سلامنقل قول:
براي من اينجاست: style>other اينجا ميتوني فونت رو انتخاب کني
البته براي من فقط فونتهاي B دار جواب ميده... احتمالا براي شما هم همينطوره.
Printable View
سلامنقل قول:
براي من اينجاست: style>other اينجا ميتوني فونت رو انتخاب کني
البته براي من فقط فونتهاي B دار جواب ميده... احتمالا براي شما هم همينطوره.
ظاهراً طراحان Office فراموش كرده اند كه اعداد را در قسمت Equation Editor مطابق زبان صفحه كليد تغيير دهند، اما اگه اين كار رو بكنيد تمام اعداد فارسي مي شوند:نقل قول:
نوشته شده توسط hemo
يه سوال
توي ورد 2007 ، چطور ميشه توي equation editor عددها رو فارسي نوشت؟
تو آفيساي قبلي يه منوي define بود . . .اما اينجا خبري ازش نيست
دكمه Office (در گوشه بالا و سمت چپ محيط كار Word2007) را زده، مراحل زير را طي كنيد:
Word Options> Advanced> Show Document Content> Numeral = Hindi> OK
با اينكه مدتي از سئوال شما گذشته ولي براي اين كار دو راه حل وجود داره
1- با Backspase عدد مرجع را پاك كنيد و خودتان عدد بزنيد البته اين روش سيستم را از حالت خودكار خارج ميكند و بايد براي تمام رفرنس نامبرها اصلاح صورت گيرد
2- پس از اينكه زيرنويس را ايجاد كرديد منوي Style & formating را فعال كرده سپس عدد مرجع پارورقي يا همان رفرنس نامبر را هي لايت نمانيد در اين حالت فومت مربوط به عدد مرجع در قسمت بالاي منوي Style & formating قرار مي گيرد از اين منو تغيير فرمت را انتخاب و فونت مربطه را (هم لاتين و هم فارسي) را با يك فونت فارسي (نازنين و يا B Mitra) عوض كنيد (توجه داشته باشيد كه همه فونتهاي فارسي عدد فارسي ندارند) حال چنانچه وضعيت جديد را به الگو اضافه كيند در تمام زيرنويس ها عدد مرجع فارسي خواهد شد.
سلام و ممنوننقل قول:
تمام اين راهها رو قبلا امتحان کردم نشد که نشد...
ميدونين مشکل کجاست؟
وقتي که modigy style رو ميزنم و فونت رو عوض ميکنم و حتي فرمتش رو complex انتخاب ميکنم.... طبيعتا ok ميزنم... اما وقتي که بلافاصله دوباره وارد همين منو ميشم انگار که چيزي رو تغيير ندادم... همه چي به حالت قبلش برگشته
خوشحال ميشم راهنمايي کنين... ممنون
درودنقل قول:
شايد اگه بيشتر بگردي پيدا کني .... بايد يه قسمتي که توش بشه فونت رو انتخاب کرد باشه...
يه سوال اساسي:نقل قول:
و اونوقت اگه هم متن فارسي و هم متن انگليسي رو توي يه فايل و توي يه صفحه داشتي، چکار ميکني؟ ;)
البته، گذشته از شوخي، يه راه حل ديگه هم پيدا كردم (براي مواقعي كه تعداد اعداد فارسي كه در Equation Editor مي خواهيم بنويسيم زياد نيست) :
Automatic Language Switching رو غير فعال كنيد.
Numeral رو روي Context بگذاريد.
حالا يه عدد رو به فارسي توي متن سند بنويسيد. و سپس اون را Copy/paste كنيد توي Equation Editor. خواهيد ديد كه اعداد در Equation Editor فارسي مي شوند. البته براي اين كه عملگرها (مثلاً + * - و... ) در سمت چپ اعداد نوشته شوند، بايد هر بار مي خواهيم عملگري را بنويسيم، ابتدا با Alt+shift زبان را انگليسي كرده، آن عملگر را نوشته و سپس دوباره با Alt+Shift زبان را فارسي كرده و عدد پس از آن را بنويسيم.
حتمالاً بايد راه آسونتر از اين هم باشه. اگه كسي كشف كرد لطفاً بگه.
ممنون
اگر ار فونتهای مختلفی استفاده کردید و اعداد لاتین بود از Badr استفاده کنید و استیل رو بر روی تکس تنظیم کنید.
