هیچ راهی نداره!نقل قول:
گاهی توی audio channel یه زبون دیگهیا کیفیت صدای دیگری هم موجوده. ولی اینجا فقط همینه
Printable View
هیچ راهی نداره!نقل قول:
گاهی توی audio channel یه زبون دیگهیا کیفیت صدای دیگری هم موجوده. ولی اینجا فقط همینه
سلام
من یه فیلم دارم که زیر نویس خارجی داره نمی دونم کجایی هست :
حالا می خوام اون زیر نویس رو بردارم به جاش زیر نویس فارسی بزارم آخه می دونید که هر موقع زیر نویس فارسی رو بزارم با هم دیگه نشونشون میده ، و دوتا باهم ظاهر میشه ، می خواستم ببینم برنامه برای جدا کردن زیر نویس از روی فیلم وجود نداره ؟
یه سوال دیگه : بعضی از فیلم ها زیر نویسشون زرد هست ، خوب ول ی من وقتی یه زیر نویس رو می کشم رو فیلم سفید هست ولی من دوست دارم زردش کنم، برنامه برای این کار هست ؟
در مورد دومی:نقل قول:
بله. توی Options پلیرتون یا توی قسمت Text Setting در برنامه VOB Sub امکان تغییر رنگ وجود داره.
سلام....من یه فیلم دارم که به صورت dvd هست و فرمت فایلاش vob...میخوام رو کامبیوتر اجرا کنم و با برنامه jet audio هم اجراش میکنم اما زیرنویسشو نشون نمیده....قبلا تست کردم زیرنویسشو نشون داد اما حالا نه...آیا برنامه ی بهتری میشناسید ؟یا لطفا یه روش بگین...از قسمت subtitle configure هم هر کاریش میکنم نمیاره./..
مرسی
سلام.نقل قول:
اگه مطمئن هستین که زیرنویس داره با Km Player فیلم رو پلی کنید بعد روی صفحه کلیک راست کنید بعد از قسمت سابتایتل زبون مورد نظر خود رو اگه زیرنویس چند زبانه هست انتخاب کنید .
سلام...متشکر از راهنماییتون اما بازم نشد..با km player هم تست کردم و تا تونستم دستکاری کردم حتی 2 تا فیلم رو هم تست کردم اما نشد...مثل اینکه تک زبونه هم هست...لطفا راهنمایی کنید...
مرسی
سلام.نقل قول:
اگه مطمئن هستین که زیرنویس داره با Km Player فیلم رو پلی کنید بعد روی صفحه کلیک راست کنید بعد از قسمت dvd control , بعدش قسمت subtilte زیرنویسش رو انتخاب کنید .
اگه نشد میتونید از power dvd هم استفاده کنید.
با راست کلیک و انتخاب سابتایتل میتونید زیرنویس مورد نظرتون رو load کنید.(اگه دانلود کرده باشیدش)(توی km player )
شما فیلم رو از dvd اصلی دیدن بعد رو هارد کپی کردین؟(درسته؟)نقل قول:
در اینصورت فایلهای ifo رو کپی نکردن به همین خاطر نشون داده نمیشه
سلام
من با پخش فایل های rmvb با KMPlayer مشکل دارم.
لطفا ارائه طریق بفرمایید. :31:
سپاس
کدک پخش فایل های real رو رو کامپیوترتون بریزید مشکل حل میشه الته می تونید یا خود real player رو بنصبید یا k lite codec pack رونقل قول:
سلام.نقل قول:
از این طرف ها امیر خان.
چه مشکلی داری ؟
نشون میده حتما مشکل زیرنویس داری آره :20:؟
ولا برای این فیلم های rmvb مثل اینکه زیرنویس گذاشتن به کل نمیشه ( دوستان وارد تر هم احتمالا اظهار نظر میکنند )
به یک فرمت دیگه تبدیلش کن بعد با زیرنویس ببین
اصلا چه کاریه از همون اول خوب avi دانلود می کردی:31::31:
سلامنقل قول:
راه گم کردم.
این فیلم ادوارد دست قیچی رو گرفتم. میخوام با زیرنویس ببینم، وگرنه با همون real میدیدم. اصلا ارزش دیدن داره؟ :31:
نشون میده ولی صدا از خودش در نوکنه.
anyways
مقسی:10:
دوستان
در بین این همه روش برای چسباندن زیرنویس فارسی برای اجرا در پلیر های خانگی کدوم یکی راحت تر و موثر تره؟
سلام دوستان .يه سوال داشتم .
با برنامه km player ميشه صدا رو عقب و جلو كرد ؟ مثل همون resync در زيرنويس ؟
ممنون .
ببخشيد منظورتون رو درست متوجه نشدم .نقل قول:
شما ميگين نميشه موقع ديدن كليپ با فرمت rmvb از زيرنويس استفاده كرد يا منظورتون اينه كه نميشه بهش زيرنويس چسبوند ؟
چون براحتي با برنامه km playerميشه باهاش زيرنويس ديد :18:
البته واسه پخش rmvb با اين برنامه بايد حتما codec مربوط به rmvb رو نصب كرده باشي .
سلامنقل قول:
سلام دوستان .يه سوال داشتم .
با برنامه km player ميشه صدا رو عقب و جلو كرد ؟ مثل همون resync در زيرنويس ؟
چرا عزیز
میشه
Right Click > Playback > Audio Resync
سلام به همه دوستان عزیز
اقا من یه مشکل اساسنی دارم
تو جریان اون فلش سبز پایین سمت راست صفحه که هستین
ما شب خوابیدیم صبح پاشدیم دیگه هر فیلمی رو که اجرا می کنیم دیگه اون فلش سبزه نمیاد که بتونم فیلم با زیرنویس ببینم
vobsub هم رو Pc هست
زیرنویستون srt هست یا sub ؟نقل قول:
اونا رو همنام کردین با خود فیلم؟بدون اون فلش سبز باید لود بشه ربطی به اون نداره.
سلام
آیا میشه به فیلمای دی وی دی زیرنویسو اضافه یا حذف کرد؟
بصورت دائمی منظورتون هست؟یا نه میخواهین موقع دیدن فیلم اونو با زیرنویس فقط ببنید.نقل قول:
برای اولی به این تایپیک برید
برای دومی میتونید زیرنویس رو با هر نرم افزار پلیری که میخواهین موقع پخش فیلم لود کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=133515
یه DVD دارم که زیرنویس فارسی هم داره ولی با kmplayerکه اجراش میکنم زیرنویس نمیادش.مشکل از چیه؟
موقع پخش روی صفحه رایت کلیک کنید از منوی dvd controls بخش زیرنویس show رو بزنید.نقل قول:
دوستان عزیز من یه مشکلی با این KM player دارم.
وقتی فیلم رو اجرا میکنم و بعد minimize رو میزنم که ک ام میره تو قسمت پایین سمت راست همون قسمت ساعت دوباره که میخوام بیارمش بالا اینطور میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی گیر میکنه و باید ویندوز رو ریست کنم...
شما میتونین حدس بزنین مشکل از چی هست؟
راستی میشه کاری کرد که به جای پایین سمت راست بیاد پایین سمت چپ وقتی مینیمایز میکنی؟ مثل مدیا پلیر.
سلامنقل قول:
نسخه جدید نرم افزار رو نصب کنید
برای جلوگیری از رفتن نرم افزار به قسمت system tray
کلید F2 رو فشار دهید
و در قسمت General
تیک مربوطه به گزینه
Minimize to system tray
را بردارین
تشکر از دوست خوبم امین...
مشکل برطرف شد.
یه مطلب دیگه اینکه چه طور میشه کاری کرد که وقتی میخوای یک دی وی دی رو پلی کنی از همون جایی پلی بشه که دفعه آخر بستیش ..به قولی فیلم رو resume کنه... البته این قابلیت رو داره منتها وقتی یک دی وی دی دیگه رو پلی کنی دوباره بر گردی به دی وی دی قبلی از اول میاد اون قسمت وارنینگ و منو و اینها.
این قابلیت رو win dvd داره.
کسی جواب سوال بالا رو نمیدونه؟؟:13:
خود powrdvd این امکان رو داره با km player هم می تونید با زدن book mark اینکار رو بکنینقل قول:
تشکر از جکی جیلینهال عزیز...نقل قول:
این بوکمارک کجا هست؟
سلام
فرمت زیرنویس عکس زیری ( همون فرمتی که با video_ts هماهنگ شده ) قابل پخش در powe dvd نیست .
مجموعه لاست رو از یکی از بچه ها گرفتم با فرمت mpeg-2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پلیر های دیگه مثل vlc ویا km player میتونن این فرمت زیرنویس رو تشخیص بدن ، اما خب کیفیتی که power dvd ارائه میکنه برای پخش یه چیزدیگه ست !
چطوری میتونم با power dvd و زیرنویس دار ببینم ؟ آیا فرمت زیرنویس رو باید تبدیل کنم ؟ با چه نرم افزاری میشه تبدیلش کرد ؟ به چه فرمتی ؟ .... یا از نرم افزارایی مثل igi subtitler بایداستفاده کنم (که البته این هم فرمت زیرنویس توی عکس رو نمیتونه بشناسه )
ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید ... نمی دونم درست اومدم یا نه !!!
من می خواستم یه فایل .srt مربوط به زیر نویس رو روی خود فیلم کپی کنم ... یعنی مثلا در حالت عادی باید با خود برنامه اون فایل زیر نویس رو هم بزاریم روش ... من می خوام این فیلم ها رو به سی دی و با دستگاه اجراش کنم ... بنابراین می خوام یه طوری باشه که دقیقا روی خود فیلم کپی بشه ... خواهشا اگه برنامه ای باید دانلود کنم بگین ... ممنون !
ببخشید بنده متوجه نمیشم !!! من یه کانورتور یا یه برنامه یا یه طرفندی می خواستم که فیلم و زیر نویس رو بگیره و یک فیلم با زیرنویس تحویل بده ... یه روش جالب خودم دارم ولی خب خیلی ضایع هست ! میشینم فیلم و زیر نویس رو از طریق کامپیوتر پخش می کنم ... بعد با یه نرم افزار دیگه ازش فیلم برداری می کنم !
یه تاپیک زدم ولی تاپیکم پاک شد !
فکر کردم این جا باید بزنم ...
کسی جواب مشکل من رو نمی دونه ؟؟؟
نقل قول:اسم اینکار Hard Sub هستشنقل قول:
چند تا تاپیک آموزشی برای این موضوع داریم
سرچ
بعضی از dvd های من صدای بازيگرها خيلی کمه ولی بقيه صداها به خوبی شنيده ميشه
audio رو هم عوض ميکنم معمولا بازم همونه
kmplayer
فقط صدای بازیگرا ؟
بقیه صداهای فیلم خوبه ؟
احتمالا شما با کدک AC3 مشکل دارین
برای همین باید از تنظیمات صدا رو افزایش بدین
فکر کنم ac3 decoder اسمش بود
آره فقط صدای بازيگرها ضعيف هست ولی بقيه صداها ی توی فيلم خيلی خوبهنقل قول:
من دقيقاً نفهميدم بايد چيکار کنم؟
ممکنه بيشتر توضيح بدين؟
نقل قول:دکودر زیر رو نصب کنیدنقل قول:
کد:http://www.mediatwins.com/data/ac3decoder.zip
سلام....
دوستان من دوتا سوال داشتم :
1. من جومونگ رو گرفتم ولي وقتي با KM playe اجراش مي كنم صدا نداره؟؟؟؟اما وقتي همونو با real player اجرا مي كنم صداش در مياد....حالا مي خوام بدوم بايد چي كار كنم...من چيز خاصي تو تنظيمات km player براي اين كه بتونم صداشو در بيارم نديدم( خيلي كخ ريختم )
2.آيا ميتونيم به real هم زير نويس بديم ) subtitle ) ؟؟؟ بقيه برنامه ها چطور....اگه ميشه بگيد ( خصوصا براي real) كه بايد ار كجا برم و وارد كنم....
فرمت فايل ها rmvb هست....
ممنون :11::11::11:
به real نمیتونین زیرنویس بدین. شاید کدک خاصی برای km باشه که صداش در بیاد ولی من بلد نیستم.
من خودم به طور همزمان بازشون میکنم و روی km زیرنویس میندازم. و صدا رو از real گوش میدم.
آقا خيلي ممنون...واقعا دستت درد نكنه كارم راه افتاد...
اما حالا اگه قرار باشه براي اين فرمت هميشه اين كار رو بكنيم كه نميشه....مثلا عقب جلو بردن يا نگه داشتن فيلم دوباره نياز به هماهنگ كردن دوتا player داره....
اگه كسي كدك داره يا راه خاصي بلده....ممنون ميشم بزاره تا من و ديگران عزيزان اين فروم هم استفاده كنيم....
ممنون
اقا مژده بدين...تونستم پيدا كنم نصب كنم و اجرا كنم...الان ديگه هم با صدا و هم با زير نويس و هم بدون اون هنگي كه قبلا داشت با km پخش مي كنم....مجموعه كدك رو از توكينگ پارت 2 دي وي دي 1 برداشتم....
اگه كسي ميدونه من چطوري مي تونم از اين مجموعه فايل برنامه ها رو خارج كنم ( چون ميدونيد كه قفل داره* لطف كنه بگه تا من براي دوستانم بزارم....
اسم كدك هم : codec pack all-in-1 6.0.3.0 هست....
موفق باشيد...