بسیار بازی روونیه !
باهاش حال کردم . من نیترو میزنم میرم جلو خودمو از قصد میکوبونم به ماشین جلویی که شاخ به شاخ بشیم :d
کاش پلیس داشت !
Printable View
بسیار بازی روونیه !
باهاش حال کردم . من نیترو میزنم میرم جلو خودمو از قصد میکوبونم به ماشین جلویی که شاخ به شاخ بشیم :d
کاش پلیس داشت !
من بازی رو اجرا کردم داخل بازی هم رفتم اما بازی با تیک های وحشتناکی اجرا میشه بعضی وقتها هم قفل میکنه و ...
کسی نمیدونه باید چیکار کنم
البته این مشکل رو با بازی های -کین و لینچ- و -lost plant- و - 007 ورژن آخرش داشتم
خودم فکر میکنم کامپیوترم با بازی های ایکس باکس مشکل داره شاید هم اشتباه کنم
در هر حال هر کسی می تونه کمک کنه ؟؟!؟
نقل قول:
من که مشکل خاصی ندیدم.
مشخصات سیستمتون چی هست؟ احتمالا پایین بودن اونها و یا مشکلی در ویندوز باعث این تیک ها میشه.
Cpu:4000
ram:2gig
video:8400 gs 512mb
چند بار ویندوزم رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت!!!
کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
جای مشکلتون اینجا نیست . توی تاپیک حل مشکلات بپرسید .
خوب رزولوشن بازی رو بیار پاییننقل قول:
driver گرافیکت up to date هست؟؟؟
تنها بدی بازی به نظر من نقشه بازی هست هنگام race چون اصلا از روی نقشه معلوم نیست کجا باید بری
بدترين نقطه اين بازي براي كساني كه سري هاي قبلي رو بازي كردن شايد اين باشه كه حتي از پشت ماشين جلويي هم بزني بازم تصادف مي كني و خسارت مي بيني
به نظر من بهتر بود مثل همون سري قبلي فقط وقتي از جلو ميزدي تصادف مي كردي و ماشينت خسارت ميديد
در ضمن نسخه دومينيتور هم خوب بود اما اونم همين عيب رو داشت
کسی میاد با هم آنلاین بازی کنیم ؟!
با وجود هر دو کار اینطوریه!!!نقل قول:
با سلام
من بازی رو نصب کردم ولی ازم CD Key میخواد
نمی تونم بازی اصلی رو انجام بدم
من هم این مشکل رو با nfs_ under cover داشتم ولی مال من بعضی موقع ها خوب بود بعضی موقع ها تیک میزد فکر کنم از کرک بازی باشهنقل قول:
دقیقانقل قول:
البته بعد یه مدت عادی میشه ولی بازم وقتی راه اشتباه میری اعصاب میریزه بهم!
چندتا مشکلش اینه که پلیس نداره
تصادف ها مصنوعیه مثلا با یه ماشین میزنی پشت یه ماشین دیگه(با سرعت کم)یه دفعه میره آسمون
نمیشه اسپورت کرد
مسیرها فوق الاده تکراری میشن(همش از راست میای چپ و برعکس)و چون همشون تقریبا توی 2 تا 3 تا مسیر اریجینال رخ میده همه راه هارو حفظ میشند و سازنده ها به هدف اصلیشون نمیرسن(که همون رفتن از راه های مختلفه)
نقشه ی بازی خیلی کوچیکه
برو تو مسیر بازی یه فایل EXE به نام rld-bupk وجود داره اجراش کن بهت کدها رو میده:5:نقل قول:
بعد از اینکه برسی به کلاس a چی میشه؟
چرا نشون نمیده با ماشین داری چند تا میری؟سرعت ماشین رو میگم؟
l22a-lrvb-uhj2-nuhf-8rldنقل قول:
25mv-5s9y-tsdd-ltsl-hrld
gu5m-p2zd-gj75-2gj5-9rld
این هم 1 بدی بازی هست من که توی setting چیزی پیدا نکردمنقل قول:
بازی تموم میشهنقل قول:
ولی بازم میتونی ادامه بدی تا گواهی نامه ات بره بالاتر فکر کنم elit می شدی یادم نیست شرمنده
من امروز بالاخره تونستم گواهینامه ام را ارتقا بدم و کلاس A را هم تموم کنم ولی نوشت باید 114 تا دیگه ببری تا برسی به همون درجه Elite که رفیقمون گفت ولی مگه میشه دیگه بازی خیلی سخت شده تا همین جاش هم پدرم درومد
میخواستم ببینم کسی سیو Elite رو نداره؟
خدا پدر و مادر Virus2009 و اهالي DBD دنياي بازي رو بيامرزه ؛ درايور كارت گرافيكم رو آپديت كردم ديگه فريز مريز نميشه و دارم ميتركونم !
ويرايش : محتوي بيخود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين حالت Showtime واقعا واقعا حالت بسيار جالب و لذت بخشيه ؛ حتما امتحانش كنيد ...
دوستان چه طوری میشه تنظیمات این بازی رو تغییر داد ؟
سلام من 66 تا دیگه Elite رو میگیرم مسابقات دیگه واقعا سخت شده تو Marked man یه لحظه غفلت کنی رفتی رو هوا و ...
دو تا سوال داشتم :
1- وقتی یه ماشین جدید بهت میده میگه اگه دیدیش داغونش کن تا بیاد تو جانکیارد ، من بعضی وقتها خودم رو میکشم و یه نیم ساعتی تاب می خورم تا پیداش بشه بعضی وقتها هم یهو از جلو رد میشه می خواستم ببینم آیا کار خواصی می خواد؟ مثلا باید سرعت بالا بری یا توی خیابون خاصی بری یا ... یا اینکه نه ؟ آخه من هر کاری میکنم این آخریه پیداش نمیشه!!!!
2- اونجایی که باید امتیاز بگیری نشون میده که ماشینت داره تو یه دایره چرخ میزنه ولی من که هر کاری کردم نشد . تموم امتیازامم از Super Jump میگیرم . چطوری باید مثل کامپیوتر چرخ بزنیم؟
1- فکر نمیکنم... برای من هم از کنارم رد میشه! :دی - بیشتر تو کوهستان دیده میشه.نقل قول:
2- من چند بار امتحان کردم، زیاد امتیاز نداره، فقط وقت تلف کردنه. یه ماشین خاصی هم داره فکر میکنم...
باید چی کار کرد؟ به همون ثانیه هایی که بالای صفحه کم میشه مربوط میشه؟نقل قول:
من الان کلاس b هستم هر وقت اینترنتم تموم میشه میرم سراقش :دئ
نه 1 دکمه هست وقتی بزنی میره رو show time یادم نیست چی بود برو توی تنظیمات دقیق نوشتهنقل قول:
باید چی کار کرد؟ به همون ثانیه هایی که بالای صفحه کم میشه مربوط میشه؟
همینطوری شانسی میبینیشون بستگی به چیزی نداره فقط باید 1 کم توی خیابون چرخ بزنینقل قول:
وقتی یه ماشین جدید بهت میده میگه اگه دیدیش داغونش کن تا بیاد تو جانکیارد ، من بعضی وقتها خودم رو میکشم و یه نیم ساعتی تاب می خورم تا پیداش بشه بعضی وقتها هم یهو از جلو رد میشه می خواستم ببینم آیا کار خواصی می خواد؟ مثلا باید سرعت بالا بری یا توی خیابون خاصی بری یا ... یا اینکه نه ؟ آخه من هر کاری میکنم این آخریه پیداش نمیشه!!
دکمه escape رو بزن برو توی منو بعد چند بار دکمه f1 یا f2 را بزننقل قول:
اگه با تننظیمات Defult بازی میکنی فکر کنم دکمه ی T بود. بعدش باید با چرخ زدن ماشین هایه دیگرو داغون کنی.نقل قول:
S
این دگمه واسه شو تایمه
شوتایم چطوریه ؟
من هر کاری میکنم نمیتونم ماشینای توی خیابونو تیک دان کنم . آخه مثل ماشین مسابقه ای نیست که از بغل محکم بزنی برن بچسبن به دیوار !
یک دکمه دیگه هست یادم نیست چی بود وقتی رفتی تو show time بزنی ماشین میپره باید ماشینت رو بزنی به ماشینای دیگه تا امتیاز بگیری اگه به اتوبوس بزنی که دیگه خیلی عالی میشه امتیازت 2 برابر میشهنقل قول:
دکمه ای که تو show time باید بزنی برای پرش ماشین دکمه Boost هستش:8:نقل قول:
به به عجب بازی هست من این بازیو از همون اوائل (5 روز بعد از انتشار!) دانلود کردم تورنتشو خیلی حال میداد میرفتیم تو نت با بروبچ راننده بازی میکردیم بکوب بکوب(تیکدان) همشم کتکخور بودم! ولی تازگیا حرفه ای شدم مخصوصاً تو ریس بزرگه دور پارادایسه آهنگاشم حرف نداره... آیدیم توی نت همین داشمجتباس... حریف میطلبیم بدو :دی
البته نمیدونم چرا با اینکه همه مسابقه انفرادیاشو بردم از 75 تا ماشین 5 تاشو گیر نیوردم؟؟؟
سلامنقل قول:
منم هستم کی بازی کنیم....؟؟؟
راستی گفتی 70 تا ماشین میده....؟؟؟
اگه اینجوریه که من بقیه اش رو نرم.
چون مال من 30 تا مسابقه مونده ولی 70 تا رو گرفتم فکر می کنم.
خوشحالم به این زودی همبازی پیدا کردم الان سرعتم بده تو ادم کن خبرت میکنمنقل قول:
هواتو تو تیکدان دارم :21:
ولی علتشو فهمیدم چرا 75 تا گیرم نیمده باید همه سوپر جامپا و بیلبوردا و اسمشها رو انجام بدیم اونوقت 5 تا از ماشینامون مدل کربنشم میگیریم یکم سخته باید بگردی دیگه
شاید وجه تسمیه بازی آهنگ اولش باشه چون آهنگ اصلی بازی از کارای باند مطرح راک آمریکایی گانزن روزس هست به اسم paradise city (الان دارم گوشش میدم) پس به نظر منم این اسم شایسته این بازیه و خود بازیم اونقدر موفق بوده که برای علاقه مندای این سبک یه افتخاره و رانندگی در این شهر مثل قدم زدن در بهشت (paradise) راننده هاس!
تازگی دیگه نمیشه بازیا آنلاین بازی کرد میگه که بازی شما update نشده ! شما ها ورژن بازیتون چیه ؟
درستهنقل قول:
من الان امتحان کردم دیدم نشد.
و الان هم دارم آپدیتش رو دانلود میکنم.
حجم آپدیت بازی 106 مگابایت است.
این آپدیت فکر میکنم ماشین های بازی را آپدیت میکند.
اینم از عکس آپدیت بازی از سایت اصلی بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم دانلود آپدیت:
اطلاعات بیشتر:کد:http://tinyurl.com/dg3kjf
کد:http://www.criteriongames.com/packs/pc.php