نقل قول:
من راه حل ساده تر رو دارم با فونتهاي B nazanin و ... خلاصه تمام فونتهاي B دار تايپ ميكنم. خيلي راحت و آسون. باهاشون ميشه توي فرمول به راحتي فارسي تايپ كرد چه عدد چه حروف و كلمات
دانلود كنيد....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مفيد باشه.
بابت فايل آموزشي هم ممنون اما نميدونم چرا لينكش براي من بسته است ... ميگه مشترك گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نيست....
با تشکر از shvalaie عزیز
اینکار رو من هم همیشه انجام میدم ....
می خواستم ببینم شما با VBA کار کردید..
اگر اینصوری هست بشینیم و یک نوار ابزار مجزا برای قالب شعر طراحی کنیم ...
البته مشکلی که من دارم نمیدونم به چه صورت می شه سکیوریتی ماکرو رو در هنگام باز شدن ورد بصورت خودکار بر روی گزینه LOW تنظیم کرد.
اگر پیشنهادی در این زمینه دارید متشکر می شم.
لینک درسته و کار هم می کنه ...نقل قول:
بابت فايل آموزشي هم ممنون اما نميدونم چرا لينكش براي من بسته است ... ميگه مشترك گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نيست....
شواليه جاننقل قول:
دانلود كنيد....
اميدوارم مفيد باشه.
دستت درد نكنه. آموزش جالبي بود. من قضيه Shift+Enter رو نمي دونستم و براي تايپ شعر از يه روش مشابه ديگه استفاده مي كردم. ولي اين روشي كه گفتيد آسونتره. البته به جاي جدول ميتونيم از Column هم استفاده كنيم.
سلام
جهت طراحی اشکال استاندارد و همچنین مدارهای منطقی می تونید از نوار ابزار Drawing استفاده کنید ... در این نوار منوی AutoShaps شما رو در طراحی کمک زیادی خواهد کرد.
سلامنقل قول:
دوست عزیز
من هر کار کردم نتونستم دانلود کنم
می گه اول باید عضو بشید بعدش هم که می رم رو قسمت دانلود میگه یه نوار ابزار دانلود کنید
این یعنی چه؟؟؟؟:sad:
همونطور كه دوستمون گفتند ميتونيد از نوار ابزار Drawing استفاده كنيد، اما ابزارهاي بهتري هم براي اين كار هست. مثلاً برنامه AutoCAD يا به خصوص يه برنامه هست مخصوص طراحي مدارهاي الكترونيكي هست. اسمش رو مطمئن نيستم ولي ميدونم يكي از اين دوتاست:نقل قول:
با سلام . ميخواستم بپرسم ورد 2003 قسمتي نداره كه بشه با اون مدارهاي الكتريكي رو كشيد ؟ لطفا راهنمايي كنيد .
My Electronic workbench
My Electronic Desktop
من این سوال رو توی تاپیک دیگه پرسیدم که بسته شد
توی ورد وقتی فارسی تایپ می کنیم ، حرفی مثل ی کوچک ، دو نقطه اش به صورت مورب نوشته میشه .
چه جوری میشه این دو نقطه رو توی خط صاف نوشت ؟
الان ببینین این جا ، دو نقطه " ی" کوچک همه توی خط صاف هستن ولی تو ورد اینطور نیست
دوستی هم در پاسخ من گفت که چون ایتالیک رو انتخاب کردم این مشکل بوجود میاد . ولی من ایتالیک رو انتخاب نکردم . این مشکل رو فقط با نقطه های ی کوچک دارم که زیر حرف بصورنت مورب نوشته میشه . اگر ایتالیک انتخاب شده بود باید همه ی حروف مورب نوشته میشد
يه برنامهاي هم هست به نام microsoft visio . . . . مخصوص همين كاراست . . .ميشه مدارتو بكشي بعد كپي كني توي ورد . . .نقل قول:
برنامه Wordچنين مشكلاتي نداره. اگه از يه فونت خوب فارسي مثل Nazanin, Koodak, Mitra و... استفاده كنيد، خواهيد ديد كه حتي اگر در نماي قبل از چاپ، به نظر مي رسد كه حرف «يـ» مشكلي دارد، اما بعد از چاپ، روي كاغذ مشكلي به چشم نمي آيد.نقل قول:
من این سوال رو توی تاپیک دیگه پرسیدم که بسته شد
توی ورد وقتی فارسی تایپ می کنیم ، حرفی مثل ی کوچک ، دو نقطه اش به صورت مورب نوشته میشه .
