟به قول خودت 16 گیگ زیاده و دی وی بی اچ نیازی نداری!!!!
اما برای سوال الویس باید بگم که مگه کشکه؟؟؟؟9.3 به جای خود 9.5 هم به جای خود!!اینها قرار داد دارن با شرکت سیمبین و همچنین اگه قرار باشه نوکیا از الان 9.5+8 مگاپیکسل دوربین و غیره رو عرضه کنه فردا باید در شرکتش رو ببنده!!!اینا همش سیاسته!!سونی اریکسون هم همینطوره!تازه قراره uiq 3.3 رو برای پی 5 قرار بده!همه جا به نوبت!!اگه 9.5 رو در ان96 استفاده میکرد پس لابد 2سال دیگه از 9.3 در ان97 استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟
فرق پک قابلیت 1 با پک قابلیت 2(بعضی جاها نوشته پک اینده!!) همون 9.2 و 9.3 هست!فرقهای سیمبین 9.2 و 9.3 در سایت سیمبین نوشته شدند از مهمترینهاشون کنترل بهتر مصرف باتری نسبت به 9.2 هست!
در مورد اون کلیدها باید بگم که از قرار معلوم اون کلیدها برای موقع استفاده روشن میشن!برای کلیدهای گیم هم مثل اینکه اتوماتیک و یا شاید هم دستی دکمه های اسلاید بالایی به دکمه های گیم تبدیل میشن!باید صبر کرد تا این گوشی بیاد و حقایق معلوم بشه!اینجوری فایده نداره!!!
-
نقل قول:
یک راهنمایی میخوام...
بنظرتون من ان95 8گیگ رو بفروشم و منتظر ان96 باشم؟؟؟
کی دقیقا میاد ایران؟؟؟
یک راهنمایی درست بکنید...
ممنون...
اکتور جان به هر حال 96 از 8 گیگ بهتره . تا زوده این کار رو بکن.
به گفتهی همشهریمون اقا علی (مرداد ) میاد.
-
نقل قول:
اما برای سوال الویس باید بگم که مگه کشکه؟؟؟؟9.3 به جای خود 9.5 هم به جای خود!!اینها قرار داد دارن با شرکت سیمبین و همچنین اگه قرار باشه نوکیا از الان 9.5+8 مگاپیکسل دوربین و غیره رو عرضه کنه فردا باید در شرکتش رو ببنده!!!اینا همش سیاسته!!سونی اریکسون هم همینطوره!تازه قراره uiq 3.3 رو برای پی 5 قرار بده!همه جا به نوبت!!اگه 9.5 رو در ان96 استفاده میکرد پس لابد 2سال دیگه از 9.3 در ان97 استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟
فرق پک اینده ی 1 با پک اینده ی 2 همون 9.2 و 9.3 هست!فرقهای سیمبین 9.2 و 9.3 در سایت سیمبین نوشته شدند از مهمترینهاشون کنترل بهتر مصرف باتری نسبت به 9.2 هست!
در مورد اون کلیدها باید بگم که از قرار معلوم اون کلیدها برای موقع استفاده روشن میشن!برای کلیدهای گیم هم مثل اینکه اتوماتیک و یا شاید هم دستی دکمه های اسلاید بالایی به دکمه های گیم تبدیل میشن!باید صبر کرد تا این گوشی بیاد و حقایق معلوم بشه!اینجوری فایده نداره!!!
خیلی ممنون. همچنان در انتظاریم که بیاد.
-
باشه...
پس میفروشمش...
ولی کو تا مرداد...
خدا کنه اشتباه نکنم...
گوشی خیلی عوض کردم...ولی سر این 2تا بدجور 2دلم...