عیسی جان این سایت هایی که برای تغییر فونت گذاشته اید باز نمی شوند.
مشکلی پیش اومده؟
عیسی جان این سایت هایی که برای تغییر فونت گذاشته اید باز نمی شوند.
مشکلی پیش اومده؟
سلام
من گوشی n72 دارم
آیا تغییر فونت مشکل فارسی نویسی(گ چ پ ژ) رو حل میکنه؟
چه دلت پر بود عیسی جاننقل قول:
هرجا بری آسمون همین رنگه
به هر حال من شخصا از زحماتت تشکر میکنم
موفق باشی:40:
بله دوست عزیزنقل قول:
درست میشه
salam
آقا دستت درد نکنه خوب بود
سلام من n78 دارم آیا روی مال من جواب میده؟مال من 9.2 هست آموزشش تو کدوم قسمته
ممنون
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممنون
از همه شما عزیزان
سلام من n72 دارم هر کاری که شما گفته بودید من انجام دادم ولی نشد
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام عیسی جان.آقا این برنامه که باهاش فایلهای ini میسازین رو بی زحمت برای version 3 هم بزارین.ممنون میشم.
سلام
آقا واقعا دمت گرم
خيلي حرفه اي هيست واقعا آموزش مفيدي بود
من به يه مشكل برخوردم
وقتي فونتو تو گوشيم ريختم اعداد و فونتهاي فارسيم كوچيكه حروف لاتين اندازه اندازست
چطور مي تونم فقط حروف فارسي و اعداد بزركتر كنم؟
در ضمن در كنار فونت يه فيله ديگه هم با پسوند iniوجود داره .
كمكم كنيد فوري
آقا سلام
ممنون از اين آموزشهاتون
من گوشي n95 8gb دارم وفونتش رو هم عوض كردم ولي مشكلي كه داره اينه كه فقط حروف فارسي و اعدادش كوچيكه
ميشه شما بگيد چطوري سايز اعداد و حروف فارسي رو بزرگتر كرد؟
حروف لاتينش اندازست
سلام . من احتیاج به نرم افزار فونت سایز برای گوشی نوکیا n73 دارم چشمهایم ضعیف است . لطفا راهنمایی نمایید. ممنون میشم.
سلام
عيسي جان من سه ساعت نشستم يه فوت درست كردم و سيوش هم كردم اما اون فايلي كه با پسوند اي ان اي هست رو نداره
چيكار كنم ؟ چه جوري بريزم تو گوشيم؟
من رو n72 تست کردم کار میکنه یه جای کارت ایراد دارهنقل قول:
دقیق مثل آموزش انجام بده
ابتکار عمل ندی:46:
آقا عیسی گل من یه فونت بیخود از یکی از سایتای معتر موبایل گرفتم خیلی ضایع بود ولی حالا یه فونت باحال از این سایت ریختم ( البته بلد نبودم چیکار کنم که... به لطف شما... )
سلام
آقا عيسي نمي خواي جواب مارو بدي؟
نمي گي چه جوري سايز فونتهاي فارسي رو مي شه بزرگتر كرد؟
من يه فونت ساختم ولي فايلي كه پسوندش اي ان اي هست رو نداره
اصلا مي شه خودت اين فارسي و انگلسي رو با هم تركيب كني؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شب خوش
با تمام اخطار های شما من فونت رو توی درایو c ریختم میش بگین چه جوری پاکش کنم.گوشیم نوکیا n82 هست هر کاری می کنم پاک نمیشه لطفا کمک کنید
باسلام. برای ساختن فونت من تمام مراحل را با برنامه font router انجام میدم ولی اون 2 تا فونتی که پسوند ddl دارند کجا ساخته میشند؟ توی پوشه برنامه font router که چیزی نیست؟ راهنمایی کنید.
واسه انتقال دو تا فایل dll به گوشی مشکل دارم
آخه چه جوری؟
جناب فکر می کنم اگر گوشی را روشن کنی و هم زمان کلید های ستاره و 3 و کلید سبز رنگ را بگیری مستقیم گوشی فرمت میشه و نیاز به فلش ندارهنقل قول:
امیدوارم جواب بده
با عرض سلان. من تازه وارد هستم. يك فونت 100 درصد جديد براي S60 v.3 ساخته ام. چطور مي تونم اون رو براي استفاده بقيه بذارم؟
نقل قول:
تو یه سایت مثلآپلود کن. بعد اینجا لینکشو بزارکد:http://www.persiandrive.net
Tahoma SMS Font v1 for Nokia N70 & N72
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت پيامك تاهوما نگارش 1
با پشتيباني 4 حرف ويژه زبان فارسي (گ چ پ ژ)
مخصوص نوكيا N70 و N72
==== توجه:
1- بعد از نصب برنامه، گوشي خود را ري استارت كنيد.
2- اين برنامه فقط فونت پيامك نويسي و نيز در متن بعضي از منوهاي گوشي تغيير فونت ايجاد مي كند.
3- براي پيامك فارسي نوشتن، با زدن كليد قلم (Edit Key) آخرين گزينه كه بصورت جاي خالي است را انتخاب كنيد تا زبان نگارش متن فارسي شود.
4- براي پاك كردن فونت دو راه حل وجود دارد: اول استفاده از نرم افزار Font Remover و راه حل ديگر بوسيله نرم افزار اكسپلوري مانند X-plore است كه بدينگونه عمل كنيد:
به اين مسير رفته c:\system\fonts و همين پوشه fonts را تغيير نام داده و بعد از ري استارت كردن گوشي، پوشه تغيير نام داده را پاك كنيد و در پايان در Application Manager گوشي برنامه Tahoma SMS Font v1 را remove كنيد.
==> راهنماي تصويري كامل
funmahdi.persiangig.com/others/Tahoma%20SMS%20Font/Help%20for%20Tahoma%20SMS%20Font%20v1.gif
دانلود (فقط 260 كيلوبايت):
کد:http://funmahdi.persiangig.com/others/Tahoma%20SMS%20Font/Tahoma%20SMS%20Font%20v1%20for%20Nokia%20N70%20%26%20N72.rar
سلام.
از اين همه اطلاعاتي كه در اختيار ما قرار ميدين ممنون.
سلام
میشه از این فونت های mj هم فونت درست کنین برای گوشی ها؟
اگه توی مموری فونت هارو ریختی که نیازی نیست فلش کنی یا حتی گوشی رو ریست کنی.نقل قول:
مموری رو دریار بعد گوشی رو روشن کن و وقتی که روشن شد مموری رو بذار و فونت رو پاک کن.
پاک شود ... !
می خوام فونت فارسی n72 رو دانلود کنم
فونت فارسی واسه n72 میخوام واسه دانلود.ممنون
فونت فارسی n72میخوام. ممنون
عیسی جان خیلی ممنون برادر
میگم برادران عزیز تو این لیستشون n-gage qd مفقود واقع شده
تو اون هم جواب میده این کار؟
- سلام دوست عزیز من یک گوشی اریکسون مدل تی 650 دارم وخیلی دوست دارم که فونت اس ام اس هایم را عوض کنم اگر نرم افزاری برای این کار وجود دارد لطفا مرا راهنمایی کنید متشکرم
سلام دوستان من گوشیم n70 هست میخوام فونت گوشیم رو به حالت اولیه برگردونم باید چیکار کنم خواهشا فونت اولیه گوشی رو برام بزارید
ممنون
سلام دوستان خواهشا فونت اصلی n70 رو برای من بزارید دانلود کنم خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون میشم
سر میزنم
داداش خداوکیلی این تمها خیلی باحالتر از این فنتاست کاش اونا رو هم برای دانلود میزاشتی:31:
سلام همه ی فونتها همه برنامه ها را دانلود کردم و تمام عملیات را مو به مو انجام دادم ولی دریغ از یک خرده نتیجه که بده به بقیه هم توصیه میکنم وقتشون را الکی هدر ندهند گوشی من n72 است یعنی سری شصت ورژن دو os.8.1
با تشکر از زحمات بی فایده ی شما
سلام اصلا کار نمیکنه همه ی مراحل را انجام دادم یه قشنگ مو به مو نمیدونم چرا نمیشه
خیلی عالی بوددمتون گرم[
فایل کرک برنامه فونت کرییتور رو که تو پست 8 گذاشتین از کجا میتونم گیر بیارم.ممنون میشم راهنماییم کنین.
بعد یه سوال دیگه هم دارم:من گوشیمو هک کردم ورژن گوشیم 20 و میخوام به اخرین ورژن که فعلا ورژن 31 آپگریدش کنم اگه اینکارو بکنم دوباره باید گوشیمو هک کنم یا تو این حالت میمونه.مرسی
روی گوشی n90 هم جواب می ده؟