چه جوری میشه این دو نقطه رو توی خط صاف نوشت ؟
الان ببینین این جا ، دو نقطه " ی" کوچک همه توی خط صاف هستن ولی تو ورد اینطور نیست
دوستی هم در پاسخ من گفت که چون ایتالیک رو انتخاب کردم این مشکل بوجود میاد . ولی من ایتالیک رو انتخاب نکردم . این مشکل رو فقط با نقطه های ی کوچک دارم که زیر حرف بصورنت مورب نوشته میشه . اگر ایتالیک انتخاب شده بود باید همه ی حروف مورب نوشته میشد
خواهش ميکنم. نه متاسفانه با VBA کار نميکنم... اما توي زرنگار تحت ويندوز يه کاري کرده که هنوز ازش سردرنياوردم. اونها هم از همين روش جدول استفاده کردن اما ستون وسط رو حذف کرده و فقط با دو ستون از جدول کار رو انجام ميده در عين حال که فاصله وسط بين دو مصرع منظور شده...نقل قول:
من ورد 2003 کار ميکنم .
tools>macro>scurity level
از اينجا ميشه level رو عوض کرد...
خواهش ميکنم... اما متاسفانه column يه مشکلاتي داره و در فايلهايي که مثلا شما بيشتر از 20 تا شعر بايد تايپ کنين به مشکل برميخورين... چون هر بار که دو ستوني باز و بسته ميشه يه section جديد باز ميشه و هر چه تعداد اين section ها بيشتر باشه ... براي سرصفحهها و پاصفحهها و موارد ديگري که به section مربوط ميشه مشکلهايي پيش مياد.نقل قول:
نقل قول:
دوست من با تمام نوع قلمهاي فارسي امتحان کردي؟ همشون اينطورين؟ شايد اگه فونت رو عوض کني مشکل حل شه...
سلامنقل قول:
اگه يکي از اين equation ها رو باز کني.... تا مثلا edit کني.... باز هم همينطوريه؟
اين فايل روي کامپيوتر ديگهاي کار شده بوده؟ يا ويندوز عوض کردين؟
منظورم اينه که روي همين سيستم و با همين ويندوز قبلا اشکالي نداشته؟
وقتي باز ميكنم مثلا علامت = درسته ولي وقته ميبندم خراب ميشه ... در ضمن رو ويندوز قبليم هيچ مشكلي نداشت ...نقل قول:
منظورم از scurity level از طریق VBA بود.نقل قول:
به هر صورت اگر روشی رو مثل دو ستونی پیدا کردی من برنامه اون رو می نویسم ...
پیشنهاد با شما.
ممكنه از ويروس باشه. يا شايد يه Plug-in يا فونت براي Word نصب كرديد كه ايجاد مشكل كرده. اينطور نيست؟نقل قول:
وقتي باز ميكنم مثلا علامت = درسته ولي وقته ميبندم خراب ميشه ... در ضمن رو ويندوز قبليم هيچ مشكلي نداشت ...
سلامنقل قول:
حدس من اينه که فونت مشکل داره.... از چه فونتي استفاده کردين؟ times ؟
يه بار امتحان کنين... يه equation رو باز کنين و فونتش رو عوض کنين مثلا به جاي تايمز ، arial بزارين و بعد ببينين که باز هم خراب ميشه يا نه...
اگه خراب نشه معلوم ميشه که مشکل از فونته...
بنابراين بهتره که مثلا فونت times رو از توي کشوي مخصوص فونتها پاک کنين و دوباره install کنين...
براي من هم بعضي اوقات پيش اومده يه همچه مواردي که با عوض کردن فونت درست شده...
توي اين فايل که دانلود کردم.... يه فايل times هست که خيلي خوبه.... اگه لازم شد اين رو install کنين.
سلام و درودنقل قول:
اگه براي صفحه ميخواي حاشيه بزاري بايد بري به اينجا:
format>border and shading>page boarder
از اين مسير ميتوني انواع و اقسام خطوط و اشکال رو در دور تا دور صفحه بزاري...
