دانلود آموزش اف ال استودیو قسمت 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
Printable View
دانلود آموزش اف ال استودیو قسمت 2
منبع :
سلام دوستان .من نویدم و تهران زندگی می کنم .من یه سری آهنگ با اف ال استودیو6ساختم که آخریشو براتون می ذارم اینجا .لطفا در موردش نظر بدین .ممنون
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه عجب یکی اینجا پست داد
------------
عزیز چندمین اهنگه که میسازی ؟
میگم با چه نرم افزاری ؟
من شنیدم
ولی نظر نمیدم
تا به سوالام پاسخ بدی
درود
سلام . حدود ده تا آهنگ تا حالا ساختم که یه سریشون ناقصن .
همونطور که گفتم اینو با اف ال استودیو 6 ساختم .
ممنون .
عزیز نمیتون در موردش چی بگم
اما به این حد راضی نباش
کارای ساسر رو گوش کن
یک اهنگ خوب ساختن بهتر از ساختن یک البوم ابگوشتیه
نظر منو میخوای نصف افکتا و لوپ ها و ...
همشون کشکن
بعضیاش خوبن از اونا استفاده کن بگرد اونا رو پیدا کن
من خیلی با اف ال کار نکردم وگر نه اسم میبردم
ساسر چنتایی نام برده
تمام وقتتو بزار واسه یک اهنگ ....
خوب نتیجه میگیری
یک نکته اخلاقی
اولا یه کم تقلید هم خوبه
به نظر من خوبه فقط یه کوچولو خسته کننده است اگه یه زره به ملودی تنوع بدی خیلی توپ میشه
یعنی هیچکی نیست تو این تاپیک
دوست عزیز اگه کمکی از من بر میاد من در خدمتمنقل قول:
با سلامنقل قول:
صابر جان . با اجازت چنتا از کارات گوش کردم :8:
بد نبودو نظراتم ساده میگم
به نظر من کارات تنوع لازم برای یک music بی کلام رو نداره. وزن اهنگ به مرور زمان خسته کننده می شه و گیرایی لازم برای مخاطبرو حفظ نمی کنه
تو می تونی از انواع سازای fl که ماشالا کم نذاشته به مرور استفاده کنی. منم مثل دوستمون 14 میدم
البته تخصص من اهنگسازی نیست و بیشتر شعر و صداست و زحمت music مو مسعود عزیز میکشه که اونم با fl & dance شروع کرد
موفق باشی
چند تا سوال از دوستان داشتم.می خوام بدونم برای ساخت موزیک تکنو/ترنس چه میزان دانش موزیک لازمه؟
سوال بعدی اینکه آیا میشه تنها با یک کامپیوتر تنها آهنگ تولید کرد؟!
اگه میشه کامل توضیح بدید. ممنون
سوال خوبیه .منم کسی می دونه چه کارت صدایی برای ضبط صدا (فقط صدای آدم نه ساز) خوبه ؟نقل قول:
بستگي داره چي مي خواي بسازي ، منظورم سطح كيفيشهنقل قول:
2) سليقه و دانش كامپوتر
به نظر من که روی اسپیکر های معمولی فرقن نداره ولی روی اسپیکرهای حرفه ای بله...:10:نقل قول:
منظورم از دانش ،تئوری موزیک بود.باید چقدر تئوریش رو بلد بود؟نقل قول:
در مورد سطح کیفیشم می خوام در حد متوسط یا بالا باشه.میشه برای اینکار فقط از کامپیوتر استفاده کرد؟؟
سلام
من عاشق صدابرداری و موسیقی الکترونیک هسنم , کنسرواتوار موسیقی الکترونیک خوندم. خیلی دوست دارم تو بحث شما شرکت کنم.
هر چقدر تئوری بیشتر بلد باشید بهتره , اگر میخواهید E-music بسازید مثل Schulze , Vanjelis و ... که واقعا سواد زیادی میخواد اما اگه میخواهید E-musical مثل tiesto , yahel و... بسازید کمی بحث فرق داره!!!
باید آکوردها رو حتما بشناسید و هارمونی را باید کمی بلد باشید اگه به این دو قسمت آشنا باشید ( در کنار کار حرفهای با کامپیوتر ) میتونید آهنگ های خوبی بسازید.
اما نکته اصلی در این سبک از موسیقی جنس صدا ها و افکت ها است.
موفق باشید. :8:
فكر كنم جوابتون رو دادم . براس ساختن موزيك بي كلام در سطح متوسط شما 2 چيز لازم داريد.نقل قول:
دانش كامپيوتر ، سليقه و استعداد. كه دومي مهمتره
سلام.من یک کیبورد دارم که میخوام با فیش midi به کامپیوتر وصل کنم که در fl studio از کیبورد (ارگ) خودم استفاده کنم برای نواختن اگه کسی این کاره انجام داده منو راهنمایی کنه.اینم ای دیم برام پی ام بدینshine_star_night_r
البته براي ساختن آهنگ با كامپيوتر يه استاد مثل من هم لازمه :31:
نقل قول:
حضور اقا مسعود به p30 خوش امد ميگم . موفق باشي
با حضور اقا مسعود استاد توانمند dance & fl studio من سعي مي كنم زياد تو اين تاپيك نيام و پاسخ سوالهاي احتمالي رو به ايشون مي سپرم .:20: :11:
البته فكر نكنم اين تاپيك زياد پست داشته باشه . مدتهاست دچار ركود شده :10: :46:
دوست عزيزم ممنونم.من در سطحي نيستم كه بشه بهم گفت استاد ولي اگه كاري از دستم بر بياد براي دوستان انجام ميدم.نقل قول:
و اما چرا اين تاپيك دچار ركود شده؟
به نظر من دو تا جواب داره.
1) دوستان اونقدر نسبت به اين برنامه ها تسلط پيدا كردن كه ديگه سوالي ندارن.
2) دوستان از آهنگسازي با كامپيوتر نااميد شدن.
ولي بايد بگم اين طور نيست.با سعي و تلاش و تجربه ي بالا نسبت به سبك آهنگها (كه اين بحث بسيار گسترده است) ميتونيد آهنگهايي بسازيد كه يك آهنگساز واقعي (يك استاد) فقط بتونه از اين مورد اشكال بگيره كه چرا از ساز زنده استفاده نكردي؟
پس نااميد نشيد.
تا حالا از آهنگ های Organik که مال Robert miles هستش شنیدید؟
رابرت مایلز آهنگ های حرفه ایه فوق العاده ای می سازه
راستی کسی هست درباره سبک Progressive trance چیزی بدونه و برای ما هم توضیح بده؟
من Flstudio 7 رو از سرزمین خریدم ولی نصب که میشه وقتی فیل اجراییشو باز میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...کسی میدونه باید چیکارش کنم...
ولی کلی نظرم در مورد موسیقی دیجیتال منفیه...ارزش موسیقی رو پایین آورده...دیگه هر کسی میتونه یه آهنگ بسازه
jackhammer
اون FL STudio 7.0 نسخه آزمایشی بود که یه مدت تو نت پخش شد و طوری طراحی شد که در یه تاریخ خاص از کار بیفته.
شما نسخه نهایی Final* رو می بایست تهیه کنید.
perhaps AiR release
این آهنگو دیشب ساختم خوشحال می شم در موردش نظر بدین
و اینم یه ـآهنگ متال که آخرین کار جدیم محسوب میشهکد:http://www.4shared.com/file/21281925/3d21ae91/darkness.html
کد:http://www.4shared.com/file/21355967/bed8afa/metal.html
نههههههههههههه!:19:نقل قول:
ولی فایل کرک هم توش بود...روشم نوشته بود Final!!
متشکرم از جواب های 10 تا 10 تای شما عزیزان آهنگ حرفه ای گوش کننقل قول:
ببخشید.برنامه Hiphop Ejay 6شما ذخیره و لود کردنش اشکال نداره.اگه نداره فایل اجراییشو برام بذارین ممنون میشم.
سلام..
نمیدونم چیزی که میخوام بگم به این تاپیک ربط داره یا نه! :31:
ولی اگه دوست دارین به این وبلاگ برین
توی فلش اولی یه موزیکی هست و داخل سایت هم یه موزیک دیگه... خوشحال میشم نظرتونو بدونم....:8:
چرا اینجا همه اینقدر بی حالن؟
همه بیاین اینجا :کد:www.musicmaster.ir
نقل قول:
پاسخ سوال این دوستمون رو ندادین
چه جوری میشه اهنگ هارو کنار هم قرار داد که اهنگ درست بشه
سلام خدمت همه دوستان محترم.
اين طور كه معلومه همه Fl بازيد. منم هستم (البته اينطور ميگن).:27:
خلاصه مطلب اينكه: من با نرمافزار Fl خيلي كار كردم. آهنگم زياد ساختم، به راه و چاهش هم تقريباً واردم.
ولي مشكل اينجاست كه آهنگهايي كه ميسازم باب ميلي رفقا در نمياد. به خيال اونا آهنگ من روح نداره. تقريباً همه جور آهنگي هم ساختم. تكنو، ملايم، گيتار، پيانو و ... .
ميتونيد يكي از آهنگهامو از لينك زير دانلود كنيد.
سعي ميكنم چند نمونه براي آپلود بذارم. ميدونم همه اينكارهايد. لطفاً كمكم كنيد. البته سوالي هم داشتيد ميتونيد بپرسيد در صورت بلد بودن، حتماً جواب ميدم. تازه اگر پا باشيد، آهنگها را به اشتراك بذاريم (يعني همه روي آهنگ هم كار كنند تا يه چيز تميز در آيد، بعدش هم پخش كنيم به اسم گروه.)
نظرتون چيه.:8:
خبر خبر خبر
نمیدونم من اولیم که میدم این خبرو یا نه! ولی اگه نیستم Noendo 4 از کمپانی Steinberg که اخیرا توسط Yamaha خریده شده اومد به بازار!!!
خب حالا، اولا من حال ندارم 23 صفحه رو بخونم ببینم توش اونی که میخام هست یا نه! پس من سوالامو میپرسم اگه تکراری بود فحشم بدید!!
من تازه میخام این کارو شروع کنم، دارم روی فضاهای آکوستیک مطالعه میکنم، یه مقالم شروع کردم به ترجمه، تموم شد میذارم حال کنید! حالا سوالام:
1. اینطور که من فهمیدم تکنولوژی VST مال Steinberg هستش. من به عنوان یه آدم بی طرف البته نا مطلع فکر میکنم Cubase که مال خودشه بهتر از بقیه باشه، اگه کار کردین بگید. Cubase 4 و Noendo 4 از VST3 پشتیبانی میکنند. میشه در مورد VST و VST3 مختصر توضیح بدید؟؟؟ بعدم اینکه این نرم افزارارو ورژنای کاملشونو و VSTرو از کجا میشه گیر آورد؟؟
2. حدود 500 تومان بودجه دارم ، Sound Card میخام سازگار با مثلا Cubase گفته باید ASIO Compatible باشه.
3. در مورد میکروفون و MIDI in که فکر کنم MIDI Keyboard به درد استدیو میخوره اطلاعات میخام و اینکه از کجا بخرم؟؟؟
4. به نظرتون یه فضای آکوستیک ، یه میکروفون ، یه کامپیوتر ، یه کارت صدای خوب و نرم افزارایی که گفتم برای شروع خوبه؟؟
در آخرم اینکه نیاز به کمک تخصصی دارم )): اگه کسی تو اصفهانه و آدم پایه ایه و قصدش رفاقته نه چاپیدن، پیغام خصوصی بده.
دم بچه های p30world گرم که به هم حال میدن، منتظر جوابم هستم.
سلام دوستان
میشه کرک fl studio 7 را میشه بزارید.
سلام، در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، متشکرم...:11:نقل قول:
:40::40::40::40::40:
به نظر من با FL نمی شه همه کار کرد (البته خواستن توانستن هست)
اگر می خواید خیلی راحت و کاملا حرفه ای کار کنید پیشنهاد می کنم Sonar یا Reason رو امتحان کنید
Sonar و Reason علم می خواهند که علم نیاز به کمی همت دارد
عزيز لينكت ايراد دارهنقل قول:
حمید عسگری هم از این نرم افزار استفاده میکنه. من زیاد ازش خوشم نمیاد.