ba che barnamei mitonam esm site robenevisam va ip tahvil begiram ya belaks
ميشه يه برنامه هم معرفي كنيد
Printable View
ba che barnamei mitonam esm site robenevisam va ip tahvil begiram ya belaks
ميشه يه برنامه هم معرفي كنيد
توی command propmt بنویسنقل قول:
pingip شو بهت میدهکد:www.yahoo.com
سلامنقل قول:
اون تنظيماتي كه دستكاري كردي چيا هستن !؟
و اينكه سرعت محلي رو نشون ميده اشكالش كجاست !؟
نحوه اتصال به اينترنت رو هم بنويسيد
و قبلا هنكام اتصال تكي به اينترنت آِا سرعتي نشون ميداد ؟
خواهش و موفق باشي
1- پوشه ی my network place از قسمت set up home or small یه تنظیماتی کردم که الانم یه network bridge ایجاد شده که قبلنا نبود .نقل قول:
2- اشکال خاصی که نداره چون فعلا سیستمها به اینترنت وصلند فقط فکر کردم شاید جایی من اشتباه کردم می خواستم دلیلش رو بدانم
3- اگه درست متوجه شده باشم با یه کانشکن broadband و خب مودم هم که با usb به کیس متصله
4- بله قبلا سرعت رو نشون می داد و قبلتر هم که ویندوز رو عوض نکرده بودم وشخص دیگه ای تنظیمات شبکه رو کرده بود باز همون 12 رو نشون می داد واسه همین الان من متعجبم چرا سرعت شبکه رو نشون می ده
مرسی و ممنون از وقت گذاریت
سلامنقل قول:
تنظيمات فكر نكنم مشكلي داشته باشه
اون سرعت 12 فقط تعجب انگيزناك هست
يعني سرعت 12mbps براي شبكه محلي يه كم عجيبه
يعني كم به نظر مياد
چون مطمدنا براي سرعت اينترنت نبوده
سرعت نمايشي شبكه هاي محلي معمولا همون 100 هست
من با vmware لينکوکس فدورا نصب کردم . حالا ميخوام هم با ويندوز خودم يعنی xp و هم فدورا با هم به اينترنت وصل بشم
کسی ميتونه راهنمايی کنه؟
تو vmWare گزینه nat رو انتخاب کن!نقل قول:
نقل قول:
ميگفتي دوستت ندارم بهتر نبود؟!؟!؟!:10:
:11:
منظورم این بود که اسم سایت رو ping کن توی cmdنقل قول:
اونجا اونتوری نشون داد
اول بايد با کامپيوتر هاست connect بشم و بعد لينوکس يا بر عکس؟نقل قول:
يا اصلا فرقی نميکنه؟
نيازی به تنظيمات IP و... که نداره؟
سلام. من وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم. پس اگه سوالم تکراریه ضمن پوزش لطفا منو به شماره پستی که جوابم رو می ده راهنمایی کنید!!
من تو خونه 2 تا پی سی دارم. اینا قبلاً اینطوری به هم وصل بودند: مودم adsl وسط بود و یکی از پی سی ها با کابل usb و دیگری با کابل lane به این مودم وصل بود. به وسیله همین مودم هم من می تونستم فایلهامو share کنم تا فرد دیگه بتونه ببینه.
الان این اتصال قطع شده. البته هنوز دو تا پی سی ها می تونند به اینترنت به وسیله مودم adsl وصل بشند
کسی می تونه منو کمک کنه لطفاً
سلام، من PC خودم رو از طريق كارت شبكه به Laptop پسرخالم وصل كردم. IP دستي دادم و الان دو كامپيوتر ميتونن همديگه رو ping كنن و بازي رو تحت شبكه انجام بديم.
مشكل من اينه كه نميتونم فايل Share كنم. Laptop ميتونه من رو وقتي از قسمت Search ويندوز، انتخاب ميكنيم كه دنبال يه كاپيوتر بگردم، پيدا كنه، اما من نميتونم اونو پيدا كنم. ضمن اينكه اگه لپتاب بخواد بعد از جستجو روي اسم كامپيوتر من كليك كنه error ميگيره!
من سعي كردم از طريق Set up a home or small office network اين كار رو انجام بدم، از طريق Laptop تا آخر با موفقيت پيش ميرم، اما تو PC در مرحله ي آخر error ميده!
چي كار كنم؟ البته فكر كنم توضيحاتم يكم گنگ بود، اما اگه سوال كنيد كه دقيقا چي ميخواين، بهتون ميگم. ضمن اينكه بعضي ها ميگن ويندوزم مشكل داره!
آقا من يك نوت بوك خريدم و ميخوام با كامپيوترم شبكش كنم جوري كه بشه به صورت لن بازي كرد مثلان فيفا 2 نفره بشه بازي كنيم يكي با لپ تاب يكي پي سي .
كابل گراس هم خريدم و 2 تاشونو به هم از طريق كارت شبكه وصل كردم ولي تنظيماتشو بلد نيستم تو رو خدا كمك كنيد ويندوز هر دو تا سيستم هم xp sp2
تو رو خدا سريع جواب بدين:41:
یا خدا
سلام .
من موقع شبکه کردن دو کامپیوتر این مشکل رو دارم و دو کامپیوتر شبکه نمیشند.
از کابل کراس هم استفاده کردم.
فقط روی آیکن جفت کامپیوتر گوشه تسکبار یه علامت تعجب میاد و توی Status اون هم ارور عکس زیر رو مینویسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزایی در مورد تنظیم شبکه با IP شنیدم ولی هیچی بلد نیستم . اگه میشه راهنمایی کنید.
تو قسمت properties connection كامپيوتر اول tcp ip properties آي پي رو وارد كن :192.168.0.2 و كامپيوتر دوم 192.168.0.1
این عکسا رو ببین
Ip اول روبده بعدی برای دوست باید یک شماره اخر فرق کنه مثل 125.32.54.1برای خودتنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/143434576/towfriend..rar.html
125.32.54.2برا دوستت
ای پی ماسک خود ویندوز درست میکنه
گت وی باید برا هردوتون یکی باشه
اگه ناقص ببخشید بهتربلد نبودم توضیح بدم
آقا ما شرمنده ايم
هرچي گشتيم فايل مقاله را درمورد شبكه كردن كامپيوترها پيدا نكرديم. همون مقاله اي كه در صفحه اول صحبتش بود يعني راهاندازي شبكه براي آماتورها.
يه نفر راهنمايي كنه و فايلو بگه كجاست تا ما هم استفاده كنيم.
در جوان آقای shahi007 بگم آیا شما ویندوز خودتون را تازه عوض کردین. اگه پاسخ مثبت است اشکال از ویندوز است. من چند تا ویندوز دارم که قابلیت شیر شدن رو ندارن و قات میزنن.
نقل قول:
با سلام
این آموزش که میگین کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من چند تا سوال در مورد شبکه دارم:
1- من یه لپتاپ و یه pc دارم ولی نمیدونم کارت شبکه دارن یا نه میخواستم بدونم چه جوری میشه فهمید .
2- چه جوری میشه چند تا لپ تاپ رو به هم متصل کرد و شبکه کرد.
3- این کارت شبکه و کابل کراس قیمتشون چنده ؟
4- طریقه ی نصب کارت شبکه چه جوریه؟
این مقاله اموزش که باید در صفحه اول باشه نیست دوستان کسی داره دوباره اپ کنه
.............نقل قول:
منم گیر این مطلبم که متاسفانه بخاطر بن شدن صاحب مطلب لینکی که تو پست اول گذاشته هم موجود نیست . اگه میشه یکی اینجا بزاره
سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه.میخوام طرز شبکه کردن 2 تا نوت بوک باهم رو اموزش بدین.هر 2 از طریق wireless به اینترنت خونه وصلن فقط میخوام این 2 تا به هم وصل شن که بتونیم فایل شیر کنیم یا بازی.مرسی
سلام
من adsl 256 دارم.بوسیله ی وایرلس لن d-link DWL-G700 AP اونو شیر کردم.بوسیله ی همین مودم با لپ تاپ به اینترنت وصل میشم ولی سرعت دانلودش 10k/b بیشتر نیست.میخواستم منو راهنمایی کنید که بتونم سرعت رو مدیریت کنم.
ممنون.
سلام دوستان...
من در رابطه شبکه کردن 2 PC میتونم کمکتون کنم ...
فقط به علت گرفتاری (خدمت سربازی و انجام یه پروزه ) کمتر میتونم بیام ...ولی تا جایی که بتونم کمک می کنم ...
من کلا کم پست میدم (به تاریخ عضویت و تعداد پست ها نگاهی کنید)....
پست 222
1- ساده ترین راه یه نگاه به دور لپ تاپ و پشت کیس بغل پورتهای Usb بنداز تا پورت لن رو پیدا کنی ..
البته فراموش نشه که مادربورد Pc باید از لن پشتیبانی کنه تا لن آنبرد داشته باشه ... (اگه نشد بگو راه دیگه ای بگم)
2- منظور از چندتا چه تعداد ه اگه 2 به بالا باشه به هاب و ... نیازمندی ... اگه 2 تا باشه باید بهترین را رو پیدا کنی (وایرلس ، بلوتوث ،لن و...)
3-کارت شبکه :6000 تا 8000 تومان .. کابل : دقیقا نمی دونم .. ولی خیلی نیست ...
4-اگه منظورت نصب روی Pc خوب روی یکی از اسلت های خالی مادربورد طبق گفته ها و عکس های توی دفترچه کارت نصب می کنیش ...
تا چند روز دیگه یه مقاله توپ واسه شبکه کردن 2 Pc براتون میزارم...
خوب دوست من مراحل کار رو توضیح بده تا ببینیم کجای کار ایراد داره ....نقل قول:
با سلام
من یه مودم ایسوز دو پورت برای adsl دارم میخوام این اینترنتم رو روی دو تا کامپیوتر داشته باشم .. برای همین چون مودم دو پورت usb و شبکه رو داره من میخوام usb رو بزنم به پی سی 1 و کابل شبکه رو از طبقه سوم بکشم به طبقه اول به پی سی 2 ..
حالا سوالم اینه که من کابلم رو مجبورم از کنار برق و کلی پیچ و خم رد کنم تا برسم به پی سی 2 .. از این بابت مشکلی یا نویزی چیزی بوجود میاد یا نه ؟
کابل شبکه برای مودم ای دی اس ال متری چند در میاد
یکی هم اگر این موضوع نشد مجبورم بصورت وایرلس از پی سی به لبتاپ وصل بشم و شبکه کنم و اینترنت رو شر کنم
حالا فکر می کنید از طبقه اول تا پارکینگ که دید ازاد ندارم قطعی خواهم داشت یا مشکلی نیست ؟اصلا میشه؟
بهترین روش از نظر شما چیه ؟ وصل کردن مودم خیلی بهتر میتونه باشه چون پی سی 1 هم خاموش باشه باز من اون پایین اینترنت دارم دیگه
اینم آموزش کامل شبکه کردن دو کامپیوتر:
موفق باشید.کد:http://vip3r.persiangig.ir/Document/Network.doc
دوستان کسی نیست منو کمک کنه؟نقل قول:
نقل قول:
یا خدا
ممنمون . ولی با راهنمایی های آقایان شلمان و Saman007 مشکلم حل شد.
فاصله مودم تا نوت بوک چه قدره چنئ تا مانع روبه روی دید انتن هست .کیفیت انتن در نوتبوک چقدر است.ip مودم پینگش را چک کن ببین چند است.نقل قول:
تو مشخصات دفترچه نوت بوک و مودم چه مقدار برد مفید گذاشته؟چه سطحی از امنیت رو فعال کردی
شبکه ات b g n کدوم است.
در بین مسیز مودم تا نوتبوک وسایل بی سیم ماکروویو تلویزیون تلفن بی سیم و .... هست یا نه
البته زیاد از شبکه بی سیم سر رشته ندارم ولی شاید تو یکی از این موارد مشکل پیدا شه
خیلی ممنون دوست عزیز. من مشکل سرعتم حل شد.میخواستم بدونم نرم افزاری هست تا بشه کنترل کرد که چه میزان از سرعت شر بشه؟نقل قول:
1 سوال دیگه هم داشتم.چجوری میتونم بین دوتا کامپیوتر داده انتقال بدم؟
ممنون.
منظورتان فایل انتقال بدید یا اینکه بینشون اینترنت رو شیر کنید؟نقل قول:
اینترنت شر شده بینشون.میخوام پهنای باند رو کنترل کنم و بین کامپیوتر و لپ تاپ داده انتقال بدم.
فکر میکنم برای انتقال داده باید workgroup درست کنم.واسه همین نیاز به راهنمایی دارم.ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه.
workgroup فکر کنم رو My Computer کلیک راست کنی و propertes رو انتخاب کنی بعد از بالای تب ها بخش Computer name رو انتخاب کنی می تونی اسم گروه هارو یکی کنی .نقل قول:
بعد از بخش Network Setup Wizard در منوی start\Programs\Accessories\Communications اگر اینگلیسی ات خوب باشه شاید بتونی کمک بگیری...
فعلا همین اطلاعات رو داشتم...
سلام دوستان.
واسه من یک مشکل پیش اومده.گزینه ای که موجب میشد network conection شر بشه توی سربرگ advanced کانکشنم نیست.
چاره چیه؟چون من تونستم لپتاپ رو شبکه نکم با pc ولی اینترنت شر نمیشه.
ممنون