-----------------------------------------
اما اگه ميخواي براي يه پاراگراف حاشيه بزاري، فقط ميشه دور تا دورش خط گذاشت و نه اشکال...
format>border and shading>boarder
چطور میتونم فرمولهای پیشرفته رو تو word بنویسم
خیلی لازمش دارم زود بگین
سلامنقل قول:
حالا هر وقت كه خواستي وارد equation يا همون فرمول بشي فقط كافيه كه روي همون راديكال a كه توي نوار ابزارت گذاشتي كليك كني.
Insert > header and footerنقل قول:
نمی دونم چرا هرچی توی insert میگردم header and footerرو پیدا نمی کنم :41: شاید منظورتون این بود که بر روی حرفی که می خواهید قرار بگیرید و insert/reference/footnote رو بزنید و بعد insert رو بزنید:21:نقل قول:
نه منظورم این نبود
تو منوی insert شما مگه header and footer نیست؟؟؟؟
البته من با 2007 کار می کنم ولی تا اونجایی که یادم می آد همین بود
من که اینجا تو منوی اینسرت مستقیماً دارم می بینم: header- footer-page number-...
:)
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
پاورقي يا زيرنويس يا پانويس يا پانوشت همون footnote هستش.
مورد استفاده ان هم براي وقتي است كه نويسنده يا مترجم لازم ميدونه كه براي يك كلمه يا جمله توضيحي رو اضافه كنه.
در ورد 2003
در منوي insert و بعد refrence و بعد footnote
=================================================
سرصفحه يا پاصفحه همون header يا footer هستش.
طريقه ساختنش هم به اين صورته:
در منوي view و بعد header and footer
سرصفحه يا پاصفحه براي تمام كتابها يا مجلات استفاده ميشه هر چيزي كه توي سرصفحه يا پاصفحه تايپ بشه عينا توي تمام صفحات تكرار ميشه (مثل شماره صفحات و يا نام كتاب و يا نام مقاله و يا سرفصلهاي كتاب) مگر اينكه با section break اون رو متوقف كنيد....
خواهش ميكنم....نقل قول:
توضيح شما براي ايجاد سرصفحه و پاصفحه كاملا صحيح و به جاست اما ...
فرض كنيم شما ميخواهيد در 20 صفحه اول يك فايل در صفحات زوج كلمه «فصل اول» و در صفحات فرد كلمه «ديناميك» را درج كنيد و در همان فايل از صفحه 21 تا صفحه 40 ميخواهيد در صفحات زوج كلمه «فصل دوم» و در صفحات فرد كلمه «استاتيك» و از ص 41 تا 60 در صفحات زوج كلمه «فصل سوم» و در صفحات فرد كلمه «فيزيك» درج شود.... خب شما بايد در صفحات 20 و 40 و ...، section break بزنيد تا بتوانيد سرصفحه اي متفاوت از 20 صفحه قبلي درج كنيد
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد...
اندیس بالا : =+Ctrl+Shift
اندیس پایین : =+Ctrl
اگه منظورتون همون انديس و توان هست، با انتخاب متن مربوطه و رفتن به قسمت Format> Font در صورت انتخاب گزينه هاي SuperScript و SubScript به مقصود خود خواهيد رسيد. اما راه آسانتر، اينه كه به قسمت Tools> Custimeze> Commands> KeyboardShortcuts> Format رفته و براي Superscript و Subscript ميانبرهاي مناسبي بگذاريد. خودم هميشه طوري تنظيم مي كنم كه با زدن دكمه هاي Ctrl+↑ متن به صورت بالانويس و Ctrl+↓ متن به صورت پايين نويس ديده بشه.نقل قول:
سلام، کسی می دونه چه طوری می شه در مایکوسافت ورد، برای حروف بالانویس یا زیرنویس گذاشت
اگر کسی می دونه لطفا هر چه سریعتر مشکل منو حل کنه
ممنون
سلام دوست عزيزمنقل قول:
اگر مي خواي توي وورد پاورقي يا همون footnote درست كني بايستي بري به منوي insert به زير منوي refrence و در نهايت گزينه footnote را انتخاب كني و بعد يكي سري تنظيمات داره كه بايد درست بشه اگه سوالي راجع به وورذد داشتي من در خدمتم
hsj از سبزوار
با سلام
اگه بخواهم یک Page border با یک عکس کوچک درست کنم
چه کار کنم ؟
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
متاسفم كه نميتونم زياد راهنمايي كنم... حقيقتش مدتيه كه وقت نميكنم وصل شم به اينترنت
اما اوايل همين تاپيك يكي دو تا از دوستان يه چيزهايي گفته بودن ... يادم نيست ... صفحات اول اين تاپيك رو خوندين؟ چيزي توش نيست كه كمكتون كنه؟
تنها راهي كه براي اين كار بلدم اينه كه با يه نرم افزار ويرايش عكس مثل فتوشاپ اون عكس رو به صورت دلخواه و با سايز دلخواه (مثلاً A4) درست كرده و سپس اون رو به عنوان BackGround تمام صفحات متن بگذاريم.نقل قول:
اگه بخواهم یک Page border با یک عکس کوچک درست کنم
چه کار کنم ؟
ولي اين كه به فهرست Page Border هاي خود ورد بشه چيزي اضافه كرد رو فكر نمي كنم روش استانداردي داشته باشه. مكر اين كه يه Plugin براي Word طراحي كنيم كه اون هم كار فوق حرفه اي هست.
درود به دوستان تاپيك ورد
سوال اول : دوستان همانطور كه مي دانند فارسي سازي كه مايكروسافت براي ورد 2003 براي فارسي كردن منوها و پنجره ها در نظر گرفته بود براي ورد 2007 هيچگونه كاربردي ندارد به استثناء غلط ياب فارسي آن كه در ورد 2007 به خوبي كار مي كند. من مي خواهم فايل يا فايلهايي كه مربوط به تصحيح لغات و اضافه كردن لغات فارسي به مخزن لغت اين برنامه مي باشد را بعد از اينكه مثلاً 1000 لغت تازه كه در مخزن لغت فارسي ساز وجود ندارد را ذخيره كنم تا بعد از نصب جديد سيستم عامل بتوانم آن را بجاي فايل يا فايلهاي قبلي لغات برنامه فارسي ساز جايگزين يا Replace نموده تا مجبور به Add كردن همان لغات و تصحيح نباشم. آيا اين امكان وجود دارد. اگر مي دانيد مسير را دقيقاً بنويسيد.
سوال دوم : در ورد 2007 تب References گزنيه Bibliography (كتاب شناسي) به چه صورت به كار مي رود؟ روش كار و استفاده اين گزينه را اگر دوستان مي دانند به طور مفصل يك توضيح بدهند. اگر با مثال باشد بهتر است.
سوال سوم : مي خواهم شيوه هاي (Styles) متن، پاراگراف، جدول را ذخيره كنم تا بعد از نصب سيستم عامل مجبور به ساخت دوباره آنها نشوم. فايل يا فايلهاي مربوط به اين قسمت در كدام پوشه موجود است تا آنها را كپي نمايم. (ورد 2007 كار مي كنم).
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
bibliography برای نوشتن سورسها یا همون منابع هست که معمولاً در آخر هر سند می آوریم. مثل تحقیقات و اینها
در ورد 2007 می توان سورسها را ا آماده کرد و به صورت اتوماتیک از آن استفاده کرد
هربار که شما یک سورس را ایجاد می کنید اطلاعات اون در کامپیوتر save میشه و دفعه های بعد می تونین ازش استفاده کنید
طریقه کار:
در تب refrences و در گروه bibliograohy فلش کوچک کنار style رو بزنید و استیل مورد نظر رو انتخاب کنید
انتهای جمله را کلیک کنید
دوباره به تب refrences و گروه bibliograohy بروید و این بار گزینهInsert Citation را کلیک کنید
برای وارد کردن اطلاعات سورس Add New Sourceرا بزنید
گزینه Add new placeholder هم برای ایجاد یک citation به کار میره
با کلیک فلش کنار Type of source شروع به پر کردن اطلاعات سورس کنید
موفق باشید
دقیقا تفاوت گزینه ی align to right و گزینه ی right to left (چند دکمه اونور تر ) همین است . شما باید از گزینه ی right to left را انتخاب و بعد تایپ کنید.:11:نقل